Συζήτηση χρήστη:Kostisl

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Kostisl/Αρχείο2 στις 2018-08-06.

ליאור (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα!


I've [https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%3A%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF_%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD&type=revision&diff=8475422&oldid=8290240 left a message] at the Greek reference desk, but its history suggests that it's somewhat inactive. Could you please be so kind as to direct my question to some relevant expert on the Greek Wikipedia? Ευχαριστώ πολύ! ~~~~

Απαντήστε στο "Πάρε με / Ρένα Πάντα"
Ο Λαός δεν ξέχνα τη σημαίνει δεξιά (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας,ζητώ συγνώμη για τους βανδαλισμούς στο λήμμα Νέα Δημοκρατία, θέλω να συνεισφέρω και εγώ στην Βικιπαίδεια αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει και δεύτερο λογαριασμό την προηγούμενη εβδομάδα, και επειδή ο άλλος λογαριασμός έχει καλύτερο όνομα χρήστη προτιμώ να χρησιμοποιώ εκείνον και αυτός να φραγεί.

Απαντήστε στο "Συγνώμη για τους βανδαλισμούς"
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)
Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Τον γενικό κανόνα τον καταλαβαίνω. Εδώ γιατί να μην μπορεί κανείς από την αποσαφήνιση να δει με ένα κλικ ποια είναι η μία Νίκαια και ποιά η άλλη;

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Μα ο σκοπός της συγκεκριμένης αποσαφήνισης είναι να αποσαφηνισοτύν οι μητροπόλεις όχι η Νίκαια. Ο αναγνώστης που φτάνει εδώ αναζητάει μία από τις δύο μητροπόλεις. Πρέπει να υπάρχουν σύνδεσμοι μόνο προς τους αποσαφηνιζόμενους όρους ώστε να μπορεί να τους διακρίνει ξεκάθαρα και να επιλέξει όποιον αναζητούσε τελικά.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο. Κάποιος που ξέρει την Μητρόπολη Νίκαιας Πειραιά μόνο, αν γράψει Ιερά Μητρόπολις Νικαίας θα βγει στην αποσαφήνιση, θα δει μια Νίκαια Βιθυνίας που ενδεχομένως δεν έχει ακούσει ποτέ, και για να μάθει ποια είναι αυτή θα πρέπει να πάει στην αντίστοιχη Μητρόπολη και να βρει το λινκ. Το βρίσκω περίπλοκο, και χωρίς λόγο. Αλλά όπως νομίζεις.

Απαντήστε στο "Αποσαφηνίσεις"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα