Συζήτηση χρήστη:Bastias

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Bastias, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --C Messier 10:08, 11 Ιουλίου 2012 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Bastias, το λήμμα Κωστής Μπαστιάς που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: πολύ μικρό. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής μπορείς να πεις την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. Διαβάστε επίσης αυτό το σύνδεσμο Σύγκρουση κινήτρωνC Messier 10:08, 11 Ιουλίου 2012 (UTC)

Κανένας κόπος. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια μέσα στο εγχείρημα, στείλε μου.--Diu (συζήτηση) 18:15, 22 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Πρώτο τεύχος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, τα λήμματα που επιμελείσαι έχουν γίνει πολύ ωραία. Με το πρώτο τεύχος του Ελληνικά Γράμματα (περιοδικό) τι έγινε και δε βλέπω την εικόνα; Να ανεβάσω καμιά άλλη εικόνα από το διαδίκτυο; Έτσι κι αλλιώς έχουν λήξει τα δικαιώματα και δε θα υπάρχει πρόβλημα. --Focal Point 18:15, 9 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Στην αριστερή στήλη οποιασδήποτε σελίδας της ΒΠ υπάρχει η επιλογή "Επιφόρτωση αρχείου". Επίλεξέ την και ακολούθησε τις οδηγίες που θα δεις στη σελίδα. Όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα δεις την εικόνα να εμφανίζεται και στο λήμμα (αρκεί να της έχεις δώσει το ίδιο όνομα). Τα πν. δικαιώματα για τα "Ελληνικά Γράμματα" έχουν λήξει από το 1997, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα κοπυράιτ. --Ttzavarasσυζήτηση 08:25, 10 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Μετά από σύγκρουση επεξεργασίας με τον συμβικιπαιδιστή Ttzavaras (τα ίδια σου γράφω περίπου):

Στη στήλη αριστερά, γράφει "επιφόρτωση αρχείου". Πατάς εκεί. Σου βγαίνει ένα μενού. Στο πρώτο κουτί, λέει:

 • Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να επιφορτώσετε αρχείο κάτω από μία ελεύθερη άδεια είναι προτιμότερο να το κάνετε στα Commons, ώστε να είναι διαθέσιμο σε όλα τα εγχειρήματα του Wikimedia.
  • Ακύρωση του οδηγού και εισαγωγή στα Commons

Πατάς στο τελευταίο : Ακύρωση του οδηγού και εισαγωγή στα Commons.

Μετά ακολουθείς τις οδηγίες. Δεν είναι δύσκολο θα τα καταφέρεις. Μην ξεχάσεις, εκεί που έχει ένα μενού με επιλογή, με τίτλο «Άδεια χρήσης» να βάλεις «Ο δημιουργός έχει πεθάνει περισσότερο από 70 χρόνια πριν». Καλή συνέχεια. --Focal Point 08:29, 10 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Ωραία. Δεν πειράζει, αλλά δεν την έβαλες στα commons όπως σου πρότεινα. Αν είναι στα commons μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις χωρίς να την ξανα-ανεβάσεις σε Βικιπαίδεια οποιασδήποτε γλώσσας. --Focal Point 12:39, 10 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Το είδα και κατάλαβα ότι είχε λόγο που υπήρχε το "[", αλλά εξήγησέ το. Κρίμα είναι να μένει έτσι, κανείς δε θα το καταλάβει. Βάλε μια σημειωσούλα. --Focal Point 09:55, 11 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χαρά μου να βοηθώ συμβικιπαιδιστές να κάνουμε τη Βικιπαίδεια καλύτερη! --Ttzavarasσυζήτηση 10:47, 11 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Εξώφυλλο περιοδικού Ελληνικά Γράμματα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και από εμένα. Τα λήμματά σου μου αρέσουν επειδή είναι προσεγμένα και καλογραμμένα. Καλή συνέχεια. --Ογκόλιθος (συζήτηση) 19:07, 15 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Καζ και κόκκινοι σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

Η σύμπτωση είναι πολύ καλή! Καζ. από τη μια και κόκκινοι σύνδεσμοι από την άλλη.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το «Καζ.», αλλά η λύση που βρήκα είναι απλά καλή. Το επιθυμητό θα ήταν να υπάρχει μια πηγή που να αναφέρει ότι δεν τον αποκαλεί Καζ. μόνο για να συντομέψει τον αριθμό χαρακτήρων που παρουσιάζονται, αλλά επειδή «δεν θέλουν ούτε το όνομά του να δουν» όπως εσύ ανέφερες. Ενώ τώρα, απλά παρουσιάζονται τα δεδομένα χωρίς την άποψη.

Αχάααααααααα, την πρόσεξες την «σπορά» και βέβαια αντιλήφθηκες και την αναμενόμενη (αργά η γρήγορα) «συγκομιδή». Θα ήθελα όμως να προσέξεις επίσης (και ελπίζω με τον τρόπο αυτό να αλλάξω και την αίσθηση σου περί αισθητικής) ότι δεν έβαλα άσχετους με το λήμμα συνδέσμους, όπως θα ήταν το Sorbonne Paris 1 στο οποίο μίλησε ο Δημαράς, αλλά συνδέσμους σχετικότατους με το θέμα. Συνδέσμους που όταν γίνουν μπλε, θα το συμπληρώνουν. Είναι ακριβώς η ίδια δουλειά με αυτήν που έκανες και εσύ (εκ των υστέρων) στα λήμματα Γιάννης Σκαρίμπας, Φώτος Πολίτης, Βασίλης Ρώτας και Κωνσταντίνος Δημαράς (μισή δουλειά όμως, δεν έβαλες συνδέσμους και στα άλλα περιοδικά που εμφανιζόταν εκεί - αλλά δε φταις, σου φαινόταν ότι χαλάς την αισθητική του λήμματος) . Εγώ την κάνω εκ των προτέρων. Καλοί κόκκινοι σύνδεσμοι = καλό, έλλειψη συνδέσμων = κακό (έτσι για να σου δώσω μια εικόνα από τον Όργουελ - θυμάσαι; δυο πόδια καλό, τέσσερα πόδια... κακό, καλύτερο... το ξέχασα πως τελειώνει ... :) ). --Focal Point 08:51, 18 Νοεμβρίου 2012 (UTC)


 • Φίλε Bastias, για το λήμμα Κωστής Μπαστιάς, που δημιούργησες, οφείλω να σου απευθύνω τα συγχαρητήριά μου, (με την ιδιότητα του δημοσιογράφου το λέω), καθώς θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία λήμματα για παλαιότερους συναδέλφους μου. *Επίσης, επειδή διακρίνω μια πιθανή συγγενική σχέση, θα παρακαλούσα να το εμπλουτίσεις, σε συνεννόηση με τους διαχειριστές της ΒΠ και με φωτογραφίες και άλλα τεκμήρια, που φαντάζομαι ή σχεδόν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν, στο Αρχείο του ως ανωτέρου σημαντικότατου προσώπου της ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής δημοσιογραφίας… Θα χαιρόμουν επίσης ιδιαιτέρως αν αποσαφήνιζες έτι περαιτέρω την δημοσιογραφική δράση του, με τη δημιουργία και άλλων λημμάτων σχετικών με τα έντυπα τα οποία ίδρυσε και διεύθυνε ο Κωστής Μπαστιάς. Σε ευχαριστώ θερμά.--79.131.54.114 14:51, 18 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Πνευματικά δικαιώματα φωτογραφίας Κωστή Μπαστιά[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ χρήστη Bastias, η φωτογραφία είναι του 1938. Εφόσον κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει διεκδικήσει ανανέωση πνευματικών δικαιωμάτων, αυτά έχουν λήξει μετά παρέλευση 70 ετών από τον θάνατο του δημιουργού της, ο οποίος είναι, συν τοις άλλοις, ανώνυμος, συνεπώς δεν νομίζω πως θα υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. --Ttzavarasσυζήτηση 20:59, 28 Νοεμβρίου 2012 (UTC)

Ο χρήστης --79.131.54.114 20:57, 18 Νοεμβρίου 2012 (UTC) απονέμει στον Χρήστης:Bastias το Αστέρι της Συνεισφοράς, για το σύνολο της προσφοράς του.

Φωτογραφία[επεξεργασία κώδικα]

Θυμάμαι όταν είχα πρωταρχίσει με τις φωτογραφίες: Κόλαση... Πάντως καλά τα κατάφερες μέχρι την φόρτωση στα κόμμονς. Έκανα τα εξής:

 • αίτηση μετονομασίας του αρχείου σε File:Bastias Statue Ceremony Athens.tif (τώρα θα το βλέπεις κόκκινο. όταν το μετακινήσουν θα γίνει μπλέ, αλλά επειδή έχω βάλει μπροστά τις δυο τελείες : βλέπεις το κείμενο και όχι την εικόνα
 • έβαλα την φωτογραφία (με το όνομα που της είχες δώσει εσύ στα κόμμονς, δηλαδή File:Αποκαλυπτήρια προτομής Αθηνών Μπαστιά. tif.tif στο κείμενο του περιοδικού (λάθος θέση, το ακύρωσα αμέσως μετά)
 • έβαλα στο λήμμα Κωστής Μπαστιάς πρώτα τη φωτογραφία που ανέβασες εδώ στη Βικιπαίδεια [1] και μετά έβαλα τη σωστή που είναι ήδη στα κόμμονς.
 • επόμενο στάδιο, πάω να σβήσω το αντίγραφο της φωτογραφίας που έβαλες εδώ.
 • τελικό στάδιο σε δυο βήματα:
  • Κάποιος στα κόμμονς θα κάνει τη μεταφορά στο νέο όνομα
  • Κάποιο bot θα περάσει αυτόματα και θα αλλάξει το υπάρχον όνομα στο νέο όνομα που θα έχει η φωτογραφία στα κόμμμονς

Καλή συνέχεια. --Focal Point 15:09, 2 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Κωστής Μπαστιάς[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε μου, ευχαριστώ για το μήνυμα. Συγνώμη αν κατά λάθος χώρισα το κουρσάρος του αιγαίου από το Μηνάς ο Ρέμπελος. Απλώς μορφοποίησα την εικόνα και μετά το πρότυπο, και κατά λάθος μου ξέφυγε. Με την ευκαιρία αυτή να μου επιτρέψεις να σε ευχαριστήσω για το άκρως επιμελημένο λήμμα, το οποίο σίγουρα θα το δούμε στο εγγύς μέλλον να γίνεται αξιόλογο, διότι του αξίζει. Καλή συνέχεια. --Ογκόλιθος (συζήτηση) 18:15, 3 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Νέα λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Έχοντας φτιάξει λήμματα τόσο για τον Κ. Μπαστιά όσο και το περιοδικό "Ελληνικά Γράμματα" τόσο εμπεριστατωμένα και πλήρη, μήπως θα μπορούσατε να προχωρήσετε και στη δημιουργία άλλων παρόμοιων λημμάτων; Η συνεισφορά σας εκτιμάται πολύ από την κοινότητα και εσείς θα κρίνετε αν θέλετε να δημιουργήσετε και νέα, παρόμοια λήμματα. Ευχαριστώ. --Ttzavarasσυζήτηση 10:59, 8 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Χε Χε , ύπουλο .... , αλλά σωστό.. --Focal Point 12:46, 8 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Κατά τα άλλα, εσύ καλά τα έκανες με τη φωτογραφία, αλλά νομιζω ότι η ιδια η φωτογραφία εχει πρόβλημα . Δεν ανεβάζεις καλύτερα ενα jpg; --Focal Point 12:46, 8 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Το κάνω εγώ στα κόμμονς, τώρα. Περίμενε. --Focal Point 17:12, 8 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Σε όποιο θέμα κι αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ θα είμαι, άφησε σχετική ειδοποίηση στη συζήτησή μου - ευχαρίστησή μου να προσφέρω όποια βοήθεια μπορώ! --Ttzavarasσυζήτηση 17:59, 8 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Με χαρά μου είδα την απάντησή σου στον Ttzavaras. Η φωτογραφία δεν ξέρω τι είχε (νομίζω μου έχει συμβεί στο παρελθόν), αλλά ενώ μπορούσα να την κατεβάσω στον υπολογιστή μου και να την δω, δε μπορούσα να τη δω στη Βικιπαίδεια. Οπότε, το αντίγραφο (το tiff) που κατέβασα στον υπολογιστή μου, το άλλαξα σε jpg (με πρόγραμμα, όχι βέβαια με renaming) και το ξανανέβασα με το νέο όνομα και δούλεψε. --Focal Point 15:17, 9 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Αγαπητέ Bastias ακριβώς εκεί που επισημαίνεις οφείλεται το πρόβλημα με τις εικόνες. Η μορφή tiff προορίζεται για εκτυπώσεις (πιθανότατα, μάλιστα, να τις έχει επεξεργαστεί ο εκδ. οίκος και να είναι και "ξεγυρισμένες" για τετραχρωμία, αν είναι έγχρωμες) οπότε είναι ακατάλληλες για τα Commons. Χρειάζονται μετατροπή σε jpg (jpeg) προκειμένου να μπορέσουν να "ανέβουν" εκεί και να είναι ορατές. Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Φορτώνεις κάθε εικόνα .tif σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, δίνεις "Save as..." και επιλέγεις μορφή αποθήκευσης την jpg. --Ttzavarasσυζήτηση 17:21, 9 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Αν βλέπεις και δεν απαντώ, ρώτα τον Ttzavaras ή στην Βικιπαίδεια:Αγορά αν ξανακολλήσεις. Γενικά όμως, το όνομα της φωτογραφίας πρέπει να είναι ακριβώς αυτό που επιφόρτωσες. Τώρα έχεις για παράδειγμα βάλει ένα όνομα «Αρχείο:Το "Βασιλικό Θέατρο" στο Schiller-Theater. JPEG Image». Κάτι τέτοιο δε θα δουλέψει ποτέ. Η κατάληξη πρέπει να είναι «.jpg» ή «.jpeg» και όχι «. JPEG Image» και πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που έχεις ήδη το αρχείο στον υπολογιστή σου. Μην την αλλάζεις. Μόνο με μια τέτοια κατάληξη θα καταλαβαίνει όποιος διαβάζει το αρχείο τι κωδικοποίηση έχει (δηλαδή jpg στην περίπτωση αυτή). Καλή συνέχεια. --Focal Point 17:57, 9 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Έκδοση βιβλίου[επεξεργασία κώδικα]

Ααγαπητέ κ.Μπαστία.Μιας και ασχολήστε με την έκδοση βιβλίων θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να εκδόσω κι εγώ ένα δικό μου βιβλίο και αν χρειάζεται να πληρώσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.--Γκριζούλα(-ς) (συζήτηση) 19:49, 15 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Το Αρχείο:Μπαστιάς & Κάλλας 1961.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα ή τo αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Μπαστιάς & Κάλλας 1961.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δε σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή του αρχείου, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη, όμως, και σε αρχεία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής τους μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση τους, ώστε να μη διαγραφούν λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεσαι για τη διατήρησή του, συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. —MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:41, 18 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Πρέπει να αποσταλεί μέιλ από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου στη, στο οποίο να παραχωρεί την άδεια δημοσίευσης του αρχείου υπό συγκεκριμένη ελεύθερη άδεια. Οδηγίες και η διεύθυνση αποστολής υπάρχουν στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:40, 19 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Θα έλεγα να τους προτείνεις περισσότερες από μία άδειες για να διαλέξουν.

Οι κόκκινοι σύνδεσμοι είναι απαραίτητοι. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι σε ξενόγλωσσες Βικιπαίδειες δεν επιτρέπονται για πολλούς λόγους.

Εύλογη χρήση δεν προκύπτει για τη συγκεκριμένη εικόνα, αφενός γιατί υπάρχουν και άλλες εικόνες στο άρθρο, αφετερου γιατί η ύπαρξη της δεν κρίνεται αναγκαία για την κατανόηση του λήμματος από τον αναγνώστη.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:41, 26 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Ελληνικά.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:48, 15 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Το λήμμα για την εφημερίδα "Δημοκρατία" το έχω ήδη δει και χαίρομαι που η ΒΠ αποκτά λήμματα τέτοιας ποιότητας. Περιμένω να δω τις νέες σας συνεισφορές λοιπόν, όποτε έχετε διάθεση και, κυρίως, χρόνο. Καλά να περνάτε! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 19:02, 15 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Καλημέρα[επεξεργασία κώδικα]

στο έφτιαξα. --Focal Point 10:38, 6 Απριλίου 2013 (UTC)


Καλησπέρα αγαπητέ συνεργάτη κι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου! Έχω ήδη δει το λήμμα για τα προπολεμικά λογοτεχνικά βραβεία και νομίζω έκανες καλά που πρόσθεσες το "ξανά" για τα βραβεία από το 1956 και μετά. Σχετικά τώρα με τον Βενέζη, θα πρότεινα να προσθέσεις, κατάλληλα τεκμηριωμένη, μια παράγραφο τόσο για τις διώξεις όσο και για τη βράβευσή του από το καθεστώς Μεταξά, καθώς, όπως λες κι εσύ, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αν θέλεις να συζητήσουμε κι άλλο σχετικά, πάντα στη διάθεσή σου! --Ttzavarasσυζήτηση 18:13, 21 Μαΐου 2013 (UTC)

Μετονομασία χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, ζητήσατε μετονομασία χρήστη για το λογαριασμό σας σε Johnbastias. Υπάρχει ήδη χρήστης Johnbastias με ημερομηνία δημιουργίας 11 Μαρτίου 2013. Τον έχετε δημιουργήσει ο ίδιος; --geraki (συζήτηση) 20:10, 26 Ιουνίου 2013 (UTC)

Κόκκινοι σύνδεσμοι[επεξεργασία κώδικα]

Δεν άλλαξε πολιτική. Ο χρήστης αυτός έχει μια άποψη. Θα μπορούσες να του μιλήσεις και να τον πείσεις αν ήθελες, όπως έπεισα εγώ εσένα (αλλά ομολογώ ότι πείσθηκες εύκολα, δεν είμαστε όλοι έτσι). --Focal Point 22:11, 14 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ[επεξεργασία κώδικα]

Να είσθε καλά , ευχαριστώ. --KAKTOS (συζήτηση) 09:06, 29 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Ευχαριστώ! --Focal Point 15:52, 1 Ιουνίου 2014 (UTC)

πρόταση για ΕΞΑΙΡΕΤΟ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Νομίζω οτι το λήμμα σου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μετακινηθεί στα ΕΞΑΙΡΕΤΑ. Θα χρειαστεί βέβαια λίγη επιμέλεια, αλλά αν είσαι διατεθειμένος να την κάνεις, θα μπορούσα να το προτείνω. Απάντησε μου, αν ενδιαφέρεσαι. (Dor-astra (συζήτηση) 18:34, 9 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC))

Καλησπερα! για το λήμμα για τον Μπαστιά αναφέρομαι, το άλλο για τον Πολίτη δεν το είχα δει. Μακάρι να μπορέσεις να γράψεις για περισσότερους και περισσότερα. Τα περισσότερα λήμματα της Wikipedia στα ελληνικά, είναι ντροπή. Προχειροφτιαγμένα και κακοφτιαγμένα. Λοιπόν, εγώ θα προτείνω τον Μπαστιά και καλή τύχη σου εύχομαι. Όσο για την επιμέλεια, πρέπει να αλλάξει μορφή η εισαγωγή. Στη βικιπαιδεία είναι κανόνας η εισαγωγή να είναι κάτι σαν συμπύκνωση όλου του λήμματος. Δηλαδή πρέπει να γραφεί έτσι ώστε ο βιαστικός αναγνώστης να πάρει όλες τις βασικές γνώσεις για το πρόσωπο. Στην εκτεταμένη βιογραφία θα κατευθυνθεί αν θέλει εκτεταμένες πληροφορίες. για να πάρεις μια ιδέα μπορείς να κοιτάξεις ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΩΝ για να καταλάβεις πως γίνεται. Το ίδιο πρέπει να κάνεις σε όσες βιογραφίες έχεις γράψει. Είναι ουσιώδες για να χαρακτηριστεί ένα λήμμα εξαίρετο. Όταν τελειώσεις, ειδοποιήσεμέ με.(Dor-astra (συζήτηση) 17:20, 13 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC))

Καθυστερημένη απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Ωπ, καλησπέρα, μόλις θυμήθηκα ότι μου ζήτησες κάτι στη συζήτησή μου. Τότε, είχα προσέξει ότι κάποιος άλλος έκανε αυτό που ζήτησες και έφυγε από το μυαλό μου και δεν σου μίλησα καθόλου! Χαίρομαι που σε βλέπω εδώ. --Focal Point 14:48, 21 Μαΐου 2016 (UTC)

Καλησπέρα αγαπητέ! Σε μια... αναλαμπή του PC μου είδα το μήνυμά σου και από αύριο το απόγευμα θα ασχοληθώ με τον Πανά, όπως ζήτησες. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ο υπολογιστής μου μάλλον δεν θα λειτουργεί για πολύ ακόμη, οπότε περιμένω καινούργιο - αυτός είναι και ο λόγος της μικρής αποχής μου από τη Βικιπαίδεια. Με μεγάλη εκτίμηση, --Ttzavarasσυζήτηση 15:39, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Φίλτατε Bastias, ο Φ. Πανάς μετακινήθηκε από το πρόχειρό σου σε λήμμα, όπως ζήτησες, αφού ήρθε ο νέος υπολογιστής (επιτέλους!). Καλή συνέχεια! --Ttzavarasσυζήτηση 10:09, 15 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Φωτογραφία[επεξεργασία κώδικα]

Μ επρόλαβε ο Focalpoint.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:48, 22 Οκτωβρίου 2017 (UTC)