Κατάλογος Ελλήνων βουλευτών (Ιούνιος 2012)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ακολουθεί κατάλογος με τα 300 μέλη που εξελέγησαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έπειτα από τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2012.

Σύνθεση Κοινοβουλίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Για τη σημερινή σύνθεση, δείτε εδώ
Κόμμα Ιούνιος 2012
Ν.Δ. 129
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 71
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 33
ΑΝ.ΕΛ. 20
Χ.Α. 18
ΔΗΜ.ΑΡ. 17
Κ.Κ.Ε. 12
Σύνολο 300

Μέλη της Βουλής των Ελλήνων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ονοματεπώνυμο Εκλογική περιφέρεια Κοινοβουλευτική ομάδα
Αβραμιδης, ΓαβριηλΓαβριήλ Αβραμίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝ.ΕΛ.
Αβραμοπουλος, ΔημητριοςΔημήτρης Αβραμόπουλος Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Αγαθοπουλου, Ειρηνη-ΕλενηΕιρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου (bg) ΚΙΛΚΙΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αηδονης, ΧρηστοςΧρήστος Αηδόνης ΔΡΑΜΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αθανασιου, ΑθανασιοςΑθανάσιος Αθανασίου (Νάσος) ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αθανασιου, ΧαραλαμποςΧαράλαμπος Αθανασίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Αλεξοπουλος, ΑποστολοςΑπόστολος Αλεξόπουλος Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αλεξοπουλος, ΧρυσοβαλαντηςΧρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος (fr) ΛΑΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αμανατιδης, ΙωαννηςΙωάννης Αμανατίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμμανατιδου-Πασχαλιδου, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου (Λίτσα) (bg) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αναγνωστακης, ΔημητριοςΔημήτριος Αναγνωστάκης ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Αναγνωστοπουλος, ΓιωργοςΓιώργος Αναγνωστόπουλος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ. (αντικατάσταση του βουλευτή Παύλου Σιούφα λόγω παραίτησης)
Αναστασιαδης, ΣαββαςΣάββας Αναστασιάδης (bg) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ανδριανος, ΙωαννηςΓιάννης Ανδριανός ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ν.Δ.
Ανδρουλακης, ΔημητριοςΔημήτριος Ανδρουλάκης (Μίμης) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αντωνιου, ΜαριαΜαρία Αντωνίου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ν.Δ.
Αποστολου, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Αποστόλου ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αραμπατζη, ΦωτεινηΦωτεινή Αραμπατζή (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Αρβανιτης-Αβραμης, ΜιχαηλΜιχαήλ Αρβανίτης-Αβράμης (fr) ΑΧΑΪΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αρβανιτοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Ασημακοπουλου, Αννα-ΜισελΆννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ.
Αυγενακης, ΕλευθεριοςΕλευθέριος Αυγενάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Αυγερινοπουλου, Διονυσια-ΘεοδωραΔιονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (en) ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Αυλωνιτου, ΕλενηΕλένη Αυλωνίτου Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (αντικατάσταση της βουλευτού Ρένα Δούρου λόγω παραίτησης)
Βαλαβανη, Ολγα-ΝαντιαΌλγα-Νάντια Βαλαβάνη Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαμβακα, ΕυγενιαΕυγενία Βαμβακά (Τζένη) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρβιτσιωτης, ΜιλτιαδηςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Βαρεμενος, ΓεωργιοςΓεώργιος Βαρεμένος ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βενιζελος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Βενιζέλος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Βεσυροπουλος, ΑποστολοςΑπόστολος Βεσυρόπουλος (bg) ΗΜΑΘΙΑΣ Ν.Δ.
Βιρβιδακης, ΚυριακοςΚυριάκος Βιρβιδάκης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Βλαχβεης, ΜενελαοςΜενέλαος Βλάχβεης (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Βλαχογιαννης, ΗλιαςΗλίας Βλαχογιάννης ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ν.Δ.
Βλαχος, ΓεωργιοςΓεώργιος Βλάχος ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Βογιατζης, ΠαυλοςΠαύλος Βογιατζής ΛΕΣΒΟΥ Ν.Δ.
Βολουδακης, Μανουσος-ΚωνσταντινοςΜανούσος-Κωνσταντίνος Βολουδάκης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Βοριδης, ΜαυρουδηςΜαυρουδής Βορίδης (Μάκης) ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Βουδουρης, Οδυσσευς-ΝικοςΟδυσσεύς-Νίκος Βουδούρης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.
Βουλτεψη, ΣοφιαΣοφία Βούλτεψη Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Βουτσης, ΝικολαοςΝικόλαος Βούτσης Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βρουτσης, ΙωαννηςΙωάννης Βρούτσης ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ.
Γαιτανη, ΙωανναΙωάννα Γαϊτάνη (bg) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γακης, ΔημητρηςΔημήτρης Γάκης ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γελαλης, ΔημητρηςΔημήτρης Γελαλής ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γερασιμιδου, ΕλενηΕλένη Γερασιμίδου Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Γερμανιδης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Γερμανίδης (bg) ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γερμενης, ΓεωργιοςΓεώργιος Γερμενής (fr) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γεροβασιλη, ΟλγαΌλγα Γεροβασίλη ΑΡΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γεροντοπουλος, ΚυριακοςΚυριάκος Γεροντόπουλος ΕΒΡΟΥ Ν.Δ.
Γεωργαντας, ΓεωργιοςΓεώργιος Γεωργαντάς (bg) ΚΙΛΚΙΣ Ν.Δ.
Γεωργιαδης, Σπυριδων-αδωνιςΣπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Γεωργοπουλου-Σαλταρη, ΕυσταθιαΕυσταθία Γεωργοπούλου-Σάλταρη (Έφη) ΗΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιακουματος, ΓερασιμοςΓεράσιμος Γιακουμάτος Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Γιαννακακη, ΜαριαΜαρία Γιαννακάκη Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Γιαταγανα, Χρυσουλα-ΜαριαΧρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝ.ΕΛ.
Γιοβανοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Γιοβανόπουλος (bg) ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΝ.ΕΛ.
Γκερεκου, ΑντζελαΆντζελα Γκερέκου ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γκιοκας, ΙωαννηςΙωάννης Γκιόκας ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Γκιουλεκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Γκιουλέκας Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Γκοκας, ΧρηστοςΧρήστος Γκόκας ΑΡΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γλεζος, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Γλέζος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γρεγος, ΑντωνιοςΑντώνιος Γρέγος (fr) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γρηγορακος, ΛεωνιδαςΛεωνίδας Γρηγοράκος ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δαβακης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Δαβάκης ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ν.Δ.
Δενδιας, Νικολαος-ΓεωργιοςΝικόλαος-Γεώργιος Δένδιας ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ν.Δ.
Δερμεντζοπουλος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Δερμεντζόπουλος ΕΒΡΟΥ Ν.Δ.
Δερμιτζακης, ΚωνσταντινοςΚωστής Δερμιτζάκης ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημαρας, ΙωαννηςΙωάννης Δημαράς Β' ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ.ΕΛ.
Δημας, ΠυρροςΠύρρος Δήμας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δημας, ΧριστοςΧρίστος Δήμας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ν.Δ.
Διακακη, ΜαριαΜαρία Διακάκη ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Διαμαντοπουλος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Διαμαντόπουλος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Διωτη, ΗρωΗρώ Διώτη ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δραγασακης, ΓιαννηςΓιάννης Δραγασάκης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριβελεγκας, ΓιαννηςΓιάννης Δριβελέγκας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δριτσας, ΘεοδωροςΘεόδωρος Δρίτσας (en) Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριτσελη, ΠαναγιωταΠαναγιώτα Δριτσέλη ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζαρουλια, ΕλενηΕλένη Ζαρούλια (fr) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ζαχαριας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Ζαχαριάς ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζειμπεκ, ΧουσεινΧουσεΐν Ζεϊμπέκ ΞΑΝΘΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζερδελης, ΙωαννηςΙωάννης Ζερδελής ΛΕΣΒΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζησιμοπουλος, ΠολυβιοςΠολύβιος Ζησιμόπουλος (fr) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ηλιοπουλος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Ηλιόπουλος (fr) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Θεοπεφτατου, ΑφροδιτηΑφροδίτη Θεοπεφτάτου ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιατριδη, ΤσαμπικαΤσαμπίκα Ιατρίδη (Μίκα) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝ.ΕΛ.
Ιγγλεζη, ΑικατερινηΑικατερίνη Ιγγλέζη (bg) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιωαννιδης, ΙωαννηςΙωάννης Ιωαννίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Κακλαμανης, ΑποστολοςΑπόστολος Κακλαμάνης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κακλαμανης, ΝικηταςΝικήτας Κακλαμάνης Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Καλαντζης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καλαντζής (bg) ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Καλαφατης, ΣταυροςΣταύρος Καλαφάτης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καλογερη, ΑγνηΑγνή Καλογερή ΣΑΜΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καλογιαννης, ΣταυροςΣταύρος Καλογιάννης ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ.
Καμμενος, ΠαναγιωτηςΠάνος Καμμένος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ.ΕΛ.
Κανελλη, ΓαρυφαλλιαΓαρυφαλλιά Κανέλλη (Λιάνα) Α' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Κανελλοπουλου, ΜαριαΜαρία Κανελλοπούλου ΑΧΑΪΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καπερναρος, ΒασιλειοςΒασίλειος Καπερνάρος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ.ΕΛ.
Καρα Γιουσουφ, ΑιχανΑϊχάν Καρά Γιουσούφ (en) ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννιδης, ΧρηστοςΧρήστος Καραγιαννίδης ΔΡΑΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγκουνης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Καραγκούνης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Καραθανασοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Καραθανασόπουλος ΑΧΑΪΑΣ Κ.Κ.Ε.
Καραμανλή, ΆνναΆννα Καραμανλή Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Καραμανλης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Καραμανλής Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καραμπελας, ΙωαννηςΙωάννης Καράμπελας ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Καρανασιος, ΕυθυμιοςΕυθύμιος Καρανάσιος ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καραογλου, ΘεοδωροςΘεόδωρος Καράογλου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καρασμανης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καρασμάνης (bg) ΠΕΛΛΗΣ Ν.Δ.
Κασαπιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κασαπίδης (bg) ΚΟΖΑΝΗΣ Ν.Δ.
Κασιδιαρης, ΗλιαςΗλίας Κασιδιάρης ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κασσης, ΜιχαηλΜιχαήλ Κασσής ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κατριβανου, ΒασιλικηΒασιλική Κατριβάνου Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσαφαδος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κατσαφάδος Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Κατσωτης, ΧρηστοςΧρήστος Κατσώτης Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Καφανταρη, ΧαρουλαΧαρούλα Καφαντάρη (Χαρά) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κεγκερογλου, ΒασιλειοςΒασίλειος Κεγκέρογλου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κεδικογλου, ΣίμοςΣυμεών Κεδίκογλου (Σίμος) ΕΥΒΟΙΑΣ Ν.Δ.
Κεδικογλου, ΣυμεωνΣυμεών Κεδίκογλου ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κελλας, ΧρηστοςΧρήστος Κέλλας ΛΑΡΙΣΗΣ Ν.Δ.
Κεφαλογιαννη, ΟλγαΌλγα Κεφαλογιάννη Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Κεφαλογιαννης, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Κεφαλογιάννης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Κεφαλογιαννης, ΙωαννηςΙωάννης Κεφαλογιάννης ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ν.Δ.
Κικιλιας, ΒασιλειοςΒασίλειος Κικίλιας (en) Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Κλειτσιώτης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κλειτσιώτης ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Κοδελας, ΔημητριοςΔημήτριος Κοδέλας ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κολλια-Τσαρουχα, ΜαριαΜαρία Κόλλια-Τσαρουχά ΣΕΡΡΩΝ ΑΝ.ΕΛ.
Κολλιας, ΚωνσταντινοςΚώστας Κόλλιας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ν.Δ.
Κονσολας, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Κόνσολας ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.
Κοντογεωργος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κοντογεώργος ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Κοντογιαννης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κοντογιάννης ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Κοντονης, ΣταυροςΣταύρος Κοντονής ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοντος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Κοντός ΞΑΝΘΗΣ Ν.Δ.
Κουβελης, Φωτιος-ΦανουριοςΦώτιος-Φανούριος Κουβέλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.
Κουζηλος, ΝικολαοςΝικόλαος Κούζηλος (fr) Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κουικ, Τερενς-Σπενσερ-ΝικολαοςΤέρενς-Σπένσερ-Νικόλαος Κουίκ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝ.ΕΛ.
Κουκοδημος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κουκοδήμος ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Κουκουλοπουλος, ΠαρασκευαςΠαρασκευάς Κουκουλόπουλος (Πάρις) ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουκουτσης, ΔημητριοςΔημήτριος Κουκούτσης (fr) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κουντουρα, ελεναΈλενα Κουντουρά Α' ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ.ΕΛ.
Κουρακης, ΑναστασιοςΑναστάσιος Κουράκης (Τάσος) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρακος, ΙωαννηςΙωάννης Κουράκος Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝ.ΕΛ.
Κουρουμπλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Κουρουμπλής Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουτσογιαννακοπουλος, ΚωσταςΚώστας Κουτσογιαννακόπουλος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ν.Δ.
Κουτσουκος, ΓιαννηςΓιάννης Κουτσούκος ΗΛΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουτσουμπας, ΑνδρεαςΑνδρέας Κουτσούμπας ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Κοψαχειλης, ΤιμολεωνΤιμολέων Κοψαχείλης ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ν.Δ.
Κρεμαστινος, ΔημητριοςΔημήτριος Κρεμαστινός ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κριτσωτακης, ΜιχαηλΜιχαήλ Κριτσωτάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κυριαζιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Κυριαζίδης ΔΡΑΜΑΣ Ν.Δ.
Κυριακακης, ΒασιλειοςΒασίλειος Κυριακάκης ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κυριτσης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κυρίτσης ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.
Κωνσταντινιδης, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Κωνσταντινίδης (bg) ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ν.Δ.
Κωνσταντινιδης, ΘεοδοσιοςΘεοδόσιος Κωνσταντινίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Κωνσταντινοπουλος, ΟδυσσεαςΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλος, ΓεωργιοςΓεώργιος Κωνσταντόπουλος ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Κωνσταντοπουλου, ΖωηΖωή Κωνσταντοπούλου Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λαγος, ΙωαννηςΙωάννης Λαγός (fr) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Λαζαριδης, ΧρυσανθοςΧρύσανθος Λαζαρίδης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Λαμπροπουλος, ΙωαννηςΙωάννης Λαμπρόπουλος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Λαμπρουλης, ΓεωργιοςΓεώργιος Λαμπρούλης ΛΑΡΙΣΗΣ Κ.Κ.Ε.
Λαφαζανης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Λαφαζάνης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λεονταριδης, ΘεοφιλοςΘεόφιλος Λεονταρίδης (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Λοβερδος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λοβέρδος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Λυκουδης, ΣπυριδωνΣπυρίδων Λυκούδης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Λυκουρεντζος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λυκουρέντζος ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ν.Δ.
Μακρη, ΖετταΖωή Μακρή (Ζέττα) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ν.Δ. (αντικατάσταση του βουλευτή Αθανάσιου Νάκου λόγω θανάτου)
Μακρη, ΡαχηλΡαχήλ Μακρή (bg) ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝ.ΕΛ.
Μακρη-θεοδωρου, ΕλένηΕλένη Μακρή-Θεοδώρου ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ν.Δ.
Μανδρεκα, ΑσπασιαΑσπασία Μανδρέκα ΦΩΚΙΔΟΣ Ν.Δ.
Μανη-παπαδημητριου, ΑνναΆννα Μάνη-Παπαδημητρίου ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Μανιατης, ΙωαννηςΙωάννης Μανιάτης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μαντας, ΧρηστοςΧρήστος Μαντάς ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μανωλακου, ΔιαμαντωΔιαμάντω Μανωλάκου Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.Κ.Ε.
Μαριας, ΕπαμεινωνδαςΕπαμεινώνδας Μαριάς (Νότης) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝ.ΕΛ.
Μαρινος, ΑνδρεαςΑνδρέας Μαρίνος ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Μαρκογιαννακης, ΧρηστοςΧρήστος Μαρκογιαννάκης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Μαρκοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μαρκόπουλος ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝ.ΕΛ.
Μαρκου, ΑικατερινηΑικατερίνη Μάρκου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Μαρτινου, ΓεωργιαΓεωργία Μαρτίνου ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ματθαιοπουλος, ΑρτεμιοςΑρτέμιος Ματθαιόπουλος ΣΕΡΡΩΝ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (αντικατάσταση του βουλευτή Νικήτα Σιώη λόγω παραίτησης)
Μεϊκόπουλος, ΑλέξανδροςΑλέξανδρος Μεϊκόπουλος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μειμαρακης, Ευαγγελος-ΒασιλειοςΕυάγγελος-Βασίλειος Μεϊμαράκης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μελας, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Μελάς Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝ.ΕΛ.
Μηταρακης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Μηταράκης (Νότης) Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μητροπουλος, ΑλεξιοςΑλέξιος Μητρόπουλος ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μητσοτακης, ΚυριακοςΚυριάκος Μητσοτάκης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μιχαλακης, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλάκης ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλολιακος, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλολιάκος Α' ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μιχελακης, ΙωαννηςΓιάννης Μιχελάκης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Μιχελογιαννακης, ΙωαννηςΙωάννης Μιχελογιαννάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΑΡ.
Μιχος, ΝικολαοςΝικόλαος Μίχος (fr) ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μουτσινας, ΠαρισηςΠαρίσης Μουτσινάς (Πάρις) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Μπακογιαννη, ΘεοδωραΘεοδώρα Μπακογιάννη (Ντόρα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Μπαρκας, ΚωσταςΚώστας Μπάρκας ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαρμπαρουσης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (fr) ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μπασιακος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Μπασιάκος ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Μπατσαρα, ΓεωργίαΓεωργία Μπατσαρά (bg) ΗΜΑΘΙΑΣ Ν.Δ.
Μπεζας, ΑντωνιοςΑντώνιος Μπέζας ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Μπολαρη, ΜαριαΜαρία Μπόλαρη Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπολαρης, ΜαρκοςΜάρκος Μπόλαρης ΣΕΡΡΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μπουκουρας, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Μπούκουρας (fr) ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Μπουρας, ΑθανασιοςΑθανάσιος Μπούρας ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Μπριανης, ΔημητριοςΔημήτριος Μπριάνης ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ν.Δ. (αντικατάσταση του βουλευτή Νίκου Σταυρογιάννη, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω παραίτησης)
Μωραιτης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Μωραΐτης (Θάνος) ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μωραιτης, ΝικολαοςΝικόλαος Μωραΐτης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Νεράντζης, ΑναστασιοςΑναστάσιος Νεράντζης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Νικολοπουλος, ΝικοςΝίκος Νικολόπουλος ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ.
Νταβλουρος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Νταβλούρος ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ.
Νταβρης, ΓεωργιοςΓεώργιος Νταβρής ΑΧΑΪΑΣ ΑΝ.ΕΛ.
Ντινοπουλος, ΑργυρηςΑργύρης Ντινόπουλος Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Ντολιος, ΓιωργοςΓιώργος Ντόλιος ΕΒΡΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ξανθος, ΑνδρεαςΑνδρέας Ξανθός ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ξηροτυρη-Αικατεριναρη, ΑσημιναΑσημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Ξουλιδου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Ξουλίδου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝ.ΕΛ.
Οικονομου, ΒασιλειοςΒασίλειος Οικονόμου ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Ορφανος, ΓεωργιοςΓεώργιος Ορφανός Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ουζουνιδης, ΜαρινοςΜαρίνος Ουζουνίδης ΕΒΡΟΥ ΑΝ.ΕΛ.
Ουζουνιδου, ΕυγενιαΕυγενία Ουζουνίδου (bg) ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παναγιωταρος, ΗλιαςΗλίας Παναγιώταρος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Παναγιωτοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Παναγιωτόπουλος ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Παναγιωτοπουλος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Παναγιωτόπουλος (Πάνος) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παναγουλης, ΣταθηςΣτάθης Παναγούλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πανουσης, ΙωαννηςΙωάννης Πανούσης Α' ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.
Παντζας, ΓιωργοςΓιώργος Πάντζας ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαδημουλης, ΔημητριοςΔημήτριος Παπαδημούλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαδοπουλος, ΜιχαηλΜιχαήλ Παπαδόπουλος ΚΟΖΑΝΗΣ Ν.Δ.
Παπακωστα-Σιδηροπουλου, ΑικατερινηΑικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παπανδρεου, ΓεωργιοςΓεώργιος Παπανδρέου ΑΧΑΪΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Παπαρηγα, ΑλεξανδραΑλεξάνδρα Παπαρήγα Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Παππας, ΧρηστοςΧρήστος Παππάς (fr) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Παραστατιδης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Παραστατίδης ΚΙΛΚΙΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Πασχαλιδης, ΙωαννηςΙωάννης Πασχαλίδης ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Πατριανακου, ΦεβρωνιαΦεβρωνία Πατριανάκου ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ν.Δ.
