Κέιν (παλαιστής)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Kane (παλαιστής))
Κέιν
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση26  Απριλίου 1967
Τορεχόν ντε Αρντόζ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος7 ft Edit this on Wikidata
Βάρος323 lb Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
ΣπουδέςTruman State University
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (από 1992)[1]
ηθοποιός (από 2006)
ασφαλιστής
πολιτικός (από 2017)
καλαθοσφαιριστής (έως 1989)[2]
Περίοδος ακμής1992
Πολιτική τοποθέτηση
Πολιτικό κόμμα/ΚίνημαΡεπουμπλικανικό Κόμμα
Πολιτική ιδεολογίαΑναρχοκαπιταλισμός και Αυστριακή Σχολή
Αξιώματα και βραβεύσεις
Αξίωμαδήμαρχος (από 2018, Knox County)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Γκλεν Τζέικομπς (Glenn Thomas Jacobs, 26 Απριλίου 1967), γνωστός και ως Κέιν, είναι Αμερικανός παλαιστής του WWE και περιστασιακός ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1967 στην Ισπανία, από Αμερικάνους γονείς. Έχει ύψος 2,98

εκ. και επίσημα έχει βάρος 290 κιλά.

Ο Γκλεν έκανε το ντεμπούτο του στο WWE στις 15 Αυγούστου του 1995, ενώ έχει καταφέρει να πάρει τρεις φορές παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παρ´ολ´αυτά, πάλευε ερασιτεχνικά στο Smoky Mountain Wrestling, που βρισκόταν στο Τενεσί και από εκεί μετακινήθηκε στην κορυφαία διοργάνωση του WWE.

Ο Γκλεν θεωρείται χαρακτήρας gimmick (δηλαδή έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα), ενώ έχει έναν ετεροθαλή (στα σενάρια) αδερφό που επίσης παλεύει, τον Μαρκ Κάλαγουεϊ που είναι γνωστός ως Αντερτέικερ. Κατά το παρελθόν είχαν σχηματίσει μια δικιά τους ομάδα και λεγόντουσαν The Brothers of Destruction που σημαίνει Τα Αδέρφια της Καταστροφής. Είναι γνωστός για τον χαρακτήρα του ψυχοπαθή παλαιστή και για τις ισοπεδωτικές του κινήσεις.

Πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από το 1992 μέχρι το 1995 πάλευε σε τοπικά κέντρα επαγγελματικής πάλης. Συνήθως οι ρόλοι που υποδύονταν ήταν αυτοί του βίαιου και μεγαλόσωμου παλαιστή.

Καριέρα στο WWE (1995 - Σήμερα)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 1995 τελικά εμφανίζεται ως ο βασανιστικός οδοντίατρος με το προσωνύμιο Isaac Yankeem DDS. Θεωρούνταν heel (κακός) στην αρχή και ο πρώτος του αγώνας ήταν στο SummerSlam, ενώ αυτός που τον παρουσίασε ήταν ο Τζέρι Λόουλερ, που σήμερα είναι σχολιαστής αγώνων. Μετά από αυτό υποδιόταν τον Ντίζελ που υποδιόταν και ο Κέβιν Νας

Ντεμπούτο ως Κέιν (1997-1998)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σύμφωνα με το σενάριο, ο "αδερφός" του Κέιν, ο Αντερτέικερ, έκαψε το γραφείο τελετών όπου διέμενε η οικογένεια και πιο συγκεκριμένα οι γονείς και ο μικρότερος ετεροθαλής αδερφός του, ο Κέιν. Ένας εργαζόμενος του γραφείου, ο Πολ Μπέαρερ είπε πως βρήκε τον Κέιν που είχε εγκαύματα και ήταν τρομαγμένος από τη φωτιά, και πως εκείνος ανέλαβε να τον μεγαλώσει μέχρι να εκδικηθεί τον Αντερτέικερ για τον χαμό των γονιών του.

Στο Badd Blood: In Your House, ο Γκλεν Τζέικομπς εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Κέιν. Σε εκείνο το σόου ο Άντερτέικερ αγωνιζόταν εναντίον του Σον Μάικλς στο πρώτο αγώνα hell in a cell (κλουβί 6 μέτρων και 5 τόνων). Εκεί ο Κέιν έσπασε την πόρτα του κλουβιού και επιτέθηκε στον Αντερτέικερ, κοστίζοντας του τη νίκη.

Τους επόμενους μήνες, ο διαταραγμένος Κέιν είχε αντιπαλότητα με τον Άντερτέικερ. Λόγω αυτής της αντιπαλότητας, ο Κέιν άρχισε να γίνεται ένας από τους πιο γνωστούς παλαιστές της εταιρείας. Το 1998, κέρδισε τον κορυφαίο παλαιστή του WWE, τον Στιβ Όστιν, σε αγώνα τίτλου και έγινε ο νέος Πρωταθλητής WWE. Ο Κέιν συνέχισε τη πορεία του και το 2000 πάλευε ως ομάδα με τον Αντερτέικερ. Οι δυο τους επανενώθηκαν στις αρχές του 2001 και κυριάρχησαν στην ομαδική κατηγορία, κερδίζοντας δύο φορές ομαδικά πρωταθλήματα.

Ο Κέιν το 2003

Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα και τέλος της μάσκας (2002–2004)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2002, ο Κέιν κατέκτησε το Ομαδικό Πρωτάθλημα μαζί με τον Χέρικεϊν τον Σεπτέμβριο σε επεισόδιο του Raw. Στις 7 Οκτωβρίου, οι Πρωταθλητές θα υπερασπίζονταν τους τίτλους ενάντια σε τέσσερις άλλες ομάδες, σε έναν αγώνα TLC (Tables, ladders, chairs) με τραπέζια, σκάλες και καρέκλες. Πριν τον αγώνα, οι Τριπλ Έιτς και Ρικ Φλερ επιτέθηκαν στον Χέρικεϊν, αφήνοντας τον άφησαν λιπόθυμο και ανίκανο να παλέψει. Παρ'όλα αυτά, ο Κέιν

κατάφερε να νικήσει τον αγώνα. Στις 14 Οκτωβρίου, έχασαν τους τίτλους από τους Κρίστιαν και Κρις Τζέρικο.

Τον Μάρτιο του 2003, επανέκτησε το Παγκόσμιο Ομαδικό Πρωτάθλημα, μαζί με τον Ρομπ Βαν Νταμ. Κράτησαν τους τίτλους μέχρι τον Ιούνιο, όπου τους έχασαν από τους Ρενέ Ντουπρί και Σίλβεν Γκρενιέρ. Στην συνέχεια, ο Τριπλ Έιτς προσέφερε στον Κέιν μια θέση στην Εβολούσιον, αλλά ο Κέιν αρνήθηκε. Στις 23 Ιουνίου, διεκδίκησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών ενάντια στον πρωταθλητή Τριπλ Έιτς, με αντάλλαγμα να βγάλει τη μάσκα του αν έχανε. Τελικά, οι φίλοι του Τριπλ Έιτς τον βοήθησαν να πάρει τη νίκη και ο Κέιν έβγαλε τη μάσκα. Όταν φάνηκε το πρόσωπο του, ο Κέιν έχασε τη ψυχραιμία του και επιτέθηκε στον Ρομπ Βαν Νταμ, ο οποίος είχε μπει στο ρινγκ για να τον βοηθήσει. Στο SummerSlam, ο διαταραγμένος Κέιν πάλεψε με τον Βαν Νταμ και τον νίκησε.

Στην συνέχεια, ο Κέιν έγινε heel (δηλαδή αντιπαθής στο κοινό). Έγινε συναισθηματικά ασταθής και εφάρμοσε την ισοπεδωτική κίνηση Tombstone Piledriver στην Λίντα Μακμάν. Αυτή η επίθεση οδήγησε τον Κέιν σε κόντρα με τον γιο της, Σέιν Μακμάν. Στο Unforgiven, ο Κέιν νίκησε τον Σέιν. Την ίδια νύχτα, ο Κέιν επενέβη σε αγώνα του Αντερτέικερ και του στέρησε τη νίκη. Ο αγώνας αυτός ήταν αγώνας θαψίματος, όπου ο ηττημένος θάβεται κάτω από την άμμο. Τον Ιανουάριο του 2004, ο Κέιν συμμετείχε στο Royal Rumble, αλλά έχασε τη προσοχή του και αποκλείστηκε όταν άκουσε την χαρακτηριστική μουσική είσοδο του Αντερτέικερ. Τις επόμενες εβδομάδες, ο Κέιν δήλωνε πως ο Αντερτέικερ ήταν νεκρός, όμως στην WrestleMania 20, ο Αντερτέικερ επέστρεψε και νίκησε τον Κέιν.

Σχέση και κόντρα με τη Λίτα (2004–2005)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κέιν σε αγώνα με κλουβί

Μετά την ήττα του στη WrestleMania ΧΧ, ο Κέιν ερωτεύτηκε τη Λίτα, όμως εκείνη δεν ανταποκρίθηκε. Αυτό οδήγησε τον ψυχοπαθή παλαιστή στην απαγωγή της Λίτα τον Μάιο. Την ίδια νύχτα, ο Κέιν κέρδισε έναν αγώνα εξάλειψης είκοσι παλαιστών, για να λάβει έναν αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών, εναντίον του Κρις Μπενουά στο Badd Blood. Η Λίτα αργότερα ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος, με τον Ματ Χάρντι τον έπειτα-φίλο της να υποθέτει ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Στις 21 Ιουνίου, σε επεισόδιο του Raw, ο Κέιν ισχυρίστηκε ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού. Την επόμενη εβδομάδα, ο Κέιν, είπε ότι είχε αφήσει έγκυο τη Λίτα, προκειμένου να συνεχίσει κάποιος το έργο του. Επίσης, δικαιολόγησε μια άγρια επίθεση στον Σον Μάικλς αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, με τον ισχυρισμό ότι Μάικλς τον εμπόδισε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Προκειμένου να κατευνάσει τον Κέιν, ο Γενικός Διευθυντής Έρικ Μπίσοφ του έδωσε έναν επαναληπτικό αγώνα με τον Μπενουά, όμως ο Κέιν έχασε πάλι. Μετά τον αγώνα η Λίτα του επιτέθηκε, χειροτερεύοντας ακόμη χειρότερα τη σχέση τους.

Αργότερα, ο Κέιν αντιμετώπισε τον Ματ Χάρντι σε έναν αγώνα στο SummerSlam, με τη Λίτα υποχρεωμένη να συνάψει σχέση με τον νικητή. Εκεί, ο Κέιν εξουδετέρωσε τον Χάρντι. Στη συνέχεια, ο Κέιν πήρε το πάνω χέρι και τελικά έριξε τον Χάρντι κάτω από το στάδιο (στην πραγματικότητα, ο Χάρντι χρειάστηκε χρόνο λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο). Τον Σεπτέμβρη σε επεισόδιο του Raw, ο νεοφερμένος Τζιν Σνίτσκι χτύπησε στην πλάτη με μια ατσάλινη καρέκλα τον Κέιν, με τον τελευταίο να πέφτει πάνω στη Λίτα, η οποία και έχασε το παιδί. Ο Κέιν επιδίωξε εκδίκηση ενάντια στον Σνίτσκι και άρχισε μια κόντρα μεταξύ τους. Στο Taboo Tuesday, έχασε από τον Σνίτσκι σε έναν αγώνα και έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, μετά από επίθεση του Σνίτσκι, ο οποίος σύνθλιψε τον λάρυγγα του Κέιν με μια καρέκλα.

Ο «τραυματισμός» του έδωσε χρόνο για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας. Ο Κέιν επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2005, νικώντας τον Σνίτσκι. Μετά τη WrestleMania 21, ο Κέιν και η Λίτα συμφιλιώθηκαν και άρχισαν μια αντιπαράθεση, με την αντίπαλο της Λίτα, την Τρις Στράτους. Αυτό οδήγησε σε αγώνα μεταξύ του Κέιν και του Βίνσερα, με τον Κέιν να νικά.

Η Λίτα αργότερα άφησε τον Κέιν και έγινε ζευγάρι με τον Ετζ, οδηγώντας σε μια διαμάχη μεταξύ των δύο παλαιστών. Ο Κέιν νίκησε τον Ετζ και η διαμάχη έληξε όταν ο Ετζ νίκησε τον Κέιν σε έναν αγώνα με φορείο. Στη συνέχεια, ο Κέιν έφυγε από το σενάριο και επανήλθε ο Ματ Χάρντι.

Πρωτάθλημα ECW και αντιπαλότητες (2008-2009)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Μάρτιο του 2008, ο Κέιν έγινε ο πρώτος διεκδικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ECW, όταν σε αγώνα νίκησε άλλους 23 παλαιστές. Την ίδια βραδιά στη WrestleMania 24, νίκησε τον πρωταθλητή Τσάβο Γκερέρο και έγινε ο νέος πρωταθλητής ECW. Ο Κέιν κράτησε το πρωτάθλημα μέχρι τον Ιούνιο, χάνοντας το απο τον Μαρκ Χένρι.

Μετά απο αυτό ο Κέιν θέλησε να διεκδικήσει τον Τίτλο Βαρέων Βαρών, όμως δεν του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ο Κέιν εξοργίστηκε και επιτέθηκε στους σχολιαστές των αγώνων, κάνοντας το κοινό να τον αντιπαθήσει. Τον Ιανουάριο του 2009, ο Κέιν πήρε μια νίκη κόντρα στον Σι Εμ Πανκ στο Backlash. Μέχρι το καλοκαίρι απείχε απο τα σόου λόγω τραυματισμών και όταν επέστρεψε άρχισε μια κόντρα με τον γιγαντόσωμο Γκρέιτ Καλί. Ο Κέιν τον αντιμετώπισε στο SummerSlam και WWE Breaking Point, καταφέρνοντας να κερδίσει και στις δύο περιπτώσεις.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών (2010)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιούνιο του 2010, ο Κέιν δήλωσε πως βρήκε τον (σεναριακό) αδερφό του, τον Αντερτέικερ, σε άσχημη κατάσταση. Επίσης, ξεκίνησε έρευνες για να βρει ποιος τον τραυμάτισε. Τον Ιούλιο του 2010, ο Κέιν για πρώτη φορά στη καριέρα του κέρδισε τον αγώνα Money in the Bank. Η βαλίτσα Money in The Bank του έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών όποια στιγμή θέλει. Την ίδια νύχτα ο Κέιν εξαργύρωσε το συμβόλαιο της βαλίτσας εις βάρος του Ρέι Μυστέριο και έγινε ο νέος πρωταθλητής. Στο SmackDown, δήλωσε πως ο Ρέι Μυστέριο ήταν αυτός που τραυμάτισε τον Αντερτέικερ. Ο Μυστέριο με τη σειρά του κατηγόρησε τον Κέιν για την επίθεση. Στο SummerSlam με το πρωτάθλημα υπό διεκδίκηση, οι δυο παλαιστές ήρθαν αντιμέτωποι και ο Κέιν νίκησε.

Μετά τον αγώνα ο Κέιν προσπάθησε να βάλει τον Μυστέριο μέσα σε φέρετρο, όμως ξαφνικά εμφανίστηκε ο Αντερτέικερ. Αμέσως προσπάθησε να τιμωρήσει τον Κέιν για τις πράξεις του, όμως ο Κέιν τον ισοπέδωσε. Την επόμενη εβδομάδα, ο Κέιν που τελικά ήταν αυτός που είχε τραυματίσει τον Αντερτέικερ τον Ιούνιο, παραδέχθηκε πως σχεδίαζε εδώ και 13 χρόνια την επίθεση κόντρα στον "αδερφό" του, ώστε να τον ξεπεράσει και να ελέγχει τις "υπερφυσικές" δυνάμεις του Αντερτέικερ.

Τον Σεπτέμβριο στο Night of Champions, ο Κέιν κατάφερε να υπερασπιστεί το Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών ενάντια στον Αντερτέικερ. Έπειτα, επέστρεψε ο παλιός μάνατζερ του Αντερτέικερ, ο Πολ Μπέαρερ και ανέλαβε τον παλιό του ρόλο. Τον επόμενο μήνα, ο Κέιν νίκησε τον Αντερτέικερ σε αγώνα hell in a cell, εξ' αιτίας της βοήθειας του Πολ Μπέαρερ. Ο Κέιν είχε τον τελευταίο λόγο στην αντιπαλότητα αυτή, αφού νίκησε ξανά τον Αντερτέικερ σε έναν αγώνα θαψίματος στο WWE Bragging Rights. Μετά, ο Κέιν άρχισε μια κόντρα με τον Ετζ και στο Survivor Series ήρθαν ισόπαλοι. Τον Δεκέμβριο στο TLC, έχασε σε ομώνυμο αγώνα το Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών από τον Ετζ.

Η είσοδος του Κέιν στην WrestleMania 28.

Επιστροφή με μάσκα (2011-2013)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά από πέντε μήνες απουσίας, ο Κέιν επέστρεψε στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 στο Raw, φορώντας νέα μάσκα. Εκεί διέκοψε το κύριο γεγονός, διαλύοντας τον Τζον Σίνα με ένα chokeslam. Την επόμενη εβδομάδα στο Raw, ο Κέιν επιτέθηκε ξανά στον Σίνα. Στο Royal Rumble του 2012, αφού έμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ρινγκ, ο διαιτητής ανακήρυξε ισόπαλους τους Κέιν και Σίνα. Στο Elimination Chamber, ο Κέιν έχασε από τον Τζον Σίνα σε έναν αγώνα ασθενοφόρου, τελειώνοντας τη κόντρα τους.

Μετά από εβδομάδες απουσίας, ο Κέιν επέστρεψε στο Raw (27/2) και ισοπέδωσε διάφορους παλαιστές. Σε επεισόδιο του SmackDown, ο Κέιν επιτέθηκε στον Ράντυ Όρτον, διακόπτοντας τον αγώνα του. Στο επόμενο SmackDown, ο Κέιν σκόπευε να αντιμετωπίσει την Ακσάνα, αλλά ο Όρτον τον εμπόδισε και αντάλλαξαν γροθιές μέχρι το τέλος του σόου. Στη WrestleMania 28, ο Κέιν νίκησε τον Ράντυ Όρτον, με ένα chokeslam από το τρίτο σχοινί. Πέντε μέρες μετά σε επεισόδιο του SmackDown, Ο Ράντυ Όρτον κέρδισε τον Κέιν σε αγώνα χωρίς κανόνες. Στο Extreme Rules, ο Κέιν ξαναέχασε από τον Όρτον και η κόντρα τους ήρθε στο τέλος της.

Στη συνέχεια, ο Κέιν άρχισε μια κόντρα με τον Ντάνιελ Μπράιαν και με τον Πρωταθλητή WWE, Σι Εμ Πανκ. Στη κόντρα αναμείχθηκε και η Έι Τζέι, η οποία έδειξε ενδιαφέρον για τον Κέιν. Την 1η Ιουνίου, διεκδίκησε το Πρωτάθλημα WWE ενάντια στον Σι Εμ Πανκ, όμως δεν κέρδισε, αφού στον αγώνα ενεπλάκη ο Ντάνιελ Μπράιαν. Στο No way out, ο Κέιν τους αντιμετώπισε σε έναν τριπλό αγώνα, αλλά έχασε. Στο 1000ο επεισόδιο του Raw, ο Κέιν επανενώθηκε με τον σεναριακό του αδερφό, Άντερτεικερ και ισοπέδωσαν διάφορους ανερχόμενους παλαιστές. Στη συνέχεια, ο Κέιν άρχισε μια αντιπαλότητα με τον Ντάνιελ Μπράιαν, που οδηγήθηκε σε αγώνα στο SummerSlam, με τον Μπράιαν να αναδεικνύεται νικητής. Οι δυο τους ήρθαν σε κόντρα, όμως αναγκάστηκαν να συμφιλιωθούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Τον Σεπτέμβριο στο Night of Champions, ο Κέιν μαζί με τον Μπράιαν νίκησαν τους Κόφι Κίνγκστον & Αρ Τρουθ, για να γίνουν οι νέοι Ομαδικοί Πρωταθλητές. Μετά απο αρκετούς μήνες ως Πρωταθλητές έχασαν τους τίτλους τον Μάιο του 2013 στο Extreme Rules απο τους Ρόμαν Ρέινς και Σεθ Ρόλινς. Αργότερα η ομάδα διαλύθηκε. Στη συνέχεια ο Κέιν δέχθηκε επιθέσεις από τον Μπρέι Γουάιατ και το γκρουπ του που αποτελούνταν από αυτόν καθώς και τους Λουκ Χάρπερ και Έρικ Ρόουαν. Ο Κέιν αντιμετώπισε τον Γουάιατ σε έναν αγώνα Ring of Fire (όπου το ρινγκ περικλείεται από φωτιά), ωστόσο έχασε. Τον Οκτώβριο ο Κέιν επιτέθηκε στο γκρουπ του Γουάιατ και στον Μιζ.

Ένταξη στην Authority (2013-2015)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στις 28 Οκτωβρίου στο Raw, ο Κέιν παρέδωσε την μάσκα του στην Στέφανι Μακμάν. Σύντομα, έγινε μέρος της ομάδας που έχει ηγετικό ρόλο στα σόου, την Authority (ελλ: Αθόριτι). Συνέχισε να εμφανίζεται χωρίς τη μάσκα και φορώντας κοστούμι μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας, τον Τριπλ Έιτς και την Στέφανι Μακμάν, έχοντας τον ρόλο του διευθυντή των δραστηριοτήτων. Το 2014 ο Κέιν συνέχισε να παλεύει περιστασιακά και βοήθησε την Authority στη κόντρα της με τον Ντάνιελ Μπράιαν. Έπειτα, έχασε απο την Σιλντ στη WrestleMania 30 μαζί με τους Ρόουντ Ντογκ & Μπίλι Γκαν.

Τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι ο Κέιν θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών WWE στο Extreme Rules τον Μάιο. Ο Κέιν ξαναφόρεσε τη μάσκα και διέλυσε τον πρωταθλητή Ντάνιελ Μπράιαν στο Raw, αρχίζοντας μια κόντρα μαζί του.

Το 2015 ο Κέιν συνέχισε μαζί με την Authority ενώ είχε πολλούς καυγάδες με τον Big Show, σήμερα παραμένει ως Director of Operations ενώ δήλωσε και την συμμετοχή του στο Andre the Giant Memorial Battle Royal στην WrestleMania 31. Στους επόμενους μήνες είχε προβλήματα με τον Σεθ Ρόλινς που στο payback άμα έχανε, ο Κείν θα έφευγε απο την ομάδα άλλα ο Σεθ νίκησε και ο Κέιν παρέμεινε στην ομάδα. Στο Money in the bank συμμετείχε αλλά χωρίς επιτυχία στις επόμενες μέρες όταν ο Σέθ είχε κόντρα με τον Μπροκ Λέσναρ ο Κέιν σε ένα επεισόδιο του Raw τραυματίστηκε, αφού ο Rollins του επιτέθηκε.

Τελειωτικές κινήσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κέιν εκτελεί ένα chokeslam

Κέιν

  • Chokeslam
  • Falling powerbomb – 2001
  • Tombstone Piledriver (Kneeling reverse piledriver)

Ισάακ Ιάνκεμ

  • DDS (Snap DDT)

Ψέυτικος Ντίζελ

  • Jackknife Powerbomb (Sheer-drop release powerbomb)

Χαρακτηριστικές κινήσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Flying clothesline
  • Corner clothesline
  • Running low-angle dropkick
  • Uppercut
  • Big boot
  • Running DDT
  • Backbreaker
  • Sidewalk Slam
  • Oklahoma Slam

Τίτλοι και Κατορθώματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 379.
  2. Ανακτήθηκε στις 21  Μαΐου 2019.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Πολυμέσα σχετικά με το θέμα Glenn Jacobs στο Wikimedia Commons