Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Λέσβου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Λέσβου.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Καλλονή Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής Δήμος Λέσβου Καλλονή Λέσβου Football League
Αιολικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αιολικός Μυτιλήνης Δήμος Λέσβου Μυτιλήνη Δ' Εθνική
Όλυμπος Αγιάσσου Γυμναστικός Σύλλογος Όλυμπος Αγιάσσου Δήμος Λέσβου Αγιάσος Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας Δήμος Λέσβου Αγία Μαρίνα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Προοδευτική Σκάλας Καλλονής Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Γυμναστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκάλας Καλλονής Δήμος Λέσβου Καλλονή Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Θύελλα Πηγής Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θύελλα Πηγής Δήμος Λέσβου Πηγή Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αναγέννηση Γέρας Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννηση Γέρας Δήμος Λέσβου Παππάδος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Αθλητικός Όμιλος Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Δήμος Λέσβου Αγία Παρασκευή Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αιγέας Πλωμαρίου Γ.Φ.Π.Σ. Αιγέας Πλωμαρίου Δήμος Λέσβου Πλωμάρι Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αλκιβιάδης Κάτω Τριτούς Πολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Αλκιβιάδης Κάτω Τριτούς Δήμος Λέσβου Κάτω Τρίτος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αετός Λουτρών Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αετός Λουτρών Δήμος Λέσβου Λουτρά Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Βύρων Μόριας Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βύρων Μόριας Δήμος Λέσβου Μόρια Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Άναξος Σκουτάρου Αθλητικός Σύλλογος Άναξος Σκουτάρου Δήμος Λέσβου Σκούταρος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Δόξα Πλαγιάς Τρύγονα Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Πλαγιάς Τρύγονα Δήμος Λέσβου Τρύγονας Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ατρόμητος Ανεμώτιας Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Ανεμώτιας Δήμος Λέσβου Ανεμώτια Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Παπανικολής Ερεσού Αθλητικός Όμιλος Παπανικολής Ερεσού Δήμος Λέσβου Ερεσός Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Πολιχνίτος Αθλητικός Όμιλος Πολιχνίτου Δήμος Λέσβου Πολιχνίτος Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αρίων Μήθυμνας Γ.Π.Π.Φ.Σ. Αρίων Μήθυμνας Δήμος Λέσβου Μήθυμνα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ταξιάρχης Μανταμάδου Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ταξιάρχης Μανταμάδου Δήμος Λέσβου Μανταμάδος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αχιλλέας Πέτρας Πολιτιστικός Γυμναστικός Σύλλογος Αχιλλέας Πέτρας Δήμος Λέσβου Πέτρα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Φίλια Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Φίλιας Δήμος Λέσβου Φίλια Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Μεσότοπος Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου Δήμος Λέσβου Μεσότοπος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Καραβαγγέλης Στύψης Αθλητικός Σύλλογος Καραβαγγέλης Στύψης Δήμος Λέσβου Στύψη Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Μακαρέας Άγρας Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακαρέας Άγρας Δήμος Λέσβου Άγρα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Κεραυνός Αφάλωνα Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραυνός Αφάλωνα Δήμος Λέσβου Αφάλωνας Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Λιονταράκια Μυτιλήνης Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τα Λιονταράκια Μυτιλήνης Δήμος Λέσβου Μυτιλήνη Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αρίων Παλαιοκήπου Αθλητικός Όμιλος Αρίων Παλαιοκήπου Δήμος Λέσβου Παλαιόκηπος Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημία Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης Δήμος Λέσβου Μυτιλήνη Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αστέρας Ιππείου Αθλητικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος Αστέρας Ιππείου - Συκούντας Δήμος Λέσβου Ίππειο Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ερμής Παμφίλων Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερμής Παμφίλων Δήμος Λέσβου Πάμφιλα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Παλλεσβιακός Ε.Π.Γ.Σ. Παλλεσβιακός Δήμος Λέσβου Μυτιλήνη Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ορφέας Κεραμείων Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ορφέας Κεραμείων Δήμος Λέσβου Κεραμειά Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αίγειρος Μιστεγνών Π.Α.Ε.Σ. Αίγειρος Μιστεγνών Δήμος Λέσβου Μιστεγνά Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αίας Μυτιλήνης Α.Ε.Σ. Αίας Μυτιλήνης Δήμος Λέσβου Μυτιλήνη Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ποσειδών Περάματος Αθλητικός Σύλλογος Ποσειδών Περάματος Δήμος Λέσβου Πέραμα Λέσβου Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Έφηβος Παμφίλων Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Έφηβος Παμφίλων Δήμος Λέσβου Πάμφιλα Λέσβου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Άγιος Γεώργιος Πλατέος Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Άγιος Γεώργιος Πλατέος Δήμος Λήμνου Πλατύ Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Άρης Μούδρου Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Μούδρου Δήμος Λήμνου Μούδρος Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ηφαιστία Κοντοπουλίου Αθλητικός Όμιλος Ηφαιστία Κοντοπουλίου Δήμος Λήμνου Κοντοπούλι Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Θάνος Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Θάνος Δήμος Λήμνου Θάνος Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Προποντίδα Νέας Κούταλης Αθλητικός Σύλλογος Προποντίδα Νέας Κούταλης Δήμος Λήμνου Νέα Κούταλη Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Ηρακλής Ατσικής Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Ατσικής Δήμος Λήμνου Ατσική Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Κεραυνός Αγίου Δημητρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κεραυνός Αγίου Δημητρίου Δήμος Λήμνου Άγιος Δημήτριος Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αστραπή Ρωμανού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Αστραπή Ρωμανού Δήμος Λήμνου Ρωμανού Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αργοναύτες Μύρινας Αργοναύτες Μύρινας Δήμος Λήμνου Μύρινα Ε.Π.Σ. Λέσβου
Κάσπακας Αθλητικός Όμιλος Κάσπακας Δήμος Λήμνου Κάσπακας Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Φιλοκτήτης Κοντιά Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φιλοκτήτης Κοντιά Δήμος Λήμνου Κοντιάς Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Διαγόρας Σαρδών Ποδοσφαιρικός Όμιλος Διαγόρας Σαρδών Δήμος Λήμνου Σαρδές Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Λήμνος Αθλητική Ένωση Λήμνου Δήμος Λήμνου Μύρινα Ε.Π.Σ. Λέσβου
Αετός Πλάκας-Παναγιάς Αθλητικός Όμιλος Αετός Πλάκας-Παναγιάς Δήμος Λήμνου Πλάκα Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου
Κορνός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορνού Δήμος Λήμνου Κορνός Λήμνου Ε.Π.Σ. Λέσβου

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).