Συζήτηση:Βασίλης Λεβέντης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης για τη βελτίωση του λήμματος « Βασίλης Λεβέντης ».

Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

NPOV ή POV;[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως το άρθρο είναι NPOV;--EleftheriosKosmas 01:00, 27 Φεβ. 2005 (UTC)

Είμαι σίγουρος πως χρειάζεται NPOV tag. -=vyruss=- 01:43, 10 Mar 2005 (UTC)
Ηow? --EleftheriosKosmas 00:32, 12 Mar 2005 (UTC)
Βάζεις {{POV}} στην αρχή του άρθρου.-=vyruss=- 18:05, 12 Mar 2005 (UTC)
Ποιός έγραψε αυτό το άρθρο; Αυτό είναι πολιτική προπαγάνδα της Ένωσης Κεντρώων, είναι σαν να γράφει ο καθένας στη Βικιπαίδεια "Ζήτω η ΝΔ".
Πρέπει να φύγει, είναι άθλιο και γελοίο. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει τον ρόλο της Βικιπαίδεια.
Παιδιά, βάζετε και υπογραφές, για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Απλά προσθέτετε~~~~ μετά από το κείμενο που γράψατε.-=vyruss=- 18:05, 12 Mar 2005 (UTC)

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ή Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ 100000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ κ.ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ 1992 ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΕΪΣΜΟ Ή ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ 42% ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ 2007 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΕΪΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΕΛΟΙΟΣ.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Ή Ο <<ΚΥΡΙΟΣ>> ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ?ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. Παραλείψεις Ο Βασίλης Λεβέντης από ότι θυμάμαι, είχε κατέλθει αυτόνομα τον ιούνιο του 1989. Ήταν υποψήφιος της ΝΔ το νοέμβριο του 1989 (και όχι τον ιούνιο). Ύστερα από την αποτυχία να εκλεγεί, κατήλθε επικεφαλής του συνδυασμού Οικολόγοι πράσινοι ειρηνιστές τον απρίλιο του 1990.

Έχετε δίκιο[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ την έκανα αυτή τη σελίδα και έχετε δίκιο. Δεν είναι αντικειμενική. Απλά έγραψα το βιογραφικό του Λεβέντη από το βιβλίο του και πρόσθεσα κάποιες πληροφοριές που βρήκα εγώ ο ίδιος. Το έχω αναλάβει και θα το διορθώσω. Κάθε νεα πληροφορία για τον Β. Λεβέντη δεκτή. quantis

Μητσικώστας/Α.Μ.Α.Ν.[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως είναι λίγο άστοχη η αναφορά σε Μητσικώστα και ΑΜΑΝ? Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι στοιχείο πολιτικής καριέρας. Επιπλέον και άλλοι πολιτικοί σατυρίζονται χωρίς όμως να γινεται ιδιαιτερη αναφορά στα άρθρα τους. --Dada 20:43, 20 Ιουν. 2005 (UTC)

Όχι, η εκπομπή του Μητσικώστα έκανε γνωστό τον Λεβέντη και εκεί που δεν έπιανε το κανάλι του, ενώ είναι βασικό στοιχείο των εκπομπών. Ότι είναι πολιτικός δεν σημαίνει ότι θα απορρίψουμε όλα τα άλλα στοιχεία. —Geraki μήνυμα2005-06-20 T 21:19 Z
Συμφωνώ με τo Geraki. Παρ' όλο που δε μου αρέσει, είναι η αλήθεια. Ο Μητσικώστας έκανε κατα κάποιο τρόπο τον Λεβέντη γνωστότερο στο ευρύ κοινό, που δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη ζωντανή εκπομπή του προέδρου.
Με την ευκαιρία επειδή είδα οτι κάποιος έβαλε το πρόγραμμα της Ε.Κ. αναφέρω οτι θα κάνω ορισμένες μικροδιορθώσεις συντακτικής φύσεως. 16:51, 29 Οκτωβρίου 2005 (UTC) Quantis
Αν είναι να γραφτεί κάτι για το ότι η σάτυρα τον έκανε γνωστό, ας γραφτεί αναλυτικά, με τρόπο που να το δείχνει αυτό.
Οι ΑΜΑΝ και ο Μητσικώστας σατυρίζουν δεκάδες άτομα. Δεν αποτελεί στοιχείο του βιογραφικού τους αυτό.
Έτσι πως ήταν γραμμένο (από την πρώτη κιόλας φορά) μοιάζει σαν να τον γελοιοποιεί το άρθρο και επιπλέον δεν ταιριάζει να μπει κάτω από τον τίτλο "Πολιτική καριέρα".--Papyrus 18:36, 29 Οκτωβρίου 2005 (UTC)

Μεταφορά της ενότητας "Πρόγραμμα" στο άρθρο "Ένωση Κεντρώων"[επεξεργασία κώδικα]

Το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων δεν μπορεί να βρίσκεται κατα τη γνώμη μου σε ένα άρθρο που μιλάει για τον πρόεδρο του κόμματος, αφού αυτά είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Μετέτρεψα έτσι τη σελίδα "Ένωση Κεντρώων" από σελίδα ανακατέυθυνσης σε κανονικό άρθρο για το κόμμα, και μετέφερα το πρόγραμμα εκεί, μαζί με συνδέσμους προς αυτό το άρθρο, την ιστοσελίδα του κόμματος και την κατηγορία "Ελληνικά πολιτικά κόμματα". ΄Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα. Επ' ευκαιρία έκανα και μερικές συντακτικές διορθώσεις σε αυτή τη σελίδα συζήτησης.--Dead3y3 02:02, 29 Μαρτίου 2006 (UTC)

Το π΄ρογραμμα , ολόκληρο, δεν έχει καμία δουλειά ούτε εκεί. μόνο στην βικιθήκη μπορεί να μπεί. --✻tony esopi λέγε 13:02, 29 Ιανουαρίου 2012 (UTC)


Πρόσθεσα και το θέμα με την εκπομπή του Παναγιωτόπουλου,νομίζω πως είναι σημαντικό να αναφερθεί. islandos

Παραπομπή για ποιό πράγμα ακριβώς?

Σχόλιο 20-9-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: εσφαλμένη αναφορά

Η χρονολογία γέννησης είναι λάθος Αναφορά: 46.177.129.42 20:09, 20 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Ποια είναι η σωστή, έχετε κάποια τεκμηριωμένη προσθήκη; --cubic[*]star 20:40, 20 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Μια χαρά είναι η ημερομηνία. Δεν βανδαλίζουν το λήμμα αλλά γράφουν ανοησίες στη σελίδα συζήτησης.—Corleone μη τα μασάς!@ 07:59, 21 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

επαλήθευση[επεξεργασία κώδικα]

Στο κύριο άρθρο υπάρχει τίτλος με τον όρο "επαλήθευση". Να αναφερθούν όλα τα περιστατικά όπως συνέβησαν - να παραμείνουν ως έχουν, όμως να αφαιρεθεί ο όρος από τον τίτλο γιατί θυμίζει διαφήμιση μελλοντολόγου. Το άρθρο αφορά μελλοντολόγο ή πολιτικό;