Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Συντόμευση:
ΒΠ:ΣΓ
Αρχείο
2009-2010
2011-2012
2013-2014
2015-2016

Το σημειωματάριο γραφειοκρατών είναι ο χώρος, όπου μπορούμε να αφήσουμε ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες. Ο σκοπός του είναι να διευκολύνεται ο συντονισμός των ενεργειών των γραφειοκρατών, με το να διαβάζουν όλοι τα μηνύματα και τις πληροφορίες που τους αφορούν. Καλό είναι κάθε νέο θέμα να το βάζετε κάτω από μια νέα επικεφαλίδα.

Είστε στον κατάλληλο χώρο;
Ο χώρος αυτός απευθύνεται, βασικά, προς τους γραφειοκράτες. Οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα εδώ, για να ζητήσει μια ενέργεια ή να ρωτήσει κάτι. Όμως, πριν να αρχίσετε μια συζήτηση εδώ, σκεφτείτε αν αυτός ο χώρος είναι ο πιο κατάλληλος:

 • Αν το πρόβλημα ή η αίτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των γραφειοκρατών, αλλά των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι το Σημειωματάριο διαχειριστών.
 • Αν η συζήτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι η Αγορά ή η συζήτηση του σχετικού λήμματος.
 • Οι ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι γραφειοκράτες είναι:
  • Να παραχωρούν ή να αφαιρούν ιδιότητα bot σε λογαριασμούς χρηστών.
  • Να παραχωρούν ή να αφαιρούν άλλες ιδιότητες όπως "δημιουργού λογαριασμών", "απαλλαγής από φραγή IP" κλπ.
  • Να μετατρέπουν λογαριασμούς χρηστών σε διαχειριστές και γραφειοκράτες, αφού όμως πρώτα έχει προηγηθεί συζήτηση στη Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές.
  • Οι μετονομασίες χρηστών δεν είναι πλέον έργο των τοπικών γραφειοκρατών αλλά των global renamers με αίτημα στην Ειδικό:GlobalRenameRequest. Κατά συνήθεια/παράδοση και για εξυπηρέτηση των χρηστών, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν αιτήματα στο παρόν σημειωματάριο, που θα εξυπηρετούνται με τον ίδιο τρόπο.
Εργαλεία


Αλλαγή ονόματος[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας, θα ήθελα να αλλάξει το όνομα χρήστη μου από Nik1956 σε ngiamalis (θεωρώ ότι ειναι πιο συγκεκριμένο να περιλαμβάνει το πρώτο μικρο γραμμα απο το όνομα μου και το πλήρες επώνυμό μου

Νέα υποψηφιότητα Διαχειριστή[επεξεργασία κώδικα]

Μια έγκυρη πρόταση για νέο Διαχειριστή κατατέθηκε σε αυτή τη σελίδα. Παρακαλώ να ακολουθήσουν οι ενδεδειγμένες περαιτέρω ενέργειες.
Αντιγόνη (συζήτηση) 14:47, 3 Μαΐου 2017 (UTC)


Ελήφθη Αντιγόνη! Ανακοινώνω και στην Αγορά. - geraki (συζήτηση) 15:09, 3 Μαΐου 2017 (UTC)

Check[επεξεργασία κώδικα]

Ελέγξτε το-Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:51, 10 Μαΐου 2017 (UTC)


meta:Special:GlobalRenameProgress/Geonestok -- geraki (συζήτηση) 08:09, 13 Μαΐου 2017 (UTC)

Αίτημα μετονομασίας[επεξεργασία κώδικα]

Λόγω ότι υπάρχει ήδη χρήστης που ονομάζεται Istoria, και κάποιοι χρήστες μας συγχέουν, λόγω ότι το παρωνύμιο αυτό με περιορίζει σε μια ενασχόληση με μια ιστορική περίοδο η οποία έχει αρχίσει και με κουράζει. Παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να με μετονομάσει σε "Αντικαθεστωτικός".

