Συζήτηση χρήστη:Kostisl

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Kostisl/Αρχείο2 στις 2018-08-06.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)
2A02:587:801C:142A:5A:C747:A74A:89AD (συζήτησησυνεισφορές)

Καλά δεν υπάρχεις! Υπάρχει το αγγλικό λήμμα και είδα ότι έχεις συνεισφέρει. Γιατί δεν ζήτησες να το διαγράψουν κι από εκεί? Φαίνεται καθαρά ο προδοτικός ανθελληνικός σου ρόλος, το μίσος σου για την Ελλάδα. Και το προηγούμενο λήμμα αντιγραφή από το αγγλικό ήταν κι όχι οι ψευτιές που έγραψες στη σελίδα συζήτησης για να διαγραφεί τελικά από τον Cubic.

Είναι πραγματικά απίστευτο, όχι αυτά που κάνεις, αλλά που σε στηρίζουν με λύσσα ο Καλογερόπουλος, ο Cubic, το Geraki! Απίστευτο!

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@Cinadon36 δεν κατάλαβα το ερώτημά σου. Μετέφρασα απευθείας από το tool ένα κομμάτι του αγγλικού λήμματος. Δεν θυμάμαι να είδα κάπου προειδοποίηση ότι υπήρχε λήμμα και είχε διαγραφεί. Αλλά και έτσι να είναι, θα φανταζόμουν ότι υπήρχε κάποιο θέμα copyright και διεγράφη, όχι θέμα εγκυκλοπαιδικότητας. Μπορείς να εξηγήσεις τι πρόβλημα υπάρχει με το λήμμα όπως είναι σήμερα;

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@Cinadon36 βλέπω τώρα ότι έβαλες σήμανση copyright. Όπως μπορείς να δεις στο ιστορικό, το λήμμα είναι πιστή μετάφραση του αγγλικού, το οποίο δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα. Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την παρέμβασή σου.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Λαθος μου για το copyright. Παντως για την επαναδημιουργια ενος λημματος, η διαδικασια ειναι άλλη.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Είχε διαγραφεί το 2009 γιατί ήταν συρραφή από διάφορες σελίδες. Αν είναι τώρα μετάφραση, δεν υπάρχει θέμα για την επαναδημιουργία του.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Οκ

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar @Cinadon36 είναι ακριβής μετάφραση, μέσω το tool. Οπότε θεωρώ το θέμα λήξαν.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι οκ. Ληξαν.

Απαντήστε στο "Γεια σου, γιατί επανέφερες το Απελευθερωτικός Αγώνας της Κύπρου 1955-59 το οποίο ειχε διαγραφεί;"
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, θα κάνεις κάτι με αυτό το περιεχόμενο;

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, το μετέφερα στο Άμυκος (αποσαφήνιση). Δεν το είχα δει, έκανα μετάφραση και με άφησε να το κάνω από πάνω.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@FocalPoint μπορείς να βάλεις το ιστορικό του εκεί;

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Ολόκληρο το ιστορικό εύκολα. Μέρος του ιστορικού, ξέρω ότι είναι εφικτό, αλλά δε θυμάμαι αν το έχω κάνει ή αν το έχω προσπαθήσει. Ευκαιρία για εξάσκηση. Στη χειρότερη περίπτωση, ξαναφτιάχνεις το Άμυκλος εσύ, οπότε και πάλι εσύ θα φαίνεσαι. Θα σου πω.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Κωστή, παρακαλώ πολύ, πάρε αυτό που έφτιαξες από το Άμυκος (αποσαφήνιση) και βάλε το στο Άμυκος. Ιδανικά αντιγράφοντας και το αρχικό σχόλιο (Δημιουργήθηκε από μετάφραση της σελίδας "Amykos (Sohn des Priamos)") που δείχνει από που βρήκες το κείμενο. Μετά θα διαγράψω το ιστορικό αυτό από την αποσαφήνιση. Τελικά δε θυμάμαι πως μεταφέρεται μέρος του ιστορικού. Μπορώ μόνο να εμφανίσω μέρος του ιστορικού, όχι όμως να το μοιράσω στα δυο. Τουλάχιστον όχι χωρίς μελέτη.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν κατάλαβα τι θες να κάνω!

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ ξαναφτιάξε το Άμυκος. Αντέγραψέ το από το ιστορικό του [[Άμυκος (αποσαφήνιση)].

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω τώρα είναι και τα δύο οκ.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, είναι μια χαρά. Και πάλι καλησπέρα και ευχαριστίες.

Απαντήστε στο "Άμυκος"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Έχει ξεκινήσει το Άνοιξη ΚΑΕ 2021, ένας διαγωνισμός για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που τρέχει και εδώ για έκτη χρονιά. Τα έπαθλα για πέντε χρήστες είναι βιβλία αξίας 80 ευρώ.

Απαντήστε στο "Άνοιξη ΚΑΕ 2021"
Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, το θεωρώ κρίμα να μετατρέπεται σε απλή ανακατεύθυνση, ειδικά όταν υπάρχει υλικό για κανονικό λήμμα. Σίγουρα, θα συμφωνήσω πως το να είναι κενό και κόκκινο δεν είναι ωραίο, αλλά από την άλλη και η μετατροπή σε απλή ανακατεύθυνση επίσης δεν είναι ότι το καλύτερο. 😕

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Σωστά, απλά θεώρησα καλό να είναι ανακατεύθυνση μέχρι να γραφεί λήμμα. Είναι πολλά τα λήμματα που κατευθύνουν εκεί και είναι κρίμα να είναι κόκκινο. Έκανα και διόρθωση, για να είναι πιο συγκεκριμένη η ανακατεύθυνση.@Glorious 93

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, σίγουρα, έτσι κι αλλιώς ένα μικρό "κενό" το νιώθω που βλέπω κόκκινους τους συνδέσμους και για το σερβικό κυριλλικό αλφάβητο, αλλά και για το σερβικό λατινικό αλφάβητο. Ίσως κάποια στιγμή προχωρήσω στη δημιουργία τους. 🤷‍♂️ Έτσι κι αλλιώς έχω ασχοληθεί αρκετά με τη θεματολογία της ευρύτερης περιοχής για να πω πως μου είναι αδιάφορο σαν θέμα. 😅

Απαντήστε στο "Σερβικό κυριλλικό αλφάβητο"
ליאור (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα!


I've [https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%3A%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD&type=revision&diff=8475422&oldid=8290240 left a message] at the Greek reference desk, but its history suggests that it's somewhat inactive. Could you please be so kind as to direct my question to some relevant expert on the Greek Wikipedia? Ευχαριστώ πολύ! ~~~~

Απαντήστε στο "Πάρε με / Ρένα Πάντα"
Ο Λαός δεν ξέχνα τη σημαίνει δεξιά (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας,ζητώ συγνώμη για τους βανδαλισμούς στο λήμμα Νέα Δημοκρατία, θέλω να συνεισφέρω και εγώ στην Βικιπαίδεια αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει και δεύτερο λογαριασμό την προηγούμενη εβδομάδα, και επειδή ο άλλος λογαριασμός έχει καλύτερο όνομα χρήστη προτιμώ να χρησιμοποιώ εκείνον και αυτός να φραγεί.

Απαντήστε στο "Συγνώμη για τους βανδαλισμούς"
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)
Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Τον γενικό κανόνα τον καταλαβαίνω. Εδώ γιατί να μην μπορεί κανείς από την αποσαφήνιση να δει με ένα κλικ ποια είναι η μία Νίκαια και ποιά η άλλη;

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Μα ο σκοπός της συγκεκριμένης αποσαφήνισης είναι να αποσαφηνισοτύν οι μητροπόλεις όχι η Νίκαια. Ο αναγνώστης που φτάνει εδώ αναζητάει μία από τις δύο μητροπόλεις. Πρέπει να υπάρχουν σύνδεσμοι μόνο προς τους αποσαφηνιζόμενους όρους ώστε να μπορεί να τους διακρίνει ξεκάθαρα και να επιλέξει όποιον αναζητούσε τελικά.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο. Κάποιος που ξέρει την Μητρόπολη Νίκαιας Πειραιά μόνο, αν γράψει Ιερά Μητρόπολις Νικαίας θα βγει στην αποσαφήνιση, θα δει μια Νίκαια Βιθυνίας που ενδεχομένως δεν έχει ακούσει ποτέ, και για να μάθει ποια είναι αυτή θα πρέπει να πάει στην αντίστοιχη Μητρόπολη και να βρει το λινκ. Το βρίσκω περίπλοκο, και χωρίς λόγο. Αλλά όπως νομίζεις.

Απαντήστε στο "Αποσαφηνίσεις"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα