Συζήτηση χρήστη:Γιώργος Μπουραζανης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Γιώργος Μπουραζανης, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 16:51, 23 Απριλίου 2019 (UTC)

Στρώμα του όζοντος[επεξεργασία κώδικα]

Όλες οι συνεισφορές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά πρέπει να γράφουμε πράγματα που είναι σωστά και στηρίζονται σε αξιόπιστες πηγές. --cubic[*]star 01:48, 13 Μαΐου 2019 (UTC)

Επαναφορά λήμματος σε προγενέστερη μορφή[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ μελετήστε λίγο τους κανόνες της βικιπαίδειας και μην επαναφέρετε λήμματα όπως αυτό Κατάλογος των μεγαλύτερων αυτοκρατοριών στην προγενέστερη τους μορφή. Η βικιπαίδεια είναι συμμετοχική και η προσθήκη συνδέσμων βοηθά την αναγνωσιμότητα ενός λήμματος Sotkil (συζήτηση) 14:14, 22 Μαΐου 2019 (UTC)

Επειδή συνεχίζεις να επιφορτώνεις εικόνες χωρίς να συμπληρώνεις στοιχεία, οι εικόνες θα διαγράφονται άμεσα μέχρι να αποφασίσεις να το κάνεις.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:09, 18 Ιουνίου 2019 (UTC)