Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση:Μαρία Ευθυμίου»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό Προχωρημένη επεξεργασία από κινητό
Αντιπαρέρχομαι το κλασσικά επιθετικό και προσβλητικό σου ύφος για «τρομολαγνικά σύνδρομα» το οποίο αν το έγραφε οποιοσδήποτε άλλος θα τον είχες φράξει εν ριπεί οφθαλμού. Η θέση των αναρχικών παρουσιάζεται από τις αξιόπιστες πηγές που χρησιμοποιήθηκαν γι αυτήν όπως η Καθημερινή. Και μόνο από τέτοιες πηγές μπορεί να παρουσιαστεί και όχι από κωμικά μπλογκάκια που εκτός από πρωτογενή είναι και εντελώς αναξιόπιστα. Σε λίγο θα ζητάτε να λαμβάνονται υπόψιν όλες οι επικηρύξεις «κεφαλών» που δημοσιεύουν αυτές οι ομάδες τραμπούκων για να ικανοποιήσετε το ιδεολογικό POV σας σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική της βικιπαιδείας τόσο για αναξιόπιστες πρωτογενείς πηγές όσο και για βιογραφία ζώντων προσώπων. Να κριτικάρεις τη lifo ως πηγή και να θέλεις ταυτόχρονα να υποστηρίξεις την επικήρυξη των τραμπούκων δείχνει ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις σου για την εγκυκλοπαιδικότητα του λήμματος. [[Χρήστης:QuaestorGaius|QuaestorGaius]] ([[Συζήτηση χρήστη:QuaestorGaius|συζήτηση]]) 10:20, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)
:Πρώτον, σε όρισε κανείς νεοφιλελεύθερο τοποτηρητή και λογοκριτή της Βικιπαίδειας; Δεύτερον από πού αντλείς συμπεράσματα και χρησιμοποιείς το '''σας''';--[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos|συζήτηση]]) 10:40, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)
 
«Νεοφιλελεύθερος τοποτηρητής και λογοκριτής» βλέπω συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο με την διασπαστική επιθετικότητά σου. Και αυτό όταν το μόνο που έκανα ήταν να σε εγκαλέσω για τη διττή στάση σου να επιτρέπεις στον εαυτό σου κάθε είδους διασπαστική πρακτική και να φράζεις τους διαφωνούντες αδιακρίτως. Αλλά κατά τα άλλα εγώ είμαι «λογοκριτής» Ο καθένας που παρακολουθεί την εξέλιξη της συζήτησης αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα από που αντλώ τα συμπεράσματά μου. [[Χρήστης:QuaestorGaius|QuaestorGaius]] ([[Συζήτηση χρήστη:QuaestorGaius|συζήτηση]]) 10:51, 25 Ιουνίου 2020 (UTC)
1.272

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης