Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2021)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος με τραγούδια στις ΗΠΑ, όπως καταγράφονται κάθε εβδομάδα στο περιοδικό "Billboard" το οποίο κυκλοφορεί εβδομαδιαίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τα στοιχεία συντάσσονται από την MRC Data. Οι κατατάξεις πωλήσεων προκύπτουν από τη ραδιοφωνική συχνότητα που παίζει κάποιο τραγούδι, από το online streaming και από τις πωλήσεις (φυσικές ή ψηφιακές).

Κατάλογοι επιτυχιών κατά εβδομάδα του 2021[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κλειδί
No. Ημερομηνία κυκλοφορίας τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
επανείσοδος 2 Ιανουαρίου "All I Want for Christmas Is You" Μαράια Κάρεϊ [1][2]
επανείσοδος 9 Ιανουαρίου "Mood" 24kGoldn featuring Ίαν Ντιόρ [3][4]
16 Ιανουαρίου [5][6]
1116 23 Ιανουαρίου "Drivers License" Ολίβια Ροντρίγκο [7][8]
30 Ιανουαρίου [9][10]
6 Φεβρουαρίου [11][12]
13 Φεβρουαρίου [13][14]
20 Φεβρουαρίου [15][16]
27 Φεβρουαρίου [17][18]
6 Μαρτίου [19][20]
13 Μαρτίου [21][22]
1117 20 Μαρτίου "What's Next" Drake [23][24]
1118 27 Μαρτίου "Up" Cardi B [25][26]
1119 3 Απριλίου "Peaches" Τζάστιν Μπίμπερ featuring Ντάνιελ Σέζαρ και Giveon [27][28]
1120 10 Απριλίου "Montero (Call Me by Your Name)" Lil Nas X [29][30]
1121 17 Απριλίου "Leave the Door Open " Silk Sonic (Μπρούνο Μαρς και Anderson .Paak) [31][32]
1122 24 Απριλίου "Rapstar" Polo G [33][34]
1 Μαΐου [35][36]
1123 8 Μαΐου "Save Your Tears" The Weeknd και Αριάνα Γκράντε [37][38]
15 Μαΐου [39][40]
επάνοδος 22 Μαΐου "Leave the Door Open" Silk Sonic (Μπρούνο Μαρς και Anderson .Paak) [41][42]
1124 29 Μαΐου "Good 4 U" Ολίβια Ροντρίγκο [43]
1125 5 Ιουνίου "Butter" BTS [44][45]
12 Ιουνίου [46][47]
19 Ιουνίου [48][49]
26 Ιουνίου [50][51]
3 Ιουλίου [52][53]
10 Ιουλίου [54][55]
17 Ιουλίου [56][57]
1126 24 Ιουλίου "Permission to Dance" [58][59]
επάνοδος 31 Ιουλίου "Butter" [60][61]
7 Αυγούστου [62][63]
1127 14 Αυγούστου "Stay" The Kid Laroi και Τζάστιν Μπίμπερ [64][65]
21 Αυγούστου [66][67]
28 Αυγούστου [68][69]
4 Σεπτεμβρίου [70][71]
επάνοδος 11 Σεπτεμβρίου "Butter" BTS [72][73]
1128 18 Σεπτεμβρίου "Way 2 Sexy" Drake featuring Future και Young Thug [74][75]
επάνοδος 25 Σεπτεμβρίου "Stay" The Kid Laroi και Τζάστιν Μπίμπερ [76]
2 Οκτωβρίου [77][78]
1129 9 Οκτωβρίου "My Universe" Coldplay και BTS [79]-->[80]
επάνοδος 16 Οκτωβρίου "Stay" The Kid Laroi και Τζάστιν Μπίμπερ [81][82]
1130 23 Οκτωβρίου "Industry Baby" Lil Nas X και Τζακ Χάρλοου [83][84]
1131 30 Οκτωβρίου "Easy on Me" Αντέλ [85][86]
6 Νοεμβρίου [87][88]
13 Νοεμβρίου [89][90]
20 Νοεμβρίου [91]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Trust, Gary (28 Δεκεμβρίου 2020). «Mariah Carey's 'Christmas' Back Atop Hot 100, As Dean Martin, Wham! & Chuck Berry Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2020. 
  2. «2021-01-02». Billboard Hot 100. 
  3. Trust, Gary (4 Ιανουαρίου 2021). «24kGoldn's 'Mood' Returns to No. 1 on Hot 100, Dua Lipa's 'Levitating' Lifts to Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021. 
  4. «January 9, 2021». Billboard Hot 100. 
  5. Trust, Gary (11 Ιανουαρίου 2021). «24kGoldn's 'Mood' Holds Atop Hot 100 For Eighth Week, Justin Bieber & AJR Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2021. 
  6. «2021-01-16». Billboard Hot 100. 
  7. «2021-01-23». Billboard Hot 100. 
  8. Trust, Gary (19 Ιανουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021. 
  9. «January 30, 2021». Billboard Hot 100. 
  10. Trust, Gary (25 Ιανουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' No. 1 on Hot 100 for 2nd Week, Ariana Grande's '34+35' Bounds to No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021. 
  11. «February 6, 2021». Billboard Hot 100. 
  12. Trust, Gary (1 Φεβρουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' No. 1 on Hot 100 For 3rd Week, Dua Lipa's 'Levitating' Hits Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2021. 
  13. «February 13, 2021». Billboard Hot 100. 
  14. Trust, Gary (8 Φεβρουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Leads Hot 100 for 4th Week, The Weeknd & CJ Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2021. 
  15. «February 20, 2021». Billboard Hot 100. 
  16. Trust, Gary (16 Φεβρουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Tops Hot 100 for 5th Week, Cardi B's 'Up' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2021. 
  17. «February 27, 2021». Billboard Hot 100. 
  18. Trust, Gary (22 Φεβρουαρίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Leads Hot 100 For 6th Week, Lil Tjay's 'Calling My Phone' Dials Up No. 3 Debut». Billboard. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2021. 
  19. «March 6, 2021». Billboard Hot 100. 
  20. Trust, Gary (1 Μαρτίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Tops Hot 100 for 7th Week, Chris Brown & Young Thug's 'Go Crazy' Jumps to No. 3». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Μαρτίου 2021. 
  21. «March 13, 2021». Billboard Hot 100. 
  22. Trust, Gary (8 Μαρτίου 2021). «Olivia Rodrigo's 'Drivers License' Leads Hot 100 for 8th Week, The Weeknd's 'Blinding Lights' Marks a Year in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Μαρτίου 2021. 
  23. «March 20, 2021». Billboard Hot 100. 
  24. Trust, Gary (15 Μαρτίου 2021). «Drake Makes Historic Hot 100 Start at Nos. 1, 2 & 3, Led by 'What's Next'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 16 Μαρτίου 2021. 
  25. «March 27, 2021». Billboard Hot 100. 
  26. Trust, Gary (22 Μαρτίου 2021). «Cardi B's 'Up' Soars to No. 1 on Billboard Hot 100 After Grammy Awards Performance». Billboard. Ανακτήθηκε στις 23 Μαρτίου 2021. 
  27. «April 3, 2021». Billboard Hot 100. 
  28. Trust, Gary (29 Μαρτίου 2021). «Justin Bieber Debuts at No. 1 on Hot 100 With 'Peaches,' Becomes 1st Solo Male to Open Atop Hot 100 & Billboard 200 in Same Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 30 Μαρτίου 2021. 
  29. «April 10, 2021». Billboard Hot 100. 
  30. Trust, Gary (5 Απριλίου 2021). «Lil Nas X's 'Montero (Call Me by Your Name)' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 6 Απριλίου 2021. 
  31. «April 17, 2021». Billboard Hot 100. 
  32. Trust, Gary (12 Απριλίου 2021). «Bruno Mars & Anderson .Paak, as Silk Sonic, Top Billboard Hot 100 With 'Leave the Door Open'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 13 Απριλίου 2021. 
  33. «April 24, 2021». Billboard Hot 100. 
  34. Trust, Gary (19 Απριλίου 2021). «Polo G Scores First Billboard Hot 100 No. 1 With Debut of 'Rapstar'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 20 Απριλίου 2021. 
  35. «May 1, 2021». Billboard Hot 100. 
  36. Trust, Gary (26 Απριλίου 2021). «Polo G's 'Rapstar' Spends Second Week at No. 1 on Hot 100, Dua Lipa's 'Levitating' Returns to Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 27 Απριλίου 2021. 
  37. «May 8, 2021». Billboard Hot 100. 
  38. Trust, Gary (3 Μαΐου 2021). «The Weeknd & Ariana Grande's 'Save Your Tears' Soars to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 4 Μαΐου 2021. 
  39. «May 15, 2021». Billboard Hot 100. 
  40. Trust, Gary (10 Μαΐου 2021). «The Weeknd & Ariana Grande Hold Atop Hot 100; Billie Eilish, The Kid LAROI & Miley Cyrus Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 11 Μαΐου 2021. 
  41. «May 22, 2021». Billboard Hot 100. 
  42. Trust, Gary (19 Μαΐου 2021). «Silk Sonic – Bruno Mars & Anderson .Paak – Returns to No. 1 on Hot 100 With 'Leave the Door Open'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Μαΐου 2021. 
  43. Trust, Gary (24 Μαΐου 2021). «Olivia Rodrigo Scores Second Billboard Hot 100 No. 1 With Debut of 'Good 4 U'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 25 Μαΐου 2021. 
  44. «June 5, 2021». Billboard Hot 100. 
  45. Trust, Gary (1 Ιουνίου 2021). «Smooth Start: BTS' 'Butter' Blasts In at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 1 Ιουνίου 2021. 
  46. «June 12, 2021». Billboard Hot 100. 
  47. Trust, Gary (7 Ιουνίου 2021). «BTS' 'Butter' on a Roll, Spends Second Week at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 8 Ιουνίου 2021. 
  48. «June 19, 2021». Billboard Hot 100. 
  49. Trust, Gary (14 Ιουνίου 2021). «BTS' 'Butter' Sticks at No. 1 on Billboard Hot 100, Bad Bunny's' 'Yonaguni' Debuts at No. 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 15 Ιουνίου 2021. 
  50. «June 26, 2021». Billboard Hot 100. 
  51. Trust, Gary (21 Ιουνίου 2021). «BTS' 'Butter' Tops Hot 100 For Fourth Week, Becoming Group's Longest Leading No. 1». Billboard. Ανακτήθηκε στις 22 Ιουνίου 2021. 
  52. «July 3, 2021». Billboard Hot 100. 
  53. {{cite web|url=https://www.billboard.com/articles/news/9593954/bts-butter-number-one-fifth-week-hot-100/%7Ctitle=BTS' 'Butter' Leads Hot 100 for Fifth Week, Dua Lipa's 'Levitating' Becomes Most-Heard Radio Hit|website=Billboard|last=Trust|first=Gary|date=2021-06-28|access-date=2021-06-29}}
  54. «July 10, 2021». Billboard Hot 100. 
  55. Trust, Gary (6 Ιουλίου 2021). «BTS' 'Butter' Tops Hot 100 for Sixth Week, Ed Sheeran's 'Bad Habits' Debuts at No. 5». Billboard. Ανακτήθηκε στις 6 Ιουλίου 2021. 
  56. «July 17, 2021». Billboard Hot 100. 
  57. Trust, Gary (12 Ιουλίου 2021). «BTS' 'Butter' Leads Hot 100 for Seventh Week, Lil Nas X's 'Montero' Returns to Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουλίου 2021. 
  58. «July 24, 2021». Billboard Hot 100. 
  59. Trust, Gary (19 Ιουλίου 2021). «BTS Blasts Onto Hot 100 at No. 1 With 'Permission to Dance,' The Kid LAROI & Justin Bieber Bow at No. 3 With 'Stay'». Billboard. Ανακτήθηκε στις 20 Ιουλίου 2021. 
  60. «July 31, 2021». Billboard Hot 100. 
  61. Trust, Gary (26 Ιουλίου 2021). «BTS' 'Butter' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Ties For 2021's Longest Rule». Billboard. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουλίου 2021. 
  62. «August 7, 2021». Billboard Hot 100. 
  63. Trust, Gary (2 Αυγούστου 2021). «BTS' 'Butter' Tops Billboard Hot 100 for 9th Week, Lil Nas X & Jack Harlow's 'Industry Baby' Debuts at No. 2». Billboard. Ανακτήθηκε στις 3 Αυγούστου 2021. 
  64. «August 14, 2021». Billboard Hot 100. 
  65. Trust, Gary (9 Αυγούστου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber's 'Stay' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Αυγούστου 2021. 
  66. «August 21, 2021». Billboard Hot 100. 
  67. Trust, Gary (16 Αυγούστου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber Extend 'Stay' Atop Hot 100, The Weeknd's 'Take My Breath' Debuts in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2021. 
  68. «August 28, 2021». Billboard Hot 100. 
  69. Trust, Gary (23 Αυγούστου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber's 'Stay' Leads Hot 100 for Third Week, Lizzo & Cardi B's 'Rumors' Bows in Top Five». Billboard. Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2021. 
  70. «September 4, 2021». Billboard Hot 100. 
  71. Trust, Gary (30 Αυγούστου 2021). «Extended 'Stay': The Kid LAROI & Justin Bieber Top Billboard Hot 100 For Fourth Week». Billboard. Ανακτήθηκε στις 31 Αυγούστου 2021. 
  72. «September 9, 2021». Billboard Hot 100. 
  73. Trust, Gary (7 Σεπτεμβρίου 2021). «BTS' 'Butter' Rebounds for 10th Week Atop Billboard Hot 100, Kanye West, Walker Hayes Hit Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2021. 
  74. «September 18, 2021». Billboard Hot 100. 
  75. Trust, Gary (13 Σεπτεμβρίου 2021). «Drake Dominates With Record 9 of Top 10 on Billboard Hot 100, Led by 'Way 2 Sexy' at No. 1». Billboard. Ανακτήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. 
  76. Trust, Gary (20 Σεπτεμβρίου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber's 'Stay' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021. 
  77. «October 2, 2021». Billboard Hot 100. 
  78. Trust, Gary (27 Σεπτεμβρίου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber's 'Stay' Scores Sixth Week at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2021. 
  79. «October 9, 2021». Billboard Hot 100. 
  80. Trust, Gary (4 Οκτωβρίου 2021). «Coldplay & BTS' 'My Universe' Blasts Off at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2021. 
  81. «October 16, 2021». Billboard Hot 100. 
  82. Trust, Gary (11 Οκτωβρίου 2021). «The Kid LAROI & Justin Bieber's 'Stay' Rules Billboard Hot 100, Wizkid's 'Essence' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021. 
  83. «October 23, 2021». Billboard Hot 100. 
  84. Trust, Gary (18 Οκτωβρίου 2021). «Lil Nas X & Jack Harlow's 'Industry Baby' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021. 
  85. «October 30, 2021». Billboard Hot 100. 
  86. Trust, Gary (25 Οκτωβρίου 2021). «Adele's 'Easy on Me' Blasts to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. Ανακτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021. 
  87. «November 6, 2021». Billboard Hot 100. 
  88. Trust, Gary (1 Νοεμβρίου 2021). «Adele's 'Easy on Me' Rules Hot 100 for Second Week, Doja Cat's 'Need to Know' Hits Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021. 
  89. «November 13, 2021». Billboard Hot 100. 
  90. Trust, Gary (8 Νοεμβρίου 2021). «Adele Leads Hot 100 for Third Week, Glass Animals Complete Record Run to Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2021. 
  91. Trust, Gary (15 Νοεμβρίου 2021). «Adele Rules Hot 100 for Fourth Week; Post Malone & The Weeknd, Silk Sonic Debut in Top 10». Billboard. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021.