Κατάλογος τουρνουά αντισφαίρισης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Λίστα τουρνουά Αντισφαίρισης (κατά το 2007):

ITF[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τουρνουά Grand Slam[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τουρνουά Πόλη Χώρα Μήνας Τύπος γηπέδου
Αυστραλιανό Όπεν Μελβούρνη Flag of Australia.svg Αυστραλία Ιανουάριος Σκληρό γήπεδο
Γαλλικό Όπεν Παρίσι Flag of France.svg Γαλλία Μάϊος - Ιούνιος Χωμάτινο γήπεδο
Γουίμπλεντον Λονδίνο Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο Ιούνιο - Ιούλιο Γήπεδο με χόρτο
Αμερικανικό Όπεν Νέα Υόρκη Flag of the United States.svg ΗΠΑ Αυγουστο - Σεπτέμβριο Σκληρό γήπεδο

Πρωταθλήματα χωρών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

ATP Tour[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Team Cups[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Άλλα τουρνουά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

TMC: Tennis Masters Cup (Tour Championship)
AMS: ATP Masters Series
ISG: International Series Gold
IS: International Series
Τύπος Τουρνουά Επιφάνεια Πόλη Χώρα Ήπειρος Χρηματικό έπαθλο(σε $)
TMC Tennis Masters Cup Taraflex Σανγκάϊ Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Κίνα Ασία
AMS Pacific Life Open Σκληρή Ίντιαν Γουέλς Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,285,000
AMS Sony Ericsson Open Σκληρή Μιάμι Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,450,000
AMS Masters Series Monte Carlo Χώμα Μόντε κάρλο Μονακό Μονακό Ευρώπη $2,450,000
AMS Internazionali d'Italia Χώμα Ρώμη Flag of Italy.svg Ιταλία Ευρώπη $2,450,000
AMS Masters Series Hamburg Χώμα Αμβούργο Γερμανία Γερμανία Europe $2,450,000
AMS Rogers Cup Σκληρή Μόντρεαλ/Τορόντο Καναδάς Καναδάς Βόρειος Αμερική $2,450,000
AMS Western & Southern Financial Group Masters Σκληρή Cincinnati Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $2,450,000
AMS Mutua Madrileña Masters Σκληρή Μαδρίτη Flag of Spain.svg Ισπανία Ευρώπη $2,450,000
AMS BNP Paribas Masters Carpet Παρίσι Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $2,450,000
ISG ABN AMRO World Tennis Tournament Σκληρή Ρόττερνταμ Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία Ευρώπη $925,000
ISG Regions Morgan Keegan Championships Σκληρή Memphis Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $757,000
ISG Dubai Duty Free Men's Open Σκληρή Ντουμπάϊ Flag of the United Arab Emirates.svg Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ασία $1,426,250
ISG Abierto Mexicano TELCEL Χώμα Ακαπούλκο Μεξικό Μεξικό Βόρειος Αμερική $757,000
ISG Open SEAT Χώμα Βαρκελώνη Flag of Spain.svg Ισπανία Ευρώπη $1,000,000
ISG Mercedes Cup Χώμα Στουτγκάρδη Γερμανία Γερμανία Ευρώπη $757,000
ISG Generali Open Χώμα Kitzbühel Flag of Austria.svg Αυστρία Ευρώπη $735,000
ISG BA-CA TennisTrophy Σκληρή Βιέννη Flag of Austria.svg Αυστρία Ευρώπη $755,000
ISG AIG Japan Open Tennis Championships Σκληρή Τόκιο Ιαπωνία Ιαπωνία Ασία $832,000
IS Allianz Suisse Open Gstaad Χώμα Gstaad Ελβετία Ελβετία Ευρώπη $416,000
IS BCR Open Romania Χώμα Βουκουρέστι Ρουμανία Ρουμανία Ευρώπη $416,000
IS BMW Open Χώμα Μόναχο Γερμανία Γερμανία Ευρώπη $416,000
IS Copa Telmex Χώμα Μπουένος Άιρες Flag of Argentina.svg Αργεντινή Νότια Αμερική $445,000
IS Heineken Open Σκληρή Ώκλαντ Flag of New Zealand.svg Νέα Ζηλανδία Ωκεανία $416,000
IS Brasil Open Χώμα Costa Do Sauipe Flag of Brazil.svg Βραζιλία Νότια Αμερική $456,000
IS Campbell's Hall of Fame Championships Χόρτο Νιούπορτ Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Campionati Internazionali di Sicilia Χώμα Παλέρμο Flag of Italy.svg Ιταλία Ευρώπη
IS Chennai Open Σκληρή Chennai Ινδία Ινδία Asia $416,000
IS China Open Σκληρή Πεκίνο Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Κίνα Asia $500,000
IS Gerry Weber Open Χόρτο Halle Γερμανία Γερμανία Ευρώπη $800,000
IS Qatar ExxonMobil Open Σκληρή Ντόχα Κατάρ Κατάρ Ασία $1,000,000
IS Grand Prix Hassan II Χώμα Καζαμπλάνκα Μαρόκο Μαρόκο Αφρική $416,000
IS Nottingham Open Χόρτο Νότιγχαμ Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $416,000
IS SAP Open Σκληρή Σαν Χωσέ Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Stella Artois Championships Χόρτο Λονδίνο Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $800,000
IS Countrywide Classic Σκληρή Λος Άντζελες Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $525,000
IS Croatia Open Umag Χώμα Ούμαγκ Κροατία Κροατία Ευρώπη $416,000
IS Davidoff Swiss Indoors Carpet Βασέλ Ελβετία Ελβετία Ευρώπη $1,000,000
IS Dutch Open Tennis Amersfoort Χώμα Άμερσφουρτ Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία Ευρώπη $416,000
IS Estoril Open Χώμα Εστορίλ Flag of Portugal.svg Πορτογαλία Ευρώπη $625,000
IS Grand Prix de Tennis de Lyon Carpet Λυών Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $800,000
IS Hypo Group Tennis International Χώμα Poertschach Flag of Austria.svg Αυστρία Ευρώπη $416,000
IS if... Stockholm Open Σκληρή Στοκχόλμη Σουηδία Σουηδία Ευρώπη $800,000
IS International Tennis Championships Σκληρή Delray Beach Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Kingfisher Airlines Tennis Open Σκληρή Βομβάη Ινδία Ινδία Ασία $416,000
IS Kremlin Cup Carpet Μόσχα Ρωσία Ρωσία Ευρώπη $1,000,000
IS Legg Mason Tennis Classic Σκληρή Ουάσινγκτον Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
IS Medibank International Σκληρή Σίνδεϊ Flag of Australia.svg Αυστραλία Ωκεανεία $436,000
IS Movistar Open Χώμα Viña del Mar Χιλή Χιλή Νότια Αμερική $448,000
IS Next Generation Adelaide International Σκληρή Αδελαϊδα Flag of Australia.svg Αυστραλία Ωκεανεία $436,000
IS Open 13 Σκληρή Μασσαλία Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $600,000
IS Open de Moselle Σκληρή Μέτζ Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $416,000
IS Open de Tenis Comunidad Valenciana Χώμα Βαλένθια Flag of Spain.svg Ισπανία Ευρώπη $416,000
IS Orange Prokom Open Χώμα Sopot Flag of Poland.svg Πολωνία Ευρώπη $500,000
IS Ordina Open Χόρτο 's-Hertogenbosch Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία Ευρώπη $416,000
IS Pilot Pen Tennis Σκληρή New Haven Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $675,000
IS PBZ Zagreb Indoors Synthetic Zagreb Κροατία Κροατία Ευρώπη $416,000
IS Indianapolis Tennis Championships Σκληρή Ινδιανάπολη Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $525,000
IS Synsam Swedish Open Χώμα Bastad Σουηδία Σουηδία Ευρώπη $416,000
IS St. Petersburg Open Carpet Άγια Πετρούπολη Ρωσία Ρωσία Ευρώπη $1,000,000
IS Tennis Channel Open Σκληρή Λας Βέγκας Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000
IS Thailand Open Σκληρή Bangkok Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη Asia $550,000
IS U.S. Men's Clay Court Championships Χώμα Χιούστον Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $416,000

WTA Tour[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Tour Championship[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Άλλα τουρνουά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τύπος Τουρνουά Επιφάνεια Πόλη Χώρα Ήπειρος Χρηματικό έπαθλο(σε $)
Tier I Toray Pan Pacific Open Carpet Τόκιο Ιαπωνία Ιαπωνία Ασία $1,340,000
Tier I Pacific Life Open Σκληρή Indian Wells Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $2,100,000
Tier I Sony Ericsson Open Σκληρή Μιάμι Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $3,450,000
Tier I Family Circle Cup Green Χώμα Charleston Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Qatar Telecom German Open Χώμα Βερολίνο Γερμανία Γερμανία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Internazionali BNL d'Italia Χώμα Ρώμη Flag of Italy.svg Ιταλία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Acura Classic Σκληρή Σαν Ντιέγκο Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Rogers Cup Σκληρή Μοντρεάλ/Τορόντο Καναδάς Καναδάς Βόρειος Αμερική $1,340,000
Tier I Kremlin Cup Σκληρή Μόσχα Ρωσία Ρωσία Ευρώπη $1,340,000
Tier I Zurich Open Σκληρή Zurich Ελβετία Ελβετία Ευρώπη $1,340,000
Tier II Medibank International Σκληρή Σίνδεϊ Flag of Australia.svg Αυστραλία Oceania $600,000
Tier II Open Gaz de France Greenset Παρίσι Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $600,000
Tier II Proximus Diamond Games Decoturf Αμβέρσα Βέλγιο Βέλγιο Ευρώπη $600,000
Tier II Dubai Duty Free Women's Open Σκληρή Ντουμπάϊ Flag of the United Arab Emirates.svg Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ασία $1,500,000
Tier II Qatar Total Open Σκληρή Ντόχα Κατάρ Κατάρ Ασία $600,000
Tier II Bausch & Lomb Championships Green Χώμα Amelia Island Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II J&S Cup Χώμα Βαρσοβία Flag of Poland.svg Πολωνία Ευρώπη $600,000
Tier II The Hastings Direct International Championships Χόρτο Eastbourne Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $600,000
Tier II Bank of the West Classic Σκληρή Stanford Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II LA Open Σκληρή Λος Άντζελες Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II Pilot Pen Tennis Σκληρή New Haven Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $600,000
Tier II China Open Σκληρή Πεκίνο Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Κίνα Ασία $600,000
Tier II Fortis Championships Luxembourg Σκληρή Λουξεμβούργο Flag of Luxembourg.svg Λουξεμβούργο Ευρώπη $600,000
Tier II Porsche Tennis Grand Prix Σκληρή Στουτγκάρδη Γερμανία Γερμανία Ευρώπη $650,000
Tier II Generali Ladies Linz Σκληρή Linz Flag of Austria.svg Αυστρία Ευρώπη $600,000
Tier III Mondial Australian Women's Σκληρήcourts Σκληρή Goldcoast Flag of Australia.svg Αυστραλία Oceania $175,000
Tier III Sony Ericsson International Σκληρή Bangalore Ινδία Ινδία Ασία $175,000
Tier III Cellular South Cup Σκληρή Memphis Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $175,000
Tier III Copa Colsanitas Seguros Bolivar Χώμα Bogota Κολομβία Κολομβία South America $175,000
Tier III Abierto Mexicano TELCEL Χώμα Ακαπούλκο Μεξικό Μεξικό America $180,000
Tier III Gaz de France Budapest Grand Pix Χώμα Βουδαπέστη Flag of Hungary.svg Ουγγαρία Ευρώπη $175,000
Tier III Internationaux de Strasbourg Χώμα Στρασβούργο Flag of France.svg Γαλλία Ευρώπη $175,000
Tier III Istanbul Cup Χώμα Κωνσταντινούπολη Flag of Turkey.svg Τουρκία Ασία $200,000
Tier III DFS Classic Χόρτο Birmingham Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο Ευρώπη $200,000
Tier III Ordina Open Χόρτο 's-Hertogenbosch Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία Ευρώπη $175,000
Tier III Western & Southern Financial Group Women's Open Σκληρή Cincinnati Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $175,000
Tier III Gastein Ladies Χώμα Bad Gastein Flag of Austria.svg Αυστρία Ευρώπη $175,000
Tier III Commonwealth Bank Tennis Classic Σκληρή Μπαλί Ινδονησία Ινδονησία Ασία $225,000
Tier III Sunfeast Open Greenset Καλκούτα Ινδία Ινδία Ασία $175,000
Tier III Guangzhou International Women's Open Σκληρή Guangzhou Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Κίνα Ασία $175,000
Tier III AIG Japan Open Tennis Championships Σκληρή Τόκιο Ιαπωνία Ιαπωνία Ασία $175,000
Tier III PTT Bangkok Open Σκληρή Μπανγκόκ Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη Ασία $200,000
Tier III Bell Challenge Σκληρή Quebec City Καναδάς Καναδάς Βόρειος Αμερική $175,000
Tier IV ASB Classic Σκληρή Ώκλαντ Νέα Ζηλανδία Νέα Ζηλανδία Ωκεανεία $145,000
Tier IV Moorilla Hobart International Σκληρή Hobart Flag of Australia.svg Αυστραλία Ωκεανεία $170,000
Tier IV Pattaya Women's Open Σκληρή Pattaya Ταϊλάνδη Ταϊλάνδη Ασία $170,000
Tier IV Estoril Open Χώμα Εστορίλ Flag of Portugal.svg Πορτογαλία Ευρώπη $145,000
Tier IV ECM Prague Open Χώμα Πράγα Τσεχία Τσεχία Ευρώπη $145,000
Tier IV Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem Χώμα Fes Μαρόκο Μαρόκο Αφρική $145,000
Tier IV Barcelona KIA Χώμα Βαρκελώνη Flag of Spain.svg Ισπανία Ευρώπη $145,000
Tier IV Internazionali Femminili di Palermo Χώμα Παλέρμο Flag of Italy.svg Ιταλία Ευρώπη $145,000
Tier IV Nordea Nordic Light Open Σκληρή Στοκχόλμη Σουηδία Σουηδία Ευρώπη $145,000
Tier IV Forest Hills Women's Tennis Classic Σκληρή Forest Hills Flag of the United States.svg ΗΠΑ Βόρειος Αμερική $145,000
Tier IV Banka Koper Slovenia Open Σκληρή Portoroz Σλοβενία Σλοβενία Ευρώπη $145,000
Tier IV Hansol Korea Open Σκληρή Σεούλ Νότια Κορέα Νότια Κορέα Ασία $145,000
Tier IV Tashkent Open Σκληρή Τασκένδη Ουζμπεκιστάν Ουζμπεκιστάν Ασία $145,000

Τουρνουά επίδειξης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αντρών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γυναικών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]