Συζήτηση:Υπόθεση Μυρτώς Παπαδομιχελάκη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος « Υπόθεση Μυρτώς Παπαδομιχελάκη ».

Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.

Τίτλος λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Ψάχνοντας με google search την "υπόθεση Μυρτώς Παπαδομιχελάκη", βρήκα 2 αποτελέσματα, και τα 2 στην ελληνική ΒΠ. Νομίζω πρέπει να μετονονομαστεί το λήμμα σε "Μυρτώ Παπαδομιχελάκη". Τζσυντυχάννουμε 15:54, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)


Θα έπρεπε να το ψάξεις χωρίς εισαγωγικά.

Το θέμα του λήμματος είναι η υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού της, όχι το πρόσωπο το ίδιο. Λήμμα για γεγονός είναι, όχι βιογραφικό. - geraki (συζήτηση) 16:04, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Θα ηταν μεγάλο λαθος να το εψαχνα χωρις εισαγωγικά πιστευω, γιατι θα μου εβγαζε ενα τονο ασχετα αποτελεσματα. "Υποθεση Μ.Π." δεν υπαρχει σε καμια σοβαρη πηγη. Τζσυντυχάννουμε 16:52, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Ο τίτλος λήμματος ειναι ΣΥΝΘΕΣΗ, θα τον μετακινήσω στο όνομα του θύματος. Τζσυντυχάννουμε 19:59, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Είναι απλώς ένας περιγραφικός τίτλος που μπορούν να βάλουν οι συντάκτες της Βικιπαίδειας ακολουθώντας τη σύμβασή που έχουν. Το ότι δεν εμφανίζεται (σχεδόν) πουθενά στο ίντερνετ δεν σημαίνει τίποτα. (Και να χαρείτε ό,τι αγαπάτε, όχι «Μυρτούς»). --cubic[*]star 21:12, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Ok, CubicStar οι περιγραφικοί όροι επιτρέπονται, δεν το ήξερα. Αν και μου φαίνονται σαν slippery slope για Συνθεση. Τζσυντυχάννουμε 21:45, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)