Συζήτηση:Δημήτρης Κουφοντίνας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.


Σχόλιο 18-8-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την δραπέτευση. Αναφορά: 94.64.107.94 20:16, 18 Αυγούστου 2014 (UTC)

Ποια δραπέτευση;--Istoria1944 (συζήτηση) 12:49, 24 Απριλίου 2017 (UTC)

Σχόλιο 15-2-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

Βιογραφία εν ζωή προσώπου με ελλεπείς πηγές ή πηγές που δεν επαληθεύονται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, δεν τηρεί τους όρους της ΒΠ για τις βιογραφίες: Αμφιλεγόμενο υλικό για ζωντανά πρόσωπα (ή που πέθαναν πρόσφατα ), το οποίο είναι ατεκμηρίωτο ή κακής προέλευσης -άσχετα εάν το υλικό είναι αρνητικό, θετικό, ουδέτερο, ή απλά αμφίβολο- θα πρέπει να απομακρύνεται αμέσως και χωρίς να καθυστερούμε για συζήτηση[2]. Η πολιτική αυτή ισχύει τόσο για λήμματα με αποκλειστικό θέμα τα πρόσωπα όσο και για οποιοδήποτε άλλο λήμμα, το οποίο ενδέχεται να αναφέρεται στα ίδια πρόσωπα. Το βάρος της απόδειξης οποιουδήποτε ισχυρισμού πέφτει αποκλειστικά στο χρήστη που προσθέτει το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο.[1] Αναφορά: Perdim14 (συζήτηση) 03:45, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

  • Σχόλιο Οι πανομοιότυπες μέχρι τώρα συνεισφορές του παραπάνω χρήστη έχουν χαρακτήρα διαταρακτικό της εύρυθμης λειτουργίας της ΒΠ και διασπαστικό. Οι συνεισφορές του δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για SPA. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 06:50, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Λίγες παραπομπές που όντως λείπανε, πάνω σε ευρέως γνωστά θέματα, προστέθηκαν στο λήμμα. Τζσυντυχάννουμε 07:47, 15 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)