Κατάλογος Βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων (Μάιος 2012)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ονοματεπώνυμο Εκλογική περιφέρεια Κοινοβουλευτική ομάδα
Αβραμιδης, ΓαβριηλΓαβριήλ Αβραμίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Αβραμοπουλος, ΔημητριοςΔημήτρης Αβραμόπουλος Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Αγαθοπουλου, Ειρηνη-ΕλενηΕιρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου (bg) ΚΙΛΚΙΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αηδονης, ΧρηστοςΧρήστος Αηδόνης ΔΡΑΜΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αθανασιου, ΑθανασιοςΑθανάσιος Αθανασίου (Νάσος) ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αθανασιου, ΧαραλαμποςΧαράλαμπος Αθανασίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Αλεξοπουλος, ΧρυσοβαλαντηςΧρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος (fr) ΛΑΡΙΣΗΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Αμανατιδης, ΙωαννηςΙωάννης Αμανατίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμμανατιδου-Πασχαλιδου, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου (Λίτσα) (bg) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αναγνωστακης, ΔημητριοςΔημήτριος Αναγνωστάκης ΕΥΒΟΙΑΣ Δημοκρατική Αριστερά
Ανδριανος, ΙωαννηςΙωάννης Ανδριανός ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ν.Δ.
Ανδρουλακης, ΔημητριοςΔημήτριος Ανδρουλάκης (Μίμης) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αντωνιου, ΜαριαΜαρία Αντωνίου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ν.Δ.
Αποστολου, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Αποστόλου ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αραμπατζη, ΦωτεινηΦωτεινή Αραμπατζή (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Αραχωβιτης, ΣταυροςΣταύρος Αραχωβίτης ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αρβανιτη-Πρεβεζανου, ΕυγενιαΕυγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου ΑΤΤΙΚΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Αρβανιτης Αβραμης, ΜιχαηλΜιχαήλ Αρβανίτης Αβράμης (fr) ΑΧΑΪΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Αρβανιτοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Αυγερινοπουλου, Διονυσια ΘεοδωραΔιονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (en) ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Βαλαβανη, ολγα ΝαντιαΌλγα Νάντια Βαλαβάνη Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαμβακα, ΕυγενιαΕυγενία Βαμβακά (Τζένη) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρβιτσιωτης, ΜιλτιαδηςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Βαρεμενος, ΓεωργιοςΓεώργιος Βαρεμένος ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βενιζελος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Βενιζέλος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Βιρβιδακης, ΚυριακοςΚυριάκος Βιρβιδάκης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Βλαχβεης, ΜενελαοςΜενέλαος Βλάχβεης (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Βλαχογιαννης, ΗλιαςΗλίας Βλαχογιάννης ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ν.Δ.
Βλαχος, ΓεωργιοςΓεώργιος Βλάχος ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Βογιατζης, ΠαυλοςΠαύλος Βογιατζής ΛΕΣΒΟΥ Ν.Δ.
Βολουδακης, Μανουσος-ΚωνσταντινοςΜανούσος-Κωνσταντίνος Βολουδάκης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Βοριδης, ΜαυρουδηςΜαυρουδής Βορίδης (Μάκης) ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Βουδουρης, Οδυσσευς-ΝικοςΟδυσσεύς-Νίκος Βουδούρης Β' ΑΘΗΝΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Βουλβουκελη, Βασιλικη-ΡαφαελλαΒασιλική-Ραφαέλλα Βουλβουκέλη Β' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Βουλδης, ΙωαννηςΙωάννης Βουλδής Α' ΑΘΗΝΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Βουλτεψη, ΣοφιαΣοφία Βούλτεψη Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Βουτσης, ΝικολαοςΝικόλαος Βούτσης Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βουτσινος, ΜαριοςΜάριος Βουτσίνος ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Βρουτσης, ΙωαννηςΙωάννης Βρούτσης ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ.
Γασπαρος, ΔιονυσιοςΔιονύσιος Γάσπαρος ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ν.Δ.
Γενηματα, ΦωτεινηΦωτεινή Γενηματά ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γερασιμιδου, ΕλενηΕλένη Γερασιμίδου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Γερμενης, ΓεωργιοςΓεώργιος Γερμενής (fr) Β' ΑΘΗΝΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Γεροβασιλη, ολγαΌλγα Γεροβασίλη ΑΡΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γεροντοπουλος, ΚυριακοςΚυριάκος Γεροντόπουλος ΕΒΡΟΥ Ν.Δ.
Γεωργαντας, ΓεωργιοςΓεώργιος Γεωργαντάς (bg) ΚΙΛΚΙΣ Ν.Δ.
Γεωργιαδης, Σπυριδων-αδωνιςΣπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Γεωργοπουλου-Σαλταρη, ΕυσταθιαΕυσταθία Γεωργοπούλου-Σάλταρη (Έφη) ΗΛΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιακουματος, ΓερασιμοςΓεράσιμος Γιακουμάτος Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Γιαννακακη, ΜαριαΜαρία Γιαννακάκη Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δημοκρατική Αριστερά
Γιαννακης, ΜιχαηλΜιχαήλ Γιαννάκης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Γιαννακοπουλου, ΚωνσταντιναΚωνσταντίνα Γιαννακοπούλου (Νάντια) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γιαταγανα, Χρυσουλα-ΜαριαΧρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Γιοβανοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Γιοβανόπουλος (bg) ΗΜΑΘΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Γκιοκας, ΙωαννηςΙωάννης Γκιόκας ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Γκιουλεκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Γκιουλέκας Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Γκλετσος, ΑποστολοςΑπόστολος Γκλέτσος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Γκοκας, ΧρηστοςΧρήστος Γκόκας ΑΡΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γλεζος, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Γλέζος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γραμματικοπουλος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Γραμματικόπουλος ΠΕΛΛΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Γρεγος, ΑντωνιοςΑντώνιος Γρέγος (fr) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Γρηγορακος, ΛεωνιδαςΛεωνίδας Γρηγοράκος ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γυπαρης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Γυπάρης ΧΑΝΙΩΝ Ν.Δ.
Δαβακης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Δαβάκης ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ν.Δ.
Δεικτακης, ΓεωργιοςΓεώργιος Δεικτάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Δενδιας, Νικολαος-ΓεωργιοςΝικόλαος-Γεώργιος Δένδιας ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ν.Δ.
Δερμεντζοπουλος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Δερμεντζόπουλος ΕΒΡΟΥ Ν.Δ.
Δημαρας, ΙωαννηςΙωάννης Δημαράς Β' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Δημας, ΠυρροςΠύρρος Δήμας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δημας, ΧριστοςΧρίστος Δήμας ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ν.Δ.
Διωτη, ΗρωΗρώ Διώτη ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δουρου, ΕιρηνηΕιρήνη Δούρου (Ρένα) Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δραγασακης, ΓιαννηςΓιάννης Δραγασάκης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριβελεγκας, ΓιαννηςΓιάννης Δριβελέγκας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δριτσας, ΘεοδωροςΘεόδωρος Δρίτσας (en) Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εμμανουηλιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Εμμανουηλίδης ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εξαρχος, ΝικολαοςΝικόλαος Έξαρχος (Πάκος) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Ζαρουλια, ΕλενηΕλένη Ζαρούλια Β' ΑΘΗΝΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Ζαχαριας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Ζαχαριάς ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζειμπεκ, ΧουσεινΧουσεϊν Ζεϊμπέκ ΞΑΝΘΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζερδελης, ΙωαννηςΙωάννης Ζερδελής ΛΕΣΒΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζησιμοπουλος, ΠολυβιοςΠολύβιος Ζησιμόπουλος (fr) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Ζιωγας, ΙωαννηςΙωάννης Ζιώγας Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Ζωης, ΧρηστοςΧρήστος Ζώης ΛΑΡΙΣΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ηλιοπουλος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Ηλιόπουλος (fr) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Θελεριτη, ΜαριαΜαρία Θελερίτη ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θεοπεφτατου, ΑφροδιτηΑφροδίτη Θεοπεφτάτου ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιατριδη, ΤσαμπικαΤσαμπίκα Ιατρίδη (Μίκα) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ιγγλεζη, ΑικατερινηΑικατερίνη Ιγγλέζη (bg) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιωαννιδης, ΙωαννηςΙωάννης Ιωαννίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ιωαννου, ΒασιλειοςΒασίλειος Ιωάννου ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κακλαμανης, ΑποστολοςΑπόστολος Κακλαμάνης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κακλαμανης, ΝικηταςΝικήτας Κακλαμάνης Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Καλαντζης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καλαντζής (bg) ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Καλαφατης, ΣταυροςΣταύρος Καλαφάτης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καλογιαννης, ΣταυροςΣταύρος Καλογιάννης ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ.
Καμμενος, ΠαναγιωτηςΠάνος Καμμένος ΕΒΡΟΥ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κανελλη, ΓαρυφαλλιαΓαρυφαλλιά Κανέλλη (Λιάνα) Α' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Κανελλοπουλου, ΜαριαΜαρία Κανελλοπούλου ΑΧΑΪΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κανταρτζης, ΑχιλλεαςΑχιλλέας Κανταρτζής ΤΡΙΚΑΛΩΝ Κ.Κ.Ε.
Καπερναρος, ΒασιλειοςΒασίλειος Καπερνάρος Β' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Καρα Γιουσουφ, ΑιχανΑϊχάν Καρά Γιουσούφ (en) ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννης, ΔημητριοςΔημήτριος Καραγιάννης ΛΕΣΒΟΥ Κ.Κ.Ε.
Καραγκουνης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Καραγκούνης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Καραθανασοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Καραθανασόπουλος ΑΧΑΪΑΣ Κ.Κ.Ε.
Καραμανλη, ανναΆννα Καραμανλή Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Καραμανλης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Καραμανλής Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καραμπελας, ΙωαννηςΙωάννης Καράμπελας ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Καρανασιος, ΕυθυμιοςΕυθύμιος Καρανάσιος ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καρανικα, ΞανθιππηΞανθίππη Καρανίκα ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραογλου, ΘεοδωροςΘεόδωρος Καράογλου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Καρασμανης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καρασμάνης (bg) ΠΕΛΛΗΣ Ν.Δ.
Καρχιμακης, ΜιχαηλΜιχαήλ Καρχιμάκης ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κασαπιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κασαπίδης (bg) ΚΟΖΑΝΗΣ Ν.Δ.
Κασιδιαρης, ΗλιαςΗλίας Κασιδιάρης ΑΤΤΙΚΗΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Κασσης, ΜιχαηλΜιχαήλ Κασσής ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κατσωτης, ΧρηστοςΧρήστος Κατσώτης Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Κεγκερογλου, ΒασιλειοςΒασίλειος Κεγκέρογλου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κεδικογλου, ΣυμεωνΣυμεών Κεδίκογλου ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κελλας, ΧρηστοςΧρήστος Κέλλας ΛΑΡΙΣΗΣ Ν.Δ.
Κεφαλογιαννη, ΟλγαΌλγα Κεφαλογιάννη Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Κεφαλογιαννης, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Κεφαλογιάννης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Κικιλιας, ΒασιλειοςΒασίλειος Κικίλιας (en) Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Κοδελας, ΔημητριοςΔημήτριος Κοδέλας ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κολλια-Τσαρουχα, ΜαριαΜαρία Κόλλια-Τσαρουχά ΣΕΡΡΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κονσολας, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Κόνσολας ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.
Κοντογεωργος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κοντογεώργος ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Κοντογιαννιδης, ΠαυλοςΠαύλος Κοντογιαννίδης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κοντος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Κοντός ΞΑΝΘΗΣ Ν.Δ.
Κουβελης, Φωτιος-ΦανουριοςΦώτιος-Φανούριος Κουβέλης Β' ΑΘΗΝΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Κουζηλος, ΝικολαοςΝικόλαος Κούζηλος (fr) Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Κουικ, Τερενς-Σπενσερ-ΝικολαοςΤέρενς-Σπένσερ-Νικόλαος Κουίκ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κουκοδημος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κουκοδήμος ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Κουκουλοπουλος, ΠαρασκευαςΠαρασκευάς Κουκουλόπουλος (Πάρις) ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουκουτσης, ΔημητριοςΔημήτριος Κουκούτσης (fr) ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Κουμπανης, ΣυμεωνΣυμεών Κουμπάνης ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κουντουρα, ελεναΈλενα Κουντουρά Α' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κουρακης, ΑναστασιοςΑναστάσιος Κουράκης (Τάσος) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρακος, ΙωαννηςΙωάννης Κουράκος Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κουρουμπλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Κουρουμπλής Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουτσουκος, ΓιαννηςΓιάννης Κουτσούκος ΗΛΕΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουτσουμπας, ΑνδρεαςΑνδρέας Κουτσούμπας ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Κοψαχειλης, ΤιμολεωνΤιμολέων Κοψαχείλης ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ν.Δ.
Κρεμαστινος, ΔημητριοςΔημήτριος Κρεμαστινός ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κρεσπης, ΝικολαοςΝικόλαος Κρέσπης ΗΛΕΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Κριτσωτακης, ΜιχαηλΜιχαήλ Κριτσωτάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κροκιδη, ΛιναΛίνα Κροκίδη Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Κυριαζιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Κυριαζίδης ΔΡΑΜΑΣ Ν.Δ.
Κυριακακης, ΒασιλειοςΒασίλειος Κυριακάκης ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κυριτσης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κυρίτσης ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Κωνσταντινιδης, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Κωνσταντινίδης (bg) ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ν.Δ.
Κωνσταντινιδης, ΘεοδοσιοςΘεοδόσιος Κωνσταντινίδης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Κ.Ε.
Κωνσταντινοπουλος, ΟδυσσεαςΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλος, ΓεωργιοςΓεώργιος Κωνσταντόπουλος ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Κωνσταντοπουλος, ΙωαννηςΙωάννης Κωνσταντόπουλος ΗΛΕΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Κωνσταντοπουλου, ΖωηΖωή Κωνσταντοπούλου Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λαγος, ΙωαννηςΙωάννης Λαγός (fr) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Λαζαριδης, ΧρυσανθοςΧρύσανθος Λαζαρίδης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Λαμπροπουλος, ΙωαννηςΙωάννης Λαμπρόπουλος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Λαμπρουλης, ΓεωργιοςΓεώργιος Λαμπρούλης ΛΑΡΙΣΗΣ Κ.Κ.Ε.
Λαφαζανης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Λαφαζάνης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λεονταριδης, ΘεοφιλοςΘεόφιλος Λεονταρίδης (bg) ΣΕΡΡΩΝ Ν.Δ.
Λιντζερης, ΔημητριοςΔημήτριος Λιντζέρης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Λοβερδος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λοβέρδος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Λυκουδης, ΣπυριδωνΣπυρίδων Λυκούδης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Δημοκρατική Αριστερά
Λυκουρεντζος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λυκουρέντζος ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ν.Δ.
Μακρη, ΡαχηλΡαχήλ Μακρή (bg) ΚΟΖΑΝΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μανδρεκα, ΑσπασιαΑσπασία Μανδρέκα ΦΩΚΙΔΟΣ Ν.Δ.
Μανιατης, ΙωαννηςΙωάννης Μανιάτης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μαντας, ΧρηστοςΧρήστος Μαντάς ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μανωλακου, ΔιαμαντωΔιαμάντω Μανωλάκου (en) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.Κ.Ε.
Μανωλης, ΙωαννηςΙωάννης Μανώλης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μαριας, ΕπαμεινωνδαςΕπαμεινώνδας Μαριάς (Νότης) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μαρινος, ΓεωργιοςΓεώργιος Μαρίνος ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Μαρκοπουλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μαρκόπουλος ΕΥΒΟΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μαρκου, ΑικατερινηΑικατερίνη Μάρκου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δημοκρατική Αριστερά
Μαρτινου, ΓεωργιαΓεωργία Μαρτίνου ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Μαυρατζωτης, ΔημητριοςΔημήτριος Μαυρατζώτης ΣΑΜΟΥ Κ.Κ.Ε.
Μειμαρακης, Ευαγγελος-ΒασιλειοςΕυάγγελος-Βασίλειος Μεϊμαράκης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μελας, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Μελάς Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Μηταρακης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Μηταράκης (Νότης) Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μητροπουλος, ΑλεξιοςΑλέξιος Μητρόπουλος ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μητσοτακης, ΚυριακοςΚυριάκος Μητσοτάκης Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Μιχαλακης, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλάκης ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλολιακος, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλολιάκος Α' ΑΘΗΝΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Μιχελακης, ΙωαννηςΙωάννης Μιχελάκης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ν.Δ.
Μιχελογιαννακης, ΙωαννηςΙωάννης Μιχελογιαννάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δημοκρατική Αριστερά
Μιχος, ΝικολαοςΝικόλαος Μίχος (fr) ΕΥΒΟΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Μουσουρουλης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μουσουρούλης ΧΙΟΥ Ν.Δ.
Μουτσινας, ΠαρισηςΠαρίσης Μουτσινάς (Πάρις) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Δημοκρατική Αριστερά
Μπαρμπαρουσης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (fr) ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Μπασιακος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Μπασιάκος ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Μπεζας, ΑντωνιοςΑντώνιος Μπέζας ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ν.Δ.
Μπολαρης, ΜαρκοςΜάρκος Μπόλαρης ΣΕΡΡΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μπουκουρας, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Μπούκουρας (fr) ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Μπουρας, ΑθανασιοςΑθανάσιος Μπούρας ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
Μπουτας, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Μπούτας ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Κ.Κ.Ε.
Μωραιτης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Μωραΐτης (Θάνος) ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μωραιτης, ΝικολαοςΝικόλαος Μωραΐτης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Νακος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Νάκος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ν.Δ.
Νανος, ΑποστολοςΑπόστολος Νάνος (en) ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Νικολοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Νικολόπουλος ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ.
Νταβλουρος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Νταβλούρος ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ.
Νταβρης, ΓεωργιοςΓεώργιος Νταβρής ΑΧΑΪΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ντινοπουλος, ΑργυρηςΑργύρης Ντινόπουλος Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Ντολιος, ΓιωργοςΓιώργος Ντόλιος ΕΒΡΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ξανθος, ΑνδρεαςΑνδρέας Ξανθός ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ξηροτυρη-Αικατεριναρη, ΑσημιναΑσημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δημοκρατική Αριστερά
Ξουλιδου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Ξουλίδου Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Οθωνας, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Όθωνας ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οικονομου, ΒασιλειοςΒασίλειος Οικονόμου ΑΤΤΙΚΗΣ Δημοκρατική Αριστερά
Οικονομου, ΓεωργιοςΓεώργιος Οικονόμου ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ορφανος, ΓεωργιοςΓεώργιος Ορφανός Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Παναγιωταρος, ΗλιαςΗλίας Παναγιώταρος Β' ΑΘΗΝΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Παναγιωτοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Παναγιωτόπουλος ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Παναγιωτοπουλος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Παναγιωτόπουλος (Πάνος) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Πανουσης, ΙωαννηςΙωάννης Πανούσης Α' ΑΘΗΝΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Παντελακη, ΕλπιδαΕλπίδα Παντελάκη Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ.Κ.Ε.
Παπαδημουλης, ΔημητριοςΔημήτριος Παπαδημούλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαδοπουλος, ΕυγενιοςΕυγένιος Παπαδόπουλος ΠΙΕΡΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Παπαθανασιου, ΓιαννηςΓιάννης Παπαθανασίου Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παπακωστα-Σιδηροπουλου, ΑικατερινηΑικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παπανδρεου, ΓεωργιοςΓεώργιος Παπανδρέου ΑΧΑΪΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Παπαρηγα, ΑλεξανδραΑλεξάνδρα Παπαρήγα Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Παππας, ΙωαννηςΙωάννης Παππάς ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.
Παππας, ΧρηστοςΧρήστος Παππάς ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Παραστατιδης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Παραστατίδης ΚΙΛΚΙΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Πασχαλιδης, ΙωαννηςΙωάννης Πασχαλίδης ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.Δ.
Παυλοπουλος, ΠροκοπιοςΠροκόπιος Παυλόπουλος Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Παφιλης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Παφίλης (en) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Πετρακος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Πετράκος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πιπιλη, ΦωτεινηΦωτεινή Πιπιλή Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Πλακιωτακης, ΙωαννηςΙωάννης Πλακιωτάκης ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ν.Δ.
Πολυδωρας, ΒυρωνΒύρων Πολύδωρας Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Ραπτη, ΕλενηΕλένη Ράπτη Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν.Δ.
Ρεπουση, ΜαριαΜαρία Ρεπούση Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δημοκρατική Αριστερά
Σακοραφα, ΣοφιαΣοφία Σακοράφα Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαλμας, ΜαριοςΜάριος Σαλμάς ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ν.Δ.
Σαλτουρος, ΔημητριοςΔημήτριος Σαλτούρος ΞΑΝΘΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σαμαρας, ΑντωνιοςΑντώνιος Σαμαράς ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.
Σαμαρας, ΝικολαοςΝικόλαος Σαμαράς ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σαμοιλης, ΣτεφανοςΣτέφανος Σαμοΐλης ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαχινιδης, ΦιλιπποςΦίλιππος Σαχινίδης ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σενετακης, ΜαξιμοςΜάξιμος Σενετάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν.Δ.
Σιωης, ΝικηταςΝικήτας Σιώης ΣΕΡΡΩΝ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Σκανδαλιδης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκανδαλίδης Α' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σκονδρα, ΑσημιναΑσημίνα Σκόνδρα ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Σκρεκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκρέκας ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ν.Δ.
Σμολοκτος, ΝικολαοςΝικόλαος Σμολοκτός ΔΡΑΜΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σολδατος, ΘεοδωροςΘεόδωρος Σολδάτος ΛΕΥΚΑΔΟΣ Ν.Δ.
Σπηλιωτοπουλος, ΑριστοβουλοςΑριστόβουλος Σπηλιωτόπουλος (Άρης) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Σταθακης, ΓεωργιοςΓεώργιος Σταθάκης ΧΑΝΙΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθας, ΙωαννηςΙωάννης Σταθάς ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταικουρας, ΧρηστοςΧρήστος Σταϊκούρας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ν.Δ.
Σταματης, ΔημητριοςΔημήτριος Σταμάτης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σταμενιτης, ΔιονυσιοςΔιονύσιος Σταμενίτης (bg) ΠΕΛΛΗΣ Ν.Δ.
Σταμπολιδης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σταμπολίδης ΚΟΖΑΝΗΣ Κ.Κ.Ε.
Στρατουλης, ΔημητριοςΔημήτριος Στρατούλης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στυλιανιδης, ΕυριπιδηςΕυριπίδης Στυλιανίδης ΡΟΔΟΠΗΣ Ν.Δ.
Στυλιος, ΓεωργιοςΓεώργιος Στύλιος ΑΡΤΗΣ Ν.Δ.
Συντυχακης, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Συντυχάκης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Κ.Ε.
Συρμαλενιος, ΝικολαοςΝικόλαος Συρμαλένιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ταγαρας, ΝικολαοςΝικόλαος Ταγαράς ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ν.Δ.
