Κατάλογος παιχνιδιών του Game Boy Color

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Παρακάτω ακολουθεί κατάλογος παιχνιδιών για το Game Boy Color. 576 παιχνίδια κυκλοφόρησαν συνολικά για το Game Boy Color. Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες παιχνιδιών:

  • Το Class A, συμβατό με όλες τις κονσόλες Game Boy. Εμφανίζεται η λέξη Ναι στη στήλη Συμβατό;. Το κουτί που περιέχει αυτά τα παιχνίδια περιέχει τουλάχιστον δύο στιγμιότυπα, το ένα στο Game Boy Color με χρώμα και το άλλο στο Game Boy σε μονόχρωμο.
  • Το Class B, συμβατό μόνο με το Game Boy Color, Game Boy Advance, Game Boy Advance SP και Game Boy Player. Εμφανίζεται η λέξη Όχι στη στήλη Συμβατό;. Το κουτί που περιέχει το παιχνίδι ή η κασέτα γράφει τα κείμενα "Only for Game Boy Color" και "Not compatible with other Game Boy systems!".
Τίτλος Ημερομηνία κυκλοφορίας Συμβατό; Χαρακτηριστικό κασέτας Nintendo eShop
3D Pocket Pool Μάρτιος 2001 Όχι N/A Όχι
3D Ultra Pinball: Thrillride Δεκέμβριος 2000 Όχι Rumble Pak Όχι
4x4 World Trophy Δεκέμβριος 1999 Ναι N/A Όχι
10 Pin Bowling Αύγουστος 1999 Όχι Rumble Pak Όχι
102 Dalmatians: Puppies to the Rescue Δεκέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
1942 Αμερική: Μάιος 2000
Ευρώπη: Αύγουστος 2001
Όχι N/A Όχι
720° Μάρτιος 1999 Ναι N/A Όχι
Action Man: Search for Base X Αμερική: Φεβρουάριος 2001
Ευρώπη: Μάρτιος 2001
Όχι N/A Όχι
Airforce Delta Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Alice in Wonderland Αμερική: 4 Οκτωβρίου 2000
Ευρώπη: 20 Απριλίου 2001
Όχι N/A Όχι
Aliens: Thanatos Encounter Μάρτιος 2001 Όχι N/A Όχι
All-Star Baseball 2000 Μάιος 1999 Όχι N/A Όχι
All-Star Baseball 2001 Ιούνιος 2000 Όχι N/A Όχι
All-Star Tennis 2000 Όχι N/A Όχι
Alone in the Dark: The New Nightmare Ιούνιος 2001 Όχι N/A Όχι
Animorphs Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Antz Ευρώπη: Σεπτέμβριος 1999
Αμερική: Οκτώβριος 1999[1]
Ναι N/A Όχι
Antz Racing Ιούνιος 2001 Όχι N/A Όχι
Armada FX Racers Σεπτέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Armorines: Project Swarm Δεκέμβριος 1999 Όχι N/A Όχι
Army Men Φεβρουάριος 2000 Όχι N/A Όχι
Army Men 2 Φεβρουάριος 2000 Όχι N/A Όχι
Army Men: Air Combat Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Army Men: Sarge's Heroes 2 Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Arthur's Absolutely Fun Day Σεπτέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Astérix: Search for Dogmatix Ευρώπη: 2000 Όχι N/A Όχι
Atlantis: The Lost Empire Αμερική: 14 Ιουνίου 2001
Ευρώπη: 9 Νοεμβρίου 2001[2]
Όχι N/A Όχι
Austin Powers: Oh Behave Σεπτέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Austin Powers: Welcome to My Underground Lair! Σεπτέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Other Life: Azure Dreams Ναι N/A Όχι
Babe and Friends Ναι N/A Όχι
Baby Felix Halloween Όχι N/A Όχι
Backgammon Ναι N/A Όχι
Ballistic
Ιαπωνία: Puzz Loop
Αμερική: Νοέμβριος 1999
Ιαπωνία: 17 Μαρτίου 2000[3]
Ναι N/A Όχι
Barbie Fashion Pack Games Ναι N/A Όχι
Barbie: Magic Genie Adventure Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Barbie Ocean Discovery Ναι N/A Όχι
Barbie Pet Rescue Σεπτέμβριος 2001 Όχι N/A Όχι
Barbie Kelly Club Όχι N/A Όχι
Bass Masters Classic Ναι N/A Όχι
Batman Beyond: Return of the Joker Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Batman: Chaos in Gotham City Μάρτιος 2001 Όχι N/A Όχι
Battleship Ναι N/A Όχι
Battletanx Όχι N/A Όχι
Bear in the Big Blue House Όχι N/A Όχι
Beast Wars: Transformers Ναι N/A Όχι
Beauty and the Beast: A Board Game Adventure Ναι N/A Όχι
Billy Bob's Huntin' 'n' Fishin' Όχι N/A Όχι
Bionic Commando: Elite Forces (Nintendo) 2000 Όχι N/A Όχι
Black Bass: Lure Fishing (Hot-B, Majesco Entertainment) 1999 Ναι N/A Όχι
Blade (HAL, Activision) 2000 Όχι N/A Όχι
Blaster Master: Enemy Below (Sunsoft) 2000 Ναι N/A Ναι
Blue's Clues: Blue's Alphabet Book Ιανουάριος 2001 Όχι N/A Όχι
Boarder Zone (Software Creations, Atari) 1999 Όχι N/A Όχι
Bob the Builder Όχι N/A Όχι
Bomberman Max: Blue Champion (Hudson Soft, Vatical Entertainment) 2000 Όχι N/A Όχι
Bomberman Max: Red Challenger (Hudson Soft, Vatical Entertainment) 2000 Όχι N/A Όχι
Bomberman Quest Νοέμβριος 1999 Ναι N/A Όχι
Bubble Bobble (Taito, Metro3D) 1999 Ναι N/A Όχι
Buffy the Vampire Slayer (GameBrains, THQ) Σεπτέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Bugs Bunny Crazy Castle 3 Ιανουάριος 1999 Ναι N/A Όχι
Bugs Bunny Crazy Castle 4 Ιούλιος 2000 Όχι N/A Όχι
A Bug's Life Ναι N/A Όχι
Bust-A-Move 4 (Taito, Acclaim Entertainment) Ιούνιος 1999 Ναι N/A Όχι
Bust-A-Move Millennium (Taito, Acclaim Entertainment) 27 Οκτωβρίου 2000 Όχι N/A Όχι
Buzz Lightyear of Star Command (Traveller's Tales, Activision) 2000 Όχι N/A Όχι
Caesar's Palace 2 Όχι N/A Όχι
Cannon Fodder (Sensible Software, Codemasters) 2000 Όχι N/A Όχι
Carl Lewis Athletics 2000 Όχι N/A Όχι
Carmageddon (Sales Curve Interactive, Titus Interactive) 2000 Όχι N/A Όχι
Casper the Friendly Ghost Όχι N/A Όχι
Catwoman (Kemco, Vatical Entertainment) 1999 Όχι N/A Όχι
Catz Όχι N/A Όχι
Centipede Ναι N/A Όχι
Championship Motocross 2001 featuring Ricky Carmichael Όχι N/A Όχι
Chase H.Q. Secret Police (Taito, Metro3D) 1999 Ναι N/A Όχι
Chee-Chai Alien Όχι Rumble Pak Όχι
Chessmaster Ναι N/A Όχι
Chicken Run Όχι N/A Όχι
Colin McRae Rally 21 Σεπτεμβρίου 2001[4] Όχι N/A Όχι
Commander Keen (id Software, Activision) 2001 Όχι N/A Όχι
Conker's Pocket Tales (Rare) 1999 Ναι N/A Όχι
Cool Bricks (Pukka Games, SCi Games) 1999 Όχι N/A Όχι
Croc: Legend of the Gobbos (Virtucraft, THQ) 2000 Όχι N/A Όχι
Croc 2 (Natsume, THQ) 2001 Όχι N/A Όχι
Cruis'n Exotica (Crawfish Interactive, Midway) 2000 Όχι N/A Όχι
Crystalis (Nintendo) 2000 Όχι N/A Όχι
Cubix: Robots for Everyone Race n' Robots Όχι N/A Όχι
Cyber Tiger Woods Golf (Xantera, Electronic Arts) 2000 Όχι N/A Όχι
Daffy Duck: Fowl Play Ναι N/A Όχι
Dance Dance Revolution GB (Konami) 2000 Όχι N/A Όχι
Dance Dance Revolution GB2 (Konami) 2000 Όχι N/A Όχι
Dance Dance Revolution GB3 (Konami) 2001 Όχι N/A Όχι
Dance Dance Revolution GB Disney Mix (Konami) 2001 Όχι N/A Όχι
Oha Star Dance Dance Revolution GB (Konami) 2001 Όχι N/A Όχι
Dancing Furby Ναι N/A Όχι
Daikatana Όχι N/A Όχι
Dave Mirra Freestyle BMX (NEON Software, Acclaim) 2000 Όχι N/A Όχι
David Beckham Soccer Όχι N/A Όχι
Deer Hunter Όχι N/A Όχι
Defender/Joust Ναι N/A Όχι
Déjà Vu I & II Όχι N/A Όχι
Denki Blocks (Denki, Rage Software) 2001 Όχι N/A Όχι
Dexter's Laboratory: Robot Rampage (BAM! Entertainment) 2000 Όχι N/A Όχι
Dinosaur'us Όχι N/A Όχι
Disney's Aladdin Αμερική: Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Disney's Dinosaur Όχι N/A Όχι
Diva Starz: Mall Mania (DICE, Vivendi Universal Games) 2001 Όχι N/A Όχι
Doctor Mario Όχι N/A Όχι
Dogz Όχι N/A Όχι
Donald Duck: Goin' Quackers (Ubi Soft) 2000 Όχι N/A Όχι
Donkey Kong Country (Rare, Nintendo) 2000 Όχι N/A Όχι
Donkey Kong GB: Dinky Kong & Dixie Kong (Rare, Nintendo) Ιαπωνία: 2000 Όχι N/A Όχι
Doug's Big Game Όχι N/A Όχι
Dracula: Crazy Vampire Όχι N/A Όχι
Dragon Ball Z: Legendary Super Warriors Όχι N/A Όχι
Dragon Dance Ναι N/A Όχι
Dragon Tales Adventure Όχι N/A Όχι
Dragon Tales: Dragon Wings Όχι N/A Όχι
Dragon Warrior I & II (Enix) Ιαπωνία: 23 Σεπτεμβρίου 1999
Αμερική: 27 Σεπτεμβρίου 2000
Ναι N/A Όχι
Dragon Warrior III (Enix) 2000 Όχι GBA Special Features Όχι
Dragon Warrior Monsters (Tose, Enix) Ιαπωνία: 25 Σεπτεμβρίου 1998
Ευρώπη: 25 Ιανουαρίου 1999
Αμερική: 27 Ιανουαρίου 2000
Ναι N/A Όχι
Dragon Warrior Monsters II: Cobi's Journey (Enix) Ιαπωνία: 9 Μαρτίου 2001
Αμερική: 15 Σεπτεμβρίου 2001
Ναι N/A Όχι
Dragon Warrior Monsters II: Tara's Adventure (Enix) Ιαπωνία: 9 Μαρτίου 2001
Αμερική: 15 Σεπτεμβρίου 2001
Ναι N/A Όχι
Dragon's Lair (Digital Eclipse, Capcom) 2001 Όχι N/A Όχι
Driver (Crawfish Interactive, Infogrames) 2000 Όχι N/A Όχι
Dropzone Ναι N/A Όχι
Duke Nukem (Torus Games, Atari) 1999 Όχι N/A Όχι
The Dukes of Hazzard Όχι N/A Όχι
Earthworm Jim: Menace 2 the Galaxy (David A. Palmer Productions, Crave Entertainment) Νοέμβριος 1999 Ναι N/A Όχι
ECW Hardcore Revolution (Acclaim) 2000 Όχι N/A Όχι
Elevator Action EX Όχι N/A Όχι
The Adventures of Elmo in Grouchland Ναι N/A Όχι
Elmo's 123s Ναι N/A Όχι
Elmo's ABCs Ναι N/A Όχι
The Emperor's New Groove Όχι N/A Όχι
ESPN International Track & Field (Konami) 2000 Όχι N/A Όχι
ESPN National Hockey Night (Konami) 2001 Όχι N/A Όχι
E.T. and the Cosmic Garden 2002 Όχι N/A Όχι
E.T.: Digital Companion 2001 Όχι N/A Όχι
E.T.: Escape from Planet Earth 2001 Όχι N/A Όχι
European Super League (Aqua Pacific, Virgin Interactive) Ευρώπη: 2001 Όχι N/A Όχι
Evel Knievel Ναι N/A Όχι
Extreme Ghostbusters Όχι N/A Όχι
Extreme Sports with the Berenstain Bears Όχι N/A Όχι
F1 Championship Season 2000 Όχι N/A Όχι
F1 Racing Championship Όχι N/A Όχι
F1 World Grand Prix Όχι N/A Όχι
F1 World Grand Prix II Όχι N/A Όχι
F-18 Thunder Strike Όχι N/A Όχι
FA Premier League Stars 2001 Όχι N/A Όχι
FIFA 2000 Ναι N/A Όχι
The Fish Files (7th Sense, MC2-Microïds) 2001 Όχι N/A Όχι
Fisher Price Rescue Heroes Fire Frenzy Όχι N/A Όχι
Fix and Foxi Όχι N/A Όχι
The Flintstones Starring in Burgertime in Bedrock (Conspiracy Entertainment, Swing! Entertainment) 2000 Όχι N/A Όχι
Flipper and Lopaka Όχι N/A Όχι
Force 21 (Code Monkeys, Red Storm Entertainment) 2000 Όχι N/A Όχι
Formula One 2000 Όχι N/A Όχι
Fort Boyard Όχι N/A Όχι
Frogger Ναι N/A Όχι
Frogger 2: Swampy's Revenge Όχι N/A Όχι
Galaga: Destination Earth Όχι N/A Όχι
Game & Watch Gallery 2 (Tose, Nintendo) 1998 Ναι N/A Ναι
Game & Watch Gallery 3 (Tose, Nintendo) 2000 Ναι N/A Ναι
Get Chuu Club: Minna no Konchuu Daizukan Ναι Rumble Pak Όχι
Gex: Enter the Gecko (David A. Palmer Productions, Crave Entertainment) Ναι N/A Όχι
Gex: Deep Cover Gecko Όχι N/A Όχι
Ghosts 'n Goblins (Capcom) 1999 Ναι N/A Όχι
Gift Όχι N/A Όχι
Gobs of Games Όχι N/A Όχι
Godzilla: The Series Ναι N/A Όχι
Godzilla: The Series - Monster Wars Όχι N/A Όχι
Gold and Glory: The Road to El Dorado (Planet Interactive, Ubi Soft) 2000 Όχι N/A Όχι
Golden Goal (Tarantula Studios, Take-Two Interactive) 1999 Ναι N/A Όχι
Grand Theft Auto (Tarantula Studios, Take-Two Interactive) 2000 Ναι N/A Όχι
Grand Theft Auto 2 (Tarantula Studios, Rockstar Games) 2000 Όχι N/A Όχι
Gremlins: Unleashed! Όχι N/A Όχι
The Grinch(Konami) 2000 Όχι N/A Όχι
Halloween Racer Όχι N/A Όχι
Hamtaro: Tomodachi Daisakusen Dechu Όχι N/A Όχι
Hamtaro: Ham-Hams Unite! Όχι N/A Όχι
Hands of Time Όχι N/A Όχι
Harley Davidson: Race Across America Όχι N/A Όχι
Harry Potter and the Chamber of Secrets Όχι N/A Όχι
Harry Potter and the Sorcerer's Stone Όχι N/A Όχι
Harvest Moon Ναι N/A Ναι
Harvest Moon 2 Ναι N/A Όχι
Harvest Moon 3 Όχι N/A Όχι
Hello Kitty's Cube Frenzy Ναι N/A Όχι
Hercules: The Legendary Journeys Όχι N/A Όχι
Heroes of Might and Magic Όχι N/A Όχι
Heroes of Might and Magic 2 Όχι N/A Όχι
Hexcite Ιανουάριος 1999 Ναι N/A Όχι
Hole in One Golf Ναι Rumble Pak Όχι
Hollywood Pinball Ναι N/A Όχι
Hot Wheels Stunt Track Driver Ναι N/A Όχι
Hoyle Card Games Όχι N/A Όχι
Hoyle Casino Όχι N/A Όχι
Hugo 2.5 Ναι N/A Ναι
Hugo: Black Diamond Fever Όχι N/A Όχι
Hugo: The Evil Mirror Όχι N/A Όχι
Hype: The Time Quest Όχι N/A Όχι
Indiana Jones and the Infernal Machine Όχι N/A Όχι
Inspector Gadget: Operation Madkactus Όχι N/A Όχι
International Karate Όχι N/A Όχι
International Rally Ναι N/A Όχι
International Superstar Soccer '99 (Konami) 1999 Ναι N/A Όχι
International Superstar Soccer 2000 Όχι N/A Όχι
International Track & Field Ναι N/A Όχι
Jeff Gordon XS Racing Ναι N/A Όχι
Jeremy McGrath's Supercross 2000 Όχι N/A Όχι
Jimmy White's Cueball Όχι N/A Όχι
Jumpstart Dino Adventure Field Trip Όχι N/A Όχι
The Jungle Book: Mowgli's Wild Adventure Όχι N/A Όχι
Keep the Balance Όχι N/A Όχι
Keitai Denju Telefang - Power Version Ναι N/A Όχι
Keitai Denju Telefang - Speed Version Ναι N/A Όχι
Ken Griffey Jr's Slugfest Όχι N/A Όχι
Kirby Tilt 'n' Tumble Ιαπωνία: 23 Αυγούστου 2000
Αμερική: 11 Απριλίου 2001
Όχι Αισθητήρας κίνησης Όχι
Kirikou Όχι N/A Όχι
Klax Απρίλιος 1999 Όχι N/A Όχι
Klustar Ναι N/A Όχι
Knockout Kings Όχι N/A Όχι
Konami GB Collection Vol.1 Ναι N/A Όχι
Konami GB Collection Vol.2 Ναι N/A Όχι
Konami GB Collection Vol.3 Ναι N/A Όχι
Konami GB Collection Vol.4 Ναι N/A Όχι
Koto Battle: Tengai no Moribito Όχι N/A Όχι
The Land Before Time Όχι N/A Όχι
Las Vegas Cool Hand Ναι N/A Όχι
Laura Όχι N/A Όχι
Legend of the River King Ναι N/A Ναι
Legend of the River King 2 Ναι Rumble Pak (Αποκλειστικά στην Ιαπωνία) Ναι
The Legend of Zelda: Link's Awakening DX Ιαπωνία: 12 Δεκεμβρίου 1998
Αμερική: Δεκέμβριος 1998
Ευρώπη: Ιανουάριος 1999
Ναι N/A Ναι
The Legend of Zelda: Oracle of Ages Ιαπωνία: 27 Φεβρουαρίου 2001
Αμερική: 14 Μαΐου 2001
Ευρώπη: 5 Οκτωβρίου 2001
Όχι GBA Special Features Ναι
The Legend of Zelda: Oracle of Seasons Ιαπωνία: 27 Φεβρουαρίου 2001
Αμερική: 14 Μαΐου 2001
Ευρώπη: 5 Οκτωβρίου 2001
Όχι GBA Special Features Ναι
Lego Alpha Team Όχι N/A Όχι
Lego Island 2: The Brickster's Revenge Όχι N/A Όχι
Lego Racers Όχι N/A Όχι
Lego Stunt Rally Όχι N/A Όχι
Lemmings & Oh No! More Lemmings Όχι N/A Όχι
Lil' Monster Ναι N/A Όχι
The Lion King: Simba's Mighty Adventure Όχι N/A Όχι
The Little Mermaid 2: Pinball Frenzy Όχι Rumble Pak Όχι
Little Nicky Όχι N/A Όχι
Logical Όχι N/A Όχι
Looney Tunes Ναι N/A Όχι
Looney Tunes Collector: Alert!
Ευρώπη: Martian Alert
Ιούνιος 2000 Όχι N/A Όχι
Looney Tunes: Carrot Crazy
Ευρώπη: Bugs Bunny & Lola Bunny: Operation Carrot Patch
Ναι N/A Όχι
Looney Tunes: Marvin Strikes Back!
Ευρώπη: Martian Revenge
Νοέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
Looney Tunes Racing Όχι N/A Όχι
Looney Tunes Twouble!
Ευρώπη: Sylvester & Tweety: Breakfast on the Run
Ναι N/A Όχι
Lucky Luke Όχι N/A Όχι
Lucky Luke: Desperado Train Όχι N/A Όχι
Lufia: The Legend Returns Όχι N/A Όχι
M&M's Mini Madness Όχι N/A Όχι
Madden NFL 2000 Ναι N/A Όχι
Madden NFL 2001 Όχι N/A Όχι
Madden NFL 2002 Όχι N/A Όχι
Magical Drop Όχι N/A Όχι
Magical Tetris Challenge Όχι N/A Όχι
Magi-Nation Όχι N/A Όχι
Marble Madness Δεκέμβριος 1999 Όχι N/A Όχι
Mario Golf Οκτώβριος 1999 Όχι N/A Ναι
Mario Tennis Ιανουάριος 2001 Όχι N/A Ναι
Mary-Kate & Ashley: Crush Course Όχι N/A Όχι
Mary-Kate & Ashley: Get a Clue Ναι N/A Όχι
Mary-Kate & Ashley: Pocket Planner Ναι N/A Όχι
Mary-Kate & Ashley: Winner's Circle Όχι N/A Όχι
Mask of Zorro Όχι N/A Όχι
Mat Hoffman's Pro BMX Όχι N/A Όχι
Matchbox Caterpillar Construction Zone Ναι N/A Όχι
Matchbox Emergency Patrol Όχι N/A Όχι
Maya The Bee & Her Friends Ναι N/A Όχι
Maya The Bee - Garden Adventures Όχι N/A Όχι
Mega Man Xtreme
Ιαπωνία: Rockman X Cyber Mission
Ναι N/A Ναι
Mega Man Xtreme 2
Ιαπωνία: Rockman X2 Soul Eraser
Όχι N/A Ναι
Men in Black: The Series Ναι N/A Όχι
Men in Black: The Series 2 Όχι N/A Όχι
Merlin Όχι N/A Όχι
Metal Gear: Ghost Babel
Ευρώπη και Αμερική: Metal Gear Solid
Όχι N/A Όχι
Metal Walker Ναι N/A Όχι
Mia Hamm Soccer Shootout Όχι N/A Όχι
Mickey's Racing Adventure Όχι N/A Όχι
Mickey's Speedway USA Όχι N/A Όχι
Micro Machines 1&2 Twin Turbo Όχι N/A Όχι
Micro Machines V3 Όχι N/A Όχι
Micro Maniacs Όχι N/A Όχι
Microsoft: The Best of Entertainment Pack Αμερική: Ιούνιος 2001
Ευρώπη: Αύγουστος 2001[5]
Όχι N/A Όχι
Microsoft Pinball Arcade Μάιος 2001[6] Όχι N/A Όχι
Microsoft: The 6in1 Puzzle Collection Entertainment Pack 24 Οκτωβρίου 2000[7] Όχι N/A Όχι
Millennium Winter Sports Όχι N/A Όχι
Missile Command Όχι Rumble Pak Όχι
Mission: Impossible Όχι N/A Όχι
Mobile Golf Όχι N/A Όχι
Monkey Puncher Ναι N/A Όχι
Monopoly Ναι N/A Όχι
DX Monopoly GB Ναι N/A Όχι
Monster Rancher BattleCard GB Ναι N/A Όχι
Monster Rancher Explorer Όχι N/A Όχι
Monsters, Inc. (Natsume, Buena Vista Games) 2001 Όχι N/A Όχι
Montezuma's Return Ναι N/A Όχι
Moomin's Tale Όχι N/A Όχι
Moon Patrol & Spy Hunter Ναι N/A Όχι
Moorhen 3 - The Chicken Chase! Όχι N/A Όχι
Mortal Kombat 4 Ναι N/A Όχι
Motocross Maniacs 2 Όχι N/A Όχι
Mr. Driller Όχι N/A Όχι
Mr. Nutz Όχι N/A Όχι
Ms. Pac-Man Ναι N/A Όχι
MTV Sports: T.J. Lavin’s Ultimate BMX Όχι N/A Όχι
MTV Sports: Pure Ride Όχι N/A Όχι
MTV Sports: Skateboarding featuring Andy Macdonald Όχι N/A Όχι
The Mummy Όχι N/A Όχι
The Mummy Returns Όχι N/A Όχι
The Muppets Όχι N/A Όχι
NASCAR 2000 Ιούλιος 2000 Όχι N/A Όχι
NASCAR Challenge Δεκέμβριος 1999 Όχι Rumble Pak Όχι
NASCAR Heat Δεκέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
NASCAR Racers Δεκέμβριος 2000 Όχι N/A Όχι
The Nations: Land of Legends Όχι N/A Όχι
NBA 3 on 3 featuring Kobe Bryant Ναι N/A Όχι
NBA Hoopz Όχι N/A Όχι
NBA in the Zone Ναι N/A Όχι
NBA in the Zone 2000 Όχι N/A Όχι
NBA Jam '99 Ναι N/A Όχι
NBA Jam 2001 Όχι N/A Όχι
NBA Showtime Όχι N/A Όχι
The New Adventures of Mary-Kate & Ashley Ναι N/A Όχι
NFL Blitz Ναι N/A Όχι