Ευχαριστώ.--Istoria1944 (συζήτηση) 07:58, 13 Μαΐου 2017 (UTC)


meta:Special:GlobalRenameProgress/Αντικαθεστωτικός - geraki (συζήτηση) 08:08, 13 Μαΐου 2017 (UTC)

CeeKay[επεξεργασία κώδικα]

O CeeKay δεν είναι πια διαχειριστής. Του αφαιρέθηκε η ιδιότητα. Όμως εμφανίζεται το όνομά του ακόμα στην Κατηγορία "Διαχειριστές". Πρέπει να γίνει η σχετική επέμβαση στη σελίδα χρήστη του και να αφαιρεθεί η Κατηγορία. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 08:25, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Έγινε, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν η παρέμβαση γραφειοκράτη για αυτό, ήταν μια απλή επεξεργασία. --cubic[*]star 08:35, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Q4615128[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει στα wikidata αντιστοίχηση στην ελληνόγλωσση Βικιπαίδεια. Μήπως είναι καλύτερα να δημιουργηθεί και ιδιαίτερη σελίδα πριν γίνει οποιαδήποτε αντιστοίχηση; --Xoristzatziki (συζήτηση) 19:56, 5 Ιουλίου 2017 (UTC)

Χρήστης:Proodeftiki[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, η Προοδευτική είναι μια ομάδα με ιστορία και είναι κρίμα κάποιος που ήδη έχει υποστεί (δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία) φραγή να οικειοποιείται μια πιθανή συσχέτιση. Νομίζω ότι θα πρέπει να ζητηθεί από τον συνβικιπαιδιστή μας να αναφέρει σαφώς στη σελίδα του ότι δεν σχετίζεται με την Προοδευτική, γιατί στη σελίδα συζήτησής του αφήνει (εμμέσως πλην σχετικά σαφώς) να υπονοηθεί ότι σχετίζεται με κάποιον τρόπο. (γράφει για φωτογραφίες που ανεβάζει: Ειναι φωτογραφιες που υπαρχουν σε κορνιζες στα γραφεια της Προοδευτικης και στα αρχεια της ομαδας). Αυτό στα πλαίσια του Βικιπαίδεια:Πολιτική ονομασίας χρηστών το οποίο, εγώ μεν συμπλήρωσα αλλά αντιγράφοντας την πολιτική της αγγλόφωνης Βικιπαίδειας και υποθέτω ότι υπάρχει (στις προσθήκες που έκανα) σύμπνοια στην κοινότητα. Ο χρήστης έχει κάνει ήδη συνεισφορές στην ομώνυμη (με το όνομα χρήστη) ομάδα στην αγγλόφωνη και έχει αρκετά προβλήματα. Εκτός αν το θεωρούμε πολύ ακραίο (για την ώρα) --Xoristzatziki (συζήτηση) 20:35, 5 Ιουλίου 2017 (UTC)

Αίτηση μετονομασίας[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη, ο κωδικός μου να μετονομαστεί σε «Du bist nicht Buckethead.» Μερσί. --Υπάρχω (συζήτηση) 20:06, 7 Ιουλίου 2017 (UTC)

Χρήστης:nik1956[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα θα ήθελα να αλλάξω το όνομα χρήστη από nik1956 σε ngiamalis είναι πιο κατατοπιστικό και δείχνει αμέσως την ταυτότητά μου Ευχαριστώ Nik1956 (συζήτηση)

@Nik1956: Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου εδώ. [1] Xaris333 (συζήτηση) 01:22, 26 Αυγούστου 2017 (UTC)


Έχω δοκιμάσει πολλές φορές από τον Αύγουστο να κάνω τη μετονομασία αλλά βγάζει σφάλμα που δεν θα έπρεπε. Θα το αναφέρω ως πρόβλημα προς επίλυση. - geraki (συζήτηση) 13:52, 29 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Αφαίρεση δικαιωμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Ζητώ αφαίρεση δικαιωμάτων των διαχειριστών

 • Gts-tg
 • CubicStar

Αίσχος! Που καταντήσαμε! --Υπάρχω (συζήτηση) 20:42, 28 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)


Δεν αφαιρούνται τα δικαιώματα, δεν είναι αυτή η διαδικασία και δεν επικνύεις δόκιμους λόγους αφαίρεσης. Σε συνδυασμό με τη σχετική συζήτηση στην Αγορά, απορρίπτεται. - geraki (συζήτηση) 13:50, 29 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)