Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2019)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος με τραγούδια στις ΗΠΑ, όπως καταγράφονται κάθε εβδομάδα στο περιοδικό "Billboard" το οποίο κυκλοφορεί εβδομαδιαίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι κατατάξεις πωλήσεων προκύπτουν από τη ραδιοφωνική συχνότητα που παίζει κάποιο τραγούδι, από το online streaming και από τις πωλήσεις (φυσικές ή ψηφιακές).

Κατάλογοι επιτυχιών κατά εβδομάδα του 2019[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

No. Ημερομηνία κυκλοφορίας τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
επανείσοδος 5 Ιανουαρίου "Thank U, Next" Αριάνα Γκράντε [1]
1081 12 Ιανουαρίου "Without Me" Halsey [2]
1082 19 Ιανουαρίου "Sunflower" Post Malone και Σουέι Λι [3]
επανείσοδος 26 Ιανουαρίου "Without Me" Halsey [4]
1083 2 Φεβρουαρίου "7 Rings" Αριάνα Γκράντε [5]
9 Φεβρουαρίου [6]
16 Φεβρουαρίου [7]
23 Φεβρουαρίου [8]
2 Μαρτίου [9]
1084 9 Μαρτίου "Shallow " Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ [10]
1085 16 Μαρτίου "Sucker" Jonas Brothers [11]
επανείσοδος 23 Μαρτίου "7 Rings" Αριάνα Γκράντε [12]
30 Μαρτίου [13]
6 Απριλίου [14]
1086 13 Απριλίου "Old Town Road" Lil Nas X [15]
20 Απριλίου Lil Nas X featuring Μπίλι Ρέι Σάιρους[α] [16]
27 Απριλίου [17]
4 Μαΐου [18]
11 Μαΐου [19]
18 Μαΐου [20]
25 Μαΐου [21]
1 Ιουνίου [22]
8 Ιουνίου [23]
15 Ιουνίου [24]
22 Ιουνίου [25]
29 Ιουνίου [26]
6 Ιουλίου [27]
13 Ιουλίου [28]
20 Ιουλίου [29]
27 Ιουλίου [30]
3 Αυγούστου [31]
10 Αυγούστου [32]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Από το τεύχος της 20ης Απριλίου, ο Billy Ray Cyrus πιστώνεται ως συμμετέχων καλλιτέχνης στο τραγούδι.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Trust, Gary (31 Δεκεμβρίου 2018). «Mariah Carey's 'Christmas' Climbs to No. 3 on Billboard Hot 100, Ariana Grande's 'Next' Leads for Seventh Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Ιανουαρίου 2019. 
  2. Trust, Gary (7 Ιανουαρίου 2019). «Halsey's 'Without Me' Tops Billboard Hot 100, Becoming Her First No. 1 as a Lead Artist». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2019. 
  3. Trust, Gary (14 Ιανουαρίου 2019). «Post Malone & Swae Lee's 'Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2019. 
  4. Trust, Gary (22 Ιανουαρίου 2019). «Halsey's 'Without Me' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Wow.' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2019. 
  5. Trust, Gary (28 Ιανουαρίου 2019). «Ariana Grande's '7 Rings' Soars In at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2019. 
  6. Trust, Gary (4 Φεβρουαρίου 2019). «Ariana Grande's '7 Rings' Spends Second Week Atop Billboard Hot 100, J. Cole's 'Middle Child' Charges to Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2019. 
  7. Trust, Gary (11 Φεβρουαρίου 2019). «Ariana Grande's '7 Rings' Spends Third Week Atop Billboard Hot 100, Marshmello Makes Fortnite-Fueled Flight to No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2019. 
  8. Trust, Gary (19 Φεβρουαρίου 2019). «Ariana Grande Claims Nos. 1, 2 & 3 on Billboard Hot 100, Is First Act to Achieve the Feat Since The Beatles in 1964». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2019. 
  9. Trust, Gary (25 Φεβρουαρίου 2019). «Ariana Grande's '7 Rings' Tops Billboard Hot 100 for Fifth Week, Cardi B & Bruno Mars' 'Please Me' Debuts at No. 5». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019. 
  10. Trust, Gary (4 Μαρτίου 2019). «Lady Gaga & Bradley Cooper's 'Shallow' Surges to No. 1 on Billboard Hot 100, Fueled by Oscars Gains». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Μαρτίου 2019. 
  11. Trust, Gary (11 Μαρτίου 2019). «Jonas Brothers Notch First Billboard Hot 100 No. 1 as 'Sucker' Blasts In On Top». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Μαρτίου 2019. 
  12. Trust, Gary (18 Μαρτίου 2019). «Ariana Grande's '7 Rings' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Wow.' Hits Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Μαρτίου 2019. 
  13. Trust, Gary (25 Μαρτίου 2019). «'7 Rings,' 7 Weeks: Ariana Grande Ties Personal Best Reign Atop Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Μαρτίου 2019. 
  14. Trust, Gary (1 Απριλίου 2019). «'Ariana Grande's '7 Rings' Rules Billboard Hot 100 for 8th Week, Passing Her Reign With 'Thank U, Next'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Απριλίου 2019. 
  15. Trust, Gary (8 Απριλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Leaps to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Απριλίου 2019. 
  16. Trust, Gary (15 Απριλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road,' Featuring Billy Ray Cyrus, Spends Second Week at No. 1 on Billboard Hot 100 With Record-Shattering Streams». Billboard. Ανακτήθηκε στις 16 Απριλίου 2019. 
  17. Trust, Gary (22 Απριλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Billboard Hot 100 for Third Week; Sam Smith & Normani, BTS & Halsey Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 23 Απριλίου 2019. 
  18. Trust, Gary (29 Απριλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 For Fourth Week, Khalid's 'Talk' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 30 Απριλίου 2019. 
  19. Trust, Gary (6 Μαΐου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 For Fifth Week, Taylor Swift's 'Me!' Vaults to No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 7 Μαΐου 2019. 
  20. Trust, Gary (13 Μαΐου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for Sixth Week; Shawn Mendes, Logic & Eminem Debut in Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Μαΐου 2019. 
  21. Trust, Gary (20 Μαΐου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for Seventh Week, Ed Sheeran & Justin Bieber's 'I Don't Care' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Μαΐου 2019. 
  22. Trust, Gary (28 Μαΐου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for Eighth Week, Ava Max's 'Sweet but Psycho' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Μαΐου 2019. 
  23. Trust, Gary (3 Ιουνίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for Ninth Week, the Most This Year, & DaBaby's 'Suge' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019. 
  24. Trust, Gary (10 Ιουνίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 10th Week, the Longest Reign Since Drake's 'In My Feelings'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 11 Ιουνίου 2019. 
  25. Trust, Gary (17 Ιουνίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for 11th Week, Chris Brown & Drake's 'No Guidance' Debuts at No. 9». Billboard. Ανακτήθηκε στις 18 Ιουνίου 2019. 
  26. Trust, Gary (24 Ιουνίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Billboard Hot 100 for 12th Week, New Taylor Swift & Drake Songs Debut in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 25 Ιουνίου 2019. 
  27. Trust, Gary (1 Ιουλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Hot 100 for a Hip-Hop Record 13th Week; Shawn Mendes & Camila Cabello's 'Senorita' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Ιουλίου 2019. 
  28. Trust, Gary (8 Ιουλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Hot 100 for 14th Week, Lizzo's 'Truth Hurts' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Ιουλίου 2019. 
  29. Trust, Gary (15 Ιουλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 15th Week, Post Malone's 'Goodbyes' Debuts at No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 16 Ιουλίου 2019. 
  30. Trust, Gary (22 Ιουλίου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 For Record-Tying 16th Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 23 Ιουλίου 2019. 
  31. Anderson, Trevor; Trust, Gary (29 Ιουλίου 2019). «Winner's Circle: Lil Nas X's 'Old Town Road' Breaks Record With 17th Week Atop Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 30 Ιουλίου 2019. 
  32. Trust, Gary (5 Αυγούστου 2019). «Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 18th Week, Lil Tecca's 'Ran$om' Reaches Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 6 Αυγούστου 2019. 
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα List of Billboard Hot 100 number-one singles of 2019 της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).