Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ράντυ Όρτον»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Από το 2008 ο Όρτον ξεκίνησε να ηγείται της ομάδας Λέγκασι, που την αποτελούσαν οι [[Κόντι Ρόουντς]] και [[Τεντ Ντιμπιάσι Jr.|Τεντ Ντιμπιάσι]]. Στην περίοδο αυτή, ο Όρτον κατέκτησε 3 παγκόσμια πρωταθλήματα, έναν αγώνα [[Royal Rumble]], ενώ οι Ρόουντς και Ντιμπιάσι κέρδισαν δύο φορές τους ομαδικούς τίτλους. Εκείνη τη περίοδο, η Λέγκασι ήρθε σε κόντρα με τον πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Σι Εμ Πανκ, τον οποίο και τραυμάτισε.
 
Με την είσοδο του 2009, ο Όρτον υποδυόταν τον βίαιο και ψυχολογικά ασταθή παλαιστή. Έπειτα, νίκησε στον αγώνα 30 παλαιστών, το Royal Rumble και εισέπραξε αγώνα τίτλου στη WrestleMania 25. Τον Φεβρουάριο, ο Όρτον κλώτσησε στο κεφάλι τον πρόεδρο Βινς Μακμάν και έκανε διάφορες επιθέσεις στη [[Στέφανι Μακμάν|Στέφανι]] και τον Σέιν Μακμάν. Λόγω αυτών των ενεργειών, ο Όρτον δέχθηκε επίθεση απο τον Τριπλ Έιτς, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας Μακμάν. Σύντομα, άρχισε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ των Όρτον-Τριπλ Έιτς, που διήρκεσε για αρκετό καιρό. Στη WrestleMania 25, ο Όρτον διεκδίκησε επιτυχώςανεπιτυχώς το Πρωτάθλημα WWE κόντρα στον Τριπλ Έιτς., τον οποίο κέρδισε ενα μήνα αργότερα για να κερδίσει τον τίτλο.Έπειτα, ο Όρτον άρχισε κόντρα και με έναν φίλο του Τριπλ Έιτς, τον Μπατίστα. Εντωμεταξύ, οι Ρόουντς & Ντιμπιάσι βοηθούσαν τον Όρτον στις επιθέσεις που έκανε. Αργότερα, ο Όρτον επικεντρώθηκε στον Μπατίστα, απο τον οποίο και έχασε. Μετά την ήττα, η Λέγκασι επιτέθηκε στον Μπατίστα και τον τραυμάτισε. Με το τίτλο WWE υπό τη κατοχή του, ο Όρτον νίκησε τον Τριπλ Έιτς σε διάφορες περιπτώσεις. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2009, ο Όρτον είχε κόντρα με τον Τζον Σίνα.
Η Λέγκασι άρχισε να περνάει κρίση και οι τρεις τους ξεκίνησαν να έχουν μια κόντρα μεταξύ τους από τις αρχές του 2010, που οδηγήθηκε στην [[WrestleMania]], σε έναν αγώνα τριών ατόμων. Εκεί, οι Ρόουντς και Ντιμπιάσι, συμμάχησαν ώστε να διαλύσουν τον Όρτον, ο οποίος τελικά νίκησε και έβαλε τέλος στην ομάδα οριστικά.
 
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης