Batman: Arkham Origins

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Batman: Arkham Origins
ΔημιουργόςWarner Bros. Interactive Entertainment
ΕκδότηςWarner Bros. Interactive Entertainment
ΠλατφόρμαMicrosoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 και Nintendo Wii U
Ημ/νία κυκλοφορίας25  Οκτωβρίου 2013
δεδομένα (π  σ  ε )

Το Batman: Arkham Origins είναι βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας του 2013 που αναπτύχθηκε από την WB Games Montréal και κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Interactive Entertainment. Βασίζεται στον υπερήρωα Batman των DC Comics και το τρίτο βιντεοπαιχνίδι του franchise Batman: Arkham, αν και τοποθετείται οχτώ χρόνια πριν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, Batman: Arkham Asylum (2009).[1][2]

Η ανάπτυξη του Arkham Origins ξεκίνησε το 2011. Η WB Games Montréal ανέλαβε την ανάπτυξη, καθώς η δημιουργός της σειράς, Rocksteady Studios, ήταν απασχολημένη με την ανάπτυξη του Batman: Arkham Knight.

Το Batman: Arkham Origins κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου του 2014 για PlayStation 3, Wii U, Windows και Xbox 360.[3] Έλαβε μικτά σχόλια από τους κριτικούς, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έλαβαν αναγνώριση. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς, Batman: Arkham Origins, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Hero Complex». Los Angeles Times (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2024. 
  2. Miller, Matt. «The World Of Batman: Arkham Origins». Game Informer (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2024. 
  3. «May Cover Revealed: Batman: Arkham Origins - News - www.GameInformer.com». web.archive.org. 11 Απριλίου 2013. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Απριλίου 2013. Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2024. CS1 maint: Unfit url (link)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]