Συζήτηση χρήστη:Lemur12/Αρχείο 4

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Προηγούμενες συζητήσεις 2005-2007

Προηγούμενες συζητήσεις 2008 (Ιανουάριος- Μάιος)

Προηγούμενες συζητήσεις 2008-09 (Μάιος 2008- Ιανουάριος 2009)


Φίλε μου πάρε λίγη ακόμα ρακή να βάλεις στο άρθρο! --Alaniaris 16:13, 4 Ιουνίου 2007 (UTC)
Φίλε Lemur είμαι υποχρεωμένος με κάθε ειλικρινή διάθεση απέναντί σου, με βάση τη σημερινή, αλλά και τη συνολική προσφορά σου, να σου απονείμω το αστέρι του ακούραστου συγγραφέα. Το Αστέρι του Ακούραστου Συγγραφέα απονέμεται σε χρήστες της Βικιπαίδειας με σημαντική συνεισφορά στην συγγραφή πολλών και ποιοτικών άρθρων. --Θεόδωρος 00:32, 1 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Το Αστέρι των Πρόσφατων Γεγονότων στο φίλο Λεμούριο για την διαρκή συνεισφορά του για την ενημέρωση μας--Alaniaris 11:59, 4 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Ο MARKELLOS απονέμει στο Lemur12 Το Αστέρι του Φωτογράφου, για τις φωτογραφίες με τις οποίες κοσμεί τα άρθρα.Με την ευχή η σελίδα αυτή να γίνει αστερόεσσα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:31, 2 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)
2008 άρθρα φέτος (και όχι πατάτες) SMocking.gif--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:54, 25 Ιανουαρίου 2008 (UTC)
Λίγο μαλλί της γριάς για τα γενέθλια σου (εγώ θα προτιμούσα το κορίτσι)--✻tony esopi λέγε 19:19, 1 Απριλίου 2008 (UTC)
90pxBarnstar of Humour3.png
Στον ακούραστο Λεμούριο, αυτή
τη φορά επειδή με την
ανακάλυψή του μας έδωσε χαρά
και μας έκανε να ξεσκάσουμε
λίγο από την ρουτίνα,
το Μυρμηγκάκι απονέμει αυτό το
διπλό μετάλλιο του χιούμορ.
Είχα σκοπό να σου απονείμω το βραβείο της ακούραστης μέλισσας αλλά, όπως βλέπεις στη φωτό, η μελισσοφωλιά είχε ένα ατυχηματάκι το πρωί... Όπως και να έχει, καλή συνέχεια και σου εύχομαι να τα χιλιοκατοστήσεις!
Atlantia 06:52, 25 Ιουλίου 2008 (UTC)


Πολλές πολλές ευχές
Ένα αστεράκι για την επάνοδο. Η επιστροφή σου διασφαλίζει την ύπαρξη ενημερωμένων γεωγραφικών δεδομένων στην ΒΠSFriendly.svg--Egmontaz συζήτηση 22:07, 7 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)
Το αστεράκι του άυπνου βικιπαιδιστή!, ενώ όλοι οι λεμούριοι κοιμούνται τα βράδια, ένας απο αυτούς βγαίνει τσάρκα στην ΒΠ και την γεμίζει άρθρα, με ευχές να 40000άσεις και τα δικά σου άρθρα --Egmontaz♤ συζήτηση 07:42, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

3 χρόνια και μια μέρα σήμερα από την πρώτη σου επίσημη συνεισφορά. Εύχομαι ότι καλύτερο.

Πίνακας περιεχομένων

==================================================================================[επεξεργασία κώδικα]
Μια από τις ιστορικές ρήσεις του Χέντριξ.

When the power of love overpowers the love of power, the world will know peace


=================================================================================[επεξεργασία κώδικα]

Για έναν ηλίθιο δεν έχει νόημα να φράξουμε αόριστα όλο το διαδίκτυο--The Elder 17:08, 4 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Αγαπητέ Lemur12,

Είμαι ο Χρήστης Prue και επειδή ξέρω ότι ανήκεις στους γραφειοκράτες της Βικιπαίδειας, θα σου ζητούσα αν είναι εφικτό να μετονομαστώ σε Γιώργος Χ.. Απευθύνθηκα στο σημειωματάρειο γραφειοκρατών εδώ και μέρες αλλά δε νομίζω να το παρατήρησε κανείς. Αν σου είναι δυνατό πραγματοποίησέ το.

--Prue 08:59, 7 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Νεκροταφείο[επεξεργασία κώδικα]

Για αυτό σταμάτησα στα 2, να ασχοληθώ με τίποτα άλλο SHysterical.gif--Egmontaz συζήτηση 01:26, 8 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Γιόχανα Σιγκουρδαντότιρ[επεξεργασία κώδικα]

Άλλαξα τα διπλά σύμφωνα στο όνομα, νομίζω είναι καλύτερα και συμβαδίζει με την οδηγία να εξελληνίζονται κοντύτερα στην προφορά τους (αφού εμείς τα διπλά δεν τα προσφέρουμε μάλλον είναι πλεονασμός) έτσι (από Γιόχαννα Σιγκουρδαντόττιρ σε Γιόχανα Σιγκουρδαντότιρ το άλλαξα από παντού αλλά στα τρέχοντα γεγονότα είναι κλειδωμένο, μπορείς να κάνεις το καλό; (αν συμφωνείς φυσικά με την αλλαγή) --Egmontaz συζήτηση 04:06, 8 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Πληροφορίες χώρας[επεξεργασία κώδικα]

Θα το προσπαθήσω, αλλά δεν τα ξέρω καλά ακόμα, οπότε δεν σου εγγυώμαι ότι θα τα καταφέρω κιόλας SFriendly.svg--Egmontaz συζήτηση 02:26, 10 Φεβρουαρίου 2009 (UTC) Το en:Purchasing power parity πως μεταφράζεται; Και στο δεύτερο Α.Ε.Π , η κατάταξη της χώρας να έχει σύνδεσμο ξεχωριστό κατάλογο ή να αφήσω τον ίδιο Κατάλογος_χωρών_κατά_κεφαλή_ΑΕΠ; --Egmontaz συζήτηση 02:42, 10 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Νομίζω είναι έτοιμο, για δες το μήπως θέλει κάτι άλλο. --Egmontaz συζήτηση 02:59, 10 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Αρχείο:Ilias.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το αρχείο έχει το ίδιο όνομα με ένα άλλο αρχείο από το Wikimedia Commons. Για να χρησιμοποιηθεί το αρχείο των Commons σε κάποιο άρθρο, το αρχείο που βρίσκεται εδώ θα πρέπει να διαγραφεί ή να αλλάξει όνομα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:39, 10 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Γουάτ ιφ γουι[επεξεργασία κώδικα]

Τι σημαίνει στα αγγλικά what if we??--Biladen

 • Έτσι όπως το λες, "Κι αν εμείς..." αλλά θα ήθελα να το δω σε ολόκληρη την πρόταση. ----Lemur12 να΄στε καλά 21:56, 10 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Eίναι ο τίτλος του τραγουδιού για τη μάλτα στη γιουροβίζιον.Μπές στο άρθρο και καλύτερο στο αγγλικο και θα το βρείς.όταν είσαι σίγουρος πες μου.--Biladen 13:52, 15 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Τσβανγκιράι[επεξεργασία κώδικα]

Όταν έκανα το σχόλιο για επιμέλεια στα πολιτικά της Ζιμπάμπουε δεν είχα πολλές ελπίδες ότι θα ασχολούνταν κανείς, αλλά ήσουν ταχύτατος και διεξοδικός, τόσο με αυτό όσο και με το άρθρο για τον Τσβανγκιράι. Εύγε SFriendly.svg --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:04, 12 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

To 40.000 άρθρο της Βικιπαίδειας[επεξεργασία κώδικα]

...και το 39.999 και το 40.001 και πολλά πολλά άλλα....είναι δικά σου. Άξιος, άξιος, άξιος.--Focal Point 07:57, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Αν δεν κάνω λάθος ήταν το

 1. 05:53, 14 Φεβρουαρίου 2009 ‎Εθνικός ύμνος του Γκουάμ (ιστορ.) ‎[3.623 bytes] ‎Lemur12 (Συζήτηση | Συνεισφορά | φραγή) (Νέα σελίδα: Το Stand Ye Guamanians' (στη γλώσσα Τσαμόρο Fanohge Chamoru), γνωστό γενικά ως The Guam Hymn ...)

--Focal Point 08:10, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Μαδαγασκάρη[επεξεργασία κώδικα]

Πείραξα πάλι λίγο το κουτί πληροφοριών της πατρίδας σου, Έβγαλα το κοινό όνομα που είχες γιατί δεν υπήρχε τέτοια επιλογή, το σκέτο Μαδαγασκάρη εμφανίζονταν επειδή η επιλογή «εθνικό όνομα ελληνικά» δεν ήταν συμπληρωμένη και όταν συμβαίνει αυτό, εμφανίζεται το όνομα της σελίδας (δηλ «Μαδαγασκάρη»). Άλλαξα και την μορφοποίηση των τίτλων για λόγους ομοιομορφίας με όλα τα άλλα πινακάκια αν και γενικά μου άρεσε όπως ήταν, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα είναι να το αλλάξουμε από το πρότυπο για να εφαρμοστεί παντού. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει η επιλογή κοινό όνομα στο πινακάκι και θα προσπαθήσω να το προσθέσω το βράδυ. --Egmontaz συζήτηση 14:13, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Tsy misy fisaorana Lemur SFriendly.svg! Διαφωνώ όμως για τους κατάλογους, πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι, και όσοι δεν είναι αρκετά μεγάλοι, όπως της Μαδαγασκάρης, απλά να γίνουν κανονικά άρθρα για το συγκεκριμένο αξίωμα συμπεριλαμβάνοντας τον κατάλογο (στην συγκεκριμένη δε περίπτωση, μόνο ο κατάλογος για τους πρωθυπουργούς καθώς ο άλλος έχει και προέδρους και βασιλιάδες). Ενσωματωμένοι αυτοί οι κατάλογοι σε γενικό άρθρο για τα πολιτικά νομίζω θα χαλάνε και την δομή και την αισθητική του άρθρου. Αυτά, πάω να βάλω κανένα πινακάκι τώρα σε καμιά αφρικανική χώρα γιατί τις έχουμε λίγο ριγμένες στο θέμα αυτό --Egmontaz συζήτηση 22:26, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Τί να πω![επεξεργασία κώδικα]

Εσένα πρέπει να σε στείλουμε πρέσβη στον ΟΗΕ με τέτοια παγκόσμια ενημέρωση SMocking.gif. Δες και αυτό το ωραίο βιβλιαράκι, υποθέτω θα σ'αρέσει!

Ευχαριστώ, πραγματικά χρήσιμο. ----Lemur12 να΄στε καλά 23:06, 19 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Παλαιομοδίτης[επεξεργασία κώδικα]

Κι όμως. Πρέπει να είσαι ο μόνος που στα άρθρα σου χρησιμοποιείς ακόμη τα παλιά πρότυπα και όχι το νέο Πρότυπο:Ενσωμάτωση κειμένου. Μάλλον είναι από τις λίγες εξελίξεις που σου ξέφυγαν. Προφανώς γιατί δεν είναι διεθνείς. SFriendly.svg--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:19, 19 Μαρτίου 2009 (UTC)

Μια βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Μιάς και απ' ότι βλέπω είσαι ο μόνος διαχειριστής που είναι ακόμα διαθέσιμος (το ελπίζω δηλαδή), έχω ένα μικρό προβληματάκι. Έφτιαξα αυτό εδώ το άρθρο σχετικά με την γλύπτρια Χρύσα Βαρδέα Χρησημοποίησα το όνομα με το οποίο είναι γνωστή, δηλαδή Χρύσα, πρώτον γιατί έτσι είναι και στα αγγλικά και δεύτερον γιατί έτσι είναι και το άρθρο για τον γλύπτη Τάκη. Ελέγχοντας τις συνδέσεις προς το άρθρο, είδα ότι έχει συνδεθεί ένας κατάλογος με χωριά της Πέλλας. Τί πρέπει να κάνω και ,κυρίως, πώς το κάνω;VJSC263IO 02:43, 23 Μαρτίου 2009 (UTC)

ΕυχαριστώVJSC263IO 03:10, 23 Μαρτίου 2009 (UTC)

Πως γινεται?[επεξεργασία κώδικα]

Πως γινεται να κανω μια επειχηρηση για την ανενεωση των δημογραφικων σοιχειων καθε χώρας?--Georged 17:09, 23 Μαρτίου 2009 (UTC)

Πληροφορίες λογισμικού[επεξεργασία κώδικα]

Τι έκανες στο πρότυπο; (ρητορική ερώτηση γιατί) προφανώς έκανες λάθος στις μεταφορές/συγχωνεύσεις με το Πρότυπο:Λογισμικό. Αυτό που έπρεπε να κάνεις ήταν απλά η συγχώνευση του ιστορικού του Πρότυπο:Λογισμικό με ιστορικό του Πρότυπο:Πληροφορίες λογισμικού. Ελπίζω να γίνεται επαναφορά για να μην πάει χαμένη η δουλειά που είχα κάνει στο Πληροφορίες λογισμικού. Κοίτα να το διορθώσεις σε παρακαλώ. - Saturn

Νομίζω τώρα είναι εντάξει. Μπορείς να είσαι πιο ευγενικός αγαπητέ Saturn. Ιδίως μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε από κάτι μεταφορές προτύπων που έκανες τις προάλλες.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:46, 27 Μαρτίου 2009 (UTC)

Μάλιστα, μπορώ να είμαι πιο ευγενικός, αλλά για ποια αναστάτωση μιλάς; Η προσπάθειά μου για βελτίωση των προτύπων λογίζεται ως αναστάτωση; - Saturn

Δεν υποτιμώ την προσπάθεια σου. Θα προτιμούσα βέβαια να συζητάς πριν προβείς σε σημαντικές αλλαγές, αλλά (ευτυχώς) σε αυτό το εγχείρημα κανείς δε μπορεί να επιβάλλει στον άλλον πως θα ενεργήσει. Μιλάω για αυτή την αλλαγή. Η αναστάτωση δεν αφορούσε την κοινότητα αλλά τα άρθρα που ενσωματώνουν το πρότυπο. Καλό απόγευμα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:16, 27 Μαρτίου 2009 (UTC)

Χρόνια πολλά[επεξεργασία κώδικα]

Τρέχοντα γεγονότα
Χρόνια πολλά με υγεία
 • Σαν σήμερα πριν κάμποσα χρόνια γεννήθηκε ο Λεμούριος ΙΒ΄, άρχων της Μαγαδασκάρης και όχι μόνο.

Αν νόμιζες πώς θα σε ξέχναγα είσαι πολύ γελασμένος.--MARKELLOSΆρχων του χρόνου 17:55, 30 Μαρτίου 2009 (UTC)

Θερμές ευχές κι από εμένα! SFriendly.svg Ό,τι επιθυμείς και πάντα τέτοιες συνεισφορές! --Ttzavaras 18:01, 30 Μαρτίου 2009 (UTC)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές εντός και εκτός Βικιπαίδειας. ----Lemur12 να΄στε καλά 21:26, 31 Μαρτίου 2009 (UTC)
Αφού έκλεισες τα 32 και δεν... κάηκες, τότε θα ζήσεις 100 χρόνια. Το υπογράφω: Dimitrissss 21:45, 31 Μαρτίου 2009 (UTC)
ε βουαλά και εκ μουά μαι μερσί μποκού. ουλαλά. SConfident.gif --Μυρμηγκάκι 22:54, 2 Απριλίου 2009 (UTC)
ορβουάρ μον αμί μπον σουάρ ατού ταλέγ --Μυρμηγκάκι 23:21, 2 Απριλίου 2009 (UTC)
Χρόνια πολλά κι από μένα, σε καλό μου που μόλις σήμερα το πήρα είδηση! Άλλωστε οι εορτασμοί κρατάνε συνήθως βδομάδα, n' est-ce pas? --Veron 23:41, 2 Απριλίου 2009 (UTC)
Εντελώς καθυστερημένα, χρόνια πολλά και από μένα! SFriendly.svg
 • Και από μένα χρόνια πολλά. --Vchorozopoulos 02:14, 11 Απριλίου 2009 (UTC)

Πρότυπο:Δημοψήφισμα έγκριση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Αυτό έχει αντικατασταθεί από κάποιο άλλο, ή απλά δεν έτυχε να χρησιμοποιηθεί ακόμη;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:33, 9 Απριλίου 2009 (UTC)

Καλά άστο να βρίσκεται και αν και στην τελική διαλογή των αχρησιμοποίητων είναι ακόμη έτσι διαγράφεται.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:38, 9 Απριλίου 2009 (UTC)

Δεν ήξερα ότι οι λεμούριοι είναι νυχτόβιοι! χεχε Λοιπόν Lemur ήθελα να σου ζητήσω κάτι για το παραπάνω πρότυπο των δημοψηφισμάτων το οποίο τυχαία είδα και το χρησιμοποίησα για τα δημοψηφίσματα του 1968, 1973 και 1974, ενώ σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω μόλις βρω και τα αποτελέσματα για το 1946.
Υπάρχει μία φόρμα στο πρότυπο που δεν είναι σωστή. Ζητάει σε άθροισμα τις ψήφους σε «Ναι», «Όχι» και άκυρα, και αντίστοιχα το άθροισμα των ποσοστών ώστε να δίνει σύνολο 100%. Τα ποσοστά όμως των ερωτημάτων (όπως αντίστοιχα και των γενικών εκλογών) προκύπτουν από το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων και όχι από το σύνολο των ψηφισάντων. Αναγκάστηκα λοιπόν να βάλω «αλλοιωμένα» ποσοστά.
Επίσης δεν έχει προβλεφθεί χώρος για αριθμό εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Μπορούμε να κάνουμε κάτι πάνω σ' αυτά; Ευχαριστώ Dimitrissss 01:28, 11 Απριλίου 2009 (UTC)

Όχι ότι κατάλαβα και πολλά, ειδικά με τα «ρέφια», ωστόσο κάτι θα προσπαθήσω να κάνω αύριο. Dimitrissss 01:54, 11 Απριλίου 2009 (UTC)

Παραγγελιά[επεξεργασία κώδικα]

 • Για χαρά. Καλή Μ. Εβδομάδα. Μήπως θα σε δούμε από κοντά;
 • Ασφακλώς, με τη σειρά του. Είδες τι "έπαθα"; Έγραψα τα ατομικά τροχιακά του υδρογόνου από "Orbitron" και έχπυν λάθος συντελεστές. Ευτυχώς βρήκα τους σωστούς τώρα, στην αγγλόφωνη ΒΠ.

--Vchorozopoulos 02:12, 11 Απριλίου 2009 (UTC)


Θα μείνεις μέσα?[επεξεργασία κώδικα]

Έχουμε επισκέψεις σήμερα θα μείνεις καθόλου, γιατί πρέπει να φύγουμε?--The Elder 01:17, 14 Απριλίου 2009 (UTC)

 • Ναι, θα μείνω ως το πρωί. Ο επισκέπτης μας πρέπει να μείνει ευχαριστημένος...----Lemur12 να΄στε καλά 01:20, 14 Απριλίου 2009 (UTC)
Τhank you--The Elder 01:22, 14 Απριλίου 2009 (UTC)
Έχει και χιούμορ όμως!...--Veron 01:58, 14 Απριλίου 2009 (UTC)
Μαύρο χιούμορ Dimitrissss 02:00, 14 Απριλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ και.. όχι μόνον[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Λεμούριε! Ευχαριστώ για την απονομή, όμως κι εγώ οφείλω μία με τη σειρά μου!

Ο Ttzavaras απονέμει στον Λεμούριο τον ακούραστο ένα μικρό αστεράκι για την μέγιστη συνεισφορά του

--Ttzavaras 22:38, 16 Απριλίου 2009 (UTC)

Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σου εορτή! --Ttzavaras 16:36, 19 Απριλίου 2009 (UTC)
Χρόνια πολλά !!!! πόσες έμειναν ακόμα ονομαστικές σου γιορτές? --✻tony esopi λέγε 16:44, 19 Απριλίου 2009 (UTC)
Γιορτάζεις, Λεμούριε; Πολύχρονος κι ευτυχισμένος! (Και χαίρομαι πολύ που το αντιλήφθηκα εγκαίρως, γιατί όταν είδα τις ευχές των παιδιών για τα γενέθλιά σου ήταν πολύυυυυυυυ αργά... χιχιχι)
ΥΓ. Κι εγώ που νόμιζα πως σήμερα είχαν την τιμητική τους τα λαγουδάκια κι όχι οι λεμούριοι...Atlantia 17:16, 19 Απριλίου 2009 (UTC)

Σέμνη Καρούζου[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείς να δείς λίγο την πρώτη παραπομπή. Εμένα μου βγάζει κάποιο σφάλμα, αλλά ίσως να έχω κάποιο πρόβλημα εγώ. VJSC263IO 20:57, 19 Απριλίου 2009 (UTC)

Είχε πρόβλημα το λινκ. Τώρα είναι εντάξει, όπως είδα στην προεπισκόπηση. Τουλάχιστον στο φάιρφοξ που έχω λειτουργεί. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Καλό Πάσχα, ----Lemur12 να΄στε καλά 21:05, 19 Απριλίου 2009 (UTC)
ΟΚ ευχαριστώ και (απ' ότι είδα από πάνω) χρόνια πολλά. VJSC263IO 21:10, 19 Απριλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ --Georged 08:17, 24 Απριλίου 2009 (UTC)

ΑΕΠ[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Λεμούριε. Είδα ότι κάνεις κάποιες αλλαγές στα νούμερα για το ΑΕΠ, που όμως δε συμφωνούν μ' αυτά που έχει το reference στο imf. Για τους δύο καταλόγους (1, 2) τα στοιχεία είναι απ' ευθείας από την πηγή που αναφέρεται και δε νομίζω ότι χρειάζονται διόρθωση. Επίσης λάβε υπόψη σου ότι το ΔΝΤ βγάζει δύο φορές το χρόνο εκτιμήσεις, Απρίλιο (ήδη έχει βγει για το 2009) και Οκτώβριο. Τα στοιχεία αυτά δε συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους, δηλ. άλλη τιμή θα έχει για το 2008 στα δεδομένα του Οκτωβρίου 2008 και άλλη στου Απριλίου 2009. Επομένως η κατάταξη πρέπει να γίνεται με το ίδιο σημείο αναφοράς για όλες τις χώρες.--hypnotist 08:22, 26 Απριλίου 2009 (UTC)

Οι τέσσερις κατάλογοι είναι πολύ εύκολο να γίνουν (γιατί δίνουν τα στοιχεία σε μορφή excel) και μπορώ να το κάνω πολύ γρήγορα (σε μια-δυο μέρες). Το κουραστικό είναι να ανανεωθούν τα επιμέρους άρθρα των χωρών. Όταν κάποια στιγμή μπει το πρότυπο σε όλες τις χώρες θα κοιτάξω για κάποιον αυτοματισμό.--hypnotist 12:20, 26 Απριλίου 2009 (UTC)
 • Ναι, αυτό είναι. Από εκεί θα πάρω τα στοιχεία και καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι Τρίτη-Τετάρτη θα ετοιμάσω τους καταλόγους με την κατάταξη. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σου στα άρθρα της γεωγραφίας. Έχεις αναπτύξει έναν ολόκληρο τομέα σχεδόν από μόνος σου. --hypnotist 12:35, 26 Απριλίου 2009 (UTC)

Ύμνοι[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Δεν είναι ότι δεν βοηθούν, αλλά οι εθνικοί ύμνοι (συνήθως) είναι συνθέσεις με συγκεκριμένο τίτλο που στη χώρα τους τουλάχιστον είναι γνωστοί με αυτόν, και όχι αόριστα σαν "εθνικός ύμνος του τάδε" ή "μας". Αν και δεν έχω σε πολύ υπόληψη τους εθνικούς ύμνους, είναι και λίγο θέμα σεβασμού στον πολιτισμό της κάθε χώρας. Δεν νομίζω να συμφωνούσε κανείς να πάει το "Ύμνος στην ελευθερία" στο "εθνικός ύμνος της Ελλάδας". Αν θέλουμε να τα δούμε και σαν καθαρά μουσικές συνθέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ονοματοδοσία που δίνουμε σε όλες τις υπόλοιπες, λέμε π.χ. "How You Remind Me" και όχι "το πιο γνωστό κομμάτι των Nickelback". Για την πλοήγηση υπάρχει ο σχετικός κατάλογος, ενώ για τους τίτλους υπάρχουν διάφορες επιλογές (μεταγραφή, μετάφραση, ξενογραφία...). Κάποτε το είχαμε ξανασυζητήσει, θα δω αν μπορώ να βρω τη συζήτηση - Badseed απάντηση 04:25, 29 Απριλίου 2009 (UTC)

Χμ, στο λήμμα για κάθε χώρα; Εννοείς να δείχνουν για ποια χώρα πρόκειται; Εντάξει, υπάρχει και ο κατάλογος. Ίσως δεν είναι πρακτικό να έχουμε τίτλους στα Χμερ, θα πρέπει να σκεφτούμε αν θα βόλευε ο τίτλος στα ελληνικά, (Τουβαλού για τους Πανίσχυρους) ή φωνητική απόδοση (Γιούμι, Γιούμι, Γιούμι), λατινική μεταγραφή ή κρίνουμε κατά περίπτωση - Badseed απάντηση 05:06, 29 Απριλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ[επεξεργασία κώδικα]

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λεμούριε. Εύχομαι να 'σαι πάντα καλά και να συνεισφέρεις ακούραστα στη βικιπαίδεια. SFriendly.svg--hypnotist 06:36, 29 Απριλίου 2009 (UTC)


ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ[επεξεργασία κώδικα]

Έχει προκύψει ένα θέμα με τον Χρήστη - Διαχειριστή MARKELOS το οποίο έχει ξεκινήσει από μια άλλη κοπέλα που γράφει το θέμα του Τάνγκο. Ονομάζομαι Φραγκιαδάκης Κώστας και είμαι μέλος της ανοικτής ομάδας υποστήριξης της ελληνικής κοινότητας για την διάδοση του αργεντίνικου τάγκο στην Ελλάδα Το επίμαχο σημείο είναι ότι εδώ και καιρό η κοινότητα είχε δηλώσει την παρουσία της και μέσω του site της Wiki αλλά πριν ακριβώς μια εβδομάδα μια χρήστης της Wiki την διέγραψε με την αφηρημένη δικαιολογία ότι δεν έχει νόημα .Από τότε έχει ξεκινήσει μια αντιδικία χωρίς λόγο με διάφορες κατηγορίες . http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%A4%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF Με κατάληξη σήμερα στις 30/4/2009 Να προκύψει :

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν προσφέρει τίποτα στους αναγνώστες. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική. Βικιπαίδεια:Εξωτερικοί σύνδεσμοι.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:12, 29 Απριλίου 2009 (UTC)


Παρακαλώ πείτε μου πως ο χρήστης τοποθετείται και αξιολογεί το συγκεκριμένο θέμα της προσφοράς της ελληνικης κοινότητας. Σε συνέχεια των ενεργειών θα ήθελα να λύσω το θέμα ιεραρχικά σε περίπτωση που εσείς δεν μπορέσετε να κάνετε κάτι για αυτό. Για αυτό και θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να απευθυνθώ.


Φραγκιαδάκης Κώστας


Για την Ελληνική Κοινότητα Αργεντίνικου Τάγκο

www.argentinetango.gr info@argentinetango.gr --Κωστας 08:07, 30 Απριλίου 2009 (UTC)

Κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

Όπως έμαθα και εγώ πριν από λίγο, μπαίνουν αυτόματα αν έχεις βάλει στο άρθρο το πρότυπο Πρότυπο:Στοιχεία προσώπου και είναι σημπληρωμένα τα αντίστοιχα πεδία, για να λειτουργήσει όμως καλύτερα θα πρέπει να υπάρχει (υποθέτω δηλαδή) και το πρότυπο {{DEFAULTSORT:ΕπίθετοΧωριςΤονο ΟνομαΧωριςΤονο}} που ταξινομεί αυτόματα στις κατηγορίες τα άτομα χωρίς να το βάζουμε σε κάθε μία χωριστά. Για την χρήση του Πρότυπο:Στοιχεία προσώπου αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην συζήτησή του--Egmontaz συζήτηση 23:50, 30 Απριλίου 2009 (UTC)

10 Οκτωβρίου[επεξεργασία κώδικα]

1973- Ευτυχία Καραγιάννη, αργυρή ολυμπιονίκης (2004) της υδατοσφαίρισης από τη Νίκαια, μέλος της ολυμπιακής ομάδας του 2004. Για σιγουριά (επειδή δεν ξέρεις ποτέ, μόνο για την Νίκαια Βιθυνίας ή Ασσυρίας δεν θα στοιχημάτιζα) αφού εσύ το συμπλήρωσες και στο google δεν βρήκα άκρη μπορείς να μου πεις από ποια Νίκαια είναι η Καραγιάννη για να το διορθώσω; Ευχαριστώ SFriendly.svg--Egmontaz συζήτηση 10:26, 10 Μαΐου 2009 (UTC)

Όχι καλέ, γιατί να την βγάλουμε την καταγωγή άμα είσαι σίγουρος, απλά ρώτησα γιατί καμιά φορά σπάει ο διάολος το ποδάρι του και δεν είναι τα προφανή, το διορθώνω! --Egmontaz συζήτηση 17:01, 10 Μαΐου 2009 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Λεμούριε! Ελπίζω όλα καλά εκεί. Είδα κάτι σχετικό με εθνόσημα προς διαγραφή. Αν υπάρχουν τέτοιες εικόνες, στείλε μού τις πριν διαγραφούν και θα τις φτιάξω εγώ - απλά θέμα χρόνου είναι (όπως ξέρεις, αρχίζουμε εξετάσεις... :( ). Καλό θα είναι να μου πεις ποιες είναι πριν διαγραφούν (ώστε να τις "κατεβάσω") ή να μου τις στείλεις με e-mail. Καλά να περνάς και καλή δύναμη για όλα! --Ttzavaras 19:10, 10 Μαΐου 2009 (UTC)

Προσωπικά το "ξεπατικώνω" με CorelDraw ή με 3DStudio MAX αν το θέλω τρισδιάστατο... --Ttzavaras 19:51, 10 Μαΐου 2009 (UTC)

Η εικόνα που ζήτησες για τη Γουϊνέα είναι εδώ! Επειδή είχε πρόβλημα η σύνδεσή μου επιφορτώθηκε και άλλη έκδοση, ίδιας εικόνας, χωρίς το "tt" στο τέλος, σε παρακαλώ διάγραψέ την. Η άλλη έχει πάνω αλογάκια και θέλει πολύ περισσότερη δουλειά, αλλά θα την καταφέρω κι αυτήν, πού θα πάει! Καλές συνεισφορές! --Ttzavaras 18:25, 11 Μαΐου 2009 (UTC)

Αν χρειάζεσαι κι άλλες εικόνες, παρακαλώ μου το λες! Αρκεί να μπορώ... --Ttzavaras 06:01, 12 Μαΐου 2009 (UTC)
ΔΕΝ έχω ξεχάσει τι πρέπει να φτιάξω. Απλά λόγω των ημερών (ξέρεις, εξετάσεις) είμαι λίγο "χαμένος"! --Ttzavaras 21:36, 13 Μαΐου 2009 (UTC)
Σιγά σιγά. Ίσως μπορούμε να κάνουμε μια βικιεπιχείρηση. ----Lemur12 να΄στε καλά 21:50, 13 Μαΐου 2009 (UTC)
Αγαπητέ Λεμούριε καλησπέρα. Έχεις κάτι καλύτερο σε εικόνα για το crest της Μπουρκίνα Φάσο; Το έχω σχεδόν τελειώσει, αλλά κάτι σαν λουλούδι που εμφανίζεται στα άκρα του κάτω "Banner" είναι αδύνατο να το ξεχωρίσω, όπως και τα αναγραφόμενα στο banner... --Ttzavaras 19:11, 14 Μαΐου 2009 (UTC)
Φίλτατε, ΔΕΝ με κουράζεις! Θα προσπαθήσω, αν και δεν είναι καθόλου εύκολα (για τη Μπ.Φ. πάντως τα "λουλούδια" είναι... καλαμπόκια!!). Θα δω τι (και αν) μπορώ να καταφέρω με όλ' αυτά! --Ttzavaras 20:27, 14 Μαΐου 2009 (UTC)

Σύγκρουση[επεξεργασία κώδικα]

Κανένα πρόβλημα! SFriendly.svg--Egmontaz συζήτηση 22:32, 12 Μαΐου 2009 (UTC)

Και διασώστης[επεξεργασία κώδικα]

Αστέρι διάσωσης άρθρων

Για τη διάσωση του άρθρου Άρας, το οποίο όδευε για ταχεία διαγραφή και για τη γενικότερη ευαισθησία σου σε ανάλογες περιπτώσεις.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:17, 14 Μαΐου 2009 (UTC)

Gilberto[επεξεργασία κώδικα]

Hi Lemur12. My English is near zero instead. We pronounce Gilberto as hat in English, but well-known brazilian Gilbertos, like Gilberto Gil, are usually pronounced as Gilda in English. We never pronounce G as Z in zoo. You're welcome! Gustronico 01:25, 16 Μαΐου 2009 (UTC)

Τσεκ...[επεξεργασία κώδικα]

...γιορ e-mail. Αν το έκανες νωρίτερα έχω κάνει αλλαγές. --Geraki ΣΜ 23:04, 16 Μαΐου 2009 (UTC)

Μπλοκ[επεξεργασία κώδικα]

Λεμούριε δεν ξέρω πώς μπορούμε να μεταφράσουμε το bloc voting system, δεν ξέρω τι είναι. Πού το βρήκες; Από τα συμφραζόμενα δε βγαίνει;--Κωστής 07:30, 17 Μαΐου 2009 (UTC)

και το άλλο :)--Egmontaz συζήτηση 20:07, 19 Μαΐου 2009 (UTC)

Αρχείο:Fanari prasino.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Μετέφερα την εικόνα σου στα κόμμονς με το ίδιο όνομα, βρίσκεται πλέον εδώ --Egmontaz συζήτηση 23:50, 20 Μαΐου 2009 (UTC)

Εκλογές[επεξεργασία κώδικα]

ΟΚ, βάλε και για τα νησιά Cayman. Το μόνο που βρήκα είναι [1], αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ το θέμα, και πάω για ύπνο γιατί έχω και ταξίδι αύριο. VJSC263IO 02:34, 22 Μαΐου 2009 (UTC)

 [επεξεργασία κώδικα]

Vegie sweets.jpg

 :-) ευχαριστώ πολύ. --Μυρμηγκάκι 09:43, 22 Μαΐου 2009 (UTC)

Εθνόσημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Έχω ήδη ανεβάσει δύο εθνόσημα που διαγράφηκαν (Τόγκο και Κύπρου) αλλά δε μπορώ να τα κάνω να εμφανίζονται και στο πρότυπο της αντίστοιχης χώρας. Πες μου επίσης ποια εθνόσημα έχουν διαγραφεί ώστε να τα φτιάξω (αν μπορέσω). Καλές συνεισφορές! --Ttzavaras 11:39, 24 Μαΐου 2009 (UTC)

Έτοιμα, δες τους συνδέσμους για το πως εμφανίζονται! Τελικά είσαι και καλλιτέχνης, Εύγε και από εδώ! [2] [3] --Big brother συζήτηση
Έφτιαξα ακόμη μερικά, αλλά δε μπορώ να τα προσθέσω στα αντίστοιχα λήμματα, δεν υπάρχει το πρότυπο χώρας. Μπορείς να τα βρεις στην Πινακοθήκη εθνοσήμων. --Ttzavaras 21:05, 31 Μαΐου 2009 (UTC)

Υπερηχητικός Λεμούριος[επεξεργασία κώδικα]

Ακόμα δεν πρόλαβα να το ανακοινώσω και δηλώθηκες! καλός οιωνός! SFriendly.svg --Egmontaz συζήτηση 02:15, 25 Μαΐου 2009 (UTC)

Αναίρεσα την αφαίρεση από το Ηλιος γιατί αυτή είναι η κλασσική περίπτωση που χρειάζεται ο σύνδεσμος προς την αποσαφήνιση. Όταν το κοινό όνομα είναι άρθρο. Π.χ. αν κάποιος πλξκτρολογήσει «Ήλιος» κάλλιστα θα μπορούσε να ψάχνει τον Ήλιο (μυθολογία) οπότε ο σύνδεσμος χρειάζεται. Αν όμως πληκτρολογήσει Ήλιος (μυθολογία) δεν υπάρχει περίπτωση να έψαχνε το άστρο μας, οπότε εκεί δεν χρειάζεται! Δες και την απάντηση του Γερακιού σε μένα εδώ--Egmontaz συζήτηση 02:30, 25 Μαΐου 2009 (UTC)

Τσαχιάγκιϊν Ελμπεγκντόρζ Γλαύκοςαπάντηση 18:49, 25 Μαΐου 2009 (UTC)

Δοκίμιο[επεξεργασία κώδικα]

Θα ήθελα Λεμούριε να μου πεις την γνώμη του για αυτό [4] ...Ευχαριστώ Γλαύκοςαπάντηση 22:03, 27 Μαΐου 2009 (UTC)

Παραγγελιά (2)[επεξεργασία κώδικα]

Αν δεν σου κάνει κόπο, μιας και εκεί στο νησί τα μιλάτε τα γαλλικά, δες δύο πραγματάκια στο Φράγκο (νόμισμα).

 1. Η λέξη franc (έγραψα ελεύθερος, αλλά το μετέφρασα από το αγγλικό free και μπορεί να σημαίνει και τίποτα άλλο)
 2. Αν θέλεις να εξελληνίσεις και το centimes

Μερσί --Egmontaz συζήτηση 22:55, 28 Μαΐου 2009 (UTC)

Έγιναν... --Winston Smith 21:08, 31 Μαΐου 2009 (UTC)

Διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Λεμουρ εκτός από αυτό που μόλις διέγραψες υπάρχουν υποψήφια και τα Πρότυπο:Πρόεδροι δικτατορικών περιόδων και Πρότυπο:Πρωθυπουργοί κατοχικών κυβερνήσεων. Εγώ φταίω γιατί τα έβαζα ένα ένα και δεν ήταν εμφανή στον τίτλο! θενξ --Egmontaz συζήτηση 20:59, 31 Μαΐου 2009 (UTC)


Emoticons[επεξεργασία κώδικα]

Γεια! Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έκανα μια μεταφορά των emoticon στην Φρικηπαίδεια και τώρα όταν τα γράφω σε μια συζήτηση μου γράφει κατω μια επιγραφή που λέει "Εντοπίστηκε πρότυπο σε βρόχο". Τι σημαίνει αυτό; --Εγώ 06:36, 5 Ιουνίου 2009 (UTC)

α εσύ είσαι ο αι πις που έφτιαξε το πρότυπο στη φρίκη...αχάααα θα το πληρώσεις...xD --Εσύ; 12:13, 5 Ιουνίου 2009 (UTC)


Γειάσας, αν είναι εύκολο θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιο θέμα που προέκυψε με το θέμα των ονομασιών τοπονυμίων. Παρακαλώ ανατρέξτε στην Αγορά, ευχαριστώ. [[5]] Alexikoua 14:11, 8 Ιουνίου 2009 (UTC)

Περού;[επεξεργασία κώδικα]

Δεν σε βλέπω να έχεις δημιουργήσει άρθρο για τα γεγονότα στο Περού και έχω αρχίσει να ανησυχώ :p :D--Diu 21:17, 8 Ιουνίου 2009 (UTC)

Πράγματι, άργησε! SFriendly.svg --Ttzavaras 21:49, 8 Ιουνίου 2009 (UTC)

Γαλλικά[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα φίλτατε Λεμούριε. Φοβάμαι ότι το όνομα "Jean Eyeghe Ndong" είναι αφρικανικό, αν ωστόσο το θες με γαλλική πγοφογά SFriendly.svg θα πρέπει να είναι Ζαν Εγιεγκ(ε) Νντονγκ. (ναι, Νντονγκ για να διακρίνεται το αρχικό Ν από το "ντ"). Το τελευταίο "ε" αν ήταν αμιγώς γαλλικό δεν θα προφερόταν, ωστόσο νομίζω ότι εδώ προφέρεται (και τονίζεται στα ελληνικά, "Εγιεγκέ"). Δεν ξέρω αν βοήθησα, πάντως προσπάθησα! --Ο φακελωμένος της γειτονιάς σας 21:48, 8 Ιουνίου 2009 (UTC)

Αντί για αστεράκι[επεξεργασία κώδικα]

όπως στο Μυρμηγκάκι είπα να σου φέρω ένα σταμπ και να σου πώ τα ίδια! «Στον ακούραστο επιμελητή και συγγραφέα άρθρων, για το Μυρμηγκακι και τον Λεμούριο ο παρών χρήστης πιστεύει ότι έχουν βάλει όλη την φωλιά να δουλεύει, δεν εξηγείται αλλιώς SFriendly.svg»--Egmontaz συζήτηση 22:37, 9 Ιουνίου 2009 (UTC)

Ευχαριστήρια...[επεξεργασία κώδικα]

Σ‘ευχαριστώ πολύ για το επανα-καλωσόρισμα..! Φιλικά, --Romanesco 00:32, 15 Ιουνίου 2009 (UTC)

Εικόνα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, Αρχείο:Logo hers.png‎ είναι οκ ή αύριο το πρωί θα το δω διαγραμμένο? Ευχαριστώ! Ναι την πήρα όπως την βρήκα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! --Dia14 01:07, 18 Ιουνίου 2009 (UTC)

Translation Request[επεξεργασία κώδικα]

Hi! Could you translate and add this article into your wonderful wikipedia? You can reach me here. Thanks. With Kind Regards --Warayupay 10:18, 18 Ιουνίου 2009 (UTC)

Damo nga salamat ha imo pagbulig akon sangkay. Thank you very much for your help my friend. --Warayupay 10:58, 22 Ιουνίου 2009 (UTC)
De nada /Παρακαλώ / You are welcome.----Lemur12 να΄στε καλά 14:55, 22 Ιουνίου 2009 (UTC)

Σκούπα[επεξεργασία κώδικα]

Αν θες πέρνα και από του Φόκαλπόιντ να καθαρίσεις, είχε περάσει και από κει και έγραψε παρόμοια χτες προχτές... [6] --Egmontaz συζήτηση 12:52, 18 Ιουνίου 2009 (UTC)

Διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

8kiavasto prota j meta kame t delete!!!

Vandalismos 8a itn an egrafa mesa vromika k prostixa pragmata but I'm writing fabulous things OK? J mn m kamnis ps milas english me t n m les t enough cz here is Cyprus j milame kalitera t agglika p sas! OK?

Πύλη:Τρέχοντα γεγονότα/Επικεφαλίδες[επεξεργασία κώδικα]

 • Πεθαίνει μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 62 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Φάρα Φόσετ, γνωστή για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Οι Άγγελοι του Τσάρλι. Dimitrisss 02:07, 26 Ιουνίου 2009 (UTC)

Πάντως βασιλιάς της ποπ δεν ήταν αν και ο νεκρός δεδικαίωται--The Elder 03:26, 26 Ιουνίου 2009 (UTC)

Πρότυπο εθνικών ύμνων[επεξεργασία κώδικα]

Ωχ, πάλι ορθογραφικό έκανα! Εντούτοις το επανέφερα στο «Παραλαγές» γιατί έτσι είναι δηλωμένο στο πρότυπο και έτσι το αναγνωρίζει. Όταν φτιάξω το πρότυπο (θα το κοιτάξω τώρα σε λίγο ελπίζω) θα βάλω το σκλαβάκι να τα αλλάξει όλα. --Egmontaz συζήτηση 00:32, 1 Ιουλίου 2009 (UTC)

Όντως! Καλό μήνα! μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι! --Egmontaz συζήτηση 00:34, 1 Ιουλίου 2009 (UTC)
Για άλλη μια φορά θα διαπιστώσω ότι είσαι υπερηχητικός! Δεν πρόλαβα καλά καλά να πάω να βάλω το ιντερβίκο στο αγγλικό και είχες περάσει... SFriendly.svg--Egmontaz συζήτηση 19:10, 1 Ιουλίου 2009 (UTC)

Φωτογραφίες[επεξεργασία κώδικα]

Αυτή την αλλαγή επίτηδες την έκανα, για να δούμε αύριο μετά την ενημέρωση των ειδικών ποιές δεν χρησιμοποιούνται σε κανένα άρθρο. Θα επαναφέρω την gallery αύριο. Καληνύχτα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:25, 5 Ιουλίου 2009 (UTC)

Τρέχοντα γεγονότα[επεξεργασία κώδικα]

Χαίρε Λεμούριε! Μήπως να αλλάξουμε το τσιγαράκι την κύρια σελίδα με τον Σελάγια; --Egmontaz συζήτηση 23:31, 5 Ιουλίου 2009 (UTC)

Εννοείται! Ότι νομίζεις καλύτερα, εμείς άλλωστε από σένα την μαθαίνουμε την επικαιρότητα, και φυσικά όταν τελειώσεις! καλή συνέχεια! --Egmontaz συζήτηση 23:42, 5 Ιουλίου 2009 (UTC)

Χαίρε Λονδρέζε της ΒΠ. Το τοπωνύμιο Malaita το αποδίδουμε Μαλάιτα ή Μαλαίτα; Επειδή το συνάντησα με τη δεύτερη εκδοχή σε ελληνικό βιβλίο... Καλά να περνάς! --Ttzavaras 17:15, 8 Ιουλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ Λεμούριε για τη διευκρίνηση! Και να ξέρεις ΠΟΤΕ δε γίνεσαι φορτικός, μη το ξαναπείς. Αρκεί να βρω χρόνο μέχρι την επόμενη Τετάρτη, οπότε αναχωρώ για την απέναντί σου ακτή - πάω να κάνω απόβαση στη Νορμανδία!! SConfident.gif --Ttzavaras 20:07, 8 Ιουλίου 2009 (UTC)

Φορολογικός παράδεισος[επεξεργασία κώδικα]

Γεια χαρά! Νομίζω ήταν λίγο άδικο να αφαιρέσεις το "φορολογικός παράδεισος" από την Ελβετία, ως ετικετοποίηση. Ο ορισμός του φορολογικού παραδείσου έχει αφενός καθοριστεί με απόλυτη σαφήνεια από τον ΟΟΣΑ και αφετέρου η σχετική φορολογική νομοθεσία ψηφίζεται με σαφή πρόθεση από την εκάστοτε χώρα (δεν είναι δηλαδή του στυλ "ουπς! πότε ψηφίστηκε αυτός ο νόμος;"). Έπρεπε απλώς να υπάρχει σαφής αναφορά μέσα στο άρθρο, αντί να μπει ένα ξερό "Δείτε επίσης". Γράφω τώρα μια σχετική προσθήκη, η οποία θα συνοδευτεί από τις κατάλληλες πηγές, βεβαίως βεβαίως :) --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 07:08, 10 Ιουλίου 2009 (UTC)

Γίνεσαι λίγο υπερβολικός, άκου "τα ξέρεις καλύτερα". Μερικά λεπτά πριν γράψω το μήνυμα αγνοούσα ότι ο ΟΟΣΕ έχει συγκεκριμένα κριτήρια, το google και η αγγλική βίκι να είναι καλά. SFriendly.svg Κατά συνέπεια μην περιμένεις και πολλά για την ενημέρωση του φορολογικός παράδεισος, θα χρειαστώ χρόνο για έρευνα που δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή (το αγγλικό άρθρο γράφει πολλά, αλλά για τα περισσότερα δεν έχει πηγές και δεν το εμπιστεύομαι). Με περιμένει και ο Χο Τσι Μινχ που τον έχω αφήσει μισό... --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 08:49, 11 Ιουλίου 2009 (UTC)


Εν αρχή φίλτατε, αλλά μη δίνεις σημασία--The Elder 01:18, 12 Ιουλίου 2009 (UTC)


Μπα[επεξεργασία κώδικα]

Θέλω να πιστεύω πως όχι. Απλώς ήταν αντιγραφή απο άλλα sites και προκειμένου να τελειώνουμε γρήγορα, κρατάω μερικά στοιχεία, βρίσκω κάποια άλλα και το δημιουργώ στα γρήγορα έτσι ώστε να μην βρίσκεται στο ιστορικό το κλεμμένο υλικό. Λές να υπάρχει πρόβλημα;--Diu 01:19, 12 Ιουλίου 2009 (UTC)

Τι να σου πω;:p εσύ ξέρεις.--Diu 01:44, 12 Ιουλίου 2009 (UTC)

Request for help[επεξεργασία κώδικα]

Greetings Lemur12 !Could I ask you to translate en:Qin Shi Huang(listed in 1000 vital articles) and en:Wuhan(a chinese city,my hometown) into Greek?You may shorten them as possible to contain only the basic informations,one or two sentences are enough. If you want me to translate any article into Chinese or Vahcuengh,contact me without hesistation. Thank you very much!--Biŋhai

πινγκ ΠΟΝΓΚ[επεξεργασία κώδικα]

Παλαιότερα ειχαμε κανη μια συζητηση σχετικα με τα ελληνικα πρωταθληματα, ποτε ξεκινησαν κτλ. Βρηκα οτι το πρωτο πανελληνιο διασυλλογικό ξεκίνησε το 1949 και Β εθνικης το 1950 . Η Αθλητική ηχω στις 9 Ιουνιου 1951 εχει αφιέρωμα σχετικο. --✻tony esopi λέγε 10:03, 27 Αυγούστου 2009 (UTC)

Καλησπέρα, οι είκονες τις οποίες επιφόρτωσα είναι οκ? Από την αγγλική τις πείρα...--Σκλαβενίτης 01:47, 31 Αυγούστου 2009 (UTC)

Εκλογές[επεξεργασία κώδικα]

Ε ετρεξα σαν Λεμούριος και εγώ!--Diu 23:52, 2 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Το άρθρο "Άρμη"[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα κάποιες αλλαγές στο άρθρο... Δες τη "συζήτησή" του--Xhmikos 10:40, 4 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Μετακίνηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Υπήρχα κάποιος λόγος για αυτή τη μετακίνηση; Γιατί εκεί που πήγε ήταν ξέμπαρκη. Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 07:35, 10 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Απλά είμαι ανορθόγραφος και στα αγγλικά SFriendly.svg --Egmontaz συζήτηση 11:05, 10 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Δεν έγινε τίποτα, και μένα με έπιασε ο δαίμονας του μποτ, δύο απανωτές λάθος εκκινήσεις του έδωσα :) --Egmontaz συζήτηση 13:10, 11 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Παρακαλώ[επεξεργασία κώδικα]

You are welcome (για τα γλυκάκια!) Ευχαριστώ και για τη διόρθωση των ορθογραφικών, ώρες ώρες κάνω κάτι λάθη, σκέτα αριστουργήματα! Atlantia 18:00, 11 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Η αλεπού και το λαγωνικό[επεξεργασία κώδικα]

Is it notable as a movie? If not, then why is this notable? Ice Age lover 23:07, 11 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Γκεγκε[επεξεργασία κώδικα]

Γκέγκε ? :::))))) --✻tony esopi λέγε 18:35, 14 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Κορνουαλική γλώσσα[επεξεργασία κώδικα]

The article which I started was, as far as I understand, marked as a newbie test and deleted. It's not a test. I noticed that the Greek interwiki link on en:Cornish language was pointing to Παού σάους, which is wrong, so, following the instructions on en:User talk:Yurik/Interwiki Bot FAQ, I created a stub and added an interwiki link toward it to the English page. Most of my Greek knowledge is from the New Testament, so when I try to write in Modern Greek it sounds archaic. Could you undelete it and fix the Greek? -PierreAbbat 01:27, 15 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

πως το λεν[επεξεργασία κώδικα]

μήπως ξέρεις πώς το λεν το en:Velletri; Υπάρχει το άγαλμα en:Athena of Velletri, το οποίο θα το μετέφραζα ως Παλλάς του Βελλετρίου ή Αθηνά του Βελλετρίου, δεν είμαι όμως σίγουρος. --Μυρμηγκάκι 15:58, 15 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Και τα δύο πιστεύω ότι είναι σωστά. Στο Γκουγκλ βρήκα Βελέτρι. [7]. Άρα Βελέτρι ή Βελλέτρι καλύτερο θα ήταν κατά τη γνώμη μου. Εφόσον όμως η γενική εξελληνίζεται, μπορείς να το πεις και Βελετρίου.----Lemur12 να΄στε καλά 22:37, 15 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)


Καλησπέρα φίλτατε!! Πώς ξεκινήσατε τη σχολική χρονιά εκεί; Ελπίζω κι εύχομαι όλα καλά! Άντε να πιάσει για καλά ο χειμώνας να αρχίσουμε πάλι νέα λήμματα (φέτος προβλέπεται να ξεπεράσεις μόνος τις 5000 ή έβαλα λίγα;) SFriendly.svg --Ttzavaras 21:34, 19 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

pplatis[επεξεργασία κώδικα]

Προς το παρόν άσε ξεκλείδωτη την δική μου σελίδα, υπάρχει λόγος. --Geraki Επίθεση! 00:50, 20 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Ελήφθη και καλή σου μέρα. ----Lemur12 να΄στε καλά 00:50, 20 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Και που το κλείδωσες τώρα άλλαξε τίποτα? --Merokli 21:22, 22 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)


Check mail

Email[επεξεργασία κώδικα]

Hi there. I just sent you an email. Amsaim 10:58, 23 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Καθαριότις[επεξεργασία κώδικα]

Thanx Λεμουριε για το άμεσο σκούπισμα των σελίδων μου! η καθαριότις είναι μισή αρχοντιά. Αν γίνονταν να καθαρίζονταν έτσι με μιά ταμπελίτσα στην πόρτα και το σπίτι μου θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος :P --Egmontaz συζήτηση 01:16, 25 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

interwikis[επεξεργασία κώδικα]

Είναι σωστό το ότι στα Τρέχοντα γεγονότα εμφανίζονται στα interwikis δύο διαφορετικές σελίδες για αγγλικά, αραβικά, καταλανικά κτλ.; VJSC263IO 00:08, 30 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Πέρα από τα αποτελέσματα των εκλογών και τις παραιτήσεις, δεν βάζεις στα τρέχοντα γεγονότα και για τους σεισμούς στη Σουμάτρα; Τελικά ότι θέλω βλέπω. Άκυρο και συγγνώμη για το λάθος. VJSC263IO 20:13, 4 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα, ο χρήστης PetroulaChr‎ δεν αποτελεί (sock puppet) δικιά μου.--Okle 00:24, 19 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Okle blocked[επεξεργασία κώδικα]

Hello Lemur12. I blocked Okle for vandalism (example), but did not revert his previous edits that may not be vandalism. Please review the block and their edits at your convenience. —Pathoschild 03:43:12, 19 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Ειδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Αν ζούσε ακόμα θα σε ζήλευε!--Egmontaz συζήτηση 00:10, 23 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα, όποτε και αν έχεις χρόνο (καθώς βλέπω τελευταία έχεις κόψει ταχύτητα) και όρεξη ρίξε μια ματιά στα ονόματα ποιητών και συνθετών που έχουν μείνει στο λατινικό στο Κατάλογος εθνικών ύμνων καθώς δεν το έχω καθόλου. Ευχαριστώ! --Egmontaz συζήτηση 18:29, 21 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Απορία[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείς σε παρακαλώ Λεμούριε να μου λύσεις μια απορία πλιζ; Γιατί λες ότι απαγορεύεται να σβήσει κανείς τη σελίδα συζήτησής του, όταν ένας παλιός χρήστης το έχει ήδη κάνει εδώ και ένα χρόνο; Dimitrisss 00:13, 28 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Ο συγκεκριμένος έσβησε τη σελίδα αλλά δεν διαγράφηκε από διαχειριστές. Μπορείς στο ιστορικό να δεις όλα όσα έγραψε. Εννοούσα ότι απαγορεύεται να διαγραφεί εντελώς η σελίδα συζήτησης ενός χρήστη. Ακόμα και σελίδες συζήτησης αποκλεισμένων επί αρκετό χρόνο χρηστών έχουν παραμείνει. ----Lemur12 να΄στε καλά 00:17, 28 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Κάτι τέτοιο είχα κάνει κι εγώ (το ιστορικό υπήρχε) αλλά την ανέστρεψες. Τεσπά, δε με νοιάζει και τόσο, απλά ρώτησα. Dimitrisss 00:21, 28 Οκτωβρίου 2009 (UTC)
Επειδή όμως εμένα με νοιάζει πως φαίνεται σήμερα ένας χώρος που υποτίθεται είναι προσωπικός, δεν μπορώ να καταλάβω την παρέμβαση και το σκεπτικό της. Αν δεν σας είναι κόπος, θα ήθελα να με ενημερώσετε για τους λόγους της παρέμβασης και τα περί διαγραφήςKassianos
Γνωρίζω πολύ καλά τους κανονισμούς της ΒΠ. Μετά από ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω γίνεται επεξεργασία στη σελίδα συζήτησής μου χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο. Δεν έχω διαγραφεί και ούτε έχω τιμωρηθεί ποτέ (απ' όσο θυμάμαι). Η κίνησή σας, περισσότερο ομοιάζει με βανδαλισμό, παρά με επαναφορά χρήστη "στην τάξη". Ο κανόνας αναφέρεται σε επεξεργασία σχολίων τρίτων για την προστασία αυτών από αλλοιώσεις, που θα επέφεραν άλλο νόημα στα γραφόμενά τους. Εδώ αντίθετα έχουμε εκ μέρους μου μια απαλοιφή του συνόλου της σελίδας συζήτησής μου. Παρόμοια πράττουν κι άλλοι χρήστες, κατά τη διαδικασία της αρχειοθέτησης, για λόγους πρακτικούς και για να ελαφρύνουν τη φόρτωση της σελίδας στους περιηγητές.
Όπως είδατε, δεν έχω επέμβει στη σελίδα συζήτησής μου, μέχρι να λυθεί η διαφωνία μας. Ζητώ όμως να συμβουλευθείτε κάποιον αρμόδιο για να σας αποσαφηνίσει τον κανονισμό. Εγώ θίγομαι από την παρέμβαση, την οποία επαναλαμβάνω θεωρώ βανδαλισμό. Kassianos

Απο τη στιγμή που δεν διαγράφεται το ιστορικό δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα.--Diu 01:19, 29 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Επίσης, παρατηρώντας την παράθεση παρατηρώ πως αναφέρεστε σε σελίδες συζήτησης άρθρων και όχι σελίδα συζήτησης χρήστη - αν και πιστεύω πως δεν υπάρχει κανονισμός για αυτήν. Για να εξηγήσω και το σκεπτικό της απαλοιφής των περιεχομένων των δυο σελίδων που διατηρώ: όπως και στην αγγλική ΒΠ, όταν κάποιος χρήστης αποχωρεί από το εγχείρημα ή απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενημερώνει την κοινότητα για την απουσία του - πολλές φορές και με απαλοιφή των περιεχομένων των σελίδων του - για να μην περιμένουν απόκριση σε παλιότερες συνεισφορές του.Kassianos

Translation request[επεξεργασία κώδικα]

Hi Lemur12! Would you be so kind to help me translate this article into the wonderful Greek language? Please. 3-4 lines would be enough. Thanks a lot! --Mer De Glace 07:45, 12 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις άρθρο για την Κάθριν Άστον; Αν ναι θα βοηθήσω όπως μπορώ. Αν όχι, να προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να ξεκινήσω ένα. Α, το Upholland στα Ελληνικά λέγετε Απχόλλαντ ή έχει κάποια διαφορετική μετάφραση; VJSC263IO 01:11, 3 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Υποψήφιοι διαχειριστές[επεξεργασία κώδικα]

Συγγνώμη για την επαναφορά αλλά τη συζήτηση για τους υποψήφιους διαχειριστές μπορεί να την κλείσει μόνο γραφειοκράτης. Μιας και αυτή η συζήτηση για την εκλογή διαχειριστή ήταν από τις πλέον τυπικές όσον αφορά τη διαδικασία, ας την κρατήσουμε υποδειγματική έως το τέλος.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:02, 10 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά φίλτατε! Συμφωνώ με τη συγχώνευση για τη Δέσποινα Καραθεοδωρή, αλλά επειδή ενέχει συγχώνευση ιστορικών και ακόμη δεν ξέρω να την κάνω, μπορείς να το κάνεις εσύ; Ευχαριστώ! Επιπλέον θέλει ασφαλώς διόρθωση η ημερομηνία θανάτου της. --Ttzavarasσυζήτηση 16:46, 28 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ίδρωσα μέχρι να το κάνεις... τι λάθος έκανα άραγε; --Ttzavarasσυζήτηση 18:55, 28 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ουφφφ... πραγματικά τα χρειάστηκα!! Ευχαριστώ, τώρα ξέρω (ελπίζω!). --Ttzavarasσυζήτηση 18:58, 28 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Bonne année ![επεξεργασία κώδικα]

Salut Lemur12 et bonne année ! Que puis-je faire pour toi ? :-) Lou 23:59, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Salut. can you send me an-e-mail please from the link in the left menu? Merci, Lemur12 23:59, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Why should I? Lou 00:07, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

I need some help to cope with something. Thanks in advance. ----Lemur12 να΄στε καλά 00:09, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

OK, just send me an e-mail from the link in the left menu of my User's page. But, anyway, I'm not active in the wikipedia, so I don't think I could help you here. - Regards, Lou 00:16, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ι have already sent you. :) ----Lemur12 να΄στε καλά 00:17, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Oops, I just saw it! I haven't any such links, sorry! But I'll ask others. - Lou 00:20, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Βρε τι έκανε ο άλλος; Μετακίνησε το Αμμοδοχείο;; Για κοίτα σε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω να επέμβω...--Ttzavarasσυζήτηση 00:18, 2 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Όλα ΟΚ με το αμμοδοχείο, νομίζω.Lemurios 23:59, 1 Ιανουαρίου 2010 (UTC)