Βικιπαίδεια:Αγορά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Athens Roman Agora 4-2004 1.JPG
Αγορά

Αρχεία παλαιότερων συζητήσεων

2004 - 2005 - 2006 - 2007
2008 - 2009 - 2010 - 2011
2012 - 2013 - 2014

Χρήσιμα
Ανακοινώσεις
Πολιτική
Σελίδες για διαγραφή
Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων
Σημειωματάριο διαχειριστών
Σημειωματάριο επίλυσης διαφωνιών
Συμμετοχή
Βοήθεια
Οδηγός για νέους χρήστες
Βικιπαίδεια:Βοήθεια

Γεια Χαρά, Βικιπαίδες!

Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. Έτσι κι εμείς, οι χρήστες της ελληνικής Βικιπαίδειας, διαθέτουμε μια ψηφιακή Αγορά για την κοινότητα για να συζητάμε, να συνεννοούμαστε καλύτερα και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας! Ο πίνακας στα δεξιά μάς μεταφέρει σε διάφορους χώρους συζήτησης, ανακοινώσεων, βοήθειας, πληροφοριών και σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται και αφορά τη Βικιπαίδεια. Όσοι και όσες θέλουν να προσθέσουν και να διαμορφώσουν αυτόν τοv χώρο είναι ευπρόσδεκτοι.

Πώς να αφήσετε ένα μήνυμα εδώ:

  • Πατήστε εδώ ή στον σύνδεσμο πιο πάνω και συμπληρώστε το θέμα/επικεφαλίδα του μηνύματος/συζήτησης.
  • Στο παράθυρο κάτω από την επικεφαλίδα γράψτε το μήνυμά σας.
  • Στο τέλος του μηνύματός σας βάλτε την υπογραφή σας: ~~~~
  • Αν θέλετε να αφήσετε μια απάντηση σε κάποιο ήδη υπάρχον μήνυμα, γράψτε την κάτω από το μήνυμα αρχίζοντας με ** ή :. Περισσότερα * ή : θα κάνουν την απάντησή σας να πάει δεξιότερα από το παραπάνω μήνυμα έτσι που να φαίνεται πιο ωραία και να μην μπερδεύεται με το προηγούμενο μήνυμα.

Ανακοινώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

100.000 λήμματα

Η Ελληνική Βικιπαίδεια συμπλήρωσε στις 9 Απριλίου 2014 τα 100.000 λήμματα

Wikimedia Community User Group Greece

Εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα από την Affiliations Committee του Ιδρύματος Wikimedia η Wikimedia Community User Group Greece [1]. Όλοι οι χρήστες που ενδιαφέρονται για εξωστρεφείς δράσεις διεύρυνσης της Βικιπαίδειας είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα είτε ως μέλη είτε ως συνεργάτες της. Περισσότερα...

Ανακοίνωση της κοινότητας

Ανακοίνωση της κοινότητας σχετικά με την αγωγή εναντίον χρήστη/συντάκτη της Βικιπαίδειας.


Κατηγοριοποίηση ή χαρακτηρισμός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να εξετάσετε τις συνεισφορές αυτές. Είναι πράγματι κατηγοριοποίηση (αυτονόητη και που προκύπτει μέσα από το λήμμα) ή μήπως χαρακτηρισμός (που χρησιμεύει για να γραφτεί κάτι που δεν γράφεται στο λήμμα και δεν τεκμηριώνεται); Χρειάζεται επέμβαση; Τι είδους; Καλό απόγευμα. --Focal Point 15:50, 13 Απριλίου 2014 (UTC)

Εγώ θεωρώ ότι είναι έμμεση πολιτική θέση του χρήστη, όπου κληροδοτεί χαρακτηριστικά που του φαντάζουν θετικά σε βιογραφούμενους δίχως καμία τεκμηρίωση. ο Κομνηνός Πυρομάγλου ήταν στην ΕΔΑ ο Γεώργιος Καρατζαφέρης έχει συναντηθεί πολλάκις με τον Φιντέλ Κάστρο. ο Θρασύβουλος Τσακαλώτος είχε υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό φάνταζε ακροαριστερά.

ακόμα και σε βιογραφίες όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κατανοώ από που πηγάζει η κατηγορία του αντικομμουνιστή, ενώ λείπει η τεκμηριωμένη κατηγορία του ΝΑΖΙστη, ή του Φασίστα κτλ. Istoria1944 (συζήτηση) 16:10, 13 Απριλίου 2014 (UTC)

Ορισμένες από αυτές τις επεξεργασίες αναιρέθηκαν ήδη (βλ. Τσολάκογλου), καθώς από πουθενά δεν τεκμηριωνόταν παρόμοια κατηγοριοποίηση. Με τις υπόλοιπες ας αποφασίσει η Κοινότητα. --Ttzavarasσυζήτηση 16:31, 13 Απριλίου 2014 (UTC)

Αν έμπαινε μια τέτοια κατηγορία στο λήμμα για τον Τζόζεφ Μακάρθυ, είναι λογικό και εύλογο. Θεωρώ ότι η κατηγορία αυτή ταιριάζει μόνο όταν υπάρχει ξεκάθαρη τεκμηρίωση στο λήμμα που χαρακτηρίζει ρητά το υποκείμενο του λήμματος ως αντικομμουνιστή. --Focal Point 17:11, 13 Απριλίου 2014 (UTC)

Ας μην παραπληροφορούμε εδώ στην Αγορά, στην προσπάθεια μας να πείσουμε κάποιους για κάτι. Πότε συναντήθηκε ο Φιντέλ Κάστρο με τον Γεώργιο Καρατζαφέρη; Μάλιστα και πολλάκις; Η μόνη πηγή που εντόπισα ήταν από το Indymedia, σε ένα προπαγανδιστικό κείμενο. Κι αν όντως έγινε, κάτω υπό ποιες συνθήκες έγινε; Μήπως με την ιδιότητα του δημοσιογράφου; Ως προς τι έγινε η συνάντηση; Μήπως για να αναδημιουργήσουν την Κομμουνιστική Διεθνή που έπαψε να ισχύει το 1943; Ήδη βλέπω πως δημιουργούνται διάφορες και περίεργες απόψεις και θα έχουμε διάφορα ζητήματα με αυτήν την κατηγορία. Πρέπει να οριστεί το κριτήριο και να είναι σαφές, πριν προσθέσουμε κατηγορία στον Γ. Καρατζαφέρη "Έλληνας δεξιος φιλοκομμουνιστής" --ΖῷονΠολιτικόν (συζήτηση) 13:08, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι η απλοποιήση θα δημιουργήσει προβλήματα. Αυτό που λες ειναι λογικό. Ο Φιντέλ με τον Καρατζαφέρη αποτελούν τεκμήριο ότι ο δεύτερος είναι φιλοκομμουνιστής;; Θέλει μεγαλύτερη προσοχή με τις Κατηγορίες. Εγώ προτείνω τη διαγραφή της.Istoria1944 (συζήτηση) 13:17, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Αυτή τη φωτογραφία εννοούσα, συνημμένη με προπαγανδιστικό κείμενο. Μόνο στο Indymedia τη βρήκα. Μάλιστα υπάρχει και με μια πιο πειστική ένδειξη, αν ψάξεις, θα τη βρεις και με το σήμα του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ. Ο Χ παχουλός κύριος δεν ισούται με τον Καρατζαφέρη, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Γενικά, ο,τι θέλει μπορεί να πιστέψει ο καθένας. (Βεβαίως, δεν ξέρω αν έγινε αυτή η συνάντηση... απλώς, λέω, ο,τι βλέπω) Και, τελικά, φίλε Istoria1944, θα συμφωνήσουμε για άλλη μια φορά στη διαγραφή, γιατί όπως, λέει, και η επικεφαλίδα: κατηγοριοποίηση ή χαρακτηρισμός, κι αν είναι χαρακτηρισμός ο καθένας θα βάλει ο,τι πιστεύει, όποτε εγκυκλοπαιδικότητα δε θα υπάρξει. --ΖῷονΠολιτικόν (συζήτηση) 17:12, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Υπάρχει στο site του Καρατζαφέρη [2] όπου διανθίζει κείμενό του. [3]. Η εξήγηση είναι "μία από τις φωτογραφίες που κοσμούν το γραφείο του είναι κι αυτή με τον «Φιντέλ», με τον οποίο συναντήθηκε πριν από λίγα χρόνια στη μακρινή Αβάνα με την ευκαιρία των εγκαινίων μιας ορθόδοξης εκκλησίας, κλπ κλπ."[4] --—geraki (συζήτηση) 11:48, 15 Απριλίου 2014 (UTC)
Ευχαριστώ, Γεράκι, για τις παραπομπές, δεν τις ελέγχω είναι η αλήθεια, αλλά μου είναι αρκετό που μπήκες στον κόπο. Έπειτα δεν το αρνήθηκα ποτέ, απλώς, μέσω της αμφισβήτησης, τόνισα τα πιθανά προβλήματα, που μπορεί να προκαλέσει η κατηγορία αυτή. Μάλλον, αν συμφωνήσουμε στο να παραμείνει, θα πρέπει να οριστούν αυστηρά και σοβαρά κριτήρια. Για παράδειγμα, όπως είπα στη συζήτηση της κατηγορίας, κάποιοι από την κατηγορία, ήρθαν απλά σε ρήξη με το ΚΚΕ, αυτοί σίγουρα θα πρέπει να αφαιρεθούν, διότι δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, θα ήταν ανούσιο, να βάζαμε στον κάθε πολιτικό το "αντί-κάτι". Σίγουρα πρέπει να αλλάξει η ελληνοκεντρικότητα και να μετονομαστεί σε "Έλληνες αντικομμουνιστές" αν, τελικά, παραμείνει... --ΖῷονΠολιτικόν (συζήτηση) 12:21, 15 Απριλίου 2014 (UTC)

Νομίζω πως είναι προβληματική η ονομασία της κατηγορίας. Ποια είναι η διαφορά του αντικομμουνιστή από τον επικριτή του κομμουνισμού; P.a.a (συζήτηση) 22:07, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Ο επικριτής του κομμουνισμού, απλά τον επικρίνει. Ο αντικομμουνιστής κυνηγά για να εξοντώσει τους κομμουνιστές. --—geraki (συζήτηση) 11:51, 15 Απριλίου 2014 (UTC)
Επομένως το κριτήριο είναι οι πράξεις, όχι το φρόνημα. Π.χ. ο Όργουελ, ο Σολζενίτσιν ή πιο κοντά σε μας ο Γκατζογιάννης δεν ανήκουν στην κατηγορία Αντικομμουνιστές. Αλλά και για τις πράξεις νομίζω χρειάζεται κάποια παραπάνω συνθήκη. Ο Παπαδόπουλος, και οι υπόλοιποι πραξικοπηματίες, σάφως είχε αντικομμουνιστικό φρόνημα. Και η δικατορία προέβαλλε σαν δικαιολογία την επικείμενη κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές. Όμως από τη στιγμή που το ΚΚΕ ήταν ήδη παράνομο και η δικτοτορία απαγόρευσε τη λειτουργία όλων των κομμάτων, πως μπορούν οι χουντικοί να κατηγοριοποιηθούν σαν αντικομμουνιστές; Αντίθετα, το ιδιώνυμο του Ελ. Βενιζέλου στόχευε ειδικά τους κομμουνιστές. Θα πρότεινα την κατηγορία Διώξεις πολιτικών αντιπάλων, αποφεύγοντας έτσι τον σκόπελο του ετεροπροσδιορισμού P.a.a (συζήτηση) 08:56, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Οποιαδήποτε αυθαίρετη (δηλ. ενέχουσα στοιχεία πρωτότυπης έρευνας) εισαγωγή pov από το παράθυρο θα έπρεπε να θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγήν. Αυτή η κατηγορία, όπως και παρα πολλές άλλες, είναι τρανταχτό παράδειγμα αυτού του είδους. Ωστόσο, προτιμάτε να διατηρείτε, ή έστω να το συζητάτε, τέτοιες κερκόπορτες. Τι νόημα έχει όλη αυτή η ανεύθυνη κατηγοριοποίηση; Ο ίδιος ο δημιουργός της κατηγορίας έχει παραδεχτθεί (βλ. εκεί συζήτηση) πως συμπεριέλαβε σε αυτήν πρόσωπα με κριτήριο την προσωπική του γνώμη.

Διαγραφή χωρίς δεύτερη κουβέντα, αν βεβαίως τηρούσαμε στοιχειωδώς την πολιτική ουδετερότητας και επαληθευσιμότητας. Έρχονται και εκλογές...--Dipa1965 (συζήτηση) 22:36, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Λήμματα βετεράνων ποδοσφαιριστών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα. Το παρόν θέμα αφορά σε όλους τους ενεργούς χρήστες, ιδιαιτέρως δε, σε όσους χρήστες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Θα έχετε ενδεχομένως αντιληφθεί ότι με ενδιαφέρουν πολύ τα λήμματα παλαιμάχων ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως και αλλοδαπών που αγωνίσθηκαν στην Ελλάδα. Θα ήθελα να υποβάλλω έναν κατάλογο παικτών αυτής της κατηγορίας (αρκετοί εκ των οποίων έχουν ακολουθήσει και καριέρα προπονητή ποδοσφαίρου), για τους οποίους προτίθεμαι να δημιουργήσω άρθρα, κατά το αμέσως επόμενο διάστημα. Σκοπός της παράθεσης είναι να διαπιστώσω ποια από αυτά τα προτεινώμενα λήμματα (ευελπιστώ όλα) θα γίνουν αποδεκτά εδώ, σύμφωνα με τους κανόνες εγκυκλοπαιδικότητας, αλλά και με τη γενικότερη αίσθηση που κυριαρχεί για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Θα σας παρακαλούσα να λάβετε όλοι μέρος στη συζήτηση, παραθέτοντας τα επιχειρήματά σας, σχετικά με ποδοσφαιριστές (και/η προπονητές) τους οποίους δεν θεωρείτε εγκυκλοπαιδικούς, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές προτάσεις διαγραφής και άσκοπες συζητήσεις. Εννοείται πως δεν θα ήθελα να αναφερθείτε καθόλου στα ονόματα που θεωρείτε ότι έχουν θέση στη ΒΠ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 04:44, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Ακόμη, παραθέτω και κάποια ονόματα ελλήνων διαιτητών, για τους οποίους πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει αμφισβήτηση περί εγκυκλοπαιδικότητας:

Πού φτάσαμε, να ζητάμε εκ των προτέρων την άδεια προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο λήμμα, μη τυχόν και πεταχτεί πάλι κανένα παρτσακλό και αρχίσει της προτάσεις διαγραφής. Τρολλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε! (συζήτηση) 19:04, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Έτσι μπράβο, να μην ισχυρίζεται κανείς πως τα τρολ δεν έχουν την ευθύνη της άποψής τους--The Elder (συζήτηση) 19:07, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Τρολ και ευθύνη, έννοιες ασυμβίβαστες. Και μην τα πολυταΐζεις και τα κακομαθαίνεις Τρολλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε! (συζήτηση) 19:10, 14 Απριλίου 2014 (UTC)

Δεν συμφωνώ με την πολιτική αλλά είναι αρκετά σαφής. Ας πούμε παίκτες όπως ο Παύλος Παπαϊωάννου και ο Κώστας Χανιωτάκης με αρκετές κλήσεις και συμμετοχές στην εθνική ανδρών είναι εντός πολιτικής. Ο Ζντένκο Μουφ δεν έχει παίξει στην εθνική Σερβίας αλλά ήταν πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής και έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση γκολ σε μια σεζόν στην ιστορία της κατηγορίας. Ο Μανώλης Πατεμτζής έχει παίξει σε τελικό κυπέλλου και μάλιστα με επαρχιακή ομάδα, που είναι κάτι αξιοσημείωτο. Απ'την άλλη ο Χρήστος Πολύζος... μπορεί ως Κορίνθιος να τον εκτιμώ ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα μας αλλά δεν έκανε σπουδαία πράγματα στην καριέρα του και η πολιτική (κακώς κτγμ) δεν αρκείται σε μια μακριά επαγγελματική καριέρα.--Auslaender (συζήτηση) 17:25, 15 Απριλίου 2014 (UTC)

Υπότιτλος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πώς μπορώ να εισάγω έναν υπότιτλο κάτω από τον τίτλο ενός λήμματος;--Στέλιοςπείτε μου 11:25, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Εννοείς υποενότητα; Δηλαδή, να είναι το κείμενο χωρισμένο σε ενότητες; Xaris333 (συζήτηση) 11:27, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Όχι. Εννοώ υπότιτλο.--Στέλιοςπείτε μου 11:32, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Τι ακριβώς θες να κάνεις. Θέλεις εναλλακτικό τίτλο, μια ανακεύθυνση; Xaris333 (συζήτηση) 12:15, 16 Απριλίου 2014 (UTC) `
Κάτι σαν αυτό [5]--Στέλιοςπείτε μου 12:35, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Δεν το έχουμε στην ελληνική ΒΠ και από ότι βλέπω υπάρχει μόνο στη γαλλική fr:Modèle:Sous-titre. Για πιο λόγο χρειάζεσαι να προσθέσεις υπότιτλο; Xaris333 (συζήτηση) 14:09, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Το είδα τυχαία στη Γαλλική βικιπαίδεια και μου άρεσε πολύ η ιδέα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο.--Στέλιοςπείτε μου 14:31, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Πώς θα μπορούσαμε να το έχουμε και στη ελληνική ΒΠ;--Στέλιοςπείτε μου 14:39, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Υπάρχει ήδη από ότι βλεπώ {{Υπότιτλος}}. Αλλά που θεωρείς ότι είναιχρήσιμο στην ελληνική ΒΠ; Xaris333 (συζήτηση) 14:59, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Το {{Υπότιτλος}} δεν λειτουργεί. Όσο για την απορία σου, θεωρώ ότι όπου είναι χρήσιμο και στην γαλλική ΒΠ εκεί θα είναι χρήσιμο και στην ελληνική ΒΠ--Στέλιοςπείτε μου 19:30, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Ένα περίεργο πράγμα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το domain https://el.wikipedia.org χτυπάει 100% cpu use σε ένα thread στο chrome αλλά αφού ανοίξει σταματάει και επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα. --194.219.30.230 11:30, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Σηκώνει πολλά templates, σελίδες δηλαδή μέσα σε σελίδες--The Elder (συζήτηση) 17:40, 17 Απριλίου 2014 (UTC)


Τα templates/πρότυπα είναι άσχετα, η χρήση τους γίνεται εσωτερικά στο mediawiki. Το θέμα μάλλον είναι με το chrome και κάποια-ες από τις επεκτάσεις του. -—geraki (συζήτηση) 05:54, 18 Απριλίου 2014 (UTC)

template-->πρότυπο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο Πρότυπο:Ενσωμάτωση κειμένου αν μπει για λινκ κάποιο template της αγγλόγλωσσης ΒΠ η λέξη "template" αυτομάτως μετατρέπεται σε "πρότυπο" με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να μην υπάρχει στην αγγλόγλωσση ΒΠ η σχετικά σελίδα. Στο Πρότυπο:Χρονολόγιο Lubuntu που μετέφερα, έβαλα τις σχετικές πληροφορίες με το χέρι, αλλά καλό θα ήταν να διορθωθεί αυτό το ζήτημα. Ευχαριστώ. -- Spiros790 (συζήτηση) 12:55, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Το πρότυπο ενσωμάτωση κειμένου μπαίνει μόνο σε λήμμα, όπως αναφέρεται στην τεκμηρίωση του. Χρησιμεύει ώστε να τηρούνται (κατά το πνεύμα) όροι της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU και της Άδειας CC-BY-SA 3.0. Τα μεταφρασμένα πρότυπα δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο. Χρειάζεται μόνο να έχουν μεταφραστεί/μεταφερθεί σωστά, ώστε να λειτουργούν σωστά. Xaris333 (συζήτηση) 14:12, 16 Απριλίου 2014 (UTC)
Παραμένουν δουλειά άλλων, υπόκεινται στις γνωστές άδειες και μεταφράζονται/μεταφέρονται/τροποποιούνται από τρίτους. -- Spiros790 (συζήτηση) 14:23, 16 Απριλίου 2014 (UTC)

Εργαστήριο για συμμετοχή στη Βικιπαίδεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα σας, θα κάνω ένα εργαστήριο μιας ώρας για την Βικιπαίδεια στο Φεστιβάλ των Κοινών και θα ήθελα τα σχόλια σας σε αυτό που σκέφτομαι να παρουσιάσω. Στα γρήγορα να αναφέρω τα παρακάτω:

  • Τι είναι η Βικιπαίδεια
  • Οι πυλώνες της εγκυκλοπαίδειας
  • Πώς λειτουργεί
  • Το wiki

και μετά να προσπαθήσουμε συλλογικά να βελτιώσουμε ένα λήμμα ή να δημιουργήσουμε ένα νέο. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και σκέφτομαι το λήμμα να έχει προεπιλεγεί ώστε να έχουμε έτοιμες κάποιες πηγές/παραπομπές ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να βοηθήσουμε κάποιους διστακτικούς υποστηρικτές να γίνουν ενεργοί. Ιδέες, προτάσεις και κριτική ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ Dkoukoul 01:19, 17 Απριλίου 2014 (UTC)

Αφήστε να φανεί πως αυτό που κάνετε βγαίνει από την καρδιά σας· πως ο σεβασμός στην εγκυκλοπαιδικότητα, την ουδετερότητα, τα πνευματικά δικαιώματα, το να μη γίνεται η ΒΠ βάθρο προπαγάνδας, έρμαιο ιδεών, προτιμήσεων, προσωπικών εκτιμήσεων, πρωτότυπης έρευνας κλπ προκύπτει χωρίς δισταγμό από την αγάπη σας για το έργο αυτό. Το ίδιο και η ανοχή στον ανθρώπινο παράγοντα που μας κάνει να προσπαθούμε να μην παίρνουμε προσωπικά την όποια κριτική ή τις επεμβάσεις στο περιεχόμενο που καταθέτουμε, προειδοποιήστε όμως πως θα συμβούν. Παραδεχθείτε πως δεν υπάρχει αξιοπιστία στον βαθμό που θα θέλαμε και πως ο σκοπός είναι η διεύρυνση της κρίσιμης μάζας των ανθρώπων που αλληλεπιδρά με τη γνώση πιο ενεργητικά ώστε και να ελέγχεται το περιεχόμενο και να αναπτύσσεται η κριτική ικανότητα. Δείξτε πως παράγεται αξία στον ίδιο τον συντάκτη ο οποίος έρχεται μπροστά στην ευθύνη του να αποδώσει με ακρίβεια, με δικά του λόγια, αυτό που διαβάζει από μία πηγή.SNive.gif   ManosHacker 18:01, 17 Απριλίου 2014 (UTC)
Ευχαριστώ για το σχόλιο, μ' αρέσει ιδιαίτερα να γίνει η παραδοχή ότι η Βικιπαίδεια δεν είναι τέλεια αλλά στο χέρι όλων μας είναι να γίνει καλύτερη, επίσης το τελευταίο, ότι δηλαδή ο κάθε χρήστης έχει όφελος όχι μόνο προσφέροντας στην ελεύθερη γνώση αλλά μέσα από τη διαδικασία συγγραφείς, μαθαίνουμε όλοι μας νέα πράγματα ή τα μαθαίνουμε καλύτερα. Ευχαριστώ και πάλι.194.219.142.102 00:26, 18 Απριλίου 2014 (UTC)