Συζήτηση χρήστη:80.107.163.31

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπέρα σας,

Σχετικά με τις συνεισφορές σας στα λήμματα: Β΄ Βαλκανικός Πόλεμος, Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος, Βαλκανικός Συνασπισμός, Μιλουτίν Μιλάνκοβιτς, Νίκολα Τέσλα, Βοεβοδάτο Σερβίας, Επαναστάσεις του 1848, Οίκος των Καραγεώργεβιτς, Σαντζάκι του Νόβι Παζάρ, Συνέδριο του Βερολίνου, Καραγιώργης Πέτροβιτς, Πρώτη Σερβική εξέγερση, Σεμλίνο, Σρέμσκι Καρλόβτσι, Εξέγερση του Βανάτου, Σμεντέρεβο, Μάχη του Κοσσυφοπεδίου, Στέφανος Δουσάν, Στέφανος ο Πρωτόστεπτος, Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και Άγιος Σάββας της Σερβίας (ενδεχομένως και άλλα επιπλέον υπό άλλη IP), σας επισημαίνω ότι αυτές οι προσθήκες είναι όλες ατεκμηρίωτες, γεγονός που είναι αντίθετο με την πολιτική της Βικιπαίδειας.

Θα ήθελα να σημειώσω πρωτίστως ότι οι προσθήκες σας και η προσπάθεια σας είναι αξιοσημείωτες και η Βικιπαίδεια χρειάζεται εθελοντές σαν εσάς. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου αριθμού των επεξεργασμένων από μεριάς σας με τον παραπάνω τρόπο λημμάτων και της ιδιαίτερης σημασίας αυτών μιας και αφορούν κατά βάση σημαντικά ιστορικά γεγονότα/πρόσωπα, καθώς επίσης και λόγω του μεγάλου όγκου του προστιθέμενου κειμένου, καταλήγει η ΒΠ με σημαντικό επιπλέον ατεκμηρίωτο (και άρα αμφισβητήσιμο) υλικό σε κρίσιμα μάλιστα, όπως μόλις προανέφερα, λήμματα.

Με βάση αυτά λοιπόν θα σας παρακαλέσω, εάν το επιθυμείτε φυσικά ώστε να διατηρηθεί το κείμενο, να προσθέσετε πηγές με τη μορφή παραπομπών επί του κειμένου σε όλα τα παραπάνω λήμματα, ειδάλλως σε λίγες μέρες θα αναλάβω πρωτοβουλία να επαναφέρω τα λήμματα σε προηγούμενες εκδόσεις, πριν την προσθήκη του ατεκμηρίωτου υλικού. Όπου και σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, το υλικό που έχετε προσθέσει δεν διαγράφεται εντελώς και μπορείτε να το επαναφέρετε αργότερα, εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος και όποτε (και αν) το επιθυμείτε, συνοδευόμενο όμως αυτή τη φορά από τις πηγές του.

Εάν τα κείμενα που έχετε προσθέσει αποτελούν μετάφραση από αντίστοιχο κείμενο αλλόγλωσσης wiki μπορείτε απλά να μεταφέρετε τις εκεί παραπομπές αυτούσιες εδώ, χωρίς να ψάξετε κάτι περαιτέρω αν δεν το επιθυμείτε. Χρήσιμες θα σας φανούν ίσως και οι οδηγίες: Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών, Βικιπαίδεια:Σύνταξη πηγών και παραπομπών, Βικιπαίδεια:Μορφή παραπομπών, Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα. Επίσης και στα αγγλικά: Wikipedia:Citing sources.

Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να αφαιρείτε προϋπάρχον κείμενο όταν προσθέτετε νέο, σε μια απόπειρα το λήμμα στην εδώ wiki να είναι ακριβώς ίδιο με της αλλόγλωσσης από την οποία το μεταφράζετε. Παρακαλώ κάντε μια προσπάθεια να διατηρήσετε και το προηγούμενο κείμενο παράλληλα, εκτός φυσικά αν είναι ατεκμηρίωτο οπότε μπορείτε να το αφαιρέσετε αν το αμφισβητείτε.

Σας θυμίζω, τέλος, ότι αν το επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε και να συνεισφέρετε με λογαριασμό. Καλή συνέχεια και για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία μη διστάσετε να ρωτήσετε! Esslet(συζήτηση) 14:40, 20 Απριλίου 2018 (UTC)[απάντηση]


Καλησπέρα και πάλι,

Είναι εμφανές ότι πλέον προσθέτετε και πηγές στις νέες σας επεξεργασίες, ακριβώς όπως ορίζει η πολιτική της ΒΠ! Η συνεισφορά σας στο εγχείρημα είναι πραγματικά αξιόλογη!

Σας υπενθυμίζω απλώς ότι ορισμένα από τα λήμματα που αναφέρω παραπάνω, ακόμα δεν συνοδεύονται από πηγές. Όταν και αν έχετε το χρόνο και τη θέληση παρακαλώ επιμεληθείτε την προσθήκη παραπομπών και σε αυτά. Ειδάλλως απλώς θα αφαιρεθεί το ατεκμηρίωτο υλικό που δεν συνοδεύεται από παραπομπές.

Να γνωρίζετε επίσης ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε περισσότερες από μία αλλαγές στη σελίδα ενός λήμματος πριν πατήσετε "Δημοσίευση". Θα σας πρότεινα να ολοκληρώνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στο λήμμα στο σύνολό τους και να χρησιμοποιείτε την επιλογή της Προεπισκόπησης πριν δημοσιεύσετε τις αλλαγές, αντί να επιλέγετε "Δημοσίευση" μετά από κάθε μικρή αλλαγή, καθώς έτσι επιβαρύνεται λιγάκι το ιστορικό της σελίδας (μπορείτε να το δείτε πατώντας "Προβολή ιστορικού" στο πάνω μέρος του εκάστοτε λήμματος).

Σας θυμίζω τέλος, για μια ακόμα φορά, ότι, αν επιθυμείτε φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην ΒΠ και να συνεισφέρετε με λογαριασμό, ώστε να έχετε και ορισμένα πλεονεκτήματα.

Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές! Esslet(συζήτηση) 13:40, 14 Μαΐου 2018 (UTC)[απάντηση]

Μια ακόμα πιθανώς χρήσιμη πληροφορία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη: Για να επεξεργαστείτε λοιπές σελίδες στην Βικιπαίδεια (πέραν δηλαδή των λημμάτων), όπως για παράδειγμα σελίδες συζήτησης χρηστών, σελίδες συζήτησης λημμάτων, την Αγορά κ.α., μπορείτε να πατήσετε, όμοια με τα λήμματα, "Επεξεργασία κώδικα" στο πάνω μέρος. Αφήνετε έπειτα 1-2 κενά κάτω από το κείμενο του τελευταίου χρήστη που έχει επεξεργαστεί τη σελίδα και γράφετε το κείμενο/απάντησή σας. Θυμηθείτε απλώς να υπογράφετε το κείμενο σας πληκτρολογώντας τέσσερις περισπωμένες ("~"). Esslet(συζήτηση) 13:55, 14 Μαΐου 2018 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα σας (πληθυντικός τόνος επειδή δεν έχετε μια συγκεκριμένη ταυτότητα). Πρώτα απο όλα, σας απονείμω τα ειλικρινή και βαθύτατα συγχαρητήρια μου, για το έργο σας στο λήμμα Γερμανική Αυτοκρατορία. Δεύτερον, νιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω πως θα ξεκινήσω την μετάφραση αγγλικών τμημάτων του λήμματος Α' Βαλκανικός Πόλεμος. Άμα θέλετε να βοηθήσετε, σας δίνω την άδεια μου να επεξεργαστείτε αυτό το πρόχειρο. Τέλος, σας προτρέπω με την σειρά μου, να δημιουργήσετε ενα μόνιμο λογαριασμό στη Βικιπαίδεια, ώστε να έχετε περισσότερα εργαλεία στην χείρα βοηθείας σας στην βελτίωση της ελληνικής Βίκι. Με εκτίμηση -Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 16:36, 29 Αυγούστου 2018 (UTC).[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.