Συζήτηση χρήστη:Data Gamer

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλωσόρισες στην Βικιπαίδεια. Καλή συνέχεια με τις προσθήκες σου! Για οτι θες να ρωτησεις, να μιλήσεις κτλ, μπορεις να απευθυνθείς στην ΒΠ:Αγορά. Λαλούμεν τα! Cinadon36 08:48, 17 Οκτωβρίου 2020 (UTC)

Ευχές[επεξεργασία κώδικα]

Συγχαρητήρια. Έκανες την πρώτη αλλαγή στο Βικιπαίδεια για φέτος το 2021.

Άνοιξη ΚΑΕ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει το Άνοιξη ΚΑΕ 2021, ένας διαγωνισμός για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που τρέχει και εδώ για έκτη χρονιά. Τα λήμματα για τη Ρωσία που γράφεις είναι αποδεκτά για τον διαγωνισμό, φτάνει να τα επεκτείνεις λίγο παραπάνω. Τα έπαθλα για πέντε χρήστες είναι βιβλία αξίας 80 ευρώ. NikosLikomitros (συζήτηση) 20:35, 12 Απριλίου 2021 (UTC)

Το Αρχείο:A.O. Dionisos Empas old.png είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:A.O. Dionisos Empas old.png, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 08:51, 25 Απριλίου 2021 (UTC)