Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Ηλείας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία (2019-20)
Πανηλειακός Πανηλειακός Αθλητικός Όμιλος Πύργου Δήμος Πύργου Πύργος Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Παμβουπρασιακός Παμβουπρασιακός Αθλητικός Όμιλος Βάρδας Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Βάρδα Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Ολυμπιακός Ζαχάρως Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Ζαχάρως Δήμος Ζαχάρως Ζαχάρω Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική
Αίας Γαστούνης Αθλητικός Σύλλογος Αίας Γαστούνης Δήμος Πηνειού Γαστούνη Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Αλφειός Επιταλίου Αθλητικός Όμιλος Αλφειός Επιταλίου Δήμος Πύργου Επιτάλιο Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλο Δήμος Ήλιδας Αμαλιάδα Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Δόξα Νέας Μανωλάδας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δόξα Νέας Μανωλάδας Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Νέα Μανωλάδα Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Ηλειακός Βαρθολομιού Ηλειακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βαρθολομιού Δήμος Πηνειού Βαρθολομιό Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Α.Π.Ο. Κουρτεσίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κουρτεσίου Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Κουρτέσι Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Νέος Κόροιβος Κατσαρού Αθλητικός Όμιλος Νέος Κόροιβος Κατσαρού Δήμος Πύργου Κατσαρός Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Νίκη Τραγανού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νίκη Τραγανού Δήμος Πηνειού Τραγανό Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Ξενοφών Κρεστένων Αθλητικός Όμιλος Ξενοφών Κρεστένων Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Κρέστενα Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Ολυμπιάδα Γουμέρου Αθλητικός Όμιλος Ολυμπιάδα Γουμέρου Δήμος Πύργου Γούμερο Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Ολυμπιακός Σαβαλίων Ποδοσφαιρικός Γυμναστικός Σύλλογος Ολυμπιακός Σαβαλίων Δήμος Ήλιδας Σαβάλια Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Πέλοψ Πελοπίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πέλοψ Πελοπίου Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Πελόπιο Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Πέλοψ Πύργου Αθλητικός Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πέλοψ Πύργου Δήμος Πύργου Πύργος Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Προοδευτική Μανωλάδας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Προοδευτική Μανωλάδας Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Παλαιά Μανωλάδα Α1 ΕΠΣ Ηλείας
Διγενής Χαριάς Αθλητικός Όμιλος Διγενής Χαριάς Δήμος Πύργου Χαριά Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Α.Ε. Πηνείας Αθλητική Ένωση Πηνείας Δήμος Ήλιδας Σιμόπουλο Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Αετός Κέντρου Πηνείας Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αετός Κέντρου Πηνείας Δήμος Ήλιδας Καλύβια Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Α.Ο. Μακρισίων Αθλητικός Όμιλος Μακρισίων Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Μακρίσια Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Ατρόμητος Βαρβάσαινας Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Βαρβάσαινας Δήμος Πύργου Βαρβάσαινα Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Δάφνη Ανδραβίδας Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Δάφνη Ανδραβίδας Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ανδραβίδα Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Εθνικός Γερακίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Εθνικός Γερακίου Δήμος Ήλιδας Γεράκι Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Ερμής Πλατάνου Αθλητικός Όμιλος Ερμής Πλατάνου Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Πλάτανος Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Ηλειακός Λεχαινών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ηλειακός Λεχαινών Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Λεχαινά Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Θύελλα Πύργου Αθλητικός Όμιλος Θύελλα Καταραχίου Πύργου Δήμος Πύργου Καταράχι Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Κεραυνός Βρίνας Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Βρίνας Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Βρίνα Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Λέοντες Αμαλιάδας Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Αμαλιάδας Δήμος Ήλιδας Αμαλιάδα Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Αστήρ Σκουροχωρίου Δήμος Πύργου Σκουροχώρι Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Πρόοδος Σαλμώνης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Πρόοδος Σαλμώνης Δήμος Πύργου Σαλμώνη Α2 ΕΠΣ Ηλείας
Α.Ο. Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Αθλητικός Όμιλος Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Πουρνάρι Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Απόλλων Νέας Φιγαλείας Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Νέας Φιγαλείας Δήμος Ζαχάρως Νέα Φιγαλεία Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Απόλλων Σμίλας-Ολυμπίας Απόλλων Σμίλα-Ολύμπια ΦΚ Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Σμίλα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Άφοβος Βροχίτσας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άφοβος Βροχίτσας Δήμος Πύργου Βροχίτσα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Άρης Λανθίου Αθλητικός Όμιλος Άρης Λανθίου Δήμος Πύργου Λάνθι Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Νέος Άρης Στρεφίου Αθλητικός Σύλλογος Νέος Άρης Στρεφίου Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας Στρέφιο Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Νέος Ατρόμητος Λασταίικων Νέος Ατρόμητος Λασταίικων Δήμος Πύργου Λασταίικα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Π.Α.Ο. Κακοβάτου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κακοβάτου Δήμος Ζαχάρως Κακόβατος Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Ωλενιακός Ωλένης Αθλητικός Όμιλος Ωλενιακός Ωλένης Δήμος Πύργου Ωλένη Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Αετός Αλποχωρίου Αθλητικός Όμιλος Αετός Αλποχωρίου Δήμος Πύργου Αλποχώρι Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Αίολος Πύργου Αθλητικός Σύλλογος Αίολος Πύργου Δήμος Πύργου Πύργος Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Αμαλιάδα 2008 Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αμαλιάδα 2008 Δήμος Ήλιδας Αμαλιάδα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Α.Ο. Αγίου Γεωργίου Πύργου Αθλητικός Όμιλος Αγίου Γεωργίου Πύργου Δήμος Πύργου Άγιος Γεώργιος Πύργου Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Αργοναύτης Κατακόλου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αργοναύτης Κατακόλου Δήμος Πύργου Κατάκολο Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Δόξα Ελαιώνα Πύργου Αθλητικός Όμιλος Δόξα Ελαιώνα Πύργου Δήμος Πύργου Ελαιώνας Πύργου Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Θρίαμβος Πύργου Αθλητικός Όμιλος Θρίαμβος Πύργου Δήμος Πύργου Λαμπέτι Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Θύελλα Καρδαμά Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα Καρδαμά Δήμος Ήλιδας Καρδαμάς Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Κεραυνός Χειμαδιού Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Χειμαδιού Δήμος Πύργου Χειμαδιό Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Πήγασος Πρασίνου Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Πρασίνου Δήμος Πύργου Πράσινο Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Α.Ο. Κάστρου Αθλητικός Όμιλος Κάστρου Ηλείας Δήμος Κάστρου-Κυλλήνης Κάστρο Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Άρης Δήμητρας Αθλητική Ένωση Άρης Δήμητρας Δήμος Πηνειού Δήμητρα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Αχιλλέας Νεοχωρίου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αχιλλεύς Νεοχωρίου Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Νεοχώρι Μυρτουντίων Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Εθνικός Αμπελοκάμπου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Εθνικός Αμπελοκάμπου Δήμος Ήλιδας Αμπελόκαμπος Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Ίφιτος Καλυβιών Ήλιδας Αθλητικός Σύλλογος Ίφιτος Καλυβιών Ήλιδας Δήμος Ήλιδας Καλύβια Ήλιδας Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Κένταυρος Σωστίου Αθλητικός Σύλλογος Κένταυρος Σωστίου Δήμος Ήλιδας Σώστι Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Μυρσιναϊκός Μυρσίνης Αθλητικός Σύλλογος Μυρσιναϊκός Μυρσίνης Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Μυρσίνη Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Πηνειακός Αμαλιάδας Αθλητικός Όμιλος Πηνειακός Αμαλιάδας Δήμος Ήλιδας Αμαλιάδα Β΄ ΕΠΣ Ηλείας
Πρίγκιπες Λεχαινών Αθλητικό Σωματείο Πρίγκιπες Λεχαινών Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Λεχαινά Β΄ ΕΠΣ Ηλείας

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ηλείας 2015–16 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ηλείας 2014–15 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ηλείας 2013–14 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ηλείας 2012–13 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).