Συζήτηση:Κέιν (παλαιστής)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Ανακρίβεια[επεξεργασία κώδικα]

Ύφος και περιεχομενο που δεν ταιριάζει σε εγκυκλοπαίδεια αλλα οπαδικό site.--Dipa1965 (συζήτηση) 08:37, 28 Απριλίου 2016 (UTC)

Και δεν είναι ο μόνος - στο λήμμα για τον Τζον Σίνα γίνονται και χειρότερα (δες και ιστορικό). 600px Rosso con grifone Bianco scudato e fiamme.png #YNWA Blu Azzurro e Bianco.png συζήτηση 08:38, 28 Απριλίου 2016 (UTC)
πράγματι, εκεί γίνονται και βανδαλισμοί, ωστόσο σε πρώτη φάση με ενδιαφέρει το τι βλέπει ο αναγνώστης. Αν ενδιαφέρεσαι, μήπως θα μπορούσες να βάλεις σημάνσεις πηγών, ανακρίβειας και επιμέλειας σε όλα τα λήμματα του WWE που τις χρειάζονται;--Dipa1965 (συζήτηση) 06:34, 29 Απριλίου 2016 (UTC)
Dipa1965: Έκανα μια αρχή με κάποια λήμματα της κατηγορίας, αλλά θα ήθελα βοήθεια και από άλλους χρήστες για να γίνει η δουλειά πιο γρήγορα - εξ άλλου, το θέμα αυτό δεν με απασχόλησε ποτέ, οπότε υπάρχουν λεπτομέρειες στα λήμματα που δεν κατανοώ. Το ότι το ύφος των πλείστων δεν είναι καθόλου εγκυκλοπαιδικό, πάντως, είναι δεδομένο. 600px Rosso con grifone Bianco scudato e fiamme.png #YNWA Blu Azzurro e Bianco.png συζήτηση 09:41, 29 Απριλίου 2016 (UTC)
Ούτε εγώ γνωρίζω το θέμα. Δεν χρειάζεται άλλωστε, αρκεί να βρεθούν αξιόπιστες πηγές και να συμμαζευτει το ύφος. Το σχόλιο που άφησα στο Σημειωματάριο δεν φαντάζομαι να συγκίνησε κανέναν, προέχουν μάλλον οι δικές τους προτεραιότητες έναντι(κουμπάκια, αυτόματες μεταφράσεις, ποδοσφαιροκλωτσοπατινάδες και τα τοιαύτα) έναντι της αξιοπρέπειας του εγχειρήματος.--Dipa1965 (συζήτηση) 11:42, 29 Απριλίου 2016 (UTC)

Το ύφος, για το οποίο και τη μορφή υπάρχει σήμανση, δεν έχει να κάνει με την ακρίβεια. Το λήμμα είναι μετάφραση του αγγλικού, και τσέκαρα για ανακρίβειες, και δεν βρήκα. Αφαιρώ την ανακρίβεια, παρακαλώ αν βρεθούν, να υποδειχθούν για να διορθωθούν. Wolfymoza (συζήτηση) 11:00, 30 Μαρτίου 2017 (UTC)