Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή Κατηγορία
Π.Α.Σ. Λαμία 1964 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Λαμία 1964 1964 Λαμία Super League 1
Α.Π.Ο. Αταλάντη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος «Η Αταλάντη» 1968 Αταλάντη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Α.Ε. Καλυβίων Αθλητική Ένωση Καλυβίων 1979 Λαμία Α΄ ΕΠΣΦ
Α.Ε. Μαλεσίνα 2008 Αθλητική Ένωση Μαλεσίνας 2008 2008 Μαλεσίνα Α΄ ΕΠΣΦ
Α.Ε. Νέου Κρικέλλου Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου 1972 Νέο Κρίκελλο Α΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Στυλίδας1 Αθλητικός Όμιλος Στυλίδας «Στυλίς» 1968 Στυλίδα Α΄ ΕΠΣΦ
Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 2017 Σπερχειάδα Α΄ ΕΠΣΦ
Άρης Αγίου Κωνσταντίνου Αθλητικός Σύλλογος Άρης Αγίου Κωνσταντίνου 1931 Άγιος Κωνσταντίνος Α΄ ΕΠΣΦ
Δάφνη Λιβανάτων Αθλητικός Σύλλογος Δάφνη Λιβανατών 1958 Λιβανάτες Α΄ ΕΠΣΦ
Κεραυνός Βαθυκοίλου Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Βαθυκοίλου 1983 Βαθύκοιλο Α΄ ΕΠΣΦ
Νίκη Αγίας Παρασκευής Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Αγίας Παρασκευής 1979 Αγία Παρασκευή Α΄ ΕΠΣΦ
Ολυμπιακός Λαμίας Ολυμπιακός Λαμίας 1977 Λαμία Α΄ ΕΠΣΦ
Οπούντιος Μαρτίνου Αθλητικός Σύλλογος Οπούντιος Μαρτίνου 1931 Μαρτίνο Α΄ ΕΠΣΦ
Παμμωλιακός Αθλητικός Σύλλογος Παμμωλιακός 1958 Μώλος Α΄ ΕΠΣΦ
Προοδευτική Λάρυμνας Αθλητικός Σύλλογος Προοδευτική Λάρυμνας 1958 Λάρυμνα Α΄ ΕΠΣΦ
Α.Ε. Δίβρης Αθλητική Ένωση Δίβρης 1982 Δίβρη Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ε. Εχιναίων2 Αθλητική Ένωση Εχιναίων 2016 Ράχες Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ε. Νέας Άμπλιανης Αθλητική Ένωση Νέας Άμπλιανης 1976 Λαμία Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Γαρδίκι Ομιλαίων Αθλητικός Όμιλος Γαρδίκι Ομιλαίων 2018 Γαρδίκι Ομιλαίων Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Γλύφας Αθλητικός Όμιλος Γλύφας 1981 Γλύφα Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Καινουρίου Αθλητικός Όμιλος Καινουρίου 1988 Καινούργιο Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Καλαποδίου Αθλητικός Όμιλος Καλαποδίου 2009 Καλαπόδι Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Καμένων Βούρλων Αθλητικός Όμιλος Καμένων Βούρλων 1966 Καμένα Βούρλα Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Σκάρφειας Αθλητικός Όμιλος Σκάρφειας 2013 Σκάρφεια Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Τσούκας Αθλητικός Όμιλος Τσούκας 1981 Τσούκα Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Ο. Φραντζή Αθλητικός Όμιλος Φραντζή 1977 Φραντζή Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Π.Σ. Αταλάντη '92 Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Αταλάντη 92» 1992 Αταλάντη Β΄ ΕΠΣΦ
Α.Σ. Λιανοκλάδι Αθλητικός Σύλλογος Λιανοκλάδι Λιανοκλάδι Β΄ ΕΠΣΦ
Ο.Φ. Ηράκλειας Όμιλος Φιλάθλων Ηράκλειας Φθιώτιδας 1981 Ηράκλεια Β΄ ΕΠΣΦ
Π.Α.Ο. Ανθήλης3 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ανθήλης 1952 Ανθήλη Β΄ ΕΠΣΦ
Αγρότης Τραγάνας Αθλητικός Όμιλος Αγρότης Τραγάνας 1976 Τραγάνα Β΄ ΕΠΣΦ
Αετός Μενδενίτσας Αθλητικός Όμιλος Αετός Μενδενίτσας 1982 Μενδενίτσα Β΄ ΕΠΣΦ
Αναγέννηση Νέας Γιαννιτσούς Αναγέννηση Νέας Γιαννιτσούς Γιαννιτσού Β΄ ΕΠΣΦ
Αστέρας Αγίου Σεραφείμ Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Αγίου Σεραφείμ 1975 Άγιος Σεραφείμ Β΄ ΕΠΣΦ
Αστέρας Σταυρού Αθλητικός Σύλλογος Αστήρ Διασταύρωσης Λιανοκλαδίου - Σταυρού 1974 Σταυρός Β΄ ΕΠΣΦ
Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς 1980 Παλαιά Γιαννιτσού Β΄ ΕΠΣΦ
Ατσαλένιος Πετρωτού Αθλητικός Όμιλος Ατσαλένιος Πετρωτού Δομοκού Πετρωτό Β΄ ΕΠΣΦ
Αχιλλέας Δομοκού Αθλητικός Όμιλος Αχιλλέας Δομοκού 1930 Δομοκός Β΄ ΕΠΣΦ
Δαφνησιακός Αρκίτσας Αθλητικός Σύλλογος Δαφνησιακός Αρκίτσας 1955 Αρκίτσα Β΄ ΕΠΣΦ
Δόξα Ζηλευτού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Ζηλευτού 1978 Ζηλευτό Β΄ ΕΠΣΦ
Δόξα Μοσχοχωρίου Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Μοσχοχωρίου 1952 Μοσχοχώρι Β΄ ΕΠΣΦ
Εθνικός Κομποτάδων Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Κομποτάδων 1976 Κομποτάδες Β΄ ΕΠΣΦ
Ελατειακός Αθλητικός Όμιλος Ελατειακός 1930 Ελάτεια Β΄ ΕΠΣΦ
Ευρυτανικός Αθλητικός Σύλλογος Νέας Ευρυτανίας Ευρυτανικός 1985 Λαμία Β΄ ΕΠΣΦ
Θύελλα Μεγάλης Βρύσης Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Μεγάλης Βρύσης 1980 Μεγάλη Βρύση Β΄ ΕΠΣΦ
Θύελλα Ροδωνιάς Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Ροδωνιάς 1972 Ροδωνιά Β΄ ΕΠΣΦ
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Αθλητική Ένωση Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 1959 Άγιος Γεώργιος Β΄ ΕΠΣΦ
Κηφισσός Κάτω Τιθορέας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κηφισσός Κάτω Τιθορέας 1946 Κάτω Τιθορέα Β΄ ΕΠΣΦ
Κομνηνός Κόμνηνας Αθλητικός Σύλλογος Κομνηνός Κόμνηνας 1980 Κόμνηνα Β΄ ΕΠΣΦ
Μεξιατικός Αθλητικός Σύλλογος Μεξιατικός 1964 Μεξιάτες Β΄ ΕΠΣΦ
Όμβρος Ομβριακής Αθλητικός Σύλλογος Όμβρος Ομβριακής 1931 Ομβριακή Β΄ ΕΠΣΦ
Παρνασσός Αμφίκλειας Γυμναστικός Σύλλογος Παρνασσός Αμφίκλειας 1931 Αμφίκλεια Β΄ ΕΠΣΦ
Πελασγιακός Αθλητικός Όμιλος Πελασγιακός 1952 Πελασγία Β΄ ΕΠΣΦ
Ρεγγίνι Αθλητικός Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «το Ρεγγίνι» 1977 Ρεγκίνι Β΄ ΕΠΣΦ
Ένωση 20104 Αθλητική Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας 2010 Ανενεργό
Παγκρατιακός Αθλητικός Όμιλος Παγκρατιακός Λαμίας 1976 Λαμία Ανενεργό
Μαγνησιακός Αθλητικός Σύλλογος Μαγνησιακός Λαμίας 1975 Λαμία Ανενεργό
Μαλιακός Στυλίδας Αθλητική Ένωση Μαλιακός Στυλίδας 1983 Στυλίδα Ανενεργό
Αστέρας Λαμίας Αστέρας Λαμίας FC 2011 Λαμία Ανενεργό
Αίαντας Λαμίας Αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Λαμίας 2004 Λαμία Ανενεργό
Ηρακλής Ροδίτσας Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Ροδίτσας 1932 Ροδίτσα Ανενεργό
Ατρόμητος Σπερχειάδας Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Σπερχειάδας 1952 Σπερχειάδα Ανενεργό
Νίκη Μακρακώμης Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Μακρακώμης 1953 Μακρακώμη Ανενεργό
Αγρότης Λιανοκλαδίου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αγρότης Λιανοκλαδίου 1961 Λιανοκλάδι Ανενεργό
Πανζελιακός Αθλητικός Όμιλος Πανζελιακός 1969 Ζέλι Ανενεργό
Πανδαμαστιακός Αθλητικός Όμιλος Πανδαμαστιακός 1972 Δαμάστα Ανενεργό
Ολυμπιακός Εξάρχου Ολυμπιακός Εξάρχου 1976 Έξαρχος Ανενεργό
Ράχες Αθλητικός Όμιλος Ραχέων 1977 Ράχες Ανενεργό
Κένταυρος Αχινού Αθλητικός Όμιλος Κένταυρος Αχινού 1980 Αχινός Ανενεργό
Ατρόμητος Αμουρίου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Αμουρίου 1980 Αμούρι Ανενεργό
Βίτωλη Αθλητική Ένωση Βίτωλης 1981 Βίτωλη Ανενεργό
Βράχα Αθλητικός Όμιλος Βράχας 1982 Λαμία Ανενεργό

1 Οι «Α.Ο. Στυλίδας» και «ΠΑΣ Προμηθέας Στυλίδας» συγχωνεύτηκαν σε μία ομάδα με όνομα «Α.Ο. Στυλίδας».[1]

2 Η «Α.Ε. Εχιναίων» προέρχεται από την συγχώνευση των συλλόγων «Α.Ο. Ραχών» και «Κένταυρος Αχινού»[2]

3 Ο Ολυμπιακός Ανθήλης το 2013 μετονομάστηκε σε «Π.Α.Ο. Ανθήλης».

4 Η «Ένωση 2010» προέρχεται από την συγχώνευση των συλλόγων «Ατρόμητος Σπερχειάδας» και «Νίκη Μακρακώμης».[3]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]