Συζήτηση:Κατάλογος Βυζαντινών Αυτοκρατόρων/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Κατάλογος Βυζαντινών Αυτοκρατόρων[επεξεργασία κώδικα]

Κατάλογος Βυζαντινών Αυτοκρατόρων (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Διαγραφή Κατάλογος ο οποίος (υποτίθεται) συνοψίζει τα περιεχόμενα των αντίστοιχων λημμάτων. Στην πράξη, καθένας έρχεται και γράφει ό,τι θέλει, πχ όπως εδώ. Εκτός αυτού, υπάρχει σχετικό πρότυπο πλοήγησης. Επομένως, ένας ακόμη άχρηστος κατάλογος.--Dipa1965 (συζήτηση) 06:58, 22 Ιουλίου 2021 (UTC)

Διατήρηση Σαν ιδέα καταλόγου είναι κάτι κλασικό. Αν το περιεχόμενο δεν είναι σωστό, να διορθωθεί. Το να γράφει ο καθένας ό,τι του κατέβει, συμβαίνει σε όλα τα λήμματα και δεν είναι λόγος διαγραφής.--Skylax30 (συζήτηση) 09:09, 30 Ιουλίου 2021 (UTC)

Διατήρηση χρησιμο λήμμα συμφωνα με Βικιπαίδεια:Κατηγορίες, κατάλογοι και πρότυπα πλοήγησης#Πλεονεκτήματα των καταλόγων ιδίως σημειο 1. "Οι κατάλογοι είναι καλοί για να εξερευνά-πλοηγείται ένας χρήστης στη Βικιπαίδεια". Τα τυχον λάθη ή η υπαρξη προτυπου δεν ειναι λογοι διαγραφής.Cinadon36 16:40, 30 Ιουλίου 2021 (UTC)

Διαγραφή αφού υπάρχει πρότυπο πλοήγησης είμαστε εντάξει. Οι κατάλογοι είναι ότι καλύτερο για να γράφεις ότι σου έρθει. Ανάλογο πρόβλημα εδώ: Κατάλογος Νεοελλήνων ποιητών "ΔώραΣ.'' (συζήτηση) 01:17, 31 Ιουλίου 2021 (UTC)

διατήρηση. Οι κατάλογοι είναι χρήσιμοι, εφόσον βέβαια είναι εγκυκλοπαιδικοί με βάση τα γενικά κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, καθώς ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε ειδικά. Ο συγκεκριμένος κατάλογος είναι εγκυκλοπαιδικός αφού μπορεί να τεκμηριωθεί από ανεξάρτητες αξιόπιστες πηγές και δεν αποτελεί αδιάκριτη συλλογή πληροφοριών. Η δυνατότητα τεκμηρίωσης του με παραπομπές είναι και αυτή που τον κάνει να υπερέχει έναντι του αντίστοιχου προτύπου πλοήγησης. Σε 3 εκδόσεις της Βικιπαίδειας μάλιστα ο συγκεκριμένος κατάλογος έχει κατορθώσει να γίνει αξιόλογο λήμμα κάτι που ενισχύει την άποψη μου ότι η διαγραφή του δεν είναι η ιδανική λύση. Μάλλον επιμέλεια και τεκμηρίωση χρειάζεται και πιθανώς μία σήμανση στη σελίδα συζήτησης για πληροφορίες που δεν θα έπρεπε να προστίθενται στον κατάλογο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 07:45, 31 Ιουλίου 2021 (UTC)