Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2022)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος με τραγούδια στις ΗΠΑ, όπως καταγράφονται κάθε εβδομάδα στο περιοδικό "Billboard" το οποίο κυκλοφορεί εβδομαδιαίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τα στοιχεία συντάσσονται από την MRC Data. Οι κατατάξεις πωλήσεων προκύπτουν από τη ραδιοφωνική συχνότητα που παίζει κάποιο τραγούδι, από το online streaming και από τις πωλήσεις (φυσικές ή ψηφιακές).

Κατάλογοι επιτυχιών κατά εβδομάδα του 2022[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

No. Ημερομηνία τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
επανείσοδος 1 Ιανουαρίου "All I Want for Christmas Is You" Μαράια Κάρεϊ [1][2]
8 Ιανουαρίου [3][4]
επανείσοδος 15 Ιανουαρίου "Easy on Me" Αντέλ [5][6]
22 Ιανουαρίου [7]
29 Ιανουαρίου [8][9]
1133 5 Φεβρουαρίου "We Don't Talk About Bruno" Καρολίνα Γκαϊτάν, Μάουρο Καστίγιο, Adassa, Ρέντσι Φελίς,
Ντιάνε Γκερέρο, Στέφανι Μπεατρίς και το επιτελείο της ταινίας Encanto
[10]
12 Φεβρουαρίου [11][12]
19 Φεβρουαρίου [13][14]
26 Φεβρουαρίου [15]
5 Μαρτίου [16][17]
1134 12 Μαρτίου "Heat Waves" Glass Animals [18][19]
19 Μαρτίου [20][21]
26 Μαρτίου [22][23]
2 Απριλίου [24][25]
9 Απριλίου [26][27]
1135 16 Απριλίου "As It Was" Χάρι Στάιλς [28][29]
1136 23 Απριλίου "First Class" Τζακ Χάρλοου [30][31]
επανείσοδος 30 Απριλίου "As It Was" Χάρι Στάιλς [32][33]
7 Μαΐου [34][35]
1137 14 Μαΐου "Wait for U" Future featuring Drake και Tems [36][37]
επανείσοδος 21 Μαΐου "First Class" Τζακ Χάρλοου [38][39]
28 Μαΐου [40][41]
επανείσοδος 4 Ιουνίου "As It Was" Χάρι Στάιλς [42][43]
11 Ιουνίου [44][45]
18 Ιουνίου [46][47]
25 Ιουνίου [48][49]
1138 2 Ιουλίου "Jimmy Cooks" Drake featuring 21 Savage [50][51]
επανείσοδος 9 Ιουλίου "As It Was" Χάρι Στάιλς [52][53]
16 Ιουλίου [54][55]
23 Ιουλίου [56][57]
1139 30 Ιουλίου "About Damn Time" Lizzo [58][59]
6 Αυγούστου [60][61]
1140 13 Αυγούστου "Break My Soul" Beyoncé [62]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «January 1, 2022». Billboard Hot 100. 
  2. Trust, Gary (28 Δεκεμβρίου 2021). «Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' Holds Atop Hot 100, The Ronettes' 'Sleigh Ride' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2021. 
  3. «January 8, 2022». Billboard Hot 100. 
  4. Trust, Gary (4 Ιανουαρίου 2022). «Mariah Carey's 'All I Want For Christmas Is You' Continues at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2022. 
  5. «January 15, 2022». Billboard Hot 100. 
  6. Trust, Gary (10 Ιανουαρίου 2022). «Adele Back Atop Hot 100, 'Bruno,' Elton John & Dua Lipa, Kodak Black Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022. 
  7. Trust, Gary (18 Ιανουαρίου 2022). «Adele Holds Atop Billboard Hot 100, Gunna & Future, GAYLE Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2022. 
  8. «January 29, 2022». Billboard Hot 100. 
  9. Trust, Gary (24 Ιανουαρίου 2022). «Adele's 'Easy on Me' Tops Billboard Hot 100 for Milestone 10th Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022. 
  10. «February 5, 2022». Billboard Hot 100. 
  11. «February 12, 2022». Billboard Hot 100. 
  12. Trust, Gary (7 Φεβρουαρίου 2022). «'We Don't Talk About Bruno,' From 'Encanto,' Tops Billboard Hot 100 for Second Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2022. 
  13. «February 19, 2022». Billboard Hot 100. 
  14. Trust, Gary (14 Φεβρουαρίου 2022). «'We Don't Talk About Bruno', From 'Encanto', Rules Billboard Hot 100 For Third Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2022. 
  15. «February 26, 2022». Billboard Hot 100. 
  16. «March 5, 2022». Billboard Hot 100. 
  17. Trust, Gary (28 Φεβρουαρίου 2022). «'We Don't Talk About Bruno,' From 'Encanto,' Leads Billboard Hot 100 For Fifth Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Μαρτίου 2022. 
  18. «March 12, 2022». Billboard Hot 100. 
  19. Trust, Gary (7 Μαρτίου 2022). «Glass Animals' 'Heat Waves' Completes Record Run to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Μαρτίου 2022. 
  20. «March 19, 2022». Billboard Hot 100. 