Ταλιαδουρος, ΣπυριδωνΣπυρίδων Ταλιαδούρος (en) ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Ταμπακη-Σοφρονωφ, ΙωανναΙωάννα Ταμπάκη-Σοφρόνωφ ΗΜΑΘΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Τασουλας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τασούλας ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ.
Τατσοπουλος, Πετρος-ΓεωργιοςΠέτρος-Γεώργιος Τατσόπουλος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαβαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τζαβάρας ΗΛΕΙΑΣ Ν.Δ.
Τζακρη, ΘεοδωραΘεοδώρα Τζάκρη ΠΕΛΛΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τολκας, αγγελοςΆγγελος Τόλκας ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τραγακης, ΙωαννηςΙωάννης Τραγάκης Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ν.Δ.
Τριανταφυλλος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τριαντάφυλλος ΧΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τσακαλωτος, ΕυκλειδηςΕυκλείδης Τσακαλώτος Β' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσιαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τσιάρας (en) ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ Ν.Δ.
Τσικαρδανη, ΘεοδωραΘεοδώρα Τσικαρδάνη ΚΟΖΑΝΗΣ Δημοκρατική Αριστερά
Τσιοκας, ΘεοχαρηςΘεοχάρης Τσιόκας (Χάρης) Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τσιπρας, ΑλεξιοςΑλέξιος Τσίπρας Α' ΑΘΗΝΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσουκαλης, ΝικολαοςΝικόλαος Τσούκαλης ΑΧΑΪΑΣ Δημοκρατική Αριστερά
Τσουμανης, ΔημητριοςΔημήτριος Τσουμάνης ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
Τσωνης, ΝικολαοςΝικόλαος Τσώνης ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Υψηλαντης, Βασιλειος-ΝικολαοςΒασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.
Φουντα, ΝικηΝίκη Φούντα ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Δημοκρατική Αριστερά
Φωτιου, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Φωτίου ΣΕΡΡΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Φωτιου, ΘεανωΘεανώ Φωτίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χαικαλης, ΠαυλοςΠαύλος Χαϊκάλης ΑΤΤΙΚΗΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χαλβατζης, ΣπυριδωνΣπυρίδων Χαλβατζής Β' ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ.Ε.
Χαρακοπουλος, ΜαξιμοςΜάξιμος Χαρακόπουλος ΛΑΡΙΣΗΣ Ν.Δ.
Χαραλαμπιδου, ΔεσποιναΔέσποινα Χαραλαμπίδου (bg) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χαραλαμπους, ΧαραλαμποςΧαράλαμπος Χαραλάμπους ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κ.Κ.Ε.
Χατζη Οσμαν, ΑχμετΑχμέτ Χατζή Οσμάν (en) ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χατζηδακης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Χατζηδάκης (Κωστής) Β' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.
Χατζηλαμπρου, ΒασιλειοςΒασίλειος Χατζηλάμπρου ΑΧΑΪΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χειμαρας, ΘεοδωροςΘεόδωρος Χειμάρας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χριστογιαννης, ΔημητριοςΔημήτριος Χριστογιάννης ΠΙΕΡΙΑΣ Ν.Δ.
Χριστοφιλοπουλου, ΠαρασκευηΠαρασκευή Χριστοφιλοπούλου (Εύη) ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Χρυσοβελωνη, ΜαριναΜαρίνα Χρυσοβελώνη ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χρυσοχοιδης, ΜιχαηλΜιχαήλ Χρυσοχοΐδης Β' ΑΘΗΝΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ψαριανος, ΓρηγοριοςΓρηγόριος Ψαριανός Β' ΑΘΗΝΩΝ Δημοκρατική Αριστερά
Ψυρρας, ΘωμαςΘωμάς Ψύρρας ΛΑΡΙΣΗΣ Δημοκρατική Αριστερά
Ψυχαρης, ΑνδρεαςΑνδρέας Ψυχάρης Α' ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πηγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]