Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2020)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το τραγούδι "Blinding Lights" του The Weeknd ήταν το καλύτερο του 2020 και κατέρριψε το ρεκόρ για το άσμα με τις περισσότερες εβδομάδες στα πέντε πρώτα τραγούδια και στα δέκα καλύτερα τραγούδια του Hot 100.

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος με τραγούδια στις ΗΠΑ, όπως καταγράφονται κάθε εβδομάδα στο περιοδικό "Billboard" το οποίο κυκλοφορεί εβδομαδιαίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι κατατάξεις πωλήσεων προκύπτουν από τη ραδιοφωνική συχνότητα που παίζει κάποιο τραγούδι, από το online streaming και από τις πωλήσεις (φυσικές ή ψηφιακές).

Είκοσι πέντε καλλιτέχνες έφτασαν στην κορυφή του Hot 100 το 2020, με τους 14— τους: Ρόντι Ριτς, The Scotts, Kid Cudi, Doja Cat, Νίκι Μίνατζ, Megan Thee Stallion, DaBaby, 6ix9ine, Χάρι Στάιλς, BTS, M.I.A., Jawsh 685, 24kGoldn, και Ίαν Ντιόρ—aνα πετυχαίνουν το πρώτο τους τραγούδι στην πρώτη θέση του καταλόγου. Οι Αριάνα Γκράντε και BTS πέτυχαν από τρία τραγούδια στην κορυφή ο καθένας και η καθεμιά. Το τραγούδι με την μεγαλύτερη παραμονή στο τσαρτ ήταν το "The Box" του Ρόντι Ριτς , καθώς παρέμεινε στο τσαρτ επί 11 εβδομάδες. Όμως, το "Blinding Lights" σε ερμηνεία του The Weeknd ήταν πρώτο στον κατάλογο του Billboard Year-End Hot 100.

Για πρώτη φορά από το 1990, έξι τραγούδια ήταν στην κορυφή του Hot 100 επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες. Αυτά ήταν: "The Scotts" των The Scotts (Τρέιβις Σκοτ και Kid Cudi), "Say So" από την Doja Cat featuring Minaj, "Stuck with U" της Γκράντε και του Τζάστιν Μπίμπερ, "Savage" των Megan Thee Stallion featuring Beyoncé, "Rain on Me " της Lady Gaga και της Γκράντε, και τέλος, το "Rockstar" του DaBaby featuring Ricch.[1]

Τον Ιούλιο του 2020 το Billboard ανακοίνωσε ότι ο κατάλογος Hot 100 "δεν θα επιτρέπει στο εξής" τις πωλήσεις φυσικών/ψηφιακών bundles (φυσικά σινγκλ που ακούγονται σε κλαμπ με ψηφιακά κατεβάσματα) να αναφέρονται ως ψηφιακές πωλήσεις, πράγμα που αποτελεί ευρέως διαδεδομένη πρακρική της βιομηχανίας να μην κατασκευάζει και να μην μοιράζει τα βινύλια, τα CD και άλλα φυσικά αντίγραφα στους καταναλωτές επί εβδομάδες ή και μήνες, αλλά να φτιάχνει το bundled ψηφιακά κατεβασμένο τραγούδι άμεσα ανταλλάξιμο, μια τακτική που έχει χρησιμοποιηθεί γενικά από καλλιτέχνες όπως οι Γκράντε, Μπίμπερ και 6ix9ine προκειμένου να βελτιώσουν τις θέσεις τους στα τσαρτ. Το Billboard κατέστησε σαφές ότι τα φυσικά αυτά σινγκλ θα προσμετρώνται μόνο όταν παραδίδονται στο καταναλωτικό κοινό.[2]

Το έτος 2020 καταρρίφθηκε το ρεκόρ για τη χρονιά με τα περισσότερα ντεμπούτα στην κορυφή του Hot 100, καθώς 12 τραγούδια έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο τσαρτ και μάλιστα στην κορυφή: "Toosie Slide" του Ντρέικ, "The Scotts" των The Scotts (Scott and Cudi), "Stuck With U" των Γκράντε και Μπίμπερ, "Rain On Me" των Γκάγκα και Γκράντε, "Trollz" των 6ix9ine και Minaj, "Cardigan" της Τέιλορ Σουίφτ, "WAP" της Cardi B's featuring Megan Thee Stallion, "Dynamite" των BTS και το "Franchise" του Σκοτ featuring Young Thug and M.I.A.,το "Positions " της Γκράντε, το "Life Goes On" των BTS και το "Willow" της Σουίφτ, με τη σειρά που αναφέρθηκαν.[3] Τέλος, το 2020 ήταν και η πρώτη χρονιά στην ιστορία του Hot 100 με περισσότερες από μια συνεργασίες γυναικών εξ ολοκλήρου που έφτσαν στο νούμερο ένα (συνολικά 4).[4]

Κατάλογοι επιτυχιών κατά εβδομάδα του 2020[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κλειδί
Best performing song of 2020 Υποδηλώνει το καλύτερο τραγούδι του 2020[5]
No. Ημερομηνία κυκλοφορίας τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
1095 4 Ιανουαρίου "All I Want for Christmas Is You" Μαράια Κάρεϊ [6][7]
επανείσοδος 11 Ιανουαρίου "Circles" Post Malone [8][9]
1096 18 Ιανουαρίου "The Box" Ρόντι Ριτς [10][11]
25 Ιανουαρίου [12][13]
1 Φεβρουαρίου [14][15]
8 Φεβρουαρίου [16]
15 Φεβρουαρίου [17]
22 Φεβρουαρίου [18][19]
29 Φεβρουαρίου [20][21]
7 Μαρτίου [22][23]
14 Μαρτίου [24]
21 Μαρτίου [25]
28 Μαρτίου [26]
1097 4 Απριλίου "Blinding Lights" dagger The Weeknd [27]
11 Απριλίου [28][29]
1098 18 Απριλίου "Toosie Slide" Drake [30][31]
επανείσοδος 25 Απριλίου "Blinding Lights" dagger The Weeknd [32][33]
2 Μαΐου [34][35]
1099 9 Μαΐου "The Scotts" Travis Scott και Kid Cudi (ως σόλο καλλιτέχνες για το συγκεκριμένο τραγούδι, αν και είναι ντουέτο) [36][37]
1100 16 Μαΐου "Say So" Doja Cat featuring Nicki Minaj [38][39]
1101 23 Μαΐου "Stuck with U" Αριάνα Γκράντε και Τζάστιν Μπίμπερ [40][41]
1102 30 Μαΐου "Savage" Megan Thee Stallion featuring Μπιγιονσέ [42]
1103 6 Ιουνίου "Rain on Me" Lady Gaga και Αριάνα Γκράντε [43][44]
1104 13 Ιουνίου "Rockstar" DaBaby featuring Ρόντι Ριτς [45]
20 Ιουνίου [46]
1105 27 Ιουνίου "Trollz" 6ix9ine και Νίκι Μινάζ [47][48]
επανείσοδος 4 Ιουλίου "Rockstar" DaBaby featuring Roddy Ricch [49][50]
11 Ιουλίου [51][52]
18 Ιουλίου [53][54]
25 Ιουλίου [55][56]
1 Αυγούστου [57][58]
1106 8 Αυγούστου "Cardigan" Τέιλορ Σουίφτ [59][60]
1107 15 Αυγούστου "Watermelon Sugar" Χάρι Στάιλς [61][62]
1108 22 Αυγούστου "WAP" Cardi B featuring Megan Thee Stallion [4][63][64]
29 Αυγούστου [65][66]
1109 5 Σεπτεμβρίου "Dynamite" BTS [67][68]
12 Σεπτεμβρίου [69][70]
επανείσοδος 19 Σεπτεμβρίου "WAP" Cardi B featuring Megan Thee Stallion [71][72]
26 Σεπτεμβρίου [73]
επανείσοδος 3 Οκτωβρίου "Dynamite" BTS [74][75]
1110 10 Οκτωβρίου "Franchise" Travis Scott featuring Young Thug και M.I.A. [76][77]
1111 17 Οκτωβρίου "Savage Love (Laxed – Siren Beat)" Jawsh 685, Τζέισον Ντερούλο και BTS [78][79]
1112 24 Οκτωβρίου "Mood" 24kGoldn featuring Ίαν Ντιόρ [80][81]
31 Οκτωβρίου [82][83]
1113 7 Νοεμβρίου "Positions" Αριάνα Γκράντε [84][85]
επανείσοδος 14 Νοεμβρίου "Mood" 24kGoldn featuring Ίαν Ντιόρ [86][87]
21 Νοεμβρίου [88][89]
28 Νοεμβρίου [90][91]
1114 5 Δεκεμβρίου "Life Goes On" BTS [92]
επανείσοδος 12 Δεκεμβρίου "Mood" 24kGoldn featuring Ίαν Ντιόρ [93][94]
επανείσοδος 19 Δεκεμβρίου "All I Want for Christmas Is You" Μαράια Κάρεϊ [95][96]
1115 26 Δεκεμβρίου "Willow" Τέιλορ Σουίφτ [3]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Unterberger, Andrew; Ginsberg, Gab (17 Ιουνίου 2020). «Why Six No. 1s in Six Weeks on the Hot 100?». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2020. 
  2. Eggertsen, Chris (13 Ιουλίου 2020). «Billboard Announces New Chart Rules: No More Merch & Ticket Bundles». Billboard. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουλίου 2020. 
  3. 3,0 3,1 Trust, Gary (21 Δεκεμβρίου 2020). «Taylor Swift's 'Willow' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020. 
  4. 4,0 4,1 Trust, Gary (17 Αυγούστου 2020). «Cardi B & Megan Thee Stallion's 'WAP' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100 With Record First-Week Streams». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2020. 
  5. «Year-End Charts, Hot 100 Songs». Billboard. 2020. Ανακτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020. 
  6. Trust, Gary (30 Δεκεμβρίου 2019). «Mariah Carey Becomes First Artist at No. 1 on Billboard Hot 100 in Four Decades, Thanks to 'All I Want for Christmas'». Billboard. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2 Ιανουαρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2019. 
  7. «2020-01-04». Billboard Hot 100. 
  8. Trust, Gary (6 Ιανουαρίου 2020). «Post Malone 'Circles' Back to No. 1 on Billboard Hot 100, Maroon 5 & Roddy Ricch Reach Top Three». Billboard. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 9 Ιανουαρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2020. 
  9. «2020-01-11». Billboard Hot 100. 
  10. Trust, Gary (13 Ιανουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Bounds to No. 1 on Billboard Hot 100, Justin Bieber's 'Yummy' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020. 
  11. «2020-01-18». Billboard Hot 100. 
  12. Trust, Gary (21 Ιανουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Rules Billboard Hot 100 for 2nd Week, Future & Drake's 'Life Is Good' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020. 
  13. «2020-01-25». Billboard Hot 100. 
  14. Trust, Gary (27 Ιανουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Tops Billboard Hot 100 For Third Week; Eminem, Juice WRLD's 'Godzilla' Roars In at No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2020. 
  15. «2020-02-01». Billboard Hot 100. 
  16. Trust, Gary (3 Φεβρουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Tops Billboard Hot 100 for Fourth Week, Dua Lipa's 'Don't Start Now' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2020. 
  17. Trust, Gary (10 Φεβρουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Rules Billboard Hot 100 For Fifth Week, Tones and I's 'Dance Monkey' Swings Into Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020. 
  18. Trust, Gary (18 Φεβρουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Rules Hot 100 For Sixth Week, Dua Lipa Matches Career Best With 'Don't Start Now'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2020. 
  19. «2020-02-22». Billboard Hot 100. 
  20. Trust, Gary (24 Φεβρουαρίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Tops Hot 100 For Seventh Week; Dua Lipa Hits Top 5; Justin Bieber, The Weeknd Go Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020. 
  21. «2020-02-29». Billboard Hot 100. 
  22. Trust, Gary (2 Μαρτίου 2020). «BTS Sets New Career Best on Hot 100 as 'On' Blasts in at No. 4; Roddy Ricch's 'The Box' Rules For Eighth Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 3 Μαρτίου 2020. 
  23. «2020-03-07». Billboard Hot 100. 
  24. Trust, Gary (9 Μαρτίου 2020). «Lady Gaga's 'Stupid Love' Launches at No. 5 on Hot 100, Roddy Ricch's 'The Box' Notches Ninth Week at No. 1». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Μαρτίου 2020. 
  25. Trust, Gary (16 Μαρτίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Tops Hot 100 For 10th Week, Lil Uzi Vert Launches Three Songs in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Μαρτίου 2020. 
  26. Trust, Gary (23 Μαρτίου 2020). «Roddy Ricch's 'The Box' Leads Hot 100 for 11th Week, Harry Styles' 'Adore You' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 24 Μαρτίου 2020. 
  27. Trust, Gary (30 Μαρτίου 2020). «The Weeknd's 'Blinding Lights' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Doja Cat's 'Say So' Enters Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 31 Μαρτίου 2020. 
  28. Trust, Gary (6 Απριλίου 2020). «The Weeknd's 'Blinding Lights' Shines at No. 1 on Billboard Hot 100 For Second Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 7 Απριλίου 2020. 
  29. «2020-04-11». Billboard Hot 100. 
  30. Trust, Gary (13 Απριλίου 2020). «Drake Makes Historic Debut at No. 1 on Billboard Hot 100 With 'Toosie Slide'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Απριλίου 2020. 
  31. «2020-04-18». Billboard Hot 100. 
  32. Trust, Gary (20 Απριλίου 2020). «The Weeknd Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Doja Cat Hits Top 5, Post Malone Ties Top 10 Record». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Απριλίου 2020. 
  33. «2020-04-25». Billboard Hot 100. 
  34. Trust, Gary (27 Απριλίου 2020). «The Weeknd's 'Blinding Lights' Leads Hot 100 for 4th Week, DaBaby & Roddy Ricch's 'Rockstar' Launches in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Απριλίου 2020. 
  35. «2020-05-02». Billboard Hot 100. 
  36. Trust, Gary (4 Μαΐου 2020). «Travis Scott & Kid Cudi's 'The Scotts' Debuts at No. 1 on Hot 100, Megan Thee Stallion's 'Savage' Soars to Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Μαΐου 2020. 
  37. «9 Μαΐου 2020». Billboard Hot 100. 
  38. Trust, Gary (11 Μαΐου 2020). «Doja Cat's 'Say So,' Featuring Nicki Minaj, Tops Billboard Hot 100, Becoming Their First No. 1 Each». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Μαΐου 2020. 
  39. «16 Μαΐου 2020». Billboard Hot 100. 
  40. Trust, Gary (18 Μαΐου 2020). «Ariana Grande & Justin Bieber's 'Stuck With U' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Μαΐου 2020. 
  41. «23 Μαΐου 2020». Billboard Hot 100. 
  42. Trust, Gary (26 Μαΐου 2020). «Megan Thee Stallion & Beyonce's 'Savage' Surges to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Μαΐου 2020. 
  43. Trust, Gary (1 Ιουνίου 2020). «Lady Gaga & Ariana Grande's 'Rain on Me' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Ιουνίου 2020. 
  44. «6 Ιουνίου 2020». Billboard Hot 100. 
  45. Trust, Gary (8 Ιουνίου 2020). «DaBaby & Roddy Ricch's 'Rockstar' Rises to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Ιουνίου 2020. 
  46. Trust, Gary (15 Ιουνίου 2020). «DaBaby & Roddy Ricch's 'Rockstar' Rules Hot 100 for 2nd Week, Justin Bieber & Quavo's 'Intentions' Hits Top 5». Billboard. Ανακτήθηκε στις 16 Ιουνίου 2020. 
  47. Trust, Gary (22 Ιουνίου 2020). «6ix9ine & Nicki Minaj's 'Trollz' Launches at No. 1 on Billboard Hot 100, Lil Baby's 'The Bigger Picture' Debuts at No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 23 Ιουνίου 2020. 
  48. «27 Ιουνίου 2020». Billboard Hot 100. 
  49. Trust, Gary (29 Ιουνίου 2020). «DaBaby & Roddy Ricch's 'Rockstar' Returns to No. 1 on Hot 100, Jack Harlow & Lil Mosey Earn Their First Top 10s». Billboard. Ανακτήθηκε στις 30 Ιουνίου 2020. 
  50. «4 Ιουλίου 2020». Billboard Hot 100. 
  51. Trust, Gary (6 Ιουλίου 2020). «DaBaby Rules Hot 100 for Fourth Week; Jack Harlow Surges; Harry Styles, Lil Baby & 42 Dugg Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 7 Ιουλίου 2020. 
  52. «11 Ιουλίου 2020». Billboard Hot 100. 
  53. Trust, Gary (13 Ιουλίου 2020). «DaBaby's 'Rockstar' Rules Hot 100 For Fifth Week, Pop Smoke's 'For the Night' Debuts in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Ιουλίου 2020. 
  54. «18 Ιουλίου 2020». Billboard Hot 100. 
  55. Trust, Gary (20 Ιουλίου 2020). «DaBaby's 'Rockstar' No. 1 on Hot 100 For Sixth Week, Juice WRLD Becomes Third Act Ever With Five Songs in Top 10 Simultaneously». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Ιουλίου 2020. 
  56. «25 Ιουλίου 2020». Billboard Hot 100. 
  57. Trust, Gary (27 Ιουλίου 2020). «DaBaby's 'Rockstar' Rules Hot 100 for Seventh Week, Drake Debuts Record 39th & 40th Top 10s». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Ιουλίου 2020. 
  58. «1 Αυγούστου 2020». Billboard Hot 100. 
  59. Trust, Gary (3 Αυγούστου 2020). «Taylor Swift Debuts at No. 1 on Hot 100 With 'Cardigan,' Is 1st Artist to Open Atop Hot 100 & Billboard 200 in Same Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 3 Αυγούστου 2020. 
  60. «8 Αυγούστου 2020». Billboard Hot 100. 
  61. Trust, Gary (10 Αυγούστου 2020). «Harry Styles' 'Watermelon Sugar' Surges to Top of Billboard Hot 100, Becoming His First No. 1». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Αυγούστου 2020. 
  62. «15 Αυγούστου 2020». Billboard Hot 100. 
  63. «Juice WRLD & The Weeknd's 'Smile' Debuts in Hot 100's Top 10, Lewis Capaldi's 'Before You Go' Rises to No. 10». Billboard. 17 Αυγούστου 2020. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2020. 
  64. «22 Αυγούστου 2020». Billboard Hot 100. 
  65. Trust, Gary (24 Αυγούστου 2020). «Cardi B's 'WAP' Tops Billboard Hot 100 for Second Week; Drake, Morgan Wallen & Gabby Barrett Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 25 Αυγούστου 2020. 
  66. «29 Αυγούστου 2020». Billboard Hot 100. 
  67. Trust, Gary (31 Αυγούστου 2020). «BTS' 'Dynamite' Blasts in at No. 1 on Billboard Hot 100, Becoming the Group's First Leader». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2020. 
  68. «5 Σεπτεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  69. Trust, Gary (8 Σεπτεμβρίου 2020). «BTS' 'Dynamite' No. 1 on Billboard Hot 100 for Second Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. 
  70. «12 Σεπτεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  71. Trust, Gary (14 Σεπτεμβρίου 2020). «Cardi B & Megan Thee Stallion's 'WAP' Back at No. 1 on Billboard Hot 100 for Third Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020. 
  72. «19 Σεπτεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  73. Trust, Gary (21 Σεπτεμβρίου 2020). «Cardi B's 'WAP' Tops Billboard Hot 100 for Fourth Week, The Weeknd's 'Blinding Lights' Makes History in Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020. 
  74. Trust, Gary (28 Σεπτεμβρίου 2020). «BTS' 'Dynamite' Back to No. 1 on Billboard Hot 100, Justin Bieber & Chance the Rapper's 'Holy' Debuts at No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020. 
  75. «3 Οκτωβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  76. Trust, Gary (5 Οκτωβρίου 2020). «Travis Scott's 'Franchise' Flies In at No. 1 on Billboard Hot 100, Becoming His Record Third Chart-Topping Debut Within a Year». Billboard. Ανακτήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2020. 
  77. «10 Οκτωβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  78. Trust, Gary (12 Οκτωβρίου 2020). «Jawsh 685, Jason Derulo & BTS' 'Savage Love' Soars to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020. 
  79. «17 Οκτωβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  80. Trust, Gary (19 Οκτωβρίου 2020). «24kGoldn & iann dior's 'Mood' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020. 
  81. «24 Οκτωβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  82. Trust, Gary (26 Οκτωβρίου 2020). «24kGoldn & iann dior's 'Mood' No. 1 for 2nd Week on Hot 100, Gabby Barrett & Charlie Puth's 'I Hope' Rules Radio». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2020. 
  83. «31 Οκτωβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  84. Trust, Gary (2 Νοεμβρίου 2020). «Ariana Grande's 'Positions' Debuts at No. 1 on Hot 100, Luke Combs' 'Forever After All' Launches at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020. 
  85. «7 Νοεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  86. Trust, Gary (9 Νοεμβρίου 2020). «24kGoldn & iann dior's 'Mood' Swings Back to No. 1 on Hot 100; Ariana Grande, Bad Bunny & Jhay Cortez Debut in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2020. 
  87. «14 Νοεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  88. Trust, Gary (16 Νοεμβρίου 2020). «24kGoldn & iann dior's 'Mood' No. 1 on Hot 100 for Fourth Week, Becomes Most-Streamed Song for First Time». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2020. 
  89. «21 Νοεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  90. Trust, Gary (23 Νοεμβρίου 2020). «24kGoldn & Iann Dior's 'Mood' Tops Hot 100 for Fifth Week, Billie Eilish's 'Therefore I Am' No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020. 
  91. «28 Νοεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  92. Trust, Gary (30 Νοεμβρίου 2020). «BTS' 'Life Goes On' Launches as Historic No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2020. 
  93. Trust, Gary (7 Δεκεμβρίου 2020). «24kGoldn's 'Mood' Scores Sixth Week at No. 1 on Hot 100, Mariah Carey's 'Christmas' Dashes to No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020. 
  94. «12 Δεκεμβρίου 2020». Billboard Hot 100. 
  95. Trust, Gary (14 Δεκεμβρίου 2020). «Mariah Carey's 'All I Want For Christmas Is You' Jingles Back to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2020. 
  96. «19 Δεκεμβρίου 2020». Billboard Hot 100.