NFL Blitz 2000 Όχι N/A Όχι
NFL Blitz 2001 Όχι N/A Όχι
NHL 2000 Ναι N/A Όχι
NHL Blades of Steel '99 Όχι N/A Όχι
NHL Blades of Steel 2000 Όχι N/A Όχι
Nicktoons Racing Όχι N/A Όχι
No Fear Downhill Mountain Biking Όχι N/A Όχι
Noddy and the Birthday Party Όχι N/A Όχι
NSYNC: Get to the Show Όχι N/A Όχι
NYR: New York Race Όχι N/A Όχι
Oide Rascal Όχι N/A Όχι
Obelix Ναι N/A Όχι
Oddworld Adventures II Ναι N/A Όχι
O'Leary Manager 2000 Όχι N/A Όχι
Other Life: Azure Dreams Ναι N/A Όχι
Pac-Man Ναι N/A Όχι
Paperboy Όχι N/A Όχι
Papyrus Όχι N/A Όχι
Perfect Dark Όχι Rumble Pak Όχι
Pitfall: Beyond the Jungle Ναι N/A Όχι
Planet of the Apes Όχι N/A Όχι
Player Manager 2001 Όχι N/A Όχι
Pocket Bomberman Ναι N/A Όχι
Pocket Bowling Ναι N/A Όχι
Pocket GT Racer Όχι N/A Όχι
Pocket Music Όχι N/A Όχι
Pocket Racing Όχι N/A Όχι
Pocket Soccer Όχι N/A Όχι
Pokémon Card GB2 Όχι N/A Όχι
Pokémon Crystal Όχι N/A Όχι
Pokémon Gold Ναι N/A Όχι
Pokémon Pinball Ναι Rumble Pak Όχι
Pokémon Puzzle Challenge Όχι N/A Όχι
Pokémon Silver Ναι N/A Όχι
Pokémon Trading Card Game Ναι N/A Ναι
Polaris SnoCross Όχι Rumble Pak Όχι
Pong Όχι N/A Όχι
Pooh and Tigger's Hunny Safari Όχι N/A Όχι
Pop'n Music Όχι N/A Όχι
Pop'n Pop Όχι N/A Όχι
Portal Runner Όχι N/A Όχι
Power Quest Ναι N/A Όχι
Power Rangers Time Force Όχι N/A Όχι
Power Rangers Lightspeed Rescue Όχι N/A Όχι
Power Spike Pro Beach Volleyball
Ευρώπη: Beach'n Ball
Όχι N/A Όχι
The Powerpuff Girls: Bad Mojo Jojo Όχι N/A Όχι
The Powerpuff Girls: Battle Him Όχι N/A Όχι
The Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green Όχι N/A Όχι
Prince Naseem Boxing Όχι N/A Όχι
Prince of Persia Ναι N/A Όχι
Project S-11 Όχι N/A Όχι
Pro Darts Όχι N/A Όχι
Pro Pool Όχι N/A Ίσως
Puchi Carat Ναι N/A Όχι
Puyo Puyo SUN Ναι N/A Όχι
Puyo Puyo~n Όχι N/A Όχι
Puzzle Master Ναι N/A Όχι
Puzzled Όχι N/A Όχι
Q-Bert Όχι N/A Όχι
Qix Adventure Όχι N/A Όχι
Quest: Brian's Journey Ναι N/A Όχι
Quest: Fantasy Challenge Ναι N/A Όχι
Quest for Camelot Ναι N/A Όχι
Qui Qui Ναι N/A Όχι
R-Type DX Ναι N/A Όχι
Rainbow Six Όχι N/A Όχι
Rainbow Islands Όχι N/A Όχι
Rampage: World Tour Ναι N/A Όχι
Rampage 2: Universal Tour Όχι N/A Όχι
Rampart Όχι N/A Όχι
Rats! Ναι N/A Όχι
Rayman Όχι N/A Ναι
Rayman 2 Όχι N/A Όχι
Razor Freestyle Scooter Όχι N/A Όχι
Ready 2 Rumble Boxing (Crawfish Interactive, Midway) 1999 Όχι Rumble Pak Όχι
Reservoir Rat Ναι N/A Όχι
Resident Evil Gaiden Όχι N/A Όχι
Return of the Ninja Όχι N/A Όχι
Revelations: The Demon Slayer Ναι N/A Όχι
Rhino Rumble Όχι N/A Όχι
Rip-Tide Racer Ναι N/A Όχι
Road Champs: BXS Stunt Biking Όχι N/A Όχι
Road Rash Όχι N/A Όχι
Roadsters '98 Ναι N/A Όχι
Roadsters Trophy Ναι N/A Όχι
Robin Hood Όχι N/A Όχι
Robopon Sun, Star, and Moon Versions Ναι N/A Όχι
RoboCop Όχι N/A Όχι
Robot Wars: Metal Mayhem Όχι N/A Όχι
Rocket Power: Gettin Air Όχι N/A Όχι
Rocky Mountain Trophy Hunter Όχι N/A Όχι
Roland Garros French Open Όχι N/A Όχι
Ronaldo V-Soccer
Ευρώπη: UEFA 2000
Ναι N/A Όχι
Roswell Conspiracies: Aliens, Myths & Legends Όχι N/A Όχι
Rox Ναι N/A Όχι
The Rugrats Movie Ναι N/A Όχι
Rugrats in Paris: The Movie Όχι N/A Όχι
Rugrats: Time Travelers Ναι N/A Όχι
Rugrats: Totally Angelica Όχι N/A Όχι
Sabrina the Animated Series: Spooked! Όχι N/A Όχι