Παυλοπουλος, ΠροκοπιοςΠροκόπιος Παυλόπουλος Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παφιλης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Παφίλης (en) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Πετρακος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Πετράκος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πιπιλη, ΦωτεινηΦωτεινή Πιπιλή Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Πλακιωτακης, ΙωαννηςΙωάννης Πλακιωτάκης ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ν.Δ.
Πολυδωρας, ΒυρωνΒύρων Πολύδωρας Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Ραπτη, ΕλενηΕλένη Ράπτη Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ρεπουση, ΜαριαΜαρία Ρεπούση Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Ρηγας, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Ρήγας ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σακοραφα, ΣοφιαΣοφία Σακοράφα Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαλμας, ΜαριοςΜάριος Σαλμάς ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Σαλτουρος, ΔημητριοςΔημήτριος Σαλτούρος ΞΑΝΘΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σαμαρας, ΑντωνιοςΑντώνιος Σαμαράς ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Σαμοιλης, ΣτεφανοςΣτέφανος Σαμοΐλης ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαμπαζιωτης, ΔημητριοςΔημήτριος Σαμπαζιώτης ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Σαχινιδης, ΦιλιπποςΦίλιππος Σαχινίδης ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σενετακης, ΜαξιμοςΜάξιμος Σενετάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Σηφουνακης, ΝικολαοςΝικόλαος Σηφουνάκης ΛΕΣΒΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σκανδαλιδης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκανδαλίδης Α' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σκονδρα, ΑσημιναΑσημίνα Σκόνδρα ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Σκρεκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκρέκας ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ν.Δ.
Σολδατος, ΘεοδωροςΘεόδωρος Σολδάτος ΛΕΥΚΑΔΟΣ Ν.Δ.
Σπηλιωτοπουλος, ΑριστοβουλοςΑριστόβουλος Σπηλιωτόπουλος (Άρης) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Σταθακης, ΓεωργιοςΓεώργιος Σταθάκης ΧΑΝΙΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθας, ΙωαννηςΙωάννης Σταθάς ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταικουρας, ΧρηστοςΧρήστος Σταϊκούρας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ν.Δ.
Σταμενιτης, ΔιονυσιοςΔιονύσιος Σταμενίτης (bg) ΠΕΛΛΗΣ Ν.Δ.
Σταμπουλη, ΑφροδιτηΑφροδίτη Σταμπουλή (bg) ΣΕΡΡΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταυρινουδη-Σοδη, ΜαριαΜαρία Σταυρινούδη-Σόδη ΧΙΟΥ Ν.Δ. (αντικατάσταση του παραιτηθέντος βουλευτή Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος αντικατέστησε με τη σειρά του τον βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρούλη λόγω παραίτησης)
Στρατουλης, ΔημητριοςΔημήτριος Στρατούλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στυλιανιδης, ΕυριπιδηςΕυριπίδης Στυλιανίδης ΡΟΔΟΠΗΣ Ν.Δ.
Στυλιος, ΓεωργιοςΓεώργιος Στύλιος ΑΡΤΗΣ Ν.Δ.
Συρμαλενιος, ΝικολαοςΝικόλαος Συρμαλένιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ταγαρας, ΝικολαοςΝικόλαος Ταγαράς ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ν.Δ.
Ταλιαδουρος, ΣπυριδωνΣπυρίδων Ταλιαδούρος (en) ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Ταμηλος, ΜιχαηλΜιχαήλ Ταμήλος ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ν.Δ.
Τασουλας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τασούλας ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ.
Τατσοπουλος, Πετρος-ΓεωργιοςΠέτρος-Γεώργιος Τατσόπουλος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαβαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τζαβάρας ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Τζακρη, ΘεοδωραΘεοδώρα Τζάκρη ΠΕΛΛΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τζαμτζης, ΙορδανηςΙορδάνης Τζαμτζής ΠΕΛΛΗΣ Ν.Δ.
Τραγακης, ΙωαννηςΙωάννης Τραγάκης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Τριανταφυλλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τριαντάφυλλος ΧΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τριανταφυλλου, ΜαριαΜαρία Τριανταφύλλου ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσαβδαρίδης, ΛαζαροςΛάζαρος Τσαβδαρίδης ΗΜΑΘΙΑΣ Ν.Δ.
Τσακαλωτος, ΕυκλειδηςΕυκλείδης Τσακαλώτος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσιαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τσιάρας ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Τσιπρας, ΑλεξιοςΑλέξιος Τσίπρας Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσουκαλας, ΔημητριοςΔημήτρης Τσουκαλάς ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσουκαλης, ΝικολαοςΝικόλαος Τσούκαλης ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Τσουμανης, ΔημητριοςΔημήτριος Τσουμάνης ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
Υψηλαντης, Βασιλειος-ΝικολαοςΒασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.
Φουντα, ΝικηΝίκη Φούντα ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Φωτιου, ΘεανωΘεανώ Φωτίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χαικαλης, ΠαυλοςΠαύλος Χαϊκάλης ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝ.ΕΛ.
Χαλβατζης, ΣπυριδωνΣπυρίδων Χαλβατζής Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Χαρακοπουλος, ΜαξιμοςΜάξιμος Χαρακόπουλος ΛΑΡΙΣΗΣ Ν.Δ.
Χαραλαμπιδου, ΔεσποιναΔέσποινα Χαραλαμπίδου (bg) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χατζη Οσμαν, ΑχμετΑχμέτ Χατζή Οσμάν (en) ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χατζηδακης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Χατζηδάκης (Κωστής) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Χατζηλαμπρου, ΒασιλειοςΒασίλειος Χατζηλάμπρου ΑΧΑΪΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χριστογιαννης, ΔημητριοςΔημήτριος Χριστογιάννης ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Χριστοφιλοπουλου, ΠαρασκευηΠαρασκευή Χριστοφιλοπούλου (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χρυσοβελωνη, ΜαριναΜαρίνα Χρυσοβελώνη ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΝ.ΕΛ.
Χρυσοχοιδης, ΜιχαηλΜιχαήλ Χρυσοχοΐδης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ψαριανος, ΓρηγοριοςΓρηγόριος Ψαριανός Β' ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ.
Ψυρρας, ΘωμαςΘωμάς Ψύρρας ΛΑΡΙΣΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Ψυχαρης, ΑνδρεαςΑνδρέας Ψυχάρης Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.

Μεταβολές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Και εγένετο η Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές»
  2. Στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ο Γ. Νταβρής
  3. Στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ο Πέτρος Τατσόπουλος
  4. Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο – «Όχι» από Παπανδρέου – Εκτός ΝΔ ο Ν. Κακλαμάνης
  5. «Στην Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών η Θ. Τζάκρη» (στα Greek). Η Ναυτεμπορική. 3 April 2014. http://www.naftemporiki.gr/story/790403/stin-ko-ton-aneksartiton-dimokratikon-bouleuton-i-th-tzakri. Ανακτήθηκε στις 16 April 2014. 
  6. Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Β. Καπερνάρος
  7. Ανεξάρτητη βουλευτής η Μίκα Ιατρίδη
  8. Βαθαίνει η κρίση στη ΔΗΜΑΡ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Οικονόμου
  9. Έλληνας, Απόστολος (26 Αυγούστου 2014). «ΝΔ: Παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα ο Ν. Σταυρογιάννης». Σκάι. http://www.skai.gr/news/politics/article/264358/nd-paraitithike-apo-to-vouleutiko-tou-axioma-o-n-staurogiannis/. Ανακτήθηκε στις 27 Αυγούστου 2014. 
  10. «Παραιτήθηκε ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Σταμάτης Κάρμαντζης». in.gr. 29 Αυγούστου 2014. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231343508. Ανακτήθηκε στις 29 Αυγούστου 2014. 
  11. «Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης». in.gr. 9 Σεπτεμβρίου 2014. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231346101. Ανακτήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2014. 
  12. «Εκτός ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή, προσχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου». Η Καθημερινή. 7 Οκτωβρίου 2014. http://www.kathimerini.gr/787011/article/epikairothta/politikh/ektos-anel-h-raxhl-makrh-prosxwrhsh-toy-nikoy-nikolopoyloy. Ανακτήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2014. 
  13. Γιώργος Π. Τερζής, Γιώργος Σ. Μπουρδάρας (9 Οκτωβρίου 2014). «Επιστρέφει στη Ν.Δ. ο Νικήτας Κακλαμάνης». Η Καθημερινή. http://www.kathimerini.gr/787308/article/epikairothta/politikh/epistrefei-sth-nd-o-nikhtas-kaklamanhs. Ανακτήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2014. 

Πηγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]