Κατάλογος τραγουδιών στην κορυφή του Billboard Hot 100 (2017)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
O Εντ Σίραν (φωτό) πέτυχε να έχει δύο τραγούδια στην κορυφή με το "Shape of You" και το "Perfect". Το πρώτο άσμα έφτασε στο νούμερο 1 στα τραγούδια του τέλους της χρονιάς στο Billboard Year-End Hot 100 του 2017.

Το Billboard Hot 100 είναι ένας κατάλογος που κατατάσσει τα καλύτερα τραγούδια στις Ηνωμένες Πολιτείες . Τα στοιχεία του, που δημοσιεύονται από το περιοδικό Billboard και συντάσσονται από τη Nielsen SoundScan, βασίζονται συλλογικά στις εβδομαδιαίες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις κάθε τραγουδιού, καθώς και στην ποσότητα του airplay που λαμβάνεται στους αμερικανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην ροή σε online ψηφιακά μουσικά καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια του 2017 έντεκα σινγκλς έφτασαν στην κορυφή στο Hot 100. Ένα δωδέκατο, το "Black Beatles" από τον Rae Sremmurd featuring Γκούτσι Μάνε, ξεκίνησε την πορεία του στην κορυφή του καταλόγου τον Νοέμβριο του 2016. Από τα 11 συνολικά κορυφαία τραγούδια, τα έξι ήταν συνεργασίες. Οι 12 καλλιτέχνες ή συγκροτήματα (Daft Punk, Migos, Lil Uzi Vert, Εντ Σίραν, DJ Khaled, Quavo, Chance the Rapper, Λούις Φόνσι, Daddy Yankee, Cardi B, Post Malone, και 21 Savage) πέτυχαν για πρώτη φορά να έχουν τραγούδι στην πρώτη θέση του Hot 100. Το τραγούδι με την μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας (16 εβδομάδες) στην πρώτη θέση του καταλόγου για όλη την χρονιά ήταν το "Despacito" του Λούις Φόνσι και Daddy Yankee με τη συμμετοχή του Τζάστιν Μπίμπερ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ παραμονής για τραγούδι στον εν λόγω κατάλογο στα χρονικά. Παρά το γεγονός αυτό στην κορυφή του καταλόγου για το 2017 ήταν το "Shape of You" του Εντ Σίραν στο Billboard Year-End Hot 100.

Ιστορικό τραγουδιών στην κορυφή ανά εβδομάδα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κέντρικ Λάμαρ (φωτό) πέτυχε την πρώτη του νούμερο ένα επιτυχία ως κύριος καλλιτέχνης με το τραγούδι "Humble".
Η Cardi B (φωτό) έγινε η πρώτη σόλο γυναίκα ράπερ που έφτασε στην κορυφή του καταλόγου με το "Bodak Yellow" από το 1998, οπότε είχε πετύχει το ίδιο η Λορίν Χιλ με το "Doo Wop (That Thing)" το 1998.
Το "I'm the One" του DJ Khaled (φωτό) έγινε το 28ο τραγούδι που έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή και η τρίτη συνεργασία.
Το "Despacito" του Πορτορικανού καλλιτέχνη Λούις Φόνσι (φωτό) έγινε το πρώτο ξενόγλωσσο τραγούδι που έφτασε στην κορυφή του καταλόγου από το 1996, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ για το τραγούδι με την μεγαλύτερη συνεχή παρουσία στην κορυφή του καταλόγου την ίδια χρονιά, επί 16 εβδομάδες στο Hot 100.
Η Τέιλορ Σουίφτ (φωτό) πέτυχε το πέμπτο της σινγκλ να ανεβεί στην κορυφή με το "Look What You Made Me Do".
Το ντουέτο "Perfect" με τον Εντ Σίραν έδωσε στην Beyoncé (φωτό) το έκτο της τραγούδι στην κορυφή του καταλόγου ως κύρια καλλιτέχνιδα.
Κλειδί
Καλύτερο τραγούδι του 2017 Υποδηλώνει το τραγούδι του 2017 που βρισκόταν τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή.[1]
No. Ημερομηνία έκδοσης τεύχους Τραγούδι Καλλιτέχνης/ες Παρ.
1059 7 Ιανουαρίου "Starboy" The Weeknd featuring Daft Punk [2]
επανείσοδος 14 Ιανουαρίου "Black Beatles" Rae Sremmurd featuring Γκούτσι Μάνε [3]
1060 21 Ιανουαρίου "Bad and Boujee" Migos featuring Lil Uzi Vert [4]
1061 28 Ιανουαρίου "Shape of You" dagger Εντ Σίραν [5]
επανείσοδος 4 Φεβρουαρίου "Bad and Boujee" Migos featuring Lil Uzi Vert [6]
11 Φεβρουαρίου [7]
επανείσοδος 18 Φεβρουαρίου "Shape of You" dagger Εντ Σίραν [8]
25 Φεβρουαρίου [9]
4 Μαρτίου [10]
11 Μαρτίου [11]
18 Μαρτίου [12]
25 Μαρτίου [13]
1 Απριλίου [14]
8 Απριλίου [15]
15 Απριλίου [16]
22 Απριλίου [17]
29 Απριλίου [18]
1062 6 Μαΐου "Humble" Κέντρικ Λάμαρ [19]
1063 13 Μαΐου "That's What I Like" Μπρούνο Μαρς [20]
1064 20 Μαΐου "I'm the One" DJ Khaled featuring Τζάστιν Μπίμπερ, Quavo,
Chance the Rapper και Lil Wayne
[21]
1065 27 Μαΐου "Despacito" Λούις Φόνσι και Daddy Yankee featuring Τζάστιν Μπίμπερ [22]
3 Ιουνίου [23]
10 Ιουνίου [24]
17 Ιουνίου [25]
24 Ιουνίου [26]
1 Ιουλίου [27]
8 Ιουλίου [28]
15 Ιουλίου [29]
22 Ιουλίου [30]
29 Ιουλίου [31]
5 Αυγούστου [32]
12 Αυγούστου [33]
19 Αυγούστου [34]
26 Αυγούστου [35]
2 Σεπτεμβρίου [36]
9 Σεπτεμβρίου [37]
1066 16 Σεπτεμβρίου "Look What You Made Me Do" Τέιλορ Σουίφτ [38]
23 Σεπτεμβρίου [39]
30 Σεπτεμβρίου [40]
1067 7 Οκτωβρίου "Bodak Yellow" Cardi B [41]
14 Οκτωβρίου [42]
21 Οκτωβρίου [43]
1068 28 Οκτωβρίου "Rockstar" Post Malone featuring 21 Savage [44]
4 Νοεμβρίου [45]
11 Νοεμβρίου [46]
18 Νοεμβρίου [47]
25 Νοεμβρίου [48]
2 Δεκεμβρίου [49]
9 Δεκεμβρίου [50]
16 Δεκεμβρίου [51]
1069 23 Δεκεμβρίου "Perfect" Ντουέτο του Εντ Σίραν με την Beyoncé [52]
30 Δεκεμβρίου [53]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Hot 100 Songs - Year-End 2017». Billboard. 2017. Ανακτήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2018. 
  2. Trust, Gary (27 Δεκεμβρίου 2016). «The Weeknd's 'Starboy,' Featuring Daft Punk, Hits No. 1 on Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7633336/hot-100-the-weeknd-starboy-daft-punk-hits-number-one. Ανακτήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2016. 
  3. Trust, Gary (3 Ιανουαρίου 2017). «Rae Sremmurd Returns to No. 1 on Hot 10 Migos Soars to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7640667/hot-100-rae-sremmurd-migos-bad-boujee. Ανακτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2017. 
  4. Trust, Gary (9 Ιανουαρίου 2017). «Migos' 'Bad and Boujee,' Featuring Lil Uzi Vert, Tops Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7648006/hot-100-migos-bad-and-boujee-lil-uzi-vert-number-one. Ανακτήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2017. 
  5. Trust, Gary (17 Ιανουαρίου 2017). «Ed Sheeran Debuts Atop Hot 100 With 'Shape of You' & in Top 10 With 'Castle on the Hill'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7655347/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-debuts-number-one. Ανακτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017. 
  6. Trust, Gary (23 Ιανουαρίου 2017). «Migos Return to No. 1 on Hot 10 The Chainsmokers Debut in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7662715/hot-100-migos-bad-boujee-the-chainsmokers-paris. Ανακτήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017. 
  7. Trust, Gary (30 Ιανουαρίου 2017). «Migos Hold Atop Hot 10 Alessia Cara Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7670081/hot-100-migos-bad-and-boujee-alessia-cara. Ανακτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2017. 
  8. Trust, Gary (6 Φεβρουαρίου 2017). «Ed Sheeran Returns to Top of Hot 10 Zayn & Taylor Swift Surge to No. 3». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7678133/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-zayn-taylor-swift-surge-to. Ανακτήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2017. 
  9. Trust, Gary (13 Φεβρουαρίου 2017). «Ed Sheeran's 'Shape' Tops Hot 10 Lady Gaga's 'Reasons' Returns at No. 4». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7686444/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-lady-gaga-million-reasons. Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017. 
  10. Trust, Gary (21 Φεβρουαρίου 2017). «Ed Sheeran Tops Hot 10 Katy Perry Debuts at No. 4 & Bruno Mars, Rihanna & The Weeknd All Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7694385/hot-100-ed-sheeran-katy-perry-bruno-mars. Ανακτήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2017. 
  11. Trust, Gary (27 Φεβρουαρίου 2017). «Ed Sheeran's 'Shape of You' Leads Hot 100 for Fifth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7702239/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-fifth-week. Ανακτήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017. 
  12. Trust, Gary (6 Μαρτίου 2017). «The Chainsmokers Match Beatles & Bee Gees With Three Songs in Hot 100's Top 10 & Ed Sheeran Holds at No. 1». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7710297/hot-100-chainsmokers-three-songs-top-ten-ed-sheeran-number-one. Ανακτήθηκε στις 7 Μαρτίου 2017. 
  13. Trust, Gary (13 Μαρτίου 2017). «Ed Sheeran Stays Atop Hot 10 Clean Bandit Bounds to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7720931/hot-100-ed-sheeran-divide-clean-bandit-top-ten. Ανακτήθηκε στις 14 Μαρτίου 2017. 
  14. Trust, Gary (20 Μαρτίου 2017). «Ed Sheeran Leads Hot 100 for Eighth Week, KYLE Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7728786/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-eight-weeks-kyle. Ανακτήθηκε στις 21 Μαρτίου 2017. 
  15. Trust, Gary (27 Μαρτίου 2017). «Ed Sheeran's 'Shape of You' Tops Hot 100; Drake Debuts Two in Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7736707/billboard-hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-no-1-drake-top-10. Ανακτήθηκε στις 28 Μαρτίου 2017. 
  16. Trust, Gary (3 Απριλίου 2017). «Ed Sheeran's 'Shape of You' Tops Hot 100 for 10th Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7744654/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-tenth-weekweek. Ανακτήθηκε στις 4 Απριλίου 2017. 
  17. Trust, Gary (10 Απριλίου 2017). «Ed Sheeran Holds Atop Hot 100 as Kendrick Lamar Debuts at No. 2». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7752683/hot-100-ed-sheeran-shape-of-you-kendrick-lamar-humble-debut-sam-hunt. Ανακτήθηκε στις 11 Απριλίου 2017. 
