Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Συντόμευση:
ΒΠ:ΣΓ
Αρχείο
2009-2010
2011-2012
2013-2014
2015-2016
2017-2018

Το σημειωματάριο γραφειοκρατών είναι ο χώρος, όπου μπορούμε να αφήσουμε ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες. Ο σκοπός του είναι να διευκολύνεται ο συντονισμός των ενεργειών των γραφειοκρατών, με το να διαβάζουν όλοι τα μηνύματα και τις πληροφορίες που τους αφορούν. Καλό είναι κάθε νέο θέμα να το βάζετε κάτω από μια νέα επικεφαλίδα.

Είστε στον κατάλληλο χώρο;

Ο χώρος αυτός απευθύνεται, βασικά, προς τους γραφειοκράτες. Οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα εδώ, για να ζητήσει μια ενέργεια ή να ρωτήσει κάτι. Όμως, πριν να αρχίσετε μια συζήτηση εδώ, σκεφτείτε αν αυτός:

 • Αν το πρόβλημα ή η αίτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των γραφειοκρατών, αλλά των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι το Σημειωματάριο διαχειριστών.
 • Αν η συζήτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι η Αγορά ή η συζήτηση του σχετικού λήμματος.
 • Οι ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι γραφειοκράτες είναι:
  • Να παραχωρούν ή να αφαιρούν δικαιώματα bot σε λογαριασμούς χρηστών.
  • Να παραχωρούν ή να αφαιρούν άλλες ιδιότητες όπως «δημιουργού λογαριασμών», «απαλλαγής από φραγή IP» κλπ.
  • Να μετατρέπουν λογαριασμούς χρηστών σε διαχειριστές και γραφειοκράτες, αφού όμως πρώτα έχει προηγηθεί συζήτηση στη Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές.
  • Οι μετονομασίες χρηστών δεν είναι πλέον έργο των τοπικών γραφειοκρατών, αλλά των global renamers με αίτημα στην Ειδικό:GlobalRenameRequest. Κατά συνήθεια/παράδοση και για εξυπηρέτηση των χρηστών, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν αιτήματα στο παρόν σημειωματάριο, που θα εξυπηρετούνται με τον ίδιο τρόπο.
Εργαλεία


Μετονομασία Ρεβιθάκης[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας. Θα ήθελα να μετονομαστω σε "ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ". ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Ρεβιθάκης (συζήτησησυνεισφορά) 19:42, 16 Μαρτίου 2019 (UTC).

Καλησπέρα. Η αίτηση για καθολική μετονομασία χρήστη δεν απευθύνεται πλέον στους γραφειοκράτες, αλλά σε ειδική σελίδα εδώ. Το αίτημα θα εξεταστεί από τους stewards και όταν γίνει η μετονομασία σου θα ειδοποιηθείς με e-mail. Καλή συνέχεια. --Ttzavarasσυζήτηση 22:09, 16 Μαρτίου 2019 (UTC)

Γειά σου Ρεβιθάκης. Γιατί δεν μετονομάζεσαι σε "ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ" ; ——Chalk19 (συζήτηση) 06:56, 18 Μαρτίου 2019 (UTC)

Έκανα τη μετονομασία με βάση το αίτημα GlobalRenameRequest. - geraki (συζήτηση) 08:42, 18 Μαρτίου 2019 (UTC)

Αίτηση αφαίρεσης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, αιτούμαι την αφαίρεση των διαχειριστικών εργαλείων από τον λογαριασμό μου, καθώς πιστεύω ενεργά πως η διαχειριστική ιδιότητα θα πρέπει να μεταβληθεί σε μη μόνιμη, και καθώς ο ίδιος δεν έχω να προσφέρω άλλο κάτι παραπάνω. Ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπολοίπους που έχουν την ίδια θεώρηση, και να υπάρξουν πολλοί νεότεροι διαχειριστές που θα τους υπερκαλύψουν. Ευχαριστώ, και ειδοποιήστε μόλις επεξεργαστεί η αίτηση στην τρέχουσα σελίδα, καθώς απόσο γνωρίζω οι γραφειοκράτες δεν έχουν την δυνατότητα άμεσης αφαίρεσης. Gts-tg (συζήτηση) 08:14, 30 Απριλίου 2019 (UTC)

Κλείσιμο ψηφοφορίας[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ τους γραφειοκράτες που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία να κλείσουν την σχετική διαδικασία.--Diu (συζήτηση) 13:51, 18 Ιουνίου 2019 (UTC)  Έγινε--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:50, 19 Ιουνίου 2019 (UTC)