Κατάλογος των διπλωματικών αποστολών στο Καζακστάν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτό το λήμμα παρουσιάζει τις διπλωματικές αποστολές στο Καζακστάν. Σήμερα, η Αστανά, σημερινή πρωτεύουσα της χώρας, έχει 62 πρεσβείες από άλλες χώρες, ενώ το Αλμάτι, η πρώην πρωτεύουσα της χώρας, έχει 1 πρεσβεία άλλης χώρας.

Χάρτης των διπλωματικών αποστολών στο Καζακστάν

Αλμάτι

Άλλες θέσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γραφεία-παραρτήματα των πρεσβειών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αλμάτι

Γενικά προξενεία/Προξενεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επίτιμα Προξενεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Χώρες που εκπροσωπούνται από πρεσβείες άλλων χωρών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Στη Μόσχα, εκτός από τις χώρες με παρένθεση: 

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Consulate-General of Turkey in Almaty
  2. http://www.mrecic.gov.ar/
  3. http://www.russia.embassy.gov.au/mscw/aboutus.html
  4. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  5. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 22 Σεπτεμβρίου 2012. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  6. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 29 Νοεμβρίου 2012. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  7. «http://www.mfa.gov.cy/mfa/mfa2006.nsf/All/A15F4733110D39A2C22571C7002D3009?». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Δεκεμβρίου 2012. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017.  Εξωτερικός σύνδεσμος στο |title= (βοήθεια)
  8. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  9. http://www.minex.gob.gt/DirectorioPaisesRelacion.aspx
  10. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 1 Μαΐου 2018. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  11. http://www.dfa.ie/home/index.aspx?id=5480
  12. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 1 Δεκεμβρίου 2012. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  13. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  14. http://mfa.gov.mk/bilateralni-app/examples/predstavnistva_vo_stranstvo_en/index.html[νεκρός σύνδεσμος]
  15. http://www.foreign.gov.mt/Default.aspx?
  16. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 21 Απριλίου 2016. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  17. http://www.mfa.gov.md/missions-of-rm/
  18. http://www.mfat.govt.nz/Embassies/1-NZ-representatives-overseas/index.php
  19. http://www.mfa.gov.ng/asia-world/251-russia-moscow-nigerian-embassy[νεκρός σύνδεσμος]
  20. http://www.rree.gob[νεκρός σύνδεσμος].
  21. http://www.portugal.gov.pt/pt/os-ministerios/ministerio-dos-negocios-estrangeiros/quero-saber-mais/sobre-o-ministerio/representacoes-diplomaticas-portuguesas/embaixadas-e-postos-consulares.aspx#C
  22. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 15 Μαρτίου 2018. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  23. http://moscow.embassy.si/en
  24. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Μαρτίου 2016. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  25. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Ιανουαρίου 2013. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017. 
  26. http://www.mrree.gub.uy/frontend/page?1,inicio,embajadas,O,es,0,