Sabrina the Animated Series: Zapped! Όχι N/A Όχι
San Francisco Rush 2049 Όχι N/A Όχι
Santa Claus Junior Όχι N/A Όχι
Scrabble Όχι N/A Όχι
Scooby Doo! Classic Creep Capers Όχι N/A Όχι
Sesame Street Sports Όχι N/A Όχι
Sgt Rock: On the Frontline Όχι N/A Όχι
Shadowgate Classic Ναι N/A Όχι
Shamus Ναι N/A Όχι
Shanghai Pocket Ναι N/A Όχι
Shantae Όχι GBA Special Features Όχι
Shaun Palmer's Pro Snowboarder Όχι N/A Όχι
Shrek: Fairy Tale Freakdown Όχι N/A Όχι
Simpsons, The: Night of the Living Treehouse of Horror Όχι N/A Όχι
Smurfs' Nightmare, The Όχι N/A Όχι
Snoopy Tennis Όχι N/A Όχι
Snow White and the Seven Dwarfs Όχι N/A Όχι
Soccer Manager Όχι N/A Όχι
Space Invaders Ναι N/A Όχι
Space Marauder Όχι N/A Όχι
Space Station Silicon Valley Ναι N/A Όχι
Spawn Όχι N/A Όχι
Speedy Gonzales: Aztec Adventure Ναι N/A Όχι
Spider-Man Όχι N/A Όχι
Spider-Man 2: The Sinister Six Όχι N/A Όχι
Spike and Suzy Όχι N/A Όχι
Spirou: The Robot Invasion Όχι N/A Όχι
SpongeBob SquarePants: The Legend of the Lost Spatula Όχι N/A Όχι
Spy vs. Spy Όχι N/A Όχι
Star Wars Episode I: Obi-Wan's Adventures Όχι N/A Όχι
Star Wars: Episode I Racer Όχι Rumble Pak Όχι
Star Wars: Yoda Stories Ναι N/A Όχι
Street Fighter Alpha Όχι N/A Όχι
Stuart Little The Journey Home Όχι N/A Όχι
Super Black Bass: Real Fight Όχι Rumble Pak Όχι
Super Breakout Ναι N/A Όχι
Super Real Fishing Όχι Rumble Pak Όχι
Supercross Freestyle Όχι N/A Όχι
Suzuki Alstare Extreme Racing Όχι N/A Όχι
Super Mario Bros. Deluxe Όχι N/A Όχι
Super Robot Wars – Link Battler Ναι N/A Όχι
Survival Kids Ναι N/A Όχι
Survival Kids 2 Ναι N/A Όχι
SWIV Όχι N/A Όχι
Taxi 2 Όχι N/A Όχι
Taxi 3 Όχι N/A Όχι
Tazmanian Devil: Munching Madness Ναι N/A Όχι
Disney's Tarzan (Digital Eclipse, Activision) 1999 Όχι N/A Όχι
Tech Deck Skateboarding Όχι N/A Όχι
Test Drive 6 16 Νοεμβρίου 1999 Ναι N/A Όχι
Test Drive 2001 5 Δεκεμβρίου 2000 Όχι N/A Όχι
Test Drive Cycles Αύγουστος 2000 Όχι N/A Όχι
Test Drive Le Mans Ιούνιος 2000 Όχι N/A Όχι
Test Drive Off-Road 3 Νοέμβριος 1999 Ναι Rumble Pak Όχι
Tetris DX Νοέμβριος 1998 Ναι N/A Όχι
Thomas the Tank Engine & Friends Όχι N/A Όχι
Three Lions (Tarantula Studios, Take-Two Interactive) 1999 Ναι N/A Όχι
Thunderbirds (SCI Interactive) 2000 Όχι N/A Όχι
Tiger Woods PGA Tour 2000 Ναι N/A Όχι
Tintin in Tibet Όχι N/A Όχι
Tiny Toon Adventures: Buster Saves the Day Όχι N/A Όχι
Tiny Toon Adventures: Dizzy's Candy Quest Όχι N/A Όχι
Titus the Fox Ναι N/A Όχι
TNN Outdoors Fishing Champ Ναι N/A Όχι
TOCA: Touring Car Championship Όχι N/A Όχι
Toki Tori Όχι N/A Ναι
Tom and Jerry Όχι N/A Όχι
Tom and Jerry in Mouse Attacks Όχι N/A Όχι
Tom and Jerry: Mouse Hunt Όχι N/A Όχι
Tomb Raider Όχι N/A Όχι
Tomb Raider: Curse of the Sword Όχι N/A Όχι
Tonic Trouble Όχι N/A Όχι
Tonka Construction Site Όχι N/A Όχι
Tonka Raceway Όχι Rumble Pak Όχι
Tony Hawk's Pro Skater Όχι N/A Όχι
Tony Hawk's Pro Skater 2 Όχι N/A Όχι
Tony Hawk's Pro Skater 3 Όχι N/A Όχι
Toobin' Όχι N/A Όχι
Toonsylvania Όχι N/A Όχι
Tootuff Όχι N/A Όχι
Top Gear Pocket Όχι Rumble Pak Όχι
Top Gear Pocket 2 Όχι Rumble Pak (Αποκλειστικά στην Ιαπωνία) Όχι
Top Gun: Firestorm Όχι N/A Όχι
Total Soccer 2000 Όχι N/A Όχι
Towers: Lord Baniff's Deceit Όχι N/A Όχι
