Συζήτηση χρήστη:QuaestorGaius

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου QuaestorGaius, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 18:01, 11 Ιουνίου 2019 (UTC)

Puppet IPs και POV αφαιρέσεις περιεχομένου[επεξεργασία κώδικα]

Η οποιαδήποτε συνέχεια με puppet IPs και αφαίρεση περιεχομένου θα επισύρει τη μερική ή την ολική φραγή. Μπορείς να προσθέσεις τεκμηριωμένα την αντίθετη άποψη, δεν μπορείς να αφαιρείς κατά βούληση ό,τι δεν σου αρέσει--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:01, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Επαναφέρεις προσθήκη φραγμένης μαριονέτας που παραβιάζει κάθε πολιτική για βιογραφίες και ουδέτερη οπτική γωνία και επαναφέρεις τρολλιες σε άλλα σημεία κυνηγώντας με χωρις να έχεις διαβάσει ούτε τι γράφουν μέσα. Όταν σου έλεγα ότι είναι μαριονέτα πάλι με απείλουσες με φραγή μέχρι που αποδείχτηκε ΄'οτι είχα δίκαιο και τώρα βγαίνεις και μου προσάπτεις νέες κατηγορίες. Επαναφέρεις επιπλέον ότι αστέιο POV για να ικανοποιήσεις το πολιτικό σου bias και κατηγορείς εμένα για pov τώρα. QuaestorGaius (συζήτηση) 12:06, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Μην αφαιρέσεις ξανά παρακαλώ περιεχόμενο κατά βούληση--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:07, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)
Παρακαλώ να μην προσπαθείς να επιβάλλεις την πολιτική σου θέση και αντιπάθειες ως εγκυκλοπαιιδκή άποψη κάνοντας κατάχρηση διαχειριστικών εξουσιών (όπως συνηθίζεις) και μην επαναφέρεις συκοφαντικές προσθήκες φραγμένων μαριονετών. QuaestorGaius (συζήτηση) 12:11, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)