Suicide Squad: Kill the Justice League

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Suicide Squad: Kill the Justice League
ΔημιουργόςRocksteady Studios
ΕκδότηςWarner Bros. Interactive Entertainment
ΠλατφόρμαMicrosoft Windows, Xbox Series X and Series S και PlayStation 5
Ημ/νία κυκλοφορίας2  Φεβρουαρίου 2024 (παγκόσμιο) και 26  Μαρτίου 2024 (παγκόσμιο)
δεδομένα (π  σ  ε )

Το Suicide Squad: Kill the Justice League είναι βιντεοπαιχνίδι βολών δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Rocksteady Studios και κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Games. Βασίζεται στην Ομάδα Αυτοκτονίας των DC Comics και είναι μέρος του franchise Batman: Arkham.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2020[1] και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2022, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του καθυστέρησε πολλές φορές.[2] Τελικά κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου του 2024 σε PlayStation 5, Windows και Xbox Series X/S. Έλαβε μικτά σχόλια από τους κριτικούς.

Σύνοψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Suicide Squad: Kill the Justice League τοποθετείται πέντε χρόνια μετά από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Batman: Arkham Knight (2015), και ακολουθεί τέσσερις υπερκακούς–Captain Boomerang, Deadshot, Χάρλεϊ Κουίν και King Shark–οι οποίοι στρατολογούνται από την Αμάντα Γουόλερ. Στέλνονται στην Μητρόπολη για να σταματήσουν τον εξωγήινο εισβολέα Brainiac και να σκοτώσουν τα μέλη της Λεγεώνας της ΔικαιοσύνηςSuperman, Batman, Wonder Woman, Flash και Green Lantern–τα οποία έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τον Brainiac.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Good, Owen S. (7 Αυγούστου 2020). «Suicide Squad game in the works from Batman Arkham maker Rocksteady». Polygon (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2024. 
  2. Skrebels, Joe (23 Μαρτίου 2022). «Suicide Squad: Kill the Justice League Officially Delayed to Spring 2023». IGN (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2024. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]