Toy Story 2 (Tiertex, THQ) 1999 Ναι N/A Όχι
Toy Story Racer Όχι N/A Όχι
Trick Boarder Όχι N/A Όχι
Triple Play 2001 Όχι N/A Όχι
Trouballs Όχι N/A Όχι
Turok 2: Seeds of Evil Ναι N/A Όχι
Turok 3: Shadow of Oblivion Όχι N/A Όχι
Turok: Rage Wars Όχι N/A Όχι
Tweenies: Doodles' Bones Όχι N/A Όχι
Tweety's High-Flying Adventure Όχι N/A Όχι
Tyco R/C - Racin' Ratz Όχι N/A Όχι
Ultimate Fighting Championship Όχι N/A Όχι
Ultimate Paintball Όχι N/A Όχι
Ultimate Surfing Όχι N/A Όχι
Uno Ναι N/A Όχι
Vegas Games Όχι N/A Όχι
Vigilante 8 Όχι Rumble Pak Όχι
VIP Όχι N/A Όχι
Les Visiteurs Ναι N/A Όχι
V-Rally Όχι N/A Όχι
Wacky Races Όχι N/A Όχι
Walt Disney World Quest: Magical Racing Tour Όχι N/A Όχι
Wario Land II Ιαπωνία: 21 Οκτωβρίου 1998
Αμερική: 10 Φεβρουαρίου 1999
Ευρώπη: 25 Φεβρουαρίου
Ναι N/A Ναι
Wario Land 3 Ιαπωνία: 21 Μαρτίου 2000
Αμερική: 30 Μαΐου 2000
Ευρώπη: 14 Απριλίου 2000
Όχι N/A Ναι
Warlocked Όχι N/A Όχι
Warriors of Might and Magic Όχι N/A Όχι
WCW Mayhem Όχι N/A Όχι
Wendy: Every Witch Way Όχι GBA Special Features Όχι
Wetrix GB Όχι N/A Όχι
Who Wants To Be A Millionaire: 2 Όχι N/A Όχι
Wild Thornberry's Rambler Όχι N/A Όχι
Wings of Fury Ναι N/A Όχι
Winnie the Pooh: Adventures in the 100 Acre Wood Όχι N/A Όχι
Woody Woodpecker Όχι N/A Όχι
Woody Woodpecker Racing Όχι N/A Όχι
World Destruction League: Thunder Tanks Όχι N/A Όχι
The World Is Not Enough Όχι N/A Όχι
Worms: Armageddon Όχι N/A Όχι
WWF Attitude Όχι N/A Όχι
WWF Betrayal Όχι N/A Όχι
WWF WrestleMania 2000 Ναι N/A Όχι
X-Men: Mutant Academy Όχι N/A Όχι
X-Men: Mutant Wars Όχι N/A Όχι
X-Men: Wolverine's Rage Όχι N/A Όχι
Xtreme Sports Όχι N/A Ναι
Xtreme Wheels Όχι N/A Όχι
Xena: Warrior Princess Όχι N/A Όχι
Yars' Revenge Ναι N/A Όχι
Yogi Bear: Great Balloon Blast Όχι N/A Όχι
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters II: Dark Duel Stories Ναι N/A Όχι
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters III: Tri-Holy God Advent Όχι N/A Όχι
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters III: Tri-Holygod Advent Όχι N/A Όχι
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of the Powerful Duelists Όχι N/A Όχι
Yu-Gi-Oh! Monster Capsule GB Ναι N/A Όχι
Zebco Fishing! Όχι Rumble Pak Όχι
Zidane Football Generation Όχι N/A Όχι
Zoboomafoo: Playtime in Zobooland Όχι N/A Όχι
Zoids: Jashin Fukkatsu! Genobreaker Hen Ναι N/A Όχι
Zoids: Shirogane no Jukishin Liger Zero Όχι N/A Όχι

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Antz Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 
  2. «Disney's Atlantis: The Lost Empire Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 
  3. «Ballistic Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 
  4. «Colin McRae Rally - Game Boy Color». Spong. Ανακτήθηκε στις 24 Μαρτίου 2013. 
  5. «Microsoft: The Best of Entertainment Pack Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 
  6. «Microsoft Pinball Arcade Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 
  7. «Microsoft: The 6in1 Puzzle Collection Entertainment Pack Release Information for Game Boy Color». GameFAQs. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017. 

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]