  18. Trust, Gary (17 Απριλίου 2017). «Ed Sheeran Tops Hot 100 for 12th Week, as Harry Styles Starts at No. 4». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7760569/ed-sheeran-harry-styles-sign-times-hot-100. Ανακτήθηκε στις 18 Απριλίου 2017. 
  19. Trust, Gary (24 Απριλίου 2017). «Kendrick Lamar's 'Humble.' Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7768186/kendrick-lamar-humble-number-one-billboard-hot-100. Ανακτήθηκε στις 25 Απριλίου 2017. 
  20. Trust, Gary (1 Μαΐου 2017). «Bruno Mars' 'That's What I Like' Lifts to No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7777032/bruno-mars-thats-what-i-like-lifts-to-no-1-on-billboard-hot-100. Ανακτήθηκε στις 2 Μαΐου 2017. 
  21. Trust, Gary (8 Μαΐου 2017). «DJ Khaled's All-Star 'I'm the One' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7785104/dj-khaled-im-the-one-hot-100-debuts-number-one-justin-bieber. Ανακτήθηκε στις 9 Μαΐου 2017. 
  22. Trust, Gary (15 Μαΐου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito,' Featuring Justin Bieber, Hits No. 1 on Billboard Hot 100». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7793159/luis-fonsi-daddy-yankee-despacito-justin-bieber-number-one. Ανακτήθηκε στις 16 Μαΐου 2017. 
  23. Trust, Gary (22 Μαΐου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee Hold Atop Hot 10 Miley Cyrus Soars to Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7801324/luis-fonsi-daddy-yankee-despacito-hot-100-number-one-miley-cyrus-malibu. Ανακτήθηκε στις 23 Μαΐου 2017. 
  24. Trust, Gary (29 Μαΐου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee Lead Hot 10 Ed Sheeran Sets Record in Top Five». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7809684/hot-100-luis-fonsi-daddy-yankee-despacito-ed-sheeran-record. Ανακτήθηκε στις 30 Μαΐου 2017. 
  25. Trust, Gary (5 Ιουνίου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee Top Hot 10 Post Malone Earns First Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7817686/luis-fonsi-daddy-yankee-despacito-hot-100-post-malone. Ανακτήθηκε στις 6 Ιουνίου 2017. 
  26. Trust, Gary (12 Ιουνίου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito' Dominates Hot 100 for Fifth Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7825865/luis-fonsi-daddy-yankee-despacito-justin-bieber-hot-100-fifth-week. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουνίου 2017. 
  27. Trust, Gary (19 Ιουνίου 2017). «'Despacito' Dominates Hot 100 & Justin Bieber Has Week's Three Top-Selling Songs». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7834055/justin-bieber-three-best-sellers-hot-100-despacito-number-one. Ανακτήθηκε στις 20 Ιουνίου 2017. 
  28. Trust, Gary (26 Ιουνίου 2017). «'Despacito' Tops Hot 100 for 7th Week & DJ Khaled's 'Wild Thoughts,' Featuring Rihanna & Bryson Tiller, Debuts at No. 4». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7842210/despacito-hot-100-number-one-7th-week-dj-khaled-rihanna-wild-thoughts. Ανακτήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017. 
  29. Trust, Gary (3 Ιουλίου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee Rule Hot 10 Imagine Dragons Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7850288/luis-fonsi-daddy-yankee-justin-bieber-despacito-hot-100-imagine-dragons-top-10. Ανακτήθηκε στις 4 Ιουλίου 2017. 
  30. Trust, Gary (10 Ιουλίου 2017). «Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito' Tops Hot 100 for Ninth Week & Becomes Top Radio Song». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7858120/despacito-hot-100-number-one-ninth-week-justin-bieber. Ανακτήθηκε στις 11 Ιουλίου 2017. 
  31. Trust, Gary (17 Ιουλίου 2017). «'Despacito' Leads Hot 100 for 10th Week, Ed Sheeran Ties Record & Shawn Mendes Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7866232/despacito-hot-100-ten-weeks-ed-sheeran-top-5-record. Ανακτήθηκε στις 18 Ιουλίου 2017. 
  32. Trust, Gary (24 Ιουλίου 2017). «'Despacito' Tops Billboard Hot 100 for 11th Week, Charlie Puth Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7874136/despacito-hot-100-11th-week-charlie-puth. Ανακτήθηκε στις 25 Ιουλίου 2017. 
  33. Trust, Gary (2 Αυγούστου 2017). «'Despacito' Ties for Longest-Leading Hot 100 No. 1 of 2017 With 12th Week on Top». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7882451/despacito-ties-longest-leading-hot-100-no-1-of-2017. Ανακτήθηκε στις 3 Αυγούστου 2017. 
  34. Anderson, Trevor (9 Αυγούστου 2017). «'Despacito' Tops Hot 100 for 13th Week, Sets New No. 1 Record on Digital Song Sales Chart». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7890184/despacito-tops-hot-100-13th-week-digital-song-sales-record. Ανακτήθηκε στις 10 Αυγούστου 2017. 
  35. Trust, Gary (16 Αυγούστου 2017). «'Despacito' Ties for Second-Longest-Leading Hot 100 No. 1 of All Time & Cardi B Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7898293/despacito-number-one-14-weeks-hot-100-record. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2017. 
  36. Trust, Gary (23 Αυγούστου 2017). «'Despacito' is Second Song Ever to Lead Hot 100 for at Least 15 Weeks». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7934255/despacito-hot-100-number-one-15-weeks. Ανακτήθηκε στις 24 Αυγούστου 2017. 
  37. Trust, Gary (28 Αυγούστου 2017). «Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber's 'Despacito' Ties for Longest Run at No. 1 in Hot 100's History». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7942306/despacito-hot-100-number-one-ties-record-luis-fonsi-daddy-yankee-justin-bieber. Ανακτήθηκε στις 29 Αυγούστου 2017. 
  38. Trust, Gary (5 Σεπτεμβρίου 2017). «Taylor Swift's 'Look What You Made Me Do' Leaps to No. 1 on Hot 100 With Top Streaming & Sales Week of 2017». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7950114/taylor-swift-look-what-you-made-me-do-number-one-hot-100. Ανακτήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2017. 
  39. Trust, Gary (11 Σεπτεμβρίου 2017). «Taylor Swift at Nos. 1 & 4 on Billboard Hot 10 as Cardi B Moves Up to No. 2». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7957955/taylor-swift-hot-100-look-what-you-made-me-do-ready-for-it. Ανακτήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2017. 
  40. Trust, Gary (18 Σεπτεμβρίου 2017). «Taylor Swift Tops Billboard Hot 10 Sam Smith Debuts at No. 5». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7966029/taylor-swift-tops-billboard-hot-100-sam-smith-debuts-at-no-5. Ανακτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017. 
  41. Trust, Gary (25 Σεπτεμβρίου 2017). «Cardi B 'Moves' to No. 1 on Billboard Hot 100 With 'Bodak Yellow', Post Malone Debuts at No. 2 With 'Rockstar'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7973958/cardi-b-no-1-hot-100-post-malone-portugal-the-man. Ανακτήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2017. 
  42. Trust, Gary (2 Οκτωβρίου 2017). «Cardi B Holds Atop Billboard Hot 100 With 'Bodak Yellow,' Demi Lovato Hits Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7981985/cardi-b-bodak-yellow-billboard-hot-100-second-week. Ανακτήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2017. 
  43. Trust, Gary (9 Οκτωβρίου 2017). «J Balvin, Willy William & Beyonce Blast to No. 3 on Billboard Hot 100 With 'Mi Gente', Cardi B No. 1 for Third Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7990506/j-balvin-willy-william-beyonce-cardi-b-hot-100. Ανακτήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2017. 
  44. Trust, Gary (16 Οκτωβρίου 2017). «Post Malone & 21 Savage Earn First Hot 100 No. 1 With 'Rockstar'». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7998828/post-malone