Συζήτηση χρήστη:Costas78/αρχείο1

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Costas78, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 06:13, 8 Ιουλίου 2008 (UTC)

Πίνακας περιεχομένων

Συμμετοχές ομάδων στην Α΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, το διέγραψα εχθές σαν μη εγκυκλοπαιδικό . Εξηγησέ μας σε παρακαλώ πολύ σε τι είναι εγκυκλοπαιδικό το συγκεκριμένο άρθρο ; Φιλικά --✻tony esopi λέγε 10:42, 8 Ιουλίου 2008 (UTC)

Τα στοιχεία αυτα θα μπορούσες να τα προσθέσεις εδώ Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών. Φιλικά --✻tony esopi λέγε 10:44, 8 Ιουλίου 2008 (UTC)

Καλησπέρα. Το διέγραψα πάλι , εφόσον πρόσθεσες ολα τα στοιχεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών δεν χρειάζεται ξεχωριστό άρθρο. Καλή συνέχεια. Φιλικά --✻tony esopi λέγε 19:12, 8 Ιουλίου 2008 (UTC)

Google earth[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Οι φωτογραφίες από το Google earth προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ΒΠ. Αντί αυτού μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από το NASA World Wind (θα το βρεις εδώ: http://worldwind.arc.nasa.gov/), το οποίο είναι ελεύθερο. Οι φωτογραφίες που ανέβασες θα διαγραφούν. --Alaniaris 13:53, 19 Ιουλίου 2008 (UTC)

Έχε τόλμη![επεξεργασία κώδικα]

Μη διστάζεις! Όπου βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις κάποια βελτίωση, αποσαφήνιση κλπ., κάντο! Αν έχεις κάποια απορία, στη διάθεσή σου... Καλή συνέχεια, *Αλέξανδρος 10:04, 27 Αυγούστου 2008 (UTC)

Τυμφρηστός[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Το άρθρο για το βουνό καλύτερα να μείνει στο Τυμφρηστός, η αποσαφήνιση να πάει το Τυμφρηστός (αποσαφήνιση) και το ομώνυμο χωριό στο Τυμφρηστός Φθιώτιδας. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με μετακινήσεις, χωρίς διαγραφές. Στα κοινά υπάρχουν επίσης φωτογραφίες από το Βελούχι αν θες. Φιλικά --Alaniaris 14:20, 27 Αυγούστου 2008 (UTC)

Χάρτες[επεξεργασία κώδικα]

Ο χάρτης στις εικόνες που ανέβασες είναι δική σου δημιουργία ή χρησιμοποίησες κάποιον από τους υπάρχοντες;--ΗΠΣΤΓ 19:35, 27 Αυγούστου 2008 (UTC)-

Στην περιγραφή όλων των χαρτών που ανέβασες, στα πεδία πηγή και δημιουργός η μόνη αναγραφή της λέξης κοινά δεν επαρκεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο δημιουργός του αρχικού χάρτη, ούτε πάνω σε ποιο χάρτη στηρίχθηκες για να φτιάξεις τη δική σου έκδοση. Η απουσία αυτών των στοιχείων συνιστά παράβαση της άδειας GNU και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι επιτρεπτό στα πλαίσια της πολιτικής της ΒΠ. Επίσης η άδεια πνευματικών δικαιωμάτων που επιλέγεις θα πρέπει να είναι η ίδια ακριβώς με την άδεια της αρχικής εικόνας, αν δηλαδή η αρχική φώτο είναι κοινό κτήμα τότε και εσύ θα πρέπει να επιλέξεις κοινό κτήμα και όχι, πχ, αναφορά. Δες την περιγραφή αυτής την εικόνας που έφτιαξα βασισμένος σε αυτή. Τέλος καλό θα είναι τις εικόνες σου να τις ανεβάζεις απευθείας στα κοινά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται από περισσότερα εγχειρήματα. Φιλικά --Alaniaris 10:40, 29 Αυγούστου 2008 (UTC)
Σύμφωνοι αλλά ποιος είναι ο χάρτης που χρησιμοποίησες προκειμένου να βάλεις τη βούλα επισήμανσης. Αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα. --Alaniaris 11:19, 29 Αυγούστου 2008 (UTC)

Πολύ ωραία. Όπως βλέπεις η αρχική άδεια Πν. δικαιωμάτων (κοινό κτήμα) δεν συμφωνεί με αυτή που εσύ επέλεξες (ΠΔΕΧ), θα πρέπει λοιπόν να αλλαχθεί. Στην περιγραφή καλό θα είναι να γραφούν δυο λόγια παραπάνω, ενώ στην πηγή να αναφερθεί ο αρχικός χάρτης. Τέλος στον δημιουργό θα πρέπει να αναφέρεσαι εσύ. Δες την περιγραφή του Εικόνα:Parnon.JPG και την άδεια και κάνε το ίδιο σε όλες τους τους υπόλοιπους χάρτες που ανέβασες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στους χάρτες με τις νησίδες. --Alaniaris 11:48, 29 Αυγούστου 2008 (UTC)

Βουντρουντας[επεξεργασία κώδικα]

Σίγουρα είναι βουνό?Μηπως είναι κορυφή βουνού?--Georged 09:43, 28 Αυγούστου 2008 (UTC)Οκ δεν εκάνα και έγκλημα.--Georged 10:30, 28 Αυγούστου 2008 (UTC)

Χάρτες[επεξεργασία κώδικα]

Γειά, είδα ότι ανεβάζεις πολλούς χάρτες για τοποθεσίες της Ελλάδας. Σου υπενθυμίζω ότι δεν είναι απαραίτητοι καθώς το πρότυπο Πόλη (Ελλάδα) και το Location map μπορούν να φτιάχνουν τέτοιους χάρτες αυτόματα, αρκεί να βάζεις τις συντεταγμένες (και όπου λείπουν είναι χρήσιμες). Παράδειγμα:

Η θέση του Χελμού στον χάρτη

{{Location map | Ελλάδα
 |label=[[Αροάνια]] 
 |lat= 37.983 
 |long=22.183
 |position=right
 |width= 250
 |float=right
 |caption= Η θέση του Χελμού στον χάρτη
}}

Geraki ΣΜ 00:18, 30 Αυγούστου 2008 (UTC)

Δεν το πρόσεξα ποτέ! Μικρό το κακό, μπορούμε εύκολα να διορθώσουμε τον χάρτη. — Geraki ΣΜ 09:22, 31 Αυγούστου 2008 (UTC)

Δέν ξέρω τι γίνεται αλλά το παραπάνω

Costas78/αρχείο1 βρίσκεται στο τόπο GreeceLua error in Module:Location_map at line 364: No value was provided for longitude.

κτλ δεν βγαίνει σωστά σε ΙΕ 6, o χάρτης είναι σε λάθος μέρος. Πολλές εταιρίες δεν έχουν κάνει αναβάθμιση ακόμη και προσωπικά πάσχω απο το πρόβλημα!!. Είναι ΟΚ σε ΙΕ 7-8 νομίζω. Σχόλεια?

Το παρόμειο {{ }} στο English wikipedia είναι μια χαρά. Δες το Pedino Kilkis. Pstavroulis 22:04, 15 Ιουλίου 2009 (UTC)

Δήμοι

Παρατήρησα οτι εβαλες ενα χάρτη *.png file στο Δήμο Γαλλικού. Που το βρήκες αυτό το αρχείο, ή το δημιούργησες εσύ. Ρωτάω σε περίπτωση που ΄θέλω να βάλω άλλο χάρτη Δήμου. Ευχαριστώ. --Pstavroulis 11:14, 16 Ιουλίου 2009 (UTC)

Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάζεις μια νέα εικόνα για να διορθώσεις μια άλλη (εκτός αν υπάρχει λόγος διατήρησης), στο κάτω μέρος υπάρχει η επιλογή "Φορτώστε μια νέα έκδοση...". Διόρθωσα την αρχική χωρίς να αλλάξω τα χρώματα. Τα σύνορα των νομών στην δική σου είναι πολύ έντονα για αυτό το είδος των χαρτών. (αφορούσε άλλο χάρτη). Αν επεξεργάζεσε χάρτες ή γενικά εικόνες PNG προσπάθησε να τις διατηρείς ως PNG γιατί ως JPG έχουν απώλειες. — Geraki ΣΜ 10:27, 31 Αυγούστου 2008 (UTC)
Το άρθρο Champions League 1968-69 είχε πρόταση διαγραφής και πράγματι δεν περιείχε καθόλου κείμενο εκτός από πίνακες. Αποφασίστε τι θα κάνετε με αυτό το είδος των άρθρων και αν είναι το επαναφέρω. Και μια που το είδα στο ιστορικό, 100 επεξεργασίες για δυο πινακάκια; Προσπάθησε να χρησιμοποιείς την Προεπισκόπηση, δεν δικαιολογείται να αποθηκεύεις για να δεις πως φαίνεται κάτι. — Geraki ΣΜ 10:27, 31 Αυγούστου 2008 (UTC)

Champions League 1968-69[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Νομίζω ότι είναι υπερβολικό να γραφτούν άρθρα για κάθε χρονιά του θεσμού. Ειδκά μάλιστα αν δεν υπάρχει και κάτι ουσιώδες για να γράψουμε. Υπάρχει αλήθεια κάτι άλλο πέρα από τα πρότυπα;

Η ενότητα «Ελληνικές συμμετοχές» είναι ελληνοκεντρική και νομίζω ότι πρέπει να αφαιρεθεί. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:54, 30 Αυγούστου 2008 (UTC)

Τσαμπιονς λιγκ[επεξεργασία κώδικα]

Κωστα(?)Η κατάσταση του παραπάνω άρθρου δεν είναι η καλύτερη.Ειδικα η ελληνική συμμετοχή είναι πολύ άσχημα.--Georged 11:22, 30 Αυγούστου 2008 (UTC) Τώρα που το βελτίωσα πως σου φαίνεται?--Georged 11:28, 30 Αυγούστου 2008 (UTC) ΟΚ. --Georged 11:34, 30 Αυγούστου 2008 (UTC)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αντρών[επεξεργασία κώδικα]

Η κατάσταση της παραπάνω ομαδας άρθρων είναι χάλια.Μπορείς να βοηθήσεις? --Georged 11:42, 30 Αυγούστου 2008 (UTC)

Χωριά Αρκαδίας[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι υπάρχει Κατηγορία:Χωριά του νομού Αρκαδίας, οπότε δε χρειάζεται να τα βάζεις στην Κατηγορία Νομός Αρκαδίας--The Elder 09:48, 12 Απριλίου 2009 (UTC)

Χωριά[επεξεργασία κώδικα]

Χωρίς να θέλω να σου κόψω την φόρα, πιστεύω ότι θα είναι περισσότερο ωφέλιμο αντί να κάνεις πολλά μικρά άρθρα δύο γραμμών για τόσο μικρά χωριά που πιθανώς να μην βελτιωθούν ποτέ, να συγκεντρώνεις όλες τις πληροφορίες σε ένα άρθρο για τον Δήμο, κάνοντας μια ενότητα για κάθε χωριό, και τα άρθρα για τα χωριά να τα κάνεις ανακατευθύνσεις προς το άρθρο για τον Δήμο ή Κοινότητα. --Geraki ΣΜ 13:21, 14 Απριλίου 2009 (UTC)

Απλώς σου λέω ότι αυτό το μοντέλο δεν αποδίδει. Τα άρθρα σπάνια βελτιώνονται και ακόμη και αν βελτιωθούν αυτό σημαίνει ότι περιέχουν σχεδόν τις ίδιες πληροφορίες και για τα διπλανά χωριά. Μικρά χωριά που βρίσκονται δίπλα δίπλα, με λίγους κατοίκους, που καλλιεργούν τα ίδια χωράφια, μοιράζονται την ίδια τοπική ιστορία, εκκλησιάζονται στην ίδια εκκλησία και πηγαίνουν στην ίδια αγορά και σχολείο, δεν έχουν τόσες αποκλειστικές πληροφορίες το καθένα από μόνο του. Ο Δήμος Αποδοτίας λέει ότι έχει 20 χωριά και όχι 100, αλλά ακόμη κι αν είχε 100, η δομή του δεν θα ήταν τέτοια που να είναι πλήρες χωρίς να είναι τεράστιο, άλλωστε οι κοινές πληροφορίες που αφορούν τα περισσότερα χωριά θα γράφονταν μία φορά και όχι επί 100. --Geraki ΣΜ 14:08, 14 Απριλίου 2009 (UTC)

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλά συμφωνώ κι εγώ ότι δεν έχει νόημα η δημιουργία πολλών ξεχωριστών άρθρων για το ίδιο πράγμα. Θα μπορούσες να τα κάνεις κατά δημοτικά διαμερίσματα, ή έστω κατά "κεφαλοχώρι", όπως έκανε ο Λεμούριος (Πάρτιρα Ηρακλείου, Βαθύπετρο Ηρακλείου, Τουρλωτή Ηρακλείου). Εξοικονομεί και χρόνο και παρουσιάζεται η πληροφορία πιο συγκεντρωμένη. Είαι καλύτερο από 50 π.χ. άρθρα που παραθέτουν ως επί το πλείστον 3-4 στοιχεία - Badseed απάντηση 23:28, 23 Απριλίου 2009 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Απονομή του αστεριού του γεωγράφου

Παρακολουθώ το έργο σου με τα χωριά και θέλω να ξέρεις ότι το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό. Για το λόγο αυτό σου απονέμω ένα αστέρι, το οποίο για την περίσταση αυτή ονομάζω το αστέρι του γεωγράφου, για τις μέχρι τώρα συνεισφορές σου. Καλή συνέχεια.--Focal Point 09:14, 16 Απριλίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Συνέχισε με την καταγραφή των χωριών που τόσο ακούραστα κάνεις! Απλά, ζητώ συγγνώμη για τις "πρόσθετες επεξεργασίες" έπειτα, αλλά προχωρώ σε αυτές σχεδόν σε κάθε άρθρο για χωριό, μιας και πρώτα το βρίσκω με γεωγραφικές συντεταγμένες κι έπειτα όλο και κάτι περισσότερο θα τύχει να συναντήσω στο Διαδίκτυο. --Veron 14:12, 20 Απριλίου 2009 (UTC)

Μπράβο. Κάνεις πολύ καλή δουλειά. Είναι εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη, κάτι που από καιρό περιμέναμε να γίνει. Καλή και ακούραστη συνέχεια. --Μυρμηγκάκι 20:58, 24 Απριλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, και την ενθάρρυνση για να συνεχίσω με όρεξη Costas78 21:08, 24 Απριλίου 2009 (UTC)

Αρχείο:Eurotas.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Τι ακριβώς εννοείς με το πηγή:commons--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:08, 4 Μαΐου 2009 (UTC)

Μελισσουργοί[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, έκανε αναίρεση, γιατί το κείμενο είναι αντιγραμμένο από αλλού, ακόμα και αν το αλλάξεις δεν θα πάψει να παραβιάζει δικαιώματα. Μπορείς να αντιγράψεις την επιμέλεια που έκανες στο Συζήτηση:Μελισσουργοί Άρτας/Προσωρινό και αν τελικά δωθεί άδεια θα επαναφερθεί από εκεί. φιλικά --Egmontaz συζήτηση 16:59, 12 Ιουνίου 2009 (UTC)

"Spam"[επεξεργασία κώδικα]

Στα κάποια από τα μέρη της Αργολίδας που έγραψες, κάπου αφαίρεσα συνδέσεις ως spam. Ο λόγος είναι ότι υπήρχαν συστηματικά δυο σύνδεσμοι, χωρίς να φαίνεται σύνδεση με το θέμα του άρθρου κάθε φορά. Δε θα ήταν το ίδιο αν έβαζες τη διεύθυνση για το ένα μέρος στο ένα και τη [1] για το άλλο στο άλλο. Αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση, οπότε δεν θεωρώ ότι έκανες spamming.--Focal Point 12:51, 14 Ιουνίου 2009 (UTC)

Παραπάνω ήταν η έκδοση μετά από σκέψη. Να το πω όμως και όπως μου έρχεται χωρίς επεξεργασία: Αν είχα προσέξει ότι τα είχες βάλει εσύ, δε θα τα χαρακτήριζα spam. Απλώς δεν το είδα εγκαίρως και νόμιζα ότι κάποιος έβαζε μαζικά spam σε υπάρχοντα άρθρα. :)

Συντονισμένο κύκλωμα[επεξεργασία κώδικα]

Συντονισμένο κύκλωμα δεν είναι μόνο το κύκλωμα LC (π.χ. υπάρχει και το RLC) και πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει η ανακατεύθυνση, καθώς αυτό υπονοεί αμφιμονοσήμαντη ταύτιση. Το συντονισμενο κύκλωμα καλό είναι να μην δείχνει πουθενά, ώστε ούτε να ταυτίζεται εσφαλμένα με το κύκλωμα LC, ούτε να νομίζει κάποιος ότι υπάρχει το άρθρο, αν θελήσει να το γράψει κάποτε. --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 16:11, 28 Ιουνίου 2009 (UTC)

Αρχείο:Euroekloges map.JPG[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Είναι εξ' αρχής δική σου δημιουργία ή βασίζεται σε άλλον χάρτη;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:50, 1 Ιουλίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ συμπλήρωσα τις πληροφορίες που έλειπαν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:49, 2 Ιουλίου 2009 (UTC)

EDIT AEK - Αντίρρηση[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου Costas78. Παρατήρησα ότι άλλαξες μια δική μου προσθήκη και συγκεκριμένα την "Έκδοση από την 20:26, 29 Ιουνίου 2009". Πιστεύω πως έκανες λάθος αλλάζοντας το περιεχόμενο του κειμένου της υποσημείωσης. Η παρατήρησή μου βασίστηκε στην ΕΠΙΣΗΜΗ προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας για τα Πλέι-οφ, όπου αναφέρεται ρητά, ότι για τις θέσεις 2 ως 5 η ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάταξη είναι αυτή των Πλέι-οφ και ΟΧΙ της κανονικής περιόδου. Γι'αυτό προτείνω να επαναφέρεις το κείμενο ως είχε (ότι αφορούσε τη μορφοποίηση φυσικά δεν με βρίσκει αντίθετο). Σε περίπτωση αντίρρησης ή για όποια άλλη παρατήρηση περιμένω επικοινωνία σου. --MedMan 14:03, 2 Ιουλίου 2009 (UTC)


ΟΚ, διόρθωσέ το εσύ. Αν θέλεις να συμβουλευτείς πρώτα τον κανονισμό για να έχεις ιδία άποψη, θα τον βρεις εδώ:

 http://www.superleaguegreece.net/Downloads/Invitation_Superleague_PlayOffs_2009.pdf

Στο Άρθρο 4 (σελ.5 πάνω-πάνω) το αναφέρει ρητά στο εξής σημείο: "Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα κατάταξη βάσει της οποίας η οµάδα µε την καλύτερη συγκοµιδή καταλαµβάνει την 2η θέση στο Πρωτάθληµα της Super League, οι οµάδες που ακολουθούν καταλαµβάνουν αντίστοιχα την 3η, 4η και 5η θέση στο Πρωτάθληµα της Super League."

Το ξέρω γιατί πέρασα το ίδιο με την Γερμανική έκδοση του άρθρου της ΑΕΚ, με το οποίο ασχολήθηκα τελευταία και είχα αντιρρήσεις από ένα φιλέλληνα Γερμανό, που μου διόρθωνε τη θέση των ομάδων, ώσπου του μετέφρασα την προκήρυξη στα Γερμανικά (βλ. σχετικά: http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer_Diskussion:Stoffelino/Archiv#Versp.C3.A4teter_Gru.C3.9F_und_weiteres ). Φιλικά, --MedMan 16:18, 2 Ιουλίου 2009 (UTC)

Σάμος[επεξεργασία κώδικα]

Μια μικρή απονομή για τους δήμους της Ελλάδος, από το Μυρμηγκάκι 11:46, 8 Ιουλίου 2009 (UTC)
Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο! Μυρμηγκάκι 16:21, 28 Ιουλίου 2009 (UTC) Επαυξάνω Dimitrisss 11:26, 30 Ιουλίου 2009 (UTC)

[2] Αν θέλεις να σβηστεί γράψε {{δα|λόγος για τον οποίο θες να σβηστεί}}, φιλικά --Egmontaz συζήτηση 21:42, 7 Ιουλίου 2009 (UTC)

Κύπελλο[επεξεργασία κώδικα]

Το αν υπάρχει η όχι στο κυρίως άρθρο φίλε μου είναι παράλειψη του κυρίως άρθρου!! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πήρε το Κύπελλο το 1994, ή κάνω λάθος; (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Δεν είμαι οπαδός καμίας ομάδας (ευτυχώς)... είμαι απλά φίλαθλος. Αν πάλι έχω λάθος (εγώ και η πηγή που παρέθεσα) και δεν πήρε το Κύπελλο αυτή η ομάδα το 1994, απλά αφαίρεσέ το. --Ttzavaras 21:06, 9 Ιουλίου 2009 (UTC)

Άρθρα[επεξεργασία κώδικα]

Γεια. Έχω επιφυλάξεις για την αναφορά των πληθυσμών στα άρθρα για τους Δήμους. Σε 2-3 χρονάκια θα έχουμε την απογραφή και θα πρέπει να τους αλλάξουμε και στη διοικητική διαίρεση, αλλά και σε όλα τα επί μέρους άρθρα. Δε λέω ότι κακώς τα γράφεις, λέω μια σκέψη. Εσύ τι λες; --Focal Point 19:37, 10 Ιουλίου 2009 (UTC)

Πλαίσιο πλοήγησης[επεξεργασία κώδικα]

Το διόρθωσα. Έγινε μία απόπειρα βελτίωσης από κάποιο χρήστη χτες αλλά τελικά δεν είχε επιτυχία.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:54, 11 Ιουλίου 2009 (UTC)

Σου απάντησε ο Μαρκέλλος και έμαθα και εγώ :) γιατί δεν πήρα χαμπάρι κάτι. --Egmontaz συζήτηση 12:56, 11 Ιουλίου 2009 (UTC)
Α και για την συγχώνευση ιστορικών καλύτερα να αφήνεις μύνημα στο σημειωματάριο διαχειριστών γιατί στη σελίδα συζήτησής του άρθρου μπορεί να μην το προσέξει κάποιος. (αναφέρομαι στον Γκορίλλα. --Egmontaz συζήτηση 12:58, 11 Ιουλίου 2009 (UTC)
Για δες τα τώρα; Απλά είναι αποθηκευμένα στη μνήμη με την παλιά έκδοση.--Egmontaz συζήτηση 13:36, 12 Ιουλίου 2009 (UTC)
Το πρόβλημα όπως ειπώθηκε και στην αγορά είναι στην λανθάνουσα μνήμη του browser σου. Για να εμφανίζεται κανονικά πρέπει να κάνεις καθαρισμό του όλου του ιστορικού. Σε firefox αυτό γίνεται πατώντας ctrl+shift+Del, σε ΙΕ κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς, μπορείς να το ψάξεις. - SpyrosCS 11:23, 14 Ιουλίου 2009 (UTC)

Διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Το να αντλήσεις πληροφορίες από μία πηγή δεν συνιστά παραβίαση, το να αντιγράψεις όμως αυτούσια την πηγή είναι σαφέστατη παραβίαση. Ακόμα και αν αφαιρούσα τα τμήματα (2/3 του άρθρου), τα κομμάτια αυτά θα εμφανίζονταν στο ιστορικό, κάτι που επίσης δεν επιτρέπεται. Είσαι αρκετό καιρό στη βικιπαίδεια και έχεις πλήρη εικόνα του πως λειτουργούμε, τι είναι και τι δεν είναι παραβίαση. Ακόμα και να έβαζα τη σήμανση τι θα άλλαζε, θα μας έδινε άδεια το site από όπου αντέγραψες να το δημοσιεύσουμε? Μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και αν σου δώσουν τέτοια άδεια εγώ το επαναφέρω. Μέχρι τότε όμως το άρθρο στην παρούσα μορφή του δεν παραμένει. Λυπάμαι για το χρόνο που ίσως ξόδεψες, ουδεμία αυθαιρεσία όμως δεν υπάρχει από μέρους μου. --Alaniaris 10:33, 22 Ιουλίου 2009 (UTC)

Το είδα και σε ευχαριστώ. Καλή συνέχεια στην ούτως ή άλλως εξαιρετική συνεισφορά σου. --Alaniaris 10:38, 22 Ιουλίου 2009 (UTC)

Κέρκυρα[επεξεργασία κώδικα]

οκ. γράψε λάθος. --Μυρμηγκάκι 12:49, 22 Ιουλίου 2009 (UTC)

Στα άρθρα για τους δήμους δεν θα έπρεπε να βάζεις και την πηγή; Από πού αντλείς τα δεδομένα σου; --Μυρμηγκάκι 10:45, 3 Αυγούστου 2009 (UTC)
ναι, απλώς η πηγή δεν θα πρέπει να μπαίνει στο άρθρο; Έστω και αν είναι πάντα η ίδια. --Μυρμηγκάκι 12:05, 3 Αυγούστου 2009 (UTC)

Σιωπηλά μηνύματα[επεξεργασία κώδικα]

Είδα ότι το είδες :) --Focal Point 21:31, 6 Αυγούστου 2009 (UTC)

Αφαίρεση σήμανσης διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Αφαίρεσες τη σήμανση διαγραφής από το Χάνα Μοντάνα χωρίς καμία αιτιολογία. Το έβαλα γιατί η σειρά δεν προβάλλεται στην Ελλάδα ή την Κύπρο και συνεπώς δεν εμπίπτει στην πολιτική της Βικιπαίδεια για τις τηλεοπτικές σειρές. Ξέρεις κάτι διαφορετικό ίσως; --Ttzavaras 22:01, 29 Αυγούστου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Πρόσθεσέ τη και στο λήμμα γιατί λέει πως προβάλλεται από το Disney Channel, δεν ανέφερε πουθενά ελληνικό κανάλι. --Ttzavaras 22:15, 29 Αυγούστου 2009 (UTC)


Ταιριάζει καλύτερα το Κατηγορία:Δήμοι της Περιφέρειας Αττικής, δεν θεωρείται εξάλλου πόλη η Μάνδρα --Σκλαβενίτης συζήτηση 13:21, 7 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)


Οπότε όλα μια χαρά :) --Σκλαβενίτης συζήτηση 14:44, 7 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)


Σ'ευχαριστώ για τα συχγαρητίρια που μου'δωσες για τα θέματα γεωγραφίας. --ArgGeo 11:23, 20 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Παρεξήγηση[επεξεργασία κώδικα]

Ναι. Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα και εγώ να σου αφήσω μήνυμα. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει προσωπική αντιπαράθεση. Επιχειρηματολογήσαμε και οι δύο. Δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον και όλα ok. Εξάλλου δεν πρότεινα ποτέ τη μαζική διαγραφή των άρθρων. Πρότεινα από την αρχή τη μεταφορά της συζήτησης. Ίσως πάλι σε ορισμένα σχόλια μου να είμαι υπερβολικός (καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω) και να είναι παρεξηγήσιμα. Ούτως ή αλλιώς στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση. Κατέθεσα την άποψη μου και αυτό μου αρκεί. Συνεχίζω πάντως, αν αυτό σημαίνει κάτι, να θεωρώ τη συνεισφορά σου αξιόλογη και εσένα έναν από τους πλέον συνεργάσιμους χρήστες. Και να ξέρεις ότι το εννοώ, γιατί δνε έχω κάτι να κερδίσω με το να σε κολακέψω. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα συναντηθούν οι δρόμοι μας στο εγχείρημα να είναι για κάτι δημιουργικότερο. Καλή συνέχεια. Πάω τώρα να φράξω το τρολ που εντόπισες SFriendly.svg--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:56, 22 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Θα παίζουμε την κολοκυθιά με τα άρθρα; Dimitrisss 14:50, 23 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Έλεος![επεξεργασία κώδικα]

Είναι το λιγότερο άκομψο μία ομάδα χρηστών να αυτοανακηρυσσόνται προστάτες του εγχειρήματος και να θεωρούν τόσο μεγάλο αριθμό δραστήριων συνεργατών τους, "βλαβερούς" για το εγχείρημα

Πες που κάποιος αυτοανακυρήχθηκε έτσι και θεώρησε κάποιους βλαβερούς (εκτός από τον γνωστό φυσικά βάνδαλο) αλλιώς πάρτο πίσω! Αρκετές αλλοιώσεις και παρερμηνείες έγιναν καθώς και αποσπασματικές αναγνώσεις. Δεν είναι ανάγκη να το συνεχίζουμε με τέτοιου είδους επιχειρήματα --Egmontaz συζήτηση 10:58, 24 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Σχολιάζω λοιπόν μόνο αυτό που είναι δικό μου: «Δεν είναι σκοπός νομίζω της εγκυκλοπαίδειας να μαζεύει πληροφορίες αλλά γνώση, και η διαφορά είναι τεράστια. Οι πίνακες, σωστά το λές ότι οργανώνουν την πληροφορία, αλλά και πάλι με μέτρο. Και πάλι κυρίως σε βάσεις δεδομένων. Σε εγκυκλοπαίδεια απλά επικεντρώνουν την πληροφορία»

Από πότε η άποψή μου είναι αυτοανακύρηξη σε προστάτη και θεώρηση άλλων ως βλαβερούς? ε? Όταν ειδικά προηγούνται 10ΚΒ που την αναλύω? (Τα οποία και εσύ προσπερνάς^ τουλάχιστον χωρίς ειρωνίες και λοιπά τραγελαφικά) Λυπάμαι που επιλέγεις και εσύ να απαντήσεις με αυτό τον τρόπο. Το θεωρώ προσβλητικό και δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ με τα άρθρα σας και τον κόπο σας. Γιατί η παραποίηση καθοιονδήποτε τρόπου των απόψεων μου και εξαγωγή εξ αυτής επιχειρήματος είναι προσωπική προσβολή. Τις ιδέες μου και τις γνώμες μου κάνε τες και σκόνη και θα σου πω και ευχαριστώ όταν με πείθεις αλλά η εξαγωγή συμπερασμάτων από ανύπαρκτα στοιχεία δεν γίνεται ανεκτή.

^και φυσικά ούτε το να μην δίνεις σημασία σε αυτά που λεω με προσβάλλει, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να με ακούει, αλλά όμως είναι υποχρεωμένος να μην παραποιεί τα λόγια μου και οποιουδήποτε άλλου.

Τα λεγόμενα του Μαρκέλλου ας τα σχολιάσει ο ίδιος. (εκ τον οποίων μόνο στο τελευταίο βλέπω πρόβλημα, αλλά με βάση και τα αποπάνω αλλάζει εντελώς το νόημά του αλλά τέλος πάντων)

Καλή συνέχεια.--Egmontaz συζήτηση 11:34, 24 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Σε ευχαριστώ. και συγγνώμη για το ύφος, αλλά δεν κρατήθηκα. Το ότι θίγονται θίγονται, αλλά

  1. Δεν είδα η πρόταση για μαζική διαγραφή να εμφανίζεται παρά ελάχιστα, το γενικό σκεπτικό των περισσοτέρων (όχι συνολικά, αλλά αυτών που τοποθετήθηκαν «αρνητικά») είναι κάτι να γίνει, είτε μεταφορά, είτε να δούμε τι θα κάνουμε με τα άρθρα γενικώς κτλ. Ξέρεις ποιος έκανε και υποθέτω γιατί, τις προτάσεις για μαζική διαγραφή (και αφού δεν υπήρχε κανένας που να λέει διαγράψτε τα) Και το κυριότερο η συζήτηση γινόταν παράπλευρα και επ'ευκαιρία σε συζήτηση για συγκεκριμένο άρθρο.
  2. Δεν είναι επιχείρημα αυτό για να μην κάνουμε τίποτα πουθενά. Στην ερώτηση που έκανα μέχρι που η παράθεση των στατιστικών είναι εγκυκλοπαιδική δεν απάντησε κανείς, και το θέμα αν δεις κυρίως αυτό είναι, και όχι η διαγραφή.
  3. Εφόσον έχει προταθεί από τον VJC... να πάει αλλού η συζήτηση θα σου πρότεινα να μην την συνεχίσεις εκεί. Και αν θες άστο για λίγες μέρες να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σε τέτοιο κλίμα δεν γίνονται συζητήσεις... --Egmontaz συζήτηση 12:20, 24 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)
  • Με το σχόλιο μου, το οποίο απευθυνόταν συγκεκριμένα στο Δημήτρη, εννούσα, όπως του γραψα και στη σελίδα του, ότι δε λαμβάνει υπόψη του την αντίθετη άποψη.

Θα σε παρακαλέσω και εγώ 2 πράγματα Κώστα:

  1. Να αφήσουμε για λίγο καιρό αυτήν τη συζήτηση. Νομίζω ότι είναι κατανοητό από όλυς ότι υπάρχει διχογνωμία οπότε δε μπορεί να βγει συμπέρασμα.
  2. Να μην αφήνεις μηνύματα σε σελίδες χρηστών που υποθέτεις ότι θα πάρουν θέση υπερ της διατήρησης των άρθρων. Παρότι τα μηνύματά σου είναι προσεγμένα, νομίζω όρι είναι αντιδεολογικό. Δόξα τω Θεώ ακούγονται και οι δύο απόψις ήδη στη συζήτηση. Αν ήθελες να ειδοποιήσεις την κοινότητα μπορούσες να αφήσεις μήνυμα στην Αγορά.

Έχουμε ξακαθαρίσει ήδη ότι πρόκειται για αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Η εκτίμσηση προς τα πρόσωπα είναι αμοιβαία.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:01, 24 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Εκείνες και εγώ[επεξεργασία κώδικα]

Ωραία δουλειά έκανες, μία παρατήρηση όμως, στην εικόνα που ανέβασες δεν έχει σημασία ποιος τράβηξε το screenshot (δεν σου δημιουργεί άλλωστε κανένα δικαίωμα αυτή η διαδικασία) αλλά ο πραγματικός κάτοχος των δικαιωμάτων (τώρα ποιος είναι δεν ξέρω - ΑΝΤ1, εταιρία/στούντιο παραγωγής - παραγωγός...) --Egmontaz συζήτηση 13:04, 25 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Ε τότε καλύτερα βάλε Antenna.gr, δημιουργός σε εικόνα εύλογης χρήσης μπορείς να μπεις αν π.χ. έχεις τραβήξει φωτογραφία ενώ μη ελεύθερου έργου ή έχεις σχεδιάσει ένα μη ελεύθερο σύμβολο, σε τέτοιες περιπτώσεις όμως φαίνεται λίγο άσχημα, οπότε έχε το υπόψη σου. --Egmontaz συζήτηση 13:11, 25 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Κύπελλα[επεξεργασία κώδικα]

Τα στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά Κώστα και μη με προσβάλλεις και εσύ μέσα στο γενικευμένο (και φοβάμαι κολλητικό) κλίμα ομαδικής εχθρότητας. Τουλάχιστον απαξίωσε εμένα ως πρόσωπο όσο θέλεις (για να είμαστε και ασορτί και με τις... κατσαριδούλες), αλλά σε παρακαλώ όχι τη δουλειά μου η οποία υπήρξε επαγγελματική μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Από κει και πέρα όμως δεν είναι τι θέλουμε, αλλά τι πρέπει. Κι εγώ δεν ήθελα εικόνες που σχεδίασα να μεταφερθούν στα Κοινά, όμως μεταφέρθηκαν. Έτσι λέει η πολιτική. Μου έφεραν μάλιστα για επιχειρήματα οικόπεδα, διακαστήρια και άλλα ευτράπελα.

Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Πρόκειται για πρωτότυπη έρευνα Κώστα. Όλος αυτός ο όγκος των πληροφοριών είναι προϊόν πρωτότυπης έρευνας. Από το αποτέλεσμα του αγώνα Νίκης Βόλου - Μοσχάτου στον Α' γύρο του 1975, μέχρι και για το γεγονός ότι αρχηγός του Ολυμπιακού στον τελικό του 1971 ήταν ο Γκαϊτατζής, το οποίο είδα σε φωτογραφία τη στιγμή της απονομής.

Συνεπώς ή θα εφαρμοστεί η πολιτική ή δεν θα εφαρμοστεί. Η Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα τα λέει αναλυτικά. (Κανονικά θα έπρεπε να διαγραφούν με συνοπτικές διαδικασίες...) Σε πληροφορώ ότι έχω επίσης αφαιρέσει και τον πίνακα του μοναδικού ελληνικού Λιγκ Καπ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Όπως λοιπόν έκανα λάθος με τις εικόνες που έκατσα και σχεδίασα, έτσι έκανα λάθος και με τα άρθρα του κυπέλλου που δημιούργησα. (Έχω κάνει κι άλλα λάθη, αλλά δεν είναι της παρούσης!) Dimitrisss 13:26, 26 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Συνεισφορά Τρολ[επεξεργασία κώδικα]

Ο συνάδελφος Dipa βάζει αυτό το πρότυπο στις συνεισφορές του γνωστού τρολ Dtm κλπ κλπ. Έχει συμφωνηθεί να μη γίνεται δεκτή καμία συνεισφορά του, επώνυμη ή ανώνυμη. --Ttzavaras 12:00, 27 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Βρε Κώστα, εξήγησα στο σημειωματάριο διαχειριστών ότι μόνο κακό μπορεί να κάνει η συνέχιση της "συνεισφοράς" του. Σιγά τα χαζοαρθράκια που έφτιαξε, αντιγραφές από μπλογκ ή τίγκα στην πρωτότυπη έρευνα (μάλλον δεν ξέρεις όλο το ιστορικό του). Δεν τον έχουμε ανάγκη, όσο περισσότερα δικαιώματα του δώσεις, τόσο πιο συχνά θα επιστρέφει και τότε μάλιστα θα ζητάει ο ίδιος αναστροφές της "συνεισφοράς" του, σαν τον κολλητό του πιο πάνω (ο οποίος, τουλάχιστον, κουράστηκε γι αυτές).--Dipa1965 13:00, 27 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγιερ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Υπάρχει ήδη το άρθρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Θα μπορούσες να συγχωνεύσεις τις πληροφορίες αυτού που δημιούργησες εκεί και να σβηστεί/γίνει ανακατεύθυνση (διαφορά προφοράς). --Veron 13:09, 27 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Μπράβο βρε Κώστα που βάζεις πηγές στα άρθρα που περιλαμβάνουν μόνο τον τελικό. Καλή πάσα να τα διορθώσω κι αυτά. Dimitrissss 21:58, 9 Οκτωβρίου 2009 (UTC)
Θαυμάσια. Το κύπελλο 1996 γράφτηκε βάσει των πηγών σου. Dimitrissss 22:12, 9 Οκτωβρίου 2009 (UTC)
Πάντως είσαι αστέρι. Το εννοώ! Dimitrissss 22:18, 9 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Πληθυσμοί[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ. Πράγματι δεν είναι καθόλου ωραίο, τουλάχιστον οπτικά (αν και θα βοηθούσε τον απρόσεκτο αναγνώστη όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα νούμερα). Τελικά ίσως ήταν καλύτερα αυτά τα κουτιά να μην επαναλαμβάνουν πληροφορία του άρθρου αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.--Dipa1965 09:52, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Υποτίθεται πως έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά, αν αναλογιστεί κανείς πόσα μορφοποιητικά και ουσιαστικά προβλήματα δημιουργούν...Τέλος πάντων.--Dipa1965 09:57, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Καλημέρα! Μιας και άκουσα να λέτε για infobox θα σας παρακελέσω να περάσετε και από εδώ -=> Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Πλαίσια Πληροφοριών και Πλοήγησης/Πλαίσια πόλεων και πιο συγκεκριμένα από την συζήτηση να πείτε την άποψή σας, και να ανακινηθεί και το θέμα! Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 09:56, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Ειδα πως ακύρωσες την αλλαγή σου στο Δήμο Λεβαδέων. Γιατί; Εκτός και δεν έχεις ελέγξει ακόμη τα νούμερα (αυτό το κολπάκι με το πρότυπο θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για γρήγορο έλεγχο αν έχουν ενημερωθεί τα νούμερα)--Dipa1965 11:06, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Α, τώρα κατάλαβα.--Dipa1965 11:08, 10 Οκτωβρίου 2009 (UTC)
Είσαι τσακμάκι!! Πότε πρόλαβες κι έβαλες και πρότυπο στο Πισκοκέφαλο - καλά καλά δεν είχα τελειώσει τις διορθώσεις! SFriendly.svg --Ttzavaras 15:58, 12 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Κύπελλα[επεξεργασία κώδικα]

Εσύ πήγες κι έβαλες τις πηγές Κώστα, όχι εγώ. Και καλά που τις βρήκες δηλαδή, ώστε να τροποποιηθούν και όλα τα υπόλοιπα. Στα άρθρα κρατήθηκαν οι πηγές σου, καθώς ουσιαστικά σε ολόκληρο το προϋπάρχον κείμενο υπήρχαν αναφορές σε αναπόδεικτα πράγματα. Όσο για τα σήματα, τα χρώματα, τα φρου φρου και τ' αρώματα, καμία πολιτική δεν τα επιβάλλει, συνεπώς την αφαίρεσή τους κακώς την εκλαμβάνεις ως «πρόκληση». Κάκιστα. Dimitrisss 15:26, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Τα άρθρα της αγγλικής Wikipedia είναι επί λέξει αντιγραφή από τα ελληνικά. Η μόνη παραπομπή που έχουν (και που πρόσθεσες κι εσύ εδώ) είναι τα ξερά αποτελέσματα του RSSSF. Με βάση αυτά τροποποίησα τα άρθρα. Οι αναστροφές που κάνεις είναι βανδαλισμός, αλλά στο τέλος τη φραγή εγώ θα τη φάω κι όχι εσύ. Dimitrisss 15:50, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
Οι ίδιες αναμασημένες σαχλαμάρες περί «ιδιοκτησίας»... Δεν βρίσκετε τίποτα πιο πρωτότυπο; Και δεν κοιτάς πρώτα την πολιτική του εγχειρήματος την οποία συνειδητά καταστρατηγείς πριν προχωρήσεις σε φτηνιάρικη κριτική; Dimitrisss 16:00, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)
Join the club Κώστα! Πόσο άδικο πάντως να αναγνωρίζεις σε κάποιους χρήστες τη συνεισφορά τους και να γυρνάνε μια μέρα να σου λένε τόσα λόγια! Βέβαια, θα μου πεις, εδώ μου 'πανε χειρότερα και άνθρωποι που έχω βγει κι έχω πιει κι έναν καφέ μαζί τους... Dimitrisss 16:17, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Πρότυπο:Location map Αθήνα[επεξεργασία κώδικα]

Είδα ότι δεν χρησιμοποίησες γεωγραφικές συντεταγμένες για αυτό το πρότυπο, κάποια στιγμή θα πρέπει να το αλλάξουμε. Πάντως αν φτιάξεις κάτι παρόμοιο καλό θα είναι η συντεταγμένες που θα δίνονται να είναι η πραγματικές γεωγραφικές συντεταγμένες. Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 11:12, 7 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

ΟΚ, το βασικό είναι να μην γίνουν άλλα έτσι, δεν υπάρχει βιάση για το άλλαγμα. Απλά πήγα σε ένα άρθρο (νομίζω Λόφος Νυμφών) να βάλω συντεταγμένες αντιγράφωντας από το πρότυπο και ευτυχώς το τσέκαρα γιατί έβγαινε στην Αφρική, στην περιοχή της Νιγηρίας SFriendly.svg --Egmontaz συζήτηση 20:32, 7 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Να κάνετε υπομονή[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι η υπονομή για λίγες μέρες ωσότου να μεταφράσω το άρθρο και να αποκτήσει τέλεια μορφή δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο. Εξάλλου πάντα προσπαθώ να βρίσκω και να μεταφράζω πολύ ωραία άρθρα ή να βελτιώνω τα υπάρχοντα άρθρα, τα οποία υπάρχοντα άρθρα είναι 80% χειρότερα από τα αντίστοιχα αγγλικά. Για παράδειγμα τα άρθρα Πάπας, Καθολικισμός και Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ'. Ίων

Σταθμοί![επεξεργασία κώδικα]

Κώστα πριν συνεχίσεις με την κατηγορία σκέψου ότι μιλάμε για Ελληνικούς επαρχιακούς σταθμούς, έτσι που την έφτιαξες είναι ελληνοκεντρική, εντούτοις μπορείς να την βάλεις και μετά της αλλάζω όνομα με το bot αν την έχεις ήδη βάλει σε πολλούς. --Egmontaz συζήτηση 17:15, 8 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Εκτός των άλλων νομίζω ότι δεν είναι ακόμα αρκετοί για να τους σπάσουμε σε υποκατηγορίες, πολύ καλά έφτιαξες πιστεύω την κατηγορία Ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί αλλά για παραπάνω κατηγοριοποίηση μήπως είναι νωρίς ακόμα? --Egmontaz συζήτηση 17:18, 8 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


μερσί. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 18:20, 10 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Παραδοσιακοι οικισμοι[επεξεργασία κώδικα]

Costa καλησπερα ειδα οτι εσβησες το χωριο Χρωμοναστηρι απο την σελιδα καταλογος παραδοσιακων οικισμων. Γιατι? Εχω παρει επισημους καταλογους απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και ειναι μεσα--Gtsolakis 19:29, 14 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Κωστα και οι 830 οικισμοι ειναι περασμενοι απο εμενα και ειναι σωστοι. Το υπ. τουρισμου ειναι κακο reference μην το χρησιμοποιεις γιατι σβηνεις οικισμους οι οποιοι ειναι κυρηγμενοι με ΦΕΚ ως παραδοσιακοι. Σου κοινοποιω το σωστο reference που ειναι το ΥΠΕΧΩΔΕ (νυν ΥΠΕΚΑ). http://estia.minenv.gr. θα το βαλω ως πηγη τωρα. Σε παρακαλω αναίρεσε τις εσφαλμενες διορθωσεις σου.--Gtsolakis 15:06, 15 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Οκ thnak you, αναιρεσα τις αλλαγες του Ρεθυμνου και προσεθεσα την πηγη--Gtsolakis 15:30, 15 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Αναλυσις των αριθμων οικισμων της Θασου[επεξεργασία κώδικα]

Μηπως ειναι επιτρεπετε να παρω οι αριθμοι απο το ελλενικο Βικιπαίδεια για να τους βαλλω στο γερμανικο Βικιπαίδεια της Θασου ? -- Gerdl 19:10, 19 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Μεσοχώρα Τρικάλων[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ! Αν δεν είχες κάνει την αρχή όμως, δεν θα το είχα προσέξει. Δυστυχώς υπάρχουν πάμπολλα τέτοια άρθρα και, σε αντίθεση με ότι πιστεύουν ίσως πολλοί, δεν είναι trivial άρθρα. Είναι (πώς να το λένε ελλήνικος) highly visible και θέλουν επειγόντως συμμάζεμα και (δυστυχώς) επιτήρηση. Κάνεις πολύ καλά που ασχολείσαι, απλά δεν θέλει δισταγμούς. Χατζάρα όπου χρειάζεται.--Dipa1965 19:39, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)


Καλησπέρα φίλτατε. Είδα μια παρέμβασή σου στα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, πολύ χρήσιμη. Ωστόσο, επειδή η έκφραση "Xρήσεις του a ως διεθνές σύμβολο" είναι καλό να αλλάξει σε "Xρήσεις του a ως διεθνούς συμβόλου" θα είχες αντίρρηση αν έλεγα στον Egmontaz να το αλλάξει με το μποτ του; Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 21:31, 26 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Καλημέρα Κώστα! Ναι, πριν στο προτείνω ρώτησα κι εγώ, η συζ. είναι φιλόλογος βλέπεις και καθ' υπόδειξή της έκανα την πρόταση! Σε ευχαριστώ για την απάντηση, λέω στον Αντώνη το μεσημέρι που θα γυρίσω στο σπίτι να τα αλλάξει! Καλές συνεισφορές πάντα! --Ttzavarasσυζήτηση 09:27, 27 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Σχετικά με το Ρόδος (πόλη)[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα φίλε μου

δεν ξέρω πως ακριβώς μπορώ να σου απαντήσω οπότε το γράφω εδώ και ελπίζω να το δεις. Η δουλειά μου είναι ακόμα ημιτελής, θέλω να προσθέσω και άλλες πληροφορίες και θα το κάνω εν καιρώ. Βλέπεις τώρα ακόμα μαθαίνω την wiki και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να γράψω, σωστά και γρήγορα ένα κείμενο.

Όσον αφορά τον πληθυσμό: έγραψα την επίσημη απογραφή του 2001 και την ανέφερα πολλές φορές και μόνο εκεί προσπάθησα να βάλω την αναφορά (μάλλον τελικά δεν μπήκε επιτυχώς). Ανεπίσημα όμως (και πουθενά σε αυτά τα στοιχεία δεν ανέφερα ότι είναι από απογραφή): Τα στοιχεία του πληθυσμού τα έγραφε εκ των προτέρων εδώ, τα ίδια ακριβώς στοιχεία γράφει και στο άρθρο για το νησί για αυτό και τα χρησιμοποίησα. Επίσης για το ίδιο φαινόμενο (εσωτερικής μετανάστευσης και μη γραμμένων στη Ρόδο κατοίκων αναφέρεται σε πολλές πηγές αν δεις στο ίντερνετ - με ένα πληθυσμό της τάξης των 80-85000 κατοίκων, όσον αφορά το δήμο. άρα λάθος το 98000 που είχα γράψει).

Όσον αφορά όμως το 118000 που γράφεται κάπου και αντέγραψα και εγώ, αναφέρεται στην μητροπολιτική περιοχή της πόλης. Δεν ξέρω αν έχεις επισκεφτεί τη Ρόδο ή ζουνε γνωστοί σου εκεί ή είσαι Ροδίτης αλλά πάρα πολλοί κάτοικοι δεν κατοικούν στο δήμο Ροδίων, αλλά στους γύρω δήμους και εγγράφονται εκεί. Δηλαδή ο πληθυσμός αυτός αναφέρεται στον πληθυσμό που "κινείται" στην πόλη.

Οπότε σε παρακαλώ, αν μπορείς, επέστρεψε τα στοιχεία (τουλάχιστον μέσα στο κείμενο) και γράψε στον πίνακα με τα στοιχεία της πόλης τον πληθυσμό της μητροπολιτικής περιοχής -μόνο- και με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω 1-2 παραγράφους εξηγώντας γιατί συμβαίνει αυτή η διαφορά στον πληθυσμό, εξηγώντας το και εξηγώντας και το φαινόμενο.

ΥΓ χαρακτηριστικό αυτού που λέω είναι το εξής: Κατά την τελευταία απογραφή ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη. Αυτό συνέβη γιατί πολλοί κάτοικοι αν και έμενα δε φαίνονται όμως το 2001 "εμφανίστηκαν" στο δήμο Ροδίων.

Σε ευχαριστώ.--Pop rho 19:50, 28 Νοεμβρίου 2009 (UTC) 28/11/2009


ΥΓ τώρα το είδα εσύ άλλαξες και τους ταχυδρομικούς, τηλεφωνικούς κωδικούς και αριθμοί κυκλοφορίας; γιατί λείπουν μερικοί!! Δεν είναι 851 00 ο ταχ. κωδικός. 85100 είναι στο κέντρο επίσης 2241 αλλά πριν αλλάξει το σύστμα είχαν δώσει κάποια 2249 λόγω έλλειψης. Ενδεχομένως αυτοί οι αριθμοί ακόμα να υπάρχουν, πρέπει να αναφερθούν. Όσον αφορά τις πινακίδες κυκλοφορίας είναι όλα ΡΟ ΡΥ ΡΚ ΡΧ. Έχουν εμφανιστεί τα 3 πρώτα σε δίκυκλα και αυτοκίνητα, το ΡΧ είναι στην πρόβλεψη. Οπότε αν μπορείς επανάφερε και αυτά τα στοιχεία για να μην τα ξαναγράφω ότι ήδη έχω γράψει.--Pop rho 19:54, 28 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Προσπάθησα να βελτιώσω ένα πρότυπο, κατά τα αγγλικά πρότυπα, Θα προσπαθήσω να μην τα θαλασσώσω την επόμενη φορά. Συγνώμη. --Χρήστης:Ιων


Φίλε Costas78 καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά εδώ Ένταση ήχου γιατί η παράγραφος "Μονάδες έντασης ήχου" τελειώνει με τη φράση "και περιγράφεται μαθηματικά από τη σχέση:", μόνο που η σχέση... λείπει! Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να την προσθέσεις. Ευχαριστώ και καλές συνεισφορές SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 16:25, 2 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Κώστα γεια και πάλι. Ρίχνεις μια ματιά εδώ σε παρακαλώ γιατί κάτι δε μου πάει καλά με την αλλαγή που έκανε ο ανώνυμος; Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 22:00, 2 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ναι, το θυμόμουν από το κεφάλαιο "πύραυλοι" στη Φυσική του Μάζη, αλλά δεν ήμουν και 100% βέβαιος... (άμα τ' αφήσεις σε αφήνουν!). Πάντως ευχαριστώ πολύ! --Ttzavarasσυζήτηση 22:15, 2 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Κωστα, μη τον παρακαλάς, ο γνωστός άγνωστος είναι.--Dipa1965 19:22, 5 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Αποσαφηνίσεις[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Κώστα. Δε φτιάχνουμε αποσαφηνίσεις αν δεν υπάρχει άρθρο για τουλάχιστον ένα από τα αποσαφηνιζόμενα λήμματα (μιλάω π.χ. για το Πεντάλοφο).--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:57, 7 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Οκ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:07, 7 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)


Καλησπέρα... Άδικα παλεύαμε για το PNF, είναι ακριβής αντιγραφή από εδώ... --Ttzavarasσυζήτηση 20:29, 10 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ Κώστα, ελπίζω όλα να συνεχίσουν όπως είχαν και να βελτιώνουμε το εγχείρημα όσο μπορούμε (κι όπως βλέπω... μπορείς πολύ!). --Ttzavarasσυζήτηση 22:49, 10 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Αγαπητέ Κώστα, με μεγάλο ενθουσιασμό είδα το έργο σου στις αποσαφηνίσεις. Θα ήθελα αφενός να μάθω πως τα βρίσκεις εσύ (το δικό μου κόλπο βασίζεται σε excel από το αρχικό αρχείο της Στατιστικής Υπηρεσίας) και αφετέρου αν σημειώνεις κάπου τα ομώνυμα του κάθε νομού ώστε να τα αλλάξεις αργότερα στις Διοικητικές Διαιρέσεις (αυτό που λέμε... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά). --Focal Point 18:10, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Είσαι καλόοοοοος λοιπόν... --Focal Point 18:26, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Συζήτηση κατηγορίας:Αποσαφηνίσεις ελληνικών τοπωνυμίων η απάντησή στο ερώτημά σου. --Focal Point 18:27, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Η δουλειά που κάνεις είναι πιο σημαντική από την ενημέρωση του καταλόγου. --Focal Point 18:39, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Μπα, απλώς έκανα μια μικρή ενημέρωση, μου πέφτει πολύ βαρύ να τα κάνω όλα. Ας γίνουν αυτά που σημείωσα και μετά το προχωράω. --Focal Point 18:51, 12 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Διαφωνώ έντονα, αλλά δε θυμάμαι την τελευταία φορά που τσακώθηκα για αποσαφηνίσεις, άρα κάνε ότι νομίζεις. Απλώς μοιάζουν να υπάρχουν πολλές Ελαίες και Μηλαίες ώστε να μη χρειάζεται να ενσωματωθούν αλλού. --Focal Point 15:47, 13 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Κοίτα να πάρουμε και καμιά άλλη γνώμη. --Focal Point 16:07, 13 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα. Μια ματιά στην πρώτη παράγραφο του άρθρου Κρούση γιατί μου φαίνεται κάτι λείπει... (στην ΔΔΔ η) Eυχαριστώ --Ttzavarasσυζήτηση 19:28, 17 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Ναι έχεις δίκιο για τις εικόνες.. θα τις περάσω σε ένα gallery .. σχετικά με τον Εχίνο, τις Θέρμες και τα Ιαματικά λουτρά.. έχω στείλει και email σε ένα φίλο μου για να συνεισφέρει.. και δεν έχω ολοκληρώσει το άρθρο.. Σκέφτομαι την δημιουργία ίσως μιας νέας κατηγορίας για τις φωτογραφίες κλπ κλπ.. Θα το βελτιώσω το άρθρο μόλις βρω λίγο χρόνο.. Ggia 16:04, 22 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Σαπουνακαίικα[επεξεργασία κώδικα]

Κώστα, να το προσέχεις το arcadia.ceid.upatras.gr. Δεν νομίζω πως είναι έγκυρη σελίδα, κάτι σαν προσωπικό η ολιγομελές ιδιωτικό εγχείρημα μου φαίνεται, το οποίο απλά φιλοξενείται στο server του Πανεπιστημίου. Δεν απορρίπτω ό,τι γράφει αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παραπομπή (αν έχεις καλύτερη πληροφόρηση, ασε σχόλιο στη σελίδα μου). Το ίδιο ισχύει και για κάποιες ανάλογες σελίδες του ΤΕΙ Πειραιά. Παρεπιπτόντως, το λινκ δεν λειτουργεί.--Dipa1965 20:03, 23 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ok--Dipa1965 20:33, 23 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ευχαριστείες[επεξεργασία κώδικα]

Σε ευχαριστώ και προσωπικά για την αναγνώριση και την υποστήριξη. Χρήστης:Pyraechmes Εμ αρμέγω, εμ κατράω, εμ μαστίχα ματσαλάω.... 13:10, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Περί απαισιοδοξίας[επεξεργασία κώδικα]

Δυστυχώς Κώστα, οι ώρες που αφιερώνει κάποιος και η ποιότητα των προθέσεων δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν (βλ. ακατανόμαστος βάνδαλος). Σε ευχαριστώ πάντως για τη διευκρίνιση, οι βαριές κουβέντες που είπα δεν πήγαιναν τόσο προς εσένα όσο στους υπόλοιπους που μαζεύτηκαν, ας ελπίσω ότι το έκαναν χωρίς secret canvassing. Θα έλεγα ότι ξεγελιέσαι κι εσύ υποβιβάζοντας το θέμα σε απλό αισθητικό πρόβλημα ενώ τα δείγματα γραφής του συγκεκριμένου χρήστη είναι αρκετά για να φανεί το αντίθετο, δηλ. πως το pov του επηρεάζει σχεδόν ό,τι κι αν γράφει, σε συνδυασμό με κάκιστη χρήση πηγών, σύνθεση απόψεων και προσωπική έρευνα. Τέλος πάντων. Έτσι νόμιζα κι εγώ για τον Καλογερό, ότι δηλ. υπερβάλλει και βλέπει φαντάσματα, όταν τα έβαζε με όλους για τη Γευγελή. Αν βασικός στόχος σου στη ΒΠ είναι η ουδετερότητα (το κατά δύναμη, πάντα), γρήγορα θα καταλάβεις ότι όλοι διακατεχόμαστε από το παντοδύναμο pov με το οποίο μας μεγάλωσαν (είπε επιτέλους και κάτι σωστό αυτός ο Dimitrisss) και αποτελεί άθλο να το ξεπεράσουμε. Προσωπικά έχω πολύ δρόμο ακόμη, ο κίνδυνος είναι ότι, επειδή μάθαμε να βλέπουμε και να σκεφτόμαστε μονόπλευρα, καμμιά φορά από αντίδραση πάμε στην εντελώς αντίθετη πλευρά (και είναι φυσικά ανοησία να πολεμάς το ένα pov υιοθετώντας ένα άλλο).

Δυστυχώς και πάλι, αν συνεχίσουμε έτσι στη ΒΠ, θα γίνουν και τα θέματα γεωγραφίας σαν τα θρησκευτικά (βλ. βίους αγίων) και πολλά ιστορικά (βλ. Σουλιώτες). Γι αυτό και η απαισιοδοξία μου. Έχεις ήδη δει τι pov έχουν τα άρθρα των χωριών με τις "τοποθεσίες εξαιρετικού κάλλους", την "ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων", τις γραφικές βρυσούλες και τα ποταμάκια που κελαρύζουν κτλ. Αμα προσθέσουμε και το εθνικό pov, τότε την κάψαμε τελείως τη ΒΠ. Δηλαδή οι Έλληνες μόνο δύο θέσεις μπορούν να έχουν: ή να συμπαραταχθούν με την "Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών" ή με τον Γκρούεφσκι. Οτιδήποτε άλλο, στο πιο ουδέτερο, δεν επιτρέπεται στη χώρα των απογόνων του Περικλή. Είμαι πολύ απογοητευμένος που (τυχαίο είναι;) η ΒΠ φαίνεται να είναι μια ακόμη αντανάκλαση του φτωχού πολιτισμού μας: μίζερος, μισαλλόδοξος, ολοκληρωτικός και εντελώς δυσανεκτικός στις μειοψηφίες. Ά, τώρα τελευταία μερικοί εκπρόσωποι του παραπάνω ρεύματος εμφανίζουν και το φρεσκοσιδερωμένο προσωπείο του ήρεμου συζητητή, τρομάρα τους...--Dipa1965 01:06, 31 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Επιχείρηση[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα Κώστα! Ωραία η πρωτοβουλία για την επιχείρηση, δεν δηλώνω ακόμα συμμετοχή αλλά θα το κάνω σύντομα (θα έρθω με άρθρο, για να μην κουβαληθώ με άδεια χέρια :) 2 πράγματα: 1 η αποτίμηση όπως την έχεις τώρα δεν είναι καθόλου πρακτική, δες τα ζώα για να καταλάβεις τι εννοώ, αν θες βοήθεια σε αυτό, στην διάθεσή σου. 2 δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται η ενότητα άρθρα που διευθετήθηκαν. εκτός ίσως από ιστορικούς λόγους, αλλά δίνει την αίσθηση ότι τέλειωσε η επιχείρηση με αυτά τα άρθρα, μικροάποψή μου το δεύτερο, αλλά το πρώτο που σου είπα το βρίσκω κάπως σημαντικό. --Egmontaℨ συζήτηση 10:46, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Η αποτίμηση όπως και τα περισσότερα πράγματα στην Βικιπαίδεια γίνεται από όλους με βάσει τους αντικειμενικούς κανόνες που περιγράφονται στο Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Άρθρων. Στα ζώα γίνεται η δουλειά τοποθετώντας πρότυπο στην σελίδα συζήτησης και ο πίνακας τα μετράει αυτόματα (χειρωνακτικά γίνεται το μέτρημα στις επιμέρους διασταυρούμενες κατηγορίες σημαντικότητας-ποιότητας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με μποτ. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αντιγράψεις το πρότυπο Πρότυπο:Αποτίμηση Στρατιωτικής Ιστορίας και απλά όπου λέει Στρατιωτική Ιστορία ή Στρατιωτικής Ιστορίας να το αντικατστισεις με Φυσικές/Φυσικών Επιστήμες/Επιστημών , να κάνεις το ίδιο και με το πινακάκι και να δημιουργήσεις τις κατηγορίες. --Egmontaℨ συζήτηση 11:11, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα! Όπως σου λέει ο Egm πιο πάνω, η αποτίμηση γίνεται με βάση τους κανόνες και μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε. Καλύτερα πάντως να "υποτιμώνται" από το να "υπερτιμώνται" κάποια άρθρα κατά την αποτίμηση (προσωπική μου άποψη)... --Ttzavarasσυζήτηση 13:01, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Το βρήκες το κόλπο βλέπω! Μήπως όμως είσαι πολύ απλόχερος στο να αποδώσεις ύψιστη σημασία; Πιστεύω ότι ακόμα και σε επιχείρηση Φυσική η ταλάντωση δεν θα έστεκε στο υψηλή, μην ξεχνάς ότι είσαι στις Φυσικές επιστήμες. Στο αγγλικό π.χ. στο έχουν mid στο wikiproject Physics (και ξαναθυμίζω ότι εμείς έχουμε ένα σκαλί παραπάνω) και High στο Systems. Δεν λέω να τους αντιγράφουμε άκριτα και πιστά αλλά θα σου πρότεινα να περιδιαβείς λίγο εκεί και να πάρεις ιδέες από την εμπειρία τους. Κατά τα άλλα, καλή συνέχεια και πάντα ακούραστος! --Egmontaℨ συζήτηση 16:16, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Έτσι που το λές είναι Φυσικές Επιστήμες-->Φυσική & Βασικοί κλάδοι της & πολύ βασικές ένοιες & και κορυφαίοι επιστήμονες (Ύψιστη)--> από κει και πέρα σκαλί σκαλί κατεβαίνουμε θα έλεγα, που για την ταλάντωση θα ήταν κάπου μεταξύ μεσαία και χαμηλή (και υψηλή και μεσαία όταν με το καλό σπάσει στους επιμέρους κλάδους η επιχείρηση). Θα έλεγα ότι για να είναι πρακτικό στο σύνολο δεν θα πρέπει το ύψιστη να έχει πάνω από 200-300 άρθρα υπαρκτά ή ανύπαρκτα. Οπότε διά 4 για την Φυσική πάει στο 50-90 άρθρα το πολύ όσο συστεγάζεται (+10 γιατί στα πολύ βασικά θα υπάρχει επικάλυψη, π.χ. άτομο) --Egmontaℨ συζήτηση 16:25, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Ε είπαμε, να μην έρθω με άδεια χέρια, μόλις το τελειώσω θα έρθω! --Egmontaℨ συζήτηση 16:26, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Κώστα υπάρχει το Βικιπαίδεια:Χειρισμοί ιστορικού για τις συγχωνεύσεις πλέον. --Egmontaℨ συζήτηση 22:29, 9 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Καταρχήν ευχαριστώ. Οδηγίες δεν έγραψα ακόμα, θα σου πω συνοπτικά, και αργότερα θα το γράψω και στην επιχείρηση πιο αναλυτικά. {{Αποτίμηση Φυσικών Επιστημών|τάξη= |σπουδαιότητα= |τομέας= |προσοχή= }} Το άρθρο μπαίνει στην κατηγορία που θέλουν προσοχή μόνο αν συμπληρώσεις το πεδίο προσοχή με κάτι από τα : Βελτίωση βελτίωση Ναι ναι Μορφοποίηση μορφοποίηση Ειδικός ειδικός Προσοχή

Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άρθρο χρειάζεται την προσοχή της Επιχείρησης αλλά δεν ανήκει σε κάποιες από τις άλλες κατηγορίες

Με επιμέλεια ή Επιμέλεια πάει στην επιμέλεια

με interwiki Inerwiki αναλόγως

με πηγές ή Πηγές αναλόγως

Ίσως όμως τα Πηγές, Επιμέλεια, Interwiki να πρέπει να γίνουν ξεχωριστές παράμετροι, γιατί είναι πιθανό να υπάρχουν άρθρα που να έχουν ένα συνδυασμό από τα τρία. --Egmontaℨ συζήτηση 22:34, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Έβαλα και επιλογή για τομέα, και για να μας τα βγάζει σε κατηγορίες (Φυσική Χημεία κτλ) αλλά και για όταν με το καλό σε κάνα χρόνο σπάσει σε πιο ειδικές ή φύγει κάποια να μπορούν πιο εύκολα να δωθούν προίκα τα άρθρα στην ανάλογη επιχείρηση. --Egmontaℨ συζήτηση 22:34, 10 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Thanks. Δεν πειράζει, δεν ήταν πολλές σε σχέση με το σε πόσα άρθρα μπήκε το πρότυπο (και για τις επαναφορές βολεύτηκα με τα popups και την διαχειριστική επαναφορά - δυο κλικ για την κάθε μια). Γενικά είναι καλύτερο τα αυτόματα περάσματα να προηγούνται από ότι χρειάζεται να γίνει χειροκίνητα. Αν το έψαχνα παραπάνω μπορούσα να παρακάμψω τις σελίδες όπου υπήρχε ήδη το πρότυπο, αλλά θα μου κόστιζε παραπάνω. --Geraki Επίθεση! 16:35, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

) Δες το σκεπτικό μου στην σελίδα συζήτησης του Geraki. --Egmontaℨ συζήτηση 19:38, 12 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Δεν ξέρω αν σου έχω ξαναπεί, αλλά για τυποποιημένες δουλειές ρώτα πρώτα αν γίνονται με μποτ (κυρίως για να μην αναλώνεσαι σε βαρετά πράγματα SFriendly.svg, αν σου αρέσει φυσικά κανένα πρόβλημα). Μπορώ να αλλάξω εγώ τα πρότυπα με τον βλάκα αν θες στις ανάλογε κατηγορίες. --Egmontaℨ συζήτηση 18:57, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ναι για αυτό λέω, προσθήκη σε κάποιες περιπτώσεις και αλλαγή του γενικού σε άλλες 40-50 άρθρα βγαίνουν. --Egmontaℨ συζήτηση 19:18, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Μπήκαν σε αυτά που εντόπισα. Έχει πάρα πολύ δουλειά ο τομέας, και γιγαντιαίες ελλείψεις, σιγά σιγά να φτιάξουμε και μια βιτρίνα (Πύλη) να μαζευτεί κάνας περαστικός... --Egmontaℨ συζήτηση 19:32, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Μην απογοητεύεσαι, και εσύ και ο Περίεργος και εγώ πέρσι τέτοια εποχή δεν συμμετείχαμε (για την ακρίβεια εγώ αν και γραμμένος από το 2006, ουσιαστικά ξεκίνησα πριν ένα χρόνο και 2 μέρες), οπότε που ξέρεις! όλο και μαζεύεται κόσμος. Και στην αγγλική οι θετικές επιστήμες γενικώς (με εξαίρεση την Βιολογία λόγω των αλογόμυγων του δημιουργησμού, την Αστρονομία, που όπως και να το κάνουμε είναι η κατεξοχήν επιστήμη του ερασιτέχνη- με την κυριολεκτική και διόλου υποτιμητική έννοια, και δικαίως άλλωστε, είναι η πιο επιβλητική επιστήμη!, και τους τυφώνες/σίφωνες, που για κάποιο λόγω πρέπει να έχουν μαζευτεί εκεί όλοι οι λάτρεις του φαινομένου) είναι πολύ, μα πολύ πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα και κυρίως σε σχέση με αστεία, ασόβαρα, η γ' προτεραιότητας. Για αυτό, είχα πει τότε ότι και με τα βαριά εγκυκλοπαιδικά θέματα μόνο μπορούμε για πλάκα να φτάσουμε αστρονομικά νούρα άρθρων, και άλλη ποιότητα βέβαια... --Egmontaℨ συζήτηση 19:58, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Εεεε!! Τον άλλο τομέα τον ξέχασες!! Όχι τέτοιες παραλείψεις στην... κινητήρια δύναμη (δες και το εξώφυλλο του κόμικ "Αστερίξ και η Κλεοπάτρα" για να πειστείς περί ποιας δύναμης μιλώ... SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 20:20, 13 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Αστέρι[επεξεργασία κώδικα]

Ακούραστος και πολυπράγμων

Γιατί δουλεύεις πολύ και σου αξίζει. Από την άλλη δεν θα μπορούσα να σου δώσω ειδικότερο αστέρι γιατί θα το έτρωγε το αντιαστέρι αποσαφήνισης που σου έχω βάλει (το ξέρω ότι δεν φαίνεται :Ρ, για αυτό είναι αντιαστέρι) για αυτή την άποψη «αλλά δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλο πρόβλημα να καταλήγουν μερικοί και στην σελίδα αποσαφήνισης». Συνέχισε ακάθεκτος την δουλειά! --Egmontaℨ συζήτηση 11:33, 15 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Όχι ip σε συζητήσεις διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Σε ποιο ακριβώς σημείο της πολιτικής αναφέρεται αυτό; Μιλάμε για συζήτηση - αντιπαραβολή επιχειρημάτων και όχι ψηφοφορία. Ακόμη κι αν κάποιος παραθέσει τα επιχειρήματά του 100 φορές αν δεν έχουν βάση δε θα ληφθούν υπόψιν.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:02, 16 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Κανένα πρόβλημα. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:24, 16 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα φίλε Κώστα. Αφαίρεσα την εγκυκλοπαιδικότητα από τον Ευαγγελάτο καθώς μια αναζήτηση στον Γούγλη έδειξε ότι ως πρόσωπο είναι εγκυκλοπαιδικός. Καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 21:34, 18 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Άσε τις σαχλαμάρες. Πρέπει να φύγω. --Focal Point 17:40, 23 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα[επεξεργασία κώδικα]

Συμφωνώ, αλλά μόνο και μόνο για λόγους "τυποποίησης". Η Γ' Εθνική κατηγορία δημιουργήθηκε "πειραματικά" το 1982-83, σε έναν όμιλο. Προηγουμένως υπήρχε το Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, με επίσημη έναρξη την περίοδο 1977-78. Από το 1966 έως και το 1977 διοργανώθηκαν 12 "περιφερειακά τουρνουά" που η ΕΠΟ τα ονόμαζε μεν Γ' Εθνική, αλλά δεν αποτελούσαν Εθνική κατηγορία, καθότι οι συμμετοχές των ομάδων κρίνονταν με βάση την κατάταξη στα τοπικά τους πρωταθλήματα, τα οποία προηγούνταν. Παρατηρείται λοιπόν το φαινόμενο π.χ. μια ομάδα να έχει τερματίσει στη 2η θέση κάποιου ομίλου του τουρνουά και την επόμενη χρονιά να μη συμμετέχει διότι δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο από την τοπική διοργάνωση, πράγμα ασύμβατο για Εθνική κατηγορία.

Όμοια κατάσταση υπήρξε και την τριετία 1960-62 με τη Β' Εθνική, που επίσης ήταν τουρνουά και όχι Εθνική κατηγορία. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος 07:51, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ανακτήθηκε από "[3]"

Συντεταγμένες[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε μια ματιά εδώ: Συζήτηση:Τραχύ όρος --Geraki Επίθεση! 13:24, 27 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Νομίζω πως η αποτίμηση στο λήμμα Ασπιρίνη πρέπει να εμπέσει στην κατηγορία Γ και όχι στην "Έναρξη". Δεν υπάρχουν και πολλά ακόμη που να μπορούν να προστεθούν στο λήμμα... --Ttzavarasσυζήτηση 16:50, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ρίξε μια ματιά στο Ζέλι Φθιώτιδας όπως το έφτιαξα... Αποφεύγεται έτσι διορθωπόλεμος και ο αναγνώστης ας κρίνει ποια αναφορά είναι πιο αξιόπιστη... SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 20:27, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Και τι ακριβώς εννοείς με το "mirror site"; --Ttzavarasσυζήτηση 20:31, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Δυστυχώς ο Πυρσός δε γράφει τίποτα για την ετυμολογία της λέξης... έψαξα αρκετά αλλά δε βρήκα τίποτα. Αν βρεις κάτι πρόσθεσέ το. --Ttzavarasσυζήτηση 20:37, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ναι ΟΚ αντιληπτόν... αυτοί μας αντέγραψαν άραγε ή εμείς αυτούς; Γιατί η εισαγωγή του άρθρου έχει μεταφερθεί αυτούσια - το ζήτημα είναι ποιος αντέγραψε ποιον - πιθανότατα αυτοί εμάς - αλλά δε μας αναφέρουν καθόλου! Ναι, ξέρω, πρωτότυπο... SFriendly.svg Όπως κι αν έχει ευχαριστώ για το χρόνο! --Ttzavarasσυζήτηση 20:53, 28 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση[επεξεργασία κώδικα]

--Vchorozopoulos 16:58, 1 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ευρωλίγκα αντρών 1987-88[επεξεργασία κώδικα]

Σ' ευχαριστώ πολύ για το πινακάκι (εγώ δεν τα πολυκαταφέρνω...). Συνεχίζω με Μόναχο και Σαραγόσα. Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος 07:46, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ευρωλίγκα (αρχείο)[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Κώστα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αναφέρω τις πηγές μου, ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα σε δικά μου τετράδια, με πολλή προσπάθεια και σχολαστικότητα. Έχω και για τη συνέχεια, από όσο θυμάμαι πρέπει να φτάνουν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90, πρέπει να το ελέγξω. Επίσης έχω και πολλά ρεπορτάζ, συνθέσεις, αποτελέσματα (πάντα σε χειρόγραφα) για ελληνικές παρουσίες από Κυπελλούχων και Κόρατς, αλλά πρέπει να μπουν σε κατάλληλη φόρμα για λήμμα. Αν μπορείς, δημιούργησε κάτι (ξεκίνα από τέλη '80s) και ενημέρωσέ με να προσθέσω data. Καλή συνέχεια, --ΑΝώΔυΝος 13:45, 3 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Τι να συμπληρώσει; Το ίδιο έχει διαγραφεί πριν και από άλλον, το ίδιο. --The Elder 14:25, 9 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ρώσικη Βικιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

Που φαίνεται τοι interwiki στα άρθρα της Ευρωλίγκας; Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος 11:51, 11 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Σ΄ευχαριστώ για την άμεση διευκρίνησή σου, αλλά και τα κολακευτικά σου λόγια για τη δουλειά μου. Συνεχίζω απτόητος! Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος 07:20, 12 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Εγώ αντιθέτως θα δώσω τα συγχαρητήριά μου και στους δυο σας για το τελικό αποτέλεσμα που βλέπω.

Κώστα πολύ καλό το ξεκίνημα, Δημήτρη όμορφες οι προσθήκες αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με αναφορά στο Κύπελλο Κυπελλούχων και στο Κόρατς. Πιστεύω ότι στην ίδια κατηγορία (Καλαθοσφαίριση στην Ελλάδα) θα πρέπει να αποκτήσουν περιεχόμενο τα λήμματα Πορεία των ελληνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και Πορεία των ελληνικών ομάδων στο Κύπελλο Κόρατς (για το Σαπόρτα βλέπουμε αργότερα...). Ας μη χωριστούν όμως σε χρονικές κατηγορίες τα δυο άρθρα. Ενώ στην Ευρωλίγκα (1959-89, 1990-99 κ.λ.π.) είχε ενδιαφέρον, εδώ νομίζω καλύτερα να είναι ενιαία η καταγραφή, ας μη το εξειδικεύσουμε τόσο πολύ.

Επίσης, πολύ σωστή η δημιουργία συνδέσμων στις περιόδους π.χ. 1965-66, αυτό ζητούσα για να προσθέσω επιμέρους λεπτομέρειες(συνθέσεις κ.α.). Ειδικά για τη δεκαετία του '90 έχω πολύ υλικό από ρεπορτάζ και στα τρία κύπελλα, ενώ και η πηγή ("100 χρόνια μπάσκετ, 1891-1991") βοηθάει πολύ.

Όρεξη να έχουμε και μετά θα πιάσουμε το ΝΒΑ! Άντε να σας δώ... Καλημέρα και καλή συνέχεια. --ΑΝώΔυΝος 05:41, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ο.Κ. Κώστα, ήδη ξεκίνησα εγώ το χτίσιμο των άρθρων. Η συνεισφορά σου και η παρέμβασή σου όποτε το κρίνεις είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Καλή συνέχεια, --ΑΝώΔυΝος 15:22, 14 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Πολύ καλές οι προσθήκες σου, ευχαριστώ. Είχες δίκιο για το ULEB CUP κ.λ.π., γίνεται χαμός. Περιορίθηκα έως το 2001-02. Καλημέρα, --ΑΝώΔυΝος 05:16, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)--ΑΝώΔυΝος 05:16, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Υποτιμητικά σχόλια[επεξεργασία κώδικα]

Το ότι τα κρύβεις δε σημαίνει ότι δεν έγιναν. Άστα εκεί να υπάρχουν, χρειάζονται. Το ότι σε προσέβαλλε δεν έμεινε απαρατήρητο. Ούτε βρίσκεται στο απυρόβλητο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:08, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Οξειδοαναγωγή[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Στο Οξειδοαναγωγή χρειάζεται οπωσδήποτε μία εισαγωγή, κάτι που να δίνει με μία ματιά τι είναι. Όποτε έχετε χρόνο με τους συναδέλφους της επιχείρησης τακτοποιήστε το. Θενκς --Alaniaris 20:51, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Έβαλα μια ελαφρώς αντιγραμμένη από την αγγλική. Τσεκάρισέ τη σε παρακαλώ. --Ttzavarasσυζήτηση 21:36, 15 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Χάρτης[επεξεργασία κώδικα]

Χτες πολύ μετά αφού τον ανέβασα ξαναδιάβασα την συζήτηση και είδα ότι είπες ότι θα κάνεις δοκιμή (πράγμα που δεν είχα προσέξει, και ούτως ή άλλως είχα αρχίσει να τον πειράζω πριν γράψεις κάτι). Αν το είχα δει θα σε άφηνα να παιδευτείς SMocking.gif. Ήθελα να σου το γράψω από χτες αλλά για κάποιον λόγο το ξέχασα. Σου ξαναγράφω και εδώ λοιπόν ότι η μετάφραση στο inkscape είναι πολύ εύκολη (και εγώ βασικά μόνο αυτό ξέρω να κάνω και μερικά πολύ βασικά πράγματα) και άρα είναι πολύ βολικό, οπότε δοκίμασε λίγο να πειράξεις τον συγκεκριμένο χάρτη για να δεις (απλά διάλεξε το εργαλείο κειμένου από την μπάρα, δεν θέλει κάτι άλλο). Και τέλος μην δίνει σημασία εκεί που δεν πρέπει, κάνε την δουλειά σου και υπολόγιζε μόνο ότι είναι καλοπροαίρετο ή/και συνεργάσιμο. Καλή συνέχεια. --Egmontaℨ 12:09, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Μείνε ψύχραιμος, δεν έχει νόημα! Θα αναστρέψω τα τελευταία δα που έβαλες. Η παρουσία του καθενός είναι καταγραμμένη και κρίνεται από όλους για αυτό σε παρακαλώ να μείνεις ήρεμος και να μην ασχοληθείς άλλο. Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια στην δημιουργική συνεισφορά σου. --Egmontaℨ 18:13, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Κατανοητό το σκεπτικό σου, όμως αφού βλέπεις δύο χρήστες να διαφωνούν μαζί σου μην το συνεχίσεις, αν θέλεις επειδή δεν έχεις δηλωμένο mail στείλε μου στο Egmontaz at gmail teleia com, φιλικά! --Egmontaℨ 18:22, 16 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Σε περίπτωση που επιμείνεις σε σχόλια προσωπικές επιθέσεις τότε πάτε και οι δύο για φραγή. Είναι δεδομένες οι προσωπικές επιθέσεις και από τους δύο --The Elder 12:41, 17 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Τι άλλο να σου πω. Ο Δημήτρης με τα ξινά σχολιάκια του και τις επιθέσεις κι εσύ με τις μαγκιές και τις επιθέσεις. Να σας χαίρε3στε ρε παιδιά--The Elder 12:49, 17 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Επιθέσεις;;; Σου τη σκάσαμε! Face-espiegle.svg Dimitrisss 18:14, 19 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα! Χαίρομαι διπλά, πρώτα για τη στάση σου (τώρα που "ξεφούσκωσε" το πράγμα) και δεύτερον για τη - δριμύτερη, από άποψη συνεισφορών, ελπίζω - επάνοδό σου! Καλές συνεισφορές. --Ttzavarasσυζήτηση 12:56, 19 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Χμμμ, εσύ πρέπει να ζητήσεις συγνώμη ή εγώ; (Μην απαντάς). Πάντως εντελώς μεταξύ μας, μιας και δεν μας διαβάζει κανείς: Εγώ καθόλου δεν παρεξηγήθηκα! 718smiley.svg Dimitrisss 18:14, 19 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Αξιόλογα[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ :), αν και τα αστέρια τα αξίζουν αυτοί που πραγματικά τα έγραψαν, εγώ απλώς μεταφράζω καθώς δεν μπορώ/δεν θέλω (δεν έχει σημασία) να γράψω κάτι δικό μου. Καλή συνέχεια! --Egmontaℨ 01:53, 21 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Ευρωλίγκα ανδρών[επεξεργασία κώδικα]

Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό, το είχα σκεφθεί να το κάνω, αμέσως μόλις ξεκίνησα τα δυο νέα άρθρα με την πορεία σε Κυπελλούχων και Κόρατς των ελληνικών ομάδων. Η ελληνική παρουσία στην Ευρωλίγκα των σεζόν 1985-86 έως και 1995-96 πρέπει να πάει στο λήμμα για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα. Να σου πω την αλήθεια έχω κάπως κουραστεί, αν μπορούσες να το κάνεις, θα ήταν ευχής έργο! Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος 13:37, 21 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Σ' ευχαριστώ, τα συγχαρητήρια ανήκουν και σε σένα αλλά και στο Δημήτρη. Να ξέρεις πως χάρηκα που "τα βρήκατε" (να μου πεις τι είχατε χάσει αναρωτιόμουν, αφού είναι πολύ καλό παιδί, όπως κι εσύ). Σημαντική βοήθεια προσφέρει σαν διαχειριστής ο MARKELLOS αλλά και η Atlantia σε ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ (θα είδες το πρότυπο που έφτιαξα, κατόπιν παρότρυνσής της). Παιδεύτηκα πολλές ώρες αλλά άξιζε ο κόπος. Χτίζω σιγά σιγά και την Ε.Σ.Κ.Α. Βοήθεια από εσένα και το Δημήτρη θα χρειασθώ οπωσδήποτε, ειδικά για Ευρωλίγκα ανδρών μετά το 1998, διότι δε διαθέτω αρκετά στοιχεία, όπως και για Κόρατς-Κυπελλούχων (έως το 2002). Καλή συνέχεια φίλε, --ΑΝώΔυΝος 12:42, 22 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


<πείραγμα>Μάλλον το Βουλίς θα ήταν πιο χρήσιμο αφού το έγραψες δύο φορές SMocking.gif</πείραγμα>--Egmontaℨ 21:20, 21 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα... Κοιτούσα το άρθρο Προύσα και μου έκαναν 2 σημεία εντύπωση... πώς γράφεται το τζαμί στα τουρκικά, γιατί τα 2 τελευταία γράμματα πιο πολύ με υπογεγραμμένες μου μοιάζουν! Επίσης η φράση "πρώτη γυναίκα πιλότος πολεμικού αεροπλάνου Σαμπίνα Γκιοκτσέν" εννοεί την πρώτη γυναίκα πιλότο από την Τουρκία ή διεθνώς; Ευχαριστώ για το χρόνο σου! --Ttzavarasσυζήτηση 13:34, 22 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Δες τι βρήκα![επεξεργασία κώδικα]

Κοίτα εδώ! Καλές συνεισφορές! --ΑΝώΔυΝος 11:10, 23 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Θενκς φορ δε σταρ Κώστα. Θέλει γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να φτιαχτεί αυτό το άρθρο (από γαϊδουριά πάντως διαθέτω μπόλικη! SMocking.gif) αλλά σιγά σιγά θα γίνει. Το παραπάνω site της Basketpedya στάθηκε αφορμή για μια γερή κόντρα πριν από μήνες στην αγγλική wikipedia, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως πηγή (λανθασμένων όμως) πληροφοριών. Τελικά τους έστειλα ένα mail, αυτοί διόρθωσαν τις ανακρίβειες, διορθώθηκαν και τα καθέκαστα στην αγγλική wikipedia, σταματήσανε κι οι κόντρες, και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Dimitrisss 22:20, 24 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)
Ευχαριστώ πολύ για την απονομή του μεταλλίου Κώστα. Προς το παρόν συνεχίζω με Κύπελλο Κυπελλούχων και θα φορτώσω αναλυτικά τις περιόδους στους συνδέσμους που δημιούργησα με τα έτη. Ήδη έχω βάλει την πρώτη χρονιά (1967). Θα πρέπει να δημιουργήσω και ένα πρότυπο, ανάλογο με αυτό της Ευρωλίγκα.

Δημήτρη ποιο άρθρο χτίζεις; Και ποιες ανακρίβειες υπάρχουν άραγε εκεί (Basketpedya) σχετικά;

Καληνύχτα φίλοι, --ΑΝώΔυΝος 22:34, 24 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Πραγματικά υπέροχη δουλειά! Πρέπει βεβαίως να βοηθήσουμε και εμείς οι δυο με φόρτωμα στις επιμέρους σεζόν της Ευρωλίγκα. Πολύ δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ και στους δυο σας! --ΑΝώΔυΝος 22:46, 24 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Μηλιά Φωκίδας[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Costas78, είδα πως για το χωριό Μηλέα Φωκίδος το άλλαξες από Μηλέα Φωκίδος, όπως αναφέρεται και στην Ερατεινή, που είναι και το επίσημο όνομά του σε Μηλιά Φωκίδας. Υπήρχε λόγος? Πάντως προσέθεσες και πληθυσμό. Μπορείς να μου πεις από πού τον βρήκες? Ίσως είναι τα επίσημα στοιχεία του 2001, αλλά είναι υπερβολικά πολλαπλάσιος του πραγματικού! Drxai 16:37, 28 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)