  21. Trust, Gary (14 Μαρτίου 2022). «Glass Animals' 'Heat Waves' Leads Billboard Hot 100 For Second Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Μαρτίου 2022. 
  22. «March 26, 2022». Billboard Hot 100. 
  23. Trust, Gary (21 Μαρτίου 2022). «Glass Animals' 'Heat Waves' Rules Hot 100 For Third Week, Imagine Dragons & JID's 'Enemy' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 22 Μαρτίου 2022. 
  24. «April 2, 2022». Billboard Hot 100. 
  25. Trust, Gary (28 Μαρτίου 2022). «Glass Animals' 'Heat Waves' Tops Hot 100 For Fourth Week, Doja Cat's 'Woman' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 29 Μαρτίου 2022. 
  26. «April 9, 2022». Billboard Hot 100. 
  27. Trust, Gary (4 Απριλίου 2022). «Glass Animals' 'Heat Waves' Rules Hot 100 For Fifth Week, Latto's 'Big Energy' Leaps to No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Απριλίου 2022. 
  28. «April 16, 2022». Billboard Hot 100. 
  29. Trust, Gary (11 Απριλίου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Launches at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Απριλίου 2022. 
  30. «April 23, 2022». Billboard Hot 100. 
  31. Trust, Gary (18 Απριλίου 2022). «Jack Harlow Flies 'First Class' to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Απριλίου 2022. 
  32. «April 30, 2022». Billboard Hot 100. 
  33. Trust, Gary (25 Απριλίου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Returns to No. 1 on Hot 100, Morgan Wallen's 'Don't Think Jesus' Debuts in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Απριλίου 2022. 
  34. «May 7, 2022». Billboard Hot 100. 
  35. Trust, Gary (2 Μαΐου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Tops Billboard Hot 100 for Third Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 3 Μαΐου 2022. 
  36. «May 14, 2022». Billboard Hot 100. 
  37. Trust, Gary (9 Μαΐου 2022). «Future, Drake & Tems' 'Wait For U' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Μαΐου 2022. 
  38. «May 21, 2022». Billboard Hot 100. 
  39. Trust, Gary (16 Μαΐου 2022). «Jack Harlow's 'First Class' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Bad Bunny, Lizzo Surge Into Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Μαΐου 2022. 
  40. «May 28, 2022». Billboard Hot 100. 
  41. Trust, Gary (23 Μαΐου 2022). «Jack Harlow's 'First Class' Holds at No. 1 on Billboard Hot 100, Kendrick Lamar, Morgan Wallen Debut in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 24 Μαΐου 2022. 
  42. «June 4, 2022». Billboard Hot 100. 
  43. Trust, Gary (31 Μαΐου 2022). «Harry Styles Returns to No. 1 on Billboard Hot 100 With 'As It Was,' Debuts 3 Songs in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 31 Μαΐου 2022. 
  44. «June 11, 2022». Billboard Hot 100. 
  45. Trust, Gary (6 Ιουνίου 2022). «Harry Styles Holds Atop Billboard Hot 100 With 'As It Was,' Kate Bush's 'Running Up That Hill' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 7 Ιουνίου 2022. 
  46. «June 18, 2022». Billboard Hot 100. 
  47. Trust, Gary (13 Ιουνίου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Keeps Atop Billboard Hot 100, Kate Bush's 'Running Up That Hill' Hits Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Ιουνίου 2022. 
  48. «June 25, 2022». Billboard Hot 100. 
  49. Trust, Gary (20 Ιουνίου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Holds Atop Billboard Hot 100, Joji's 'Glimpse of Us' Debuts at No. 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Ιουνίου 2022. 
  50. «July 2, 2022». Billboard Hot 100. 
  51. Trust, Gary (27 Ιουνίου 2022). «Drake & 21 Savage's 'Jimmy Cooks' Soars in at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Ιουνίου 2022. 
  52. «July 9, 2022». Billboard Hot 100. 
  53. Trust, Gary (5 Ιουλίου 2022). «Harry Styles' 'As It Was' Back Atop Billboard Hot 100, Beyonce's 'Break My Soul' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Ιουλίου 2022. 
  54. «July 16, 2022». Billboard Hot 100. 
  55. Trust, Gary (11 Ιουλίου 2022). «Harry Styles Holds at No. 1 on Billboard Hot 100, Lizzo & Kate Bush Surge in Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουλίου 2022. 
  56. «July 23, 2022». Billboard Hot 100. 
  57. Trust, Gary (18 Ιουλίου 2022). «Harry Style's 'As It Was' Scores Milestone 10th Week at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Ιουλίου 2022. 
  58. «July 30, 2022». Billboard Hot 100. 
  59. Trust, Gary (25 Ιουλίου 2022). «Lizzo's 'About Damn Time' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Ιουλίου 2022. 
  60. «August 6, 2022». Billboard Hot 100. 
  61. Trust, Gary (1 Αυγούστου 2022). «Lizzo's 'About Damn Time' Clocks Second Week Atop Hot 100, Beyonce, Post Malone Rise in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Αυγούστου 2022. 
  62. Trust, Gary (8 Αυγούστου 2022). «Beyonce's 'Break My Soul' Soars to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Αυγούστου 2022.