Νατάλια Νάιντχαρτ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Νατάλια Ναίιντχαρντ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση27 Μαίου 1982 (37 ετών)
Καναδάς
ΚατοικίαΤάμπα
ΕθνικότηταΑμερικανίδα
ΨευδώνυμοNatalie Neidhart, Natalya, Natalya Neidhart, Nattie Neidhart
Χώρα πολιτογράφησηςΑμερικανίδα
Ύψος1,65
Βάρος61 kg
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςStampede Wrestling
Bishop Carroll High School
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΜοντέλο, Επαγγελματίας Παλαίστρια
Περίοδος ακμής2000
Οικογένεια
ΣύζυγοςTyson Kidd (m. 2013)
ΓονείςJim Neidhart και Ellie Hart
ΣυγγενείςΣτου Χαρτ (παππούς από την πλευρά της μητέρας), Smith Hart (θείος), Bruce Hart (θείος), Keith Hart (θείος), Dean Hart (θείος), Μπρετ Χαρτ (θείος), Ross Hart (θείος), Diana Hart (θεία), Όουεν Χαρτ (θείος), Teddy Hart (πρωτοξάδερφος) και Davey Boy Smith Jr. (πρωτοξάδερφος)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Νατάλια Νάιντχαρτ Γουίλσον (γεν. 27 Μαΐου 1982) είναι Καναδή επαγγελματίας παλαίστρια και μοντέλο, που εργάζεται στην εταιρεία πάλης WWE.

Καριέρα στη πάλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτα Χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Νατάλια έγινε η πρώτη γυναίκα που εκπαιδεύτηκε στο θρυλικό Dungeon, του Στου Χαρτ, απο τους θείους της, Ρος και Μπρους Χαρτ. Εκτός απο την επαγγελματική πάλη, εκπαιδεύτηκε στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες και στην ερασιτεχνική πάλη, ενώ είναι η πρώτη παλαίστρια τρίτης γενιάς στο κόσμο.

Το 2000 έκανε το ντεμπούτο της στην ανεξάρτητη σκηνή της επαγγελματική πάλης. Εκεί κατέκτησε διάφορα πρωταθλήματα μέχρι το 2007 που υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE.

Πορεία στο WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιανουάριο του 2007 η Νατάλια υπέγραψε με το WWE και στάλθηκε στο θυγατρικό Deep South Wrestling για εκπαίδευση. Μετά απο έναν χρόνο προωθήθηκε στο κύριο ρόστερ του σόου, με ρόλο αντιπαθή στο κοινό. Αφού είχε διάφορες αντιπαλότητες, το 2009 η Νατάλια συμμετείχε στην ομάδα "Χαρτ Ντάιναστι" με τους Ντέιβιντ Χαρτ Σμιθ και Τάισον Κιντ. Τον Νοέμβριο του 2010 η ομάδα χωρίστηκε, ωστόσο η Νατάλια κατάφερε να κατακτήσει το Γυναικείο Πρωτάθλημα λίγες μέρες αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2011 έχασε τον τίτλο της και απέτυχε να το ανακτήσει.

Μετά απο μερικούς μήνες η Νατάλια με την Μπεθ Φίνιξ σχημάτισαν την ομάδα "Ντίβας οφ Ντουμ", αρχίζοντας κόντρες με πολλές παλαίστριες του σόου. Το 2012 η ομάδα διαλύθηκε και η καριέρα της Νατάλια πήρε κατηφορική τάση. Το 2013 άρχισε να προωθείται ξανά, ειδικά με την συμμετοχή της στο ριάλιτι "Τόταλ Ντίβας" με άλλες γνωστές παλαίστριες του WWE.

Πρωταθλήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]