Τάιτους Ο'Νιλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Τάιτους Ο' Νιλ)
Για άλλες χρήσεις, δείτε: Ο'Νιλ.
Τάιτους Ο' Νιλ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση29  Απριλίου 1977
Τάμπα
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος193 cm Edit this on Wikidata
Βάρος270 lb Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςSuwannee High School
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής[1]
παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου
Περίοδος ακμής2009
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Θάντιους Μάικλ Μπουλάρντ (γεν. 29 Απριλίου 1977) είναι Αμερικάνος επαγγελματίας παλαιστής και πρώην παίχτης του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Αυτή τη περίοδο αγωνίζεται στην εταιρία πάλης WWE και εμφανίζεται στα ρινγκ ως ο «Τάιτους Ο'Νιλ».

Καριέρα στη πάλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτα Χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Μπουλάρντ υπέγραψε συμφωνία με την World Wrestling Entertainment το 2009 και ξεκίνησε την προπόνηση του στο εκπαιδευτήριο FCW. Εκεί κατείχε τους ομαδικούς τίτλους για ένα τρίμηνο.

NXT & Κύριο Ρόστερ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ως Τάιτους Ο' Νιλ, συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του NXT, με δάσκαλο τον Ζακ Ράιντερ. Ο Ο' Νιλ ήταν ο πρώτος που αποκλείστηκε απο το σόου. Τον Μάρτιο του 2011, πήρε μέρος στη πέμπτη σεζόν του NXT, με δάσκαλο τον Χορνσουάγκλ. Ο Τάιτους Ο' Νιλ είχε ορισμένες αντιπαλότητες και τον Ιανουάριο του 2012 άλλαξε ρόλο, με στόχο να γίνει αντιπαθής στο κοινό.

Σύντομα, δημιούργησε ομάδα με τον Ντάρεν Γιάνγκ και τον Μάρτιο άρχισαν κόντρα με τους αδερφούς Ούσο. Η ομάδα μεταφέρθηκε στο SmackDown, όπου και νικούσαν σε αρκετούς αγώνες. Τον Ιούνιο ο Άμπραχαμ Ουάσινγκτον έγινε μάνατζερ τους και παρέμεινε με αυτό το ρόλο για δύο μήνες προτού απολυθεί τον Αύγουστο. Καθώς, πέρναγαν οι μήνες η ομάδα έγινε γνωστή και διεκδίκησε τον Ομαδικό Τίτλο, χωρίς όμως να τον κατακτήσει. Τον Ιανουάριο του 2014 η ομάδα χωρίστηκε, αφού μετά από μια ήττα τους ο Τάιτους Ο'Νιλ επιτέθηκε στον Γιανγκ και έγινε αντιπαθής στο κοινό. Έπειτα ήρθαν αντιμέτωποι, με τον Τάιτους να παίρνει τη νίκη.

Καριέρα στο ποδόσφαιρο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Μπουλάρντ πήρε υποτροφία σε αθλητικό κολέγιο της Φλόριντα, για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Αργότερα, ασχολήθηκε επαγγελματικά, παίζοντας στην Arena Football League. Το 2007 αποσύρθηκε από το άθλημα.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]