Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2016)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Το τραγούδι "Closer" των Chainsmokers (φωτό) με τον Halsey ήταν στην κορυφή επί 12 εβδομάδες και έγινε εκείνο με την μεγαλύτερη διάρκεια στην κορυφή το 2016.

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος που κατατάσσει τα καλύτερα τραγούδια στις Ηνωμένες Πολιτείες . Τα στοιχεία του, που δημοσιεύονται από το περιοδικό Billboard και συντάσσονται από τη Nielsen SoundScan, βασίζονται συλλογικά στις εβδομαδιαίες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις κάθε τραγουδιού, καθώς και στην ποσότητα του airplay που λαμβάνεται στους αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην ροή σε online ψηφιακά μουσικά καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια του 2016 δέκα σινγκλς έφτασαν στην κορυφή στο Hot 100. Ένα εντέκατο, το "Hello" της Αντέλ, ξεκίνησε την πορεία του στην κορυφή του καταλόγου τον Νοέμβριο του 2015.[1] Από τα 10 συνολικά κορυφαία τραγούδια, τα πέντε ήταν συνεργασίες. Από τους συνολικά 14 καλλιτέχνες που είχαν τραγούδι στην πρώτη θέση του Hot 100, οι εννέα—Zayn, Desiigner, Wizkid, Kyla, Sia, The Chainsmokers, Halsey, Ρέι Σρέμουρντ και Gucci Mane— πέτυχαν κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Το τραγούδι με την μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας (12 εβδομάδες) στην πρώτη θέση του καταλόγου για όλη την χρονιά ήταν το "Closer" των Chainsmokers και του Halsey. Ωστόσο, το τραγούδι που βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου στο τέλος της χρονιάς 2016 (Billboard Year-End Hot 100) ήταν το "Love Yourself" του Τζάστιν Μπίμπερ..[2]

Ιστορικό τραγουδιών στην κορυφή ανά εβδομάδα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (φωτό) πέτυχε δύο τραγούδια στην κορυφή με το "Sorry" και το "Love Yourself".Το τελευταίο τραγούδι έγινε νούμερο 1 στον κατάλογο με τα κορυφαία τραγούδια στα τέλη του 2016 (Billboard Year-End Hot 100 του 2016).
Με το "Work", η Ριάνα (φωτό) πέτυχε το 14ο νούμερο ένα τραγούδι της στον κατάλογο.
Ο Drake (φωτό) είχε την μεγαλύτερη διάρκεια στην κορυφή του καταλόγου με 19 εβδομάδες συνολικά με το "Work" (9 εβδομάδες) και το πρώτο του νούμερο ένα ως κύριος καλλιτέχνης, με το "One Dance" (10 εβδομάδες).
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (φωτό) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νούμερο ένα με το "Can't Stop the Feeling!" και έγινε το 26ο τραγούδι που πέτυχε αυτό, και το 5ο του Τίμπερλεϊκ στην κορυφή του Billboard Hot 100.
Ο Zayn έγινε ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην κορυφή του Hot 100 με το πρώτο σινγκλ που έκανε είσοδο στον κατάλογο επιτυχιών: το "Pillowtalk".
Κλειδί
Καλύτερο τραγούδι του 2016 Υποδηλώνει το τραγούδι του 2016 που βρισκόταν τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή.
No. Ημερομηνία έκδοσης τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
1048 2 Ιανουαρίου "Hello" Adele [3]
9 Ιανουαρίου [4]
16 Ιανουαρίου [5]
1049 23 Ιανουαρίου "Sorry" Τζάστιν Μπίμπερ [6]
30 Ιανουαρίου [7]
6 Φεβρουαρίου [8]
1050 13 Φεβρουαρίου "Love Yourself" dagger [9]
1051 20 Φεβρουαρίου "Pillowtalk" Zayn [10]
re 27 Φεβρουαρίου "Love Yourself" dagger Τζάστιν Μπίμπερ [11]
1052 5 Μαρτίου "Work" Ριάννα με συμμετοχή του Drake [12]
12 Μαρτίου [13]
19 Μαρτίου [14]
26 Μαρτίου [15]
2 Απριλίου [16]
9 Απριλίου [17]
16 Απριλίου [18]
23 Απριλίου [19]
30 Απριλίου [20]
1053 7 Μαΐου "Panda" Desiigner [21]
14 Μαΐου [22]
1054 21 Μαΐου "One Dance" Drake featuring Wizkid και Κάιλα [23]
1055 28 Μαΐου "Can't Stop the Feeling!" Τζάστιν Τίμπερλεϊκ [24]
re 4 Ιουνίου "One Dance" Drake featuring Wizkid and Kyla [25]
11 Ιουνίου [26]
18 Ιουνίου [27]
25 Ιουνίου [28]
2 Ιουλίου [29]
9 Ιουλίου [30]
16 Ιουλίου [31]
23 Ιουλίου [32]
30 Ιουλίου [33]
1056 6 Αυγούστου "Cheap Thrills" Sia featuring Sean Paul [34]
13 Αυγούστου [35]
20 Αυγούστου [36]
27 Αυγούστου [37]
1057 3 Σεπτεμβρίου "Closer" The Chainsmokers featuring Halsey [38]
10 Σεπτεμβρίου [39]
17 Σεπτεμβρίου [40]
24 Σεπτεμβρίου [41]
1 Οκτωβρίου [42]
8 Οκτωβρίου [43]
15 Οκτωβρίου [44]
22 Οκτωβρίου [45]
29 Οκτωβρίου [46]
5 Νοεμβρίου [47]
12 Νοεμβρίου [48]
19 Νοεμβρίου [49]
1058 26 Νοεμβρίου "Black Beatles" Rae Sremmurd featuring Gucci Mane [50]
3 Δεκεμβρίου [51]
10 Δεκεμβρίου [52]
17 Δεκεμβρίου [53]
24 Δεκεμβρίου [54]
31 Δεκεμβρίου [55]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Trust, Gary (2015-11-02). «Adele No. 1 on Hot 100, Justin Bieber Debuts at No. 2 With 'Sorry'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6746356/adele-no-1-hot-100-justin-bieber-no-2-sorry. Ανακτήθηκε στις 2015-11-02. 
  2. Caulfield, Keith (8 Δεκεμβρίου 2016). «The Year in Charts 2016: Adele Rules as Top Artist (Again!), Justin Bieber Leads Hot 100». Billboard.com. Ανακτήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2016. 
  3. Trust, Gary (2015-12-21). «Adele Scores Her Longest Hot 100 Reign With Eighth Week at No. 1 for 'Hello'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6814198/adele-longest-hot-100-reign-eighth-week-hello. Ανακτήθηκε στις 2015-12-21. 
  4. Trust, Gary (2015-12-28). «Adele's 'Hello' Leads Hot 100 for Ninth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6821667/adele-hello-hot-100-ninth-week. Ανακτήθηκε στις 2015-12-28. 
  5. Trust, Gary (2016-02-04). «Adele's 'Hello' Tops Hot 100 for 10th Week as Twenty One Pilots Fly to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6828954/adele-hello-hot-100-10th-week-twenty-one-pilots-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-01-04. 
  6. Trust, Gary (2016-01-11). «Justin Bieber's 'Sorry' Dethrones Adele's 'Hello' Atop Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6836552/justin-bieber-sorry-no-1-adele-hello-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-01-11. 
  7. Trust, Gary (2016-01-19). «Justin Bieber's 'Sorry' Leads Hot 100, Selena Gomez Hits Top Five». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6844182/justin-bieber-sorry-no-1-hot-100-selena-gomez-hits-top-five. Ανακτήθηκε στις 2016-01-19. 
  8. Trust, Gary (Ιανουαρίου 25, 2016). «Justin Bieber Nos. 1 & 2 on Hot 100, The Chainsmokers Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6851796/justin-bieber-nos-1-2-hot-100-chainsmokers-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-01-25. 
  9. Trust, Gary (2016-02-01). «Justin Bieber Replaces Himself at No. 1 on Hot 100 With 'Love Yourself'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6859556/justin-bieber-replaces-himself-number-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-02-01. 
  10. Trust, Gary (2016-02-08). «Zayn's 'Pillowtalk' Debuts at No. 1 on Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6867374/zayn-pillowtalk-debuts-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-02-09. 
  11. Trust, Gary (2016-02-16). «Justin Bieber Retakes No. 1 Spot From Zayn on Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6875473/justin-bieber-no-1-hot-100-love-yourself. Ανακτήθηκε στις 2016-02-17. 
  12. Trust, Gary (2016-02-22). «Rihanna & Drake Rise to No. 1 on Hot 100 With 'Work'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6882910/rihanna-drake-no-1-work-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-02-23. 
  13. Trust, Gary (2016-02-29). «Rihanna & Drake's 'Work' Leads Hot 100 for Second Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6890823/rihanna-drake-work-hot-100-second-week. Ανακτήθηκε στις 2016-03-01. 
  14. Trust, Gary (2016-03-07). «Rihanna Tops Hot 100 for Third Week, Kelly Clarkson Debuts in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6898390/rihanna-hot-100-third-week-kelly-clarkson-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-03-08. 
  15. Trust, Gary (2016-03-14). «Rihanna's 'Work' Rules Hot 100 for Fourth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7256322/rihanna-work-hot-100-fourth-week. Ανακτήθηκε στις 2016-03-15. 
  16. Trust, Gary (2016-03-21). «Rihanna Rules Hot 100 for Fifth Week, Ariana Grande Debuts at No. 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7263992/rihanna-hot-100-no-1-fifth-week-ariana-grande-debuts. Ανακτήθηκε στις 2016-03-22. 
  17. Trust, Gary (2016-03-28). «Rihanna's 'Work' Leads Hot 100 for Sixth Week, Meghan Trainor's 'No' Hits Top 10». Billboard. http://billboard.com/articles/columns/chart-beat/7311567/rihanna-work-hot-100-sixth-week-meghan-trainor. Ανακτήθηκε στις 2016-03-29. 
  18. Trust, Gary (2016-04-04). «'Work' Week: Rihanna Tops Hot 100 for Seventh Week, Fifth Harmony Earns First Top 10 Hit». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7318927/rihanna-work-hot-100-fifth-harmony-first-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-04-05. 
  19. Trust, Gary (2016-04-11). «Rihanna Tops Hot 100 for Eighth Week, Ties the Beatles for Second-Most Total Weeks at No. 1». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7326571/rihanna-hot-100-eighth-week-ties-beatles. Ανακτήθηκε στις 2016-04-11. 
  20. Trust, Gary (2016-04-18). «Rihanna Rules Hot 100, Desiigner's 'Panda' Pushes to No. 2 & Justin Bieber Makes History». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7334207/rihanna-hot-100-desiigner-panda. Ανακτήθηκε στις 2016-04-18. 
  21. Trust, Gary (2016-04-25). «Desiigner's 'Panda' Claws to No. 1 on Hot 100, Bringing Americans Back to the Top». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7341870/desiigner-panda-billboard-hot-100-number-1. Ανακτήθηκε στις 2016-04-26. 
  22. Trust, Gary (2016-05-02). «Desiigner Holds Off Drake Atop Hot 100, Prince & Beyonce Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7350427/desiigner-drake-hot-100-prince-beyonce-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-05-03. 
  23. Trust, Gary (2016-05-09). «Drake Scores First Hot 100 No. 1 as Lead Artist With 'One Dance'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7358099/drake-first-hot-100-no-1-lead-artist-one-dance. Ανακτήθηκε στις 2016-05-10. 
  24. Trust, Gary (2016-05-16). «Justin Timberlake Debuts at No. 1 on Hot 100 With 'Can't Stop the Feeling!'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7370592/justin-timberlake-debuts-no-1-hot-100-cant-stop-the-feeling. Ανακτήθηκε στις 2016-05-17. 
  25. Trust, Gary (2016-05-23). «Drake Returns to No. 1 on Hot 100 With 'One Dance'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7378491/drake-no-1-hot-100-one-dance-return. Ανακτήθηκε στις 2016-05-23. 
  26. Trust, Gary (2016-05-31). «Drake's 'One Dance' Holds Atop Hot 100, Ariana Grande's 'Dangerous Woman' Returns to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7386139/drake-one-dance-hot-100-ariana-grande-dangerous. Ανακτήθηκε στις 2016-06-01. 
  27. Trust, Gary (2016-06-06). «Drake No. 1 on Hot 100 for Fourth Week, P!nk Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7393664/drake-no-1-hot-100-fourth-week-pink-hits-top-10. Ανακτήθηκε στις 2016-06-07. 
  28. Trust, Gary (2016-06-13). «Drake's 'One Dance' No. 1 on Hot 100 for Fifth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7401369/drake-one-dance-no-1-hot-100-fifth-week. Ανακτήθηκε στις 2016-06-14. 
  29. Trust, Gary (2016-06-20). «Drake's 'One Dance' No. 1 on Hot 100; Sia, Sean Paul & Kent Jones Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7409031/drake-one-dance-no-1-hot-100-sia-sean-paul-kent-jones. Ανακτήθηκε στις 2016-06-21. 
  30. Trust, Gary (2016-06-27). «Drake's 'One Dance' No. 1 on Hot 100; Twenty One Pilots 'Ride' to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7416657/drake-one-dance-no-1-hot-100-twenty-one-pilots-ride. Ανακτήθηκε στις 2016-06-28. 
  31. Trust, Gary (2016-07-05). «Drake's 'One Dance' No. 1 on Hot 100 for Eighth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7424096/drake-one-dance-no-1-hot-100-eighth-week. Ανακτήθηκε στις 2016-07-06. 
  32. Trust, Gary (2016-07-11). «Drake Ties His Longest Hot 100 Reign With Ninth Week at No. 1 for 'One Dance'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7431285/drake-ties-hot-100-ninth-week-no-1. Ανακτήθηκε στις 2016-07-12. 
  33. Trust, Gary (2016-07-18). «Drake's 'One Dance' Tops Hot 100 for 10th Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7439135/drake-one-dance-hot-100-10th-week. Ανακτήθηκε στις 2016-07-19. 
  34. Trust, Gary (2016-07-25). «Sia's 'Cheap Thrills' Takes No. 1 on Hot 100 From Drake». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7446766/sia-cheap-thrills-sean-paul-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-07-25. 
  35. Anderson, Trevor (2016-08-01). «Major Lazer, Justin Bieber & MO's 'Cold Water' Splashes in at No. 2 on Hot 100 as Sia Stays Up Top». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7454444/major-lazer-justin-bieber-mo-cold-water-hot-100-sia. Ανακτήθηκε στις 2016-08-01. 
  36. Trust, Gary (2016-08-08). «Sia No. 1 on Hot 100, The Chainsmokers & Halsey Debut in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7461912/sia-no-1-hot-100-chainsmokers-halsey-debut. Ανακτήθηκε στις 2016-08-09. 
  37. Trust, Gary (2016-08-15). «Sia Spends Fourth Week Atop Hot 100, Twenty One Pilots Make History in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7469647/sia-fourth-week-hot-100-twenty-one-pilots. Ανακτήθηκε στις 2016-08-16. 
  38. Trust, Gary (2016-08-22). «The Chainsmokers & Halsey's 'Closer' Climbs to No. 1 on Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7480279/the-chainsmokers-halsey-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2016-08-23. 
  39. Trust, Gary (2016-08-29). «The Chainsmokers Hold Atop Hot 100, Shawn Mendes Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7488038/chainsmokers-hot-100-halsey-closer-number-one-shawn-mendes. Ανακτήθηκε στις 2016-08-30. 
  40. Trust, Gary (2016-09-06). «The Chainsmokers & Halsey Lead Hot 100 & Rihanna Returns to Top 10, Fueled by VMAs Gains». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7496103/chainsmokers-halsey-hot-100-rihanna-top-10-vmas. Ανακτήθηκε στις 2016-09-07. 
  41. Trust, Gary (2016-09-12). «The Chainsmokers & Halsey Lead Hot 100 as Charlie Puth & Selena Gomez Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7503699/billboard-hot-100-chainsmokers-halsey-charlie-puth-selena-gomez. Ανακτήθηκε στις 2016-09-13. 
  42. Trust, Gary (2016-09-19). «The Chainsmokers Top Hot 100, DJ Snake & Justin Bieber Bound to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7511322/the-chainsmokers-closer-hot-100-dj-snake-justin-bieber. Ανακτήθηκε στις 2016-09-20. 
  43. Trust, Gary (2016-09-26). «The Chainsmokers' 'Closer' Leads Hot 100 for Sixth Week & D.R.A.M.'s 'Broccoli' Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7519011/chainsmokers-halsey-closer-hot-100-sixth-week. Ανακτήθηκε στις 2016-09-27. 
  44. Trust, Gary (2016-10-03). «The Chainsmokers' 'Closer' Tops Hot 100, The Weeknd's 'Starboy' Rockets to No. 3». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7526691/the-chainsmokers-closer-hot-100-the-weeknd-starboy. Ανακτήθηκε στις 2016-10-04. 
  45. Trust, Gary (2016-10-10). «The Chainsmokers' 'Closer' Leads Hot 100 for Eighth Week, gnash's 'I Hate U I Love U' Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7534375/hot-100-chainsmokers-halsey-closer-weeknd-gnash. Ανακτήθηκε στις 2016-10-11. 
  46. Trust, Gary (2016-10-17). «The Chainsmokers Lead Hot 100, Bruno Mars Debuts at No. 5, Ariana Grande & Nicki Minaj Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7542130/the-chainsmokers-hot-100-closer-bruno-mars. Ανακτήθηκε στις 2016-10-18. 
  47. Trust, Gary (2016-10-24). «The Chainsmokers' 'Closer' Tops Hot 100 for 10th Week, Tying for Longest Reign This Year». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7550106/the-chainsmokers-closer-tops-hot-100-for-10th-week-tying-for. Ανακτήθηκε στις 2016-10-25. 
  48. Trust, Gary (2016-10-31). «The Chainsmokers' 'Closer' Rules Hot 100, Zay Hilfigerrr & Zayion McCall's 'Juju' Jumps to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7557903/chainsmokers-closer-hot-100-zay-hilfigerrr-zayion-mccall. Ανακτήθηκε στις 2016-11-01. 
  49. Trust, Gary (2016-11-07). «The Chainsmokers' 'Closer' Tops Hot 100 for 12th Week, Rae Sremmurd & Drake Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7565848/chainsmokers-halsey-closer-hot-100-drake-rae-sremmurd. Ανακτήθηκε στις 2016-11-08. 
  50. Trust, Gary (2016-11-14). «Rae Sremmurd's 'Black Beatles' Blasts to No. 1 on Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7573655/hot-100-rae-sremmurd-black-beatles-number-one. Ανακτήθηκε στις 2016-11-15. 
  51. Trust, Gary (2016-11-21). «Rae Sremmurd's 'Black Beatles' Tops Hot 100 for Second Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7581634/hot-100-rae-sremmurd-black-beatles-number-one-again. Ανακτήθηκε στις 2016-11-22. 
  52. Trust, Gary (2016-11-28). «Rae Sremmurd's 'Black Beatles' Leads Hot 100 for Third Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7588919/hot-100-rae-sremmurd-black-beatles-third-week. Ανακτήθηκε στις 2016-11-29. 
  53. Trust, Gary (2016-12-05). «Rae Sremmurd's 'Black Beatles' Tops Hot 100 for Fab Fourth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7597510/hot-100-rae-sremmurd-black-beatles-fourth-week. Ανακτήθηκε στις 2016-12-06. 
  54. Trust, Gary (2016-12-12). «Rae Sremmurd Rules Hot 100, Machine Gun Kelly & Camila Cabello Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7617774/hot-100-rae-sremmurd-black-beatles-camila-cabello-bad-things. Ανακτήθηκε στις 2016-12-13. 
  55. Trust, Gary (2016-12-19). «Rae Sremmurd Tops Hot 100, Zayn & Taylor Swift, J. Cole Debut in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7625602/hot-100-rae-sremmurd-sixth-week-zayn-taylor-swift-j-cole. Ανακτήθηκε στις 2016-12-20.