Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2018)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ο Drake (στην εικόνα) πέτυχε τρία τραγούδια στην κορυφή με τα "God's Plan", "Nice for What", και "In My Feelings".

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος που κατατάσσει τα καλύτερα τραγούδια στις Ηνωμένες Πολιτείες . Τα στοιχεία του, που δημοσιεύονται από το περιοδικό Billboard και συντάσσονται από τη Nielsen SoundScan, βασίζονται συλλογικά στις εβδομαδιαίες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις κάθε τραγουδιού, καθώς και στην ποσότητα του airplay που λαμβάνεται στους αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην ροή σε online ψηφιακά μουσικά καταστήματα .

Κατά τη διάρκεια του 2018, έντεκα singles έφτασαν στο νούμερο ένα στο Hot 100. Ένα δωδέκατο single, το " Perfect " του Εντ Σίραν, σόλο ή ντουέτο με την Beyoncé, ξεκίνησε την πρώτη του εμφάνιση τον Δεκέμβριο του 2017. Από εκείνα τα έντεκα singles που ήταν στην κορυφή, τα τέσσερα ήταν συνεργασίες. Το τραγούδι "God's Plan" του Drake ήταν εκείνο που βρισκόταν τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή του καταλόγου, επί έντεκα εβδομάδες. . Ο Drake πέτυχε το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή σε έναν χρόνο για έναν μόνο καλλιτέχνη, με 29 εβδομάδες στο νούμερο ένα. Ο XXXTentacion έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην κορυφή του καταλόγου μετά θάνατον από τον Static Major που έλαβε μέρος στο τραγούδι Lollipop του Lil Wayne το 2008 και ο πρώτος καλλιτέχνης που ηγήθηκε του καταλόγου με ένα τραγούδι που βρέθηκε στην κορυφή μετά τον θάνατο του εκτελεστή του από το "Hypnotize" του Notorious BIG το 1997.

Ιστορικό τραγουδιών στην κορυφή ανά εβδομάδα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τοι " Αβάνα " έγινε το πρώτο τραγούδι της Camila Cabello στην κορυφή του Hot 100 (εικόνα) . Την ίδια εβδομάδα, το άλμπουμ της Camila ήταν πρώτο στο Billboard 200 .
" Αυτή είναι η Αμερική " έγινε το πρώτο τραγούδι του Childish Gambino στην κορυφή του Hot 100 (απεικονίζεται) και το 31ο τραγούδι για να κάνει το ντεμπούτο στο νούμερο ένα στο διάγραμμα.
Ο XXXTentacion (στην εικόνα) έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με τραγούδι στην κορυφή του καταλόγου μετά τον θάνατό του, από τον Notorious B.I.G. το 1997, με το "Sad!".
Κλειδί
Καλύτερο τραγούδι του 2018 Υποδεικνύει το καλύτερο τραγούδι του 2018 που βρισκόταν τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή [1]
No. Ημερομηνία έκδοσης τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
1069 3 Ιανουαρίου "Perfect" Εντ Σίραν - ντουέτο με την Beyoncé [2]
6 Ιανουαρίου [3]
Ιανουαρίου 13 [4]
Ιανουαρίου 20 Εντ Σίραν[5] [6]
1070 27 Ιανουαρίου "Havana" Καμίλα Καμπέγιο featuring Young Thug [7]
1071 3 Φεβρουαρίου "God's Plan" dagger Drake [8]
10 Φεβρουαρίου [9]
17 Φεβρουαρίου [10]
24 Φεβρουαρίου [11]
3 Μαρτίου [12]
10 Μαρτίου [13]
17 Μαρτίου [14]
24 Μαρτίου [15]
31 Μαρτίου [16]
7 Απριλίου [17]
14 Απριλίου [18]
1072 21 Απριλίου "Nice for What" [19]
28 Απριλίου [20]
5 Μαΐου [21]
12 Μαΐου [22]
1073 19 Μαΐου "This Is America" Childish Gambino [23]
26 Μαΐου [24]
επανείσοδος 2 Ιουνίου "Nice for What" Drake [25]
9 Ιουνίου [26]
1074 16 Ιουνίου "Psycho" Post Malone featuring Ty Dolla Sign [27]
επανείσοδος 23 Ιουνίου "Nice for What" Drake [28]
1075 30 Ιουνίου "Sad!" XXXTentacion [29]
1076 7 Ιουλίου "I Like It" Cardi B, Bad Bunny και J Balvin [30]
επανείσοδος 14 Ιουλίου "Nice for What" Drake [31]
1077 21 Ιουλίου "In My Feelings" [32]
28 Ιουλίου [33]
4 Αυγούστου [34]
11 Αυγούστου [35]
18 Αυγούστου [36]
25 Αυγούστου [37]
1 Σεπτεμβρίου [38]
8 Σεπτεμβρίου [39]
15 Σεπτεμβρίου [40]
22 Σεπτεμβρίου [41]
1078 29 Σεπτεμβρίου "Girls Like You" Maroon 5 featuring Cardi B [42]
6 Οκτωβρίου [43]
13 Οκτωβρίου [44]
20 Οκτωβρίου [45]
27 Οκτωβρίου [46]
3 Νοεμβρίου [47]
10 Νοεμβρίου [48]
1079 17 Νοεμβρίου "Thank U, Next" Αριάνα Γκράντε [49]
24 Νοεμβρίου [50]
1 Δεκεμβρίου [51]
1080 8 Δεκεμβρίου "Sicko Mode" Τρέιβις Σκοτ [52]
επανείσοδος 15 Δεκεμβρίου "Thank U, Next" Αριάνα Γκράντε [53]
22 Δεκεμβρίου [54]
29 Δεκεμβρίου [55]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Year-End Charts, Hot 100 Songs». Billboard. 2018. Ανακτήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2018. 
  2. Trust, Gary (26 Δεκεμβρίου 2017). «Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' Tops Hot 100 for Third Week, G-Eazy's 'No Limit' Hits Top Five». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8078690/ed-sheeran-beyonce-perfect-g-eazy-no-limit-hot-100. Ανακτήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2017. 
  3. Trust, Gary (2 Ιανουαρίου 2018). «Cardi B Joins The Beatles & Ashanti With First 3 Hot 100 Hits in Top 10 Simultaneously; Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' No. 1». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8085800/cardi-b-the-beatles-ashanti-hot-100-top-10. Ανακτήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2018. 
  4. Trust, Gary (8 Ιανουαρίου 2018). «Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' No. 1 on Hot 100, Camila Cabello's 'Havana' Back Up to No. 2». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8093297/ed-sheeran-beyonce-perfect-number-one-fifth-week-hot-100. Ανακτήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018. 
  5. Από την ημερομηνία έκδοσης του τεύχους αυτού, το Billboard επέστρεψε στο να αναφέρει επίσημα ως συντελεστή του τραγουδιού μόνο τον Εντ Σίραν στο Billboard Hot 100.
  6. Trust, Gary (16 Ιανουαρίου 2018). «Ed Sheeran's 'Perfect' Rules Hot 100, Bruno Mars & Cardi B's 'Finesse' Flies to No. 3 & Justin Timberlake's 'Filthy' Debuts at No. 9». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8094379/ed-sheeran-bruno-mars-cardi-b-justin-timberlake-hot-100-top-10. Ανακτήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2018. 
  7. Trust, Gary (22 Ιανουαρίου 2018). «Camila Cabello Earns First Billboard Hot 100 No. 1 With 'Havana,' Featuring Young Thug». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8095345/camila-cabello-havana-young-thug-hot-100-number-1. Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018. 
  8. Trust, Gary (29 Ιανουαρίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8096886/drake-gods-plan-hot-100-number-one-debut-scary-hours. Ανακτήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2018. 
  9. Trust, Gary (5 Φεβρουαρίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Holds at No. 1 on Billboard Hot 100, Justin Timberlake & Chris Stapleton's 'Say Something' Debuts in Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8098078/drake-gods-plan-hot-100-justin-timberlake-say-something. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  10. Trust, Gary (12 Φεβρουαρίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Dominates Billboard Hot 100 for Third Week & Three Songs Enter Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8099171/drake-gods-plan-number-one-hot-100-third-week. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  11. Trust, Gary (20 Φεβρουαρίου 2018). «Drake Tops Billboard Hot 100 With 'God's Plan' & Debuts in Top 10 as Featured on BlocBoy JB's 'Look Alive'». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8209107/drake-hot-100-gods-plan-look-alive. Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2018. 
  12. Trust, Gary (26 Φεβρουαρίου 2018). «Drake Leads Billboard Hot 100 With 'God's Plan' for Fifth Week, Drawing Monstrous 101.7 Million U.S. Streams». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8220361/drake-gods-plan-100-million-streams-blocboy-jb-look-alive. Ανακτήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2018. 
  13. Trust, Gary (5 Μαρτίου 2018). «Drake's 'God's Plan' No. 1 on Billboard Hot 100 for Sixth Week, Post Malone's 'Psycho' Debuts at No. 2». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8231969/drake-gods-plan-post-malone-psycho-hot-100. Ανακτήθηκε στις 6 Μαρτίου 2018. 
  14. Trust, Gary (12 Μαρτίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Rules Billboard Hot 100 for Seventh Week; Zedd, Maren Morris & Grey's 'The Middle' Hits Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8240735/drake-gods-plan-hot-100-number-one-seventh-week. Ανακτήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018. 
  15. Trust, Gary (19 Μαρτίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Tops Billboard Hot 100 for Eighth Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8252366/drake-gods-plan-hot-100-eighth-week-number-one. Ανακτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2018. 
  16. Trust, Gary (26 Μαρτίου 2018). «Drake's 'God's Plan' Leads Billboard Hot 100, Bebe Rexha & Florida Georgia Line's 'Meant to Be' Rises to No. 2». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8260939/drake-gods-plan-ninth-week-hot-100-number-one-meant-to-be. Ανακτήθηκε στις 26 Μαρτίου 2018. 
  17. Trust, Gary (2 Απριλίου 2018). «Drake Becomes First Lead Solo Male With Two 10-Week Billboard Hot 100 No. 1s, as 'God's Plan' Stays at the Summit». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8280590/drake-gods-plan-hot-100-number-one-tenth-week. Ανακτήθηκε στις 3 Απριλίου 2018. 
  18. Trust, Gary (9 Απριλίου 2018). «'God's Plan' Becomes Drake's Longest-Leading Hot 100 No. 1, The Weeknd Debuts at No. 4 & Migos Hit Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8299805/drake-gods-plan-11th-week-hot-100-number-one. Ανακτήθηκε στις 10 Απριλίου 2018. 
  19. Trust, Gary (16 Απριλίου 2018). «Drake Dethrones Himself Atop Billboard Hot 100, as 'Nice for What' Debuts at No. 1, Replacing 'God's Plan'». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8342063/drake-nice-for-what-hot-100-number-one-debut. Ανακτήθηκε στις 17 Απριλίου 2018. 
  20. Trust, Gary (23 Απριλίου 2018). «Drake's 'Nice for What' Holds Atop Billboard Hot 100, Nicki Minaj's 'Chun-Li' Vaults to Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8371726/drake-nice-for-what-hot-100-number-one-second-week. Ανακτήθηκε στις 23 Απριλίου 2018. 
  21. Trust, Gary (30 Απριλίου 2018). «Drake Leads Billboard Hot 100, Ariana Grande Arrives at No. 3 & J. Cole Collects Record Three Debuts in Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8412480/drake-nice-for-what-hot-100-number-one-ariana-grande-j-cole. Ανακτήθηκε στις 1 Μαΐου 2018. 
  22. Trust, Gary (7 Μαΐου 2018). «Drake's 'Nice for What' No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Psycho' No. 2 & Camila Cabello's 'Never Be the Same' Hits Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8454784/hot-100-camila-post-malone-drake-number-one. Ανακτήθηκε στις 8 Μαΐου 2018. 
  23. Trust, Gary (14 Μαΐου 2018). «Childish Gambino's 'This Is America' Blasts in at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8455823/childish-gambino-this-is-america-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 15 Μαΐου 2018. 
  24. Trust, Gary (21 Μαΐου 2018). «Childish Gambino's 'This Is America' Leads Hot 100, & All-Rap Top Four, For Second Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8457047/childish-gambino-this-is-america-leads-hot-100-again. Ανακτήθηκε στις 22 Μαΐου 2018. 
  25. Trust, Gary (29 Μαΐου 2018). «Drake's 'Nice for What' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Lil Baby, Ella Mai & BTS Earn First Top 10s». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8458157/drake-nice-for-what-bts-fake-love-hot-100. Ανακτήθηκε στις 30 Μαΐου 2018. 
  26. Trust, Gary (4 Ιουνίου 2018). «Drake Tops Hot 100 for Sixth Week With 'Nice for What,' Ties Michael Jackson for Second-Most Weeks at No. 1 Among Solo Males». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8459097/drake-nice-for-what-sixth-week-hot-100-number-one. Ανακτήθηκε στις 5 Ιουνίου 2018. 
  27. Trust, Gary (11 Ιουνίου 2018). «Post Malone's 'Psycho' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Maroon 5's 'Girls Like You' Leaps to Top Five». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8460299/post-malone-psycho-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουνίου 2018. 
  28. Trust, Gary (18 Ιουνίου 2018). «Drake's 'Nice For What' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100 & Juice WRLD's 'Lucid Dreams' Tops Streaming Songs Chart». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8461409/drake-nice-for-what-seventh-week-hot-100-juice-wrld-lucid-dreams. Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2018. 
  29. Trust, Gary (25 Ιουνίου 2018). «XXXTentacion's 'Sad!' Vaults From No. 52 to No. 1 on Billboard Hot 100 Following Rapper/Singer's Death». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8462525/xxxtentacion-sad-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 25 Ιουνίου 2018. 
  30. Trust, Gary (2 Ιουλίου 2018). «Cardi B Becomes First Female Rapper With Two Billboard Hot 100 No. 1s, as 'I Like It', With Bad Bunny & J Balvin, Follows 'Bodak Yellow' to the Top». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8463605/cardi-b-i-like-it-hot-100-number-one-j-balvin-bad-bunny. Ανακτήθηκε στις 3 Ιουλίου 2018. 
  31. Trust, Gary (9 Ιουλίου 2018). «Drake Claims 7 of Hot 100's Top 10, Breaking the Beatles' Record, As 'Nice For What' Returns to No. 1 For Eighth Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8464454/drake-hot-100-record-nice-for-what-scorpion. Ανακτήθηκε στις 10 Ιουλίου 2018. 
  32. Trust, Gary (16 Ιουλίου 2018). «Drake Dethrones Drake Atop Billboard Hot 100 as 'In My Feelings' Replaces 'Nice for What' at No. 1». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8465547/drake-dethrones-himself-hot-100-in-my-feelings. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  33. Trust, Gary (23 Ιουλίου 2018). «Drake's 'In My Feelings' Tops Billboard Hot 100 for Second Week With Record-Breaking 116.2 Million U.S. Streams». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8466563/drake-in-my-feelings-number-one-best-streaming. Ανακτήθηκε στις 24 Ιουλίου 2018. 
  34. Trust, Gary (30 Ιουλίου 2018). «Drake Tops Hot 100 For Third Week With 'In My Feelings,' Passes Rihanna For Most Weeks at No. 1 This Decade». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8467628/drake-in-my-feelings-number-one-third-week. Ανακτήθηκε στις 31 Ιουλίου 2018. 
  35. Trust, Gary (6 Αυγούστου 2018). «Drake Dominates Hot 100 for Fourth Week With 'In My Feelings,' DJ Khaled's All-Star 'No Brainer' Debuts at No. 5». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8468763/drake-in-my-feelings-hot-100. Ανακτήθηκε στις 7 Αυγούστου 2018. 
  36. Trust, Gary (13 Αυγούστου 2018). «Drake Rules Billboard Hot 100 for Fifth Week With 'In My Feelings,' Travis Scott Debuts Two Songs in Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8469837/drake-in-my-feelings-travis-scott-debuts-hot-100. Ανακτήθηκε στις 14 Αυγούστου 2018. 
  37. Trust, Gary (20 Αυγούστου 2018). «Drake Leads Billboard Hot 100 for Sixth Week With 'In My Feelings,' Moves Closer to Mark for Most Weeks at No. 1 in a Year». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8471032/drake-in-my-feelings-sixth-week. Ανακτήθηκε στις 21 Αυγούστου 2018. 
  38. Anderson, Trevor (27 Αυγούστου 2018). «Drake's 'In My Feelings' Leads Billboard Hot 100 for Seventh Week, Ariana Grande's 'God Is A Woman' Hits Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8472354/drake-in-my-feelings-hot-100-number-one-seventh-week. Ανακτήθηκε στις 28 Αυγούστου 2018. 
  39. Trust, Gary (4 Σεπτεμβρίου 2018). «Drake Ties Usher for Most Total Weeks at No. 1 on Billboard Hot 100 Among Solo Males; Khalid & Normani Hit Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8473321/drake-in-my-feelings-number-one-eighth-week-normani-khalid. Ανακτήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2018. 
  40. Trust, Gary (10 Σεπτεμβρίου 2018). «Drake Ties Usher for Most Weeks at No. 1 in a Year On Billboard Hot 100 as 'In My Feelings' Leads for Ninth Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8474286/drake-in-my-feelings-no-1-hot-100-ninth-week-usher-record. Ανακτήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2018. 
  41. Trust, Gary (17 Σεπτεμβρίου 2018). «Drake Breaks Record for Most Weeks at No. 1 by Any Artist in a Year on Billboard Hot 100, as 'In My Feelings' Reigns for 10th Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8475427/drake-most-weeks-number-one-hot-100-in-my-feelings. Ανακτήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2018. 
  42. Trust, Gary (24 Σεπτεμβρίου 2018). «Maroon 5 & Cardi B's 'Girls Like You' Hits No. 1 on Hot 100, Eminem & 5 Seconds of Summer New to Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8476577/maroon-5-girls-like-you-hot-100-number-one-cardi-b. Ανακτήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018. 
  43. Trust, Gary (1 Οκτωβρίου 2018). «Maroon 5 & Cardi B's 'Girls Like You' Holds Atop Hot 100, Juice WRLD's 'Lucid Dreams' Lifts to No. 2». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8477658/maroon-5-girls-like-you-hot-100-second-week. Ανακτήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2018. 
  44. Trust, Gary (8 Οκτωβρίου 2018). «Maroon 5 & Cardi B's 'Girls Like You' Leads Hot 100 for Third Week, Lil Wayne Is First to Debut Two Songs in Top Five». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8478688/lil-wayne-carter-v-hot-100-debuts. Ανακτήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2018. 
  45. Trust, Gary (15 Οκτωβρίου 2018). «Maroon 5 & Cardi B's 'Girls Like You' Tops Hot 100 For Fourth Week, Lady Gaga & Bradley Cooper Hit Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8479913/lady-gaga-bradley-cooper-hot-top-10-hot-100. Ανακτήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2018. 
  46. Trust, Gary (22 Οκτωβρίου 2018). «Kodak Black's 'Zeze' & Bad Bunny & Drake's 'Mia' Launch in Billboard Hot 100's Top 5, Maroon 5 Lead For Fifth Week». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8481033/kodak-black-zeze-bad-bunny-drake-mia-hot-100-top-5. Ανακτήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2018. 
  47. Trust, Gary (29 Οκτωβρίου 2018). «Maroon 5 and Cardi B Rule Billboard Hot 100 For Sixth Week, Post Malone and Swae Lee Debut in Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8482102/maroon-5-cardi-b-rule-hot-100-sixth-week. Ανακτήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2018. 
  48. Trust, Gary (5 Νοεμβρίου 2018). «Maroon 5 & Cardi B's 'Girls Like You' Leads Billboard Hot 100 For Seventh Week, Halsey & Sheck Wes Hit Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8483229/maroon-5-girls-like-you-number-one-halsey-sheck-wes. Ανακτήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2018. 
  49. Trust, Gary (12 Νοεμβρίου 2018). «Ariana Grande Achieves First Billboard Hot 100 No. 1 as 'Thank U, Next' Debuts on Top». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8484401/ariana-grande-thank-u-next-hot-100-first-number-one-debut. Ανακτήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2018. 
  50. Trust, Gary (19 Νοεμβρίου 2018). «Ariana Grande's 'Thank U, Next' Tops Hot 100 for Second Week, Panic! at the Disco's 'High Hopes' Hits Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8485657/ariana-grande-thank-u-next-second-week-hot-100-number-one. Ανακτήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2018. 
  51. Trust, Gary (26 Νοεμβρίου 2018). «Ariana Grande's 'Thank U, Next' Leads Hot 100 for Third Week, Panic! at the Disco Hits New High With 'High Hopes'». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8486514/ariana-grande-thank-u-next-third-week-hot-100-panic-at-the-disco. Ανακτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018. 
  52. Trust, Gary (3 Δεκεμβρίου 2018). «Travis Scott Scores First Billboard Hot 100 Leader: 'What's More 'Sicko Mode' Than Going No. 1?!'». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8487769/travis-scott-sicko-mode-hot-100-number-one. Ανακτήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2018. 
  53. Trust, Gary (10 Δεκεμβρίου 2018). «Ariana Grande's 'Thank U, Next' Returns to No. 1 On Hot 100 With Biggest Streaming Week Ever For a Woman». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8489472/ariana-grande-thank-u-next-returns-no-1-hot-100. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018. 
  54. Trust, Gary (17 Δεκεμβρίου 2018). «Ariana Grande's 'Thank U, Next' Rules Billboard Hot 100 for Fifth Week, Halsey's 'Without Me' Rises to No. 2». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8490513/ariana-grande-thank-u-next-number-one-hot-100-fifth-week. Ανακτήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, 2018. 
  55. Trust, Gary (24 Δεκεμβρίου 2018). «Ariana Grande Tops Billboard Hot 100 for Sixth Week, Andy Williams Makes 'Wonderful' Record Return to Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8491362/ariana-grande-hot-100-andy-williams-top-10. Ανακτήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2018. 
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα List of Billboard Hot 100 number-one singles of 2018 της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).