Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Έτος Ίδρυσης Περιοχή Κατηγορία
Λαμία Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Λαμίας 1964 1964 Λαμία Super League
Αχιλλέας Δομοκού Αθλητικός Όμιλος Αχιλλέας Δομοκού 1930 Δομοκός ΕΠΣΦ
Ολυμπιακός Λαμίας Ολυμπιακός Λαμίας 1977 Λαμία ΕΠΣΦ
Μαλεσίνα Αθλητική Ένωση Μαλεσίνας 2008 2008 Μαλεσίνα ΕΠΣΦ
Ένωση 20101 Αθλητική Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας 2010 Ανενεργό
Στυλίδα2 Αθλητικός Όμιλος Στυλίδας «Στυλίς» 1968 Στυλίδα Γ΄ Εθνική
Καλαπόδι Αθλητικός Όμιλος Καλαποδίου 2009 Καλαπόδι ΕΠΣΦ
Αταλάντη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Η Αταλάντη 1968 Αταλάντη ΕΠΣΦ
Δάφνη Λιβανάτων Αθλητικός Σύλλογος Δάφνη Λιβανατών 1958 Λιβανάτες ΕΠΣΦ
Άρης Αγ. Κων/νου Αθλητικός Σύλλογος Άρης Αγίου Κωνσταντίνου 1931 Αγ. Κων/νος ΕΠΣΦ
Καμένα Βούρλα Αθλητικός Όμιλος Καμένων Βούρλων 1966 Καμένα Βούρλα ΕΠΣΦ
Ευρυτανικός Αθλητικός Σύλλογος Νέας Ευρυτανίας Ευρυτανικός 1985 Λαμία ΕΠΣΦ
Αστέρας Σταυρού Αθλητικός Σύλλογος Αστήρ Διασταύρωσης Λιανοκλαδίου - Σταυρού 1974 Σταυρός Λαμίας ΕΠΣΦ
Παμμωλιακός Αθλητικός Σύλλογος Παμμωλιακός 1958 Μώλος ΕΠΣΦ
Νέο Κρίκελλο Αθλητική Ένωση Νέου Κρίκελλου 1972 Νέο Κρίκελλο ΕΠΣΦ
Κηφισσός Κ. Τιθορέας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κηφισσός Κάτω Τιθορέας 1946 Κάτω Τιθορέα ΕΠΣΦ
Ελατειακός Αθλητικός Όμιλος Ελατειακός 1930 Ελάτεια ΕΠΣΦ
Παγκρατιακός Αθλητικός Όμιλος Παγκρατιακός Λαμίας 1976 Λαμία Ανενεργό
Όμβρος Ομβριακής Αθλητικός Σύλλογος Όμβρος Ομβριακής 1931 Ομβριακή ΕΠΣΦ
Προοδευτική Λάρυμνας Αθλητικός Σύλλογος Προοδευτική Λάρυμνας 1958 Λάρυμνα ΕΠΣΦ
Δόξα Μοσχοχωρίου Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Μοσχοχωρίου 1952 Μοσχοχώρι ΕΠΣΦ
Αστέρας Αγίου Σεραφείμ Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Αγίου Σεραφείμ 1975 Άγιος Σεραφείμ ΕΠΣΦ
Παρνασσός Αμφίκλειας Γυμναστικός Σύλλογος Παρνασσός Αμφίκλειας 1931 Αμφίκλεια ΕΠΣΦ
Δαφνησιακός Αρκίτσας Αθλητικός Σύλλογος Δαφνησιακός Αρκίτσας 1955 Αρκίτσα ΕΠΣΦ
Ρεγγίνι ΣΑΜΕ Το Ρεγγίνι 1977 Ρεγκίνι ΕΠΣΦ
ΠΑΟ Ανθήλης3 Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ανθήλης 1952 Ανθήλη ΕΠΣΦ
Αγρότης Τραγάνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αγρότης Τραγάνας 1976 Τραγάνα ΕΠΣΦ
Σκάρφεια Αθλητικός Όμιλος Σκάρφειας 2013 Σκάρφεια ΕΠΣΦ
Κομνηνός Κόμνηνας Αθλητικός Σύλλογος Κομνηνός Κόμνηνας 1980 Κόμνηνα ΕΠΣΦ
Αετός Μενδενίτσας Αθλητικός Όμιλος Αετός Μενδενίτσας 1982 Μενδενίτσα ΕΠΣΦ
Νίκη Αγίας Παρασκευής Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Αγίας Παρασκευής 1979 Λαμία ΕΠΣΦ
Δίβρη Αθλητική Ένωση Δίβρης 1982 Δίβρη ΕΠΣΦ
Μαγνησιακός Αθλητικός Σύλλογος Μαγνησιακός Λαμίας 1975 Λαμία ΕΠΣΦ
Πελασγιακός Αθλητικός Όμιλος Πελασγιακός 1952 Πελασγία ΕΠΣΦ
ΑΕ Εχιναίων4 Αθλητική Ένωση Εχιναίων 2016 Ράχες ΕΠΣΦ
Κεραυνός Βαθυκοίλου Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Βαθυκοίλου 1983 Βαθύκοιλο ΕΠΣΦ
Γλύφα Αθλητικός Όμιλος Γλύφας 1981 Γλύφα ΕΠΣΦ
Μαλιακός Στυλίδας Αθλητική Ένωση Μαλιακός Στυλίδας 1983 Στυλίδα ΕΠΣΦ
Αστέρας Λαμίας Αστέρας Λαμίας FC 2011 Λαμία ΕΠΣΦ
Αίαντας Λαμίας Αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Λαμίας 2004 Λαμία ΕΠΣΦ
Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας 2017 Σπερχειάδα ΕΠΣΦ
Καλύβια Αθλητική Ένωση Καλυβίων 1979 Λαμία ΕΠΣΦ
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Αθλητική Ένωση Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 1959 Άγιος Γεώργιος ΕΠΣΦ
Δόξα Ζηλευτού Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Ζηλευτού 1978 Ζηλευτό ΕΠΣΦ
Μεξιατικός Αθλητικός Σύλλογος Μεξιατικός 1964 Μεξιάτες ΕΠΣΦ
Φραντζή Αθλητικός Όμιλος Φραντζή 1977 Φραντζή ΕΠΣΦ
Τσούκα Αθλητικός Όμιλος Τσούκας 1981 Τσούκα ΕΠΣΦ
Ατσαλένιος Πετρωτού Πετρωτό ΕΠΣΦ
Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς Παλαιά Γιαννιτσού ΕΠΣΦ
Θύελλα Ροδωνιάς Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Ροδωνιάς 1972 Ροδωνιά ΕΠΣΦ
Οπούντιος Μαρτίνου Αθλητικός Σύλλογος Οπούντιος Μαρτίνου 1932 Μαρτίνο ΕΠΣΦ
Ηρακλής Ροδίτσας Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Ροδίτσας 1932 Ροδίτσα Ανενεργό
Ατρόμητος Σπερχειάδας Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Σπερχειάδας 1952 Σπερχειάδα Ανενεργό
Νίκη Μακρακώμης Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Μακρακώμης 1953 Μακρακώμη Ανενεργό
Αγρότης Λιανοκλαδίου Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αγρότης Λιανοκλαδίου 1961 Λιανοκλάδι Ανενεργό
Πανζελιακός Αθλητικός Όμιλος Πανζελιακός 1969 Ζέλι Ανενεργό
Πανδαμαστιακός Αθλητικός Όμιλος Πανδαμαστιακός 1972 Δαμάστα Ανενεργό
Ολυμπιακός Εξάρχου Ολυμπιακός Εξάρχου 1976 Έξαρχος Ανενεργό
Α.Ε.Ν.Α. Αθλητική Ένωση Νέας Άμπλιανης 1976 Λαμία Ανενεργό
Ράχες Αθλητικός Όμιλος Ραχέων 1977 Ράχες Ανενεργό
Κένταυρος Αχινού Αθλητικός Όμιλος Κένταυρος Αχινού 1980 Αχινός Ανενεργό
Ατρόμητος Αμουρίου Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Αμουρίου 1980 Αμούρι Ανενεργό
Θύελλα Μεγ. Βρύσης Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Μεγάλης Βρύσης 1981 Λαμία Ανενεργό
Ηράκλεια Όμιλος Φίλων Ηράκλειας 1981 Ηράκλεια Ανενεργό
Βίτωλη Αθλητική Ένωση Βίτωλης 1981 Βίτωλη Ανενεργό
Βράχα Αθλητικός Όμιλος Βράχας 1982 Λαμία Ανενεργό

1 Η Ένωση 2010 προέρχεται από την συγχώνευση των συλλόγων ''Ατρόμητος Σπερχειάδας'' και ''Νίκη Μακρακώμης''.[1]

2 Ο ΑΟ Στυλίδας και ΠΑΣ Προμηθέας Στυλίδας συγχωνεύτηκαν σε μία ομάδα με όνομα ΑΟ Στυλίδας.[2]

3 Ο Ολυμπιακός Ανθήλης το 2013 μετονομάστηκε σε ΠΑΟ Ανθήλης.

4 Η ΑΕ Εχιναίων προέρχεται από την συγχώνευση των συλλόγων "ΑΟ Ραχών" και "Κένταυρος Αχινού"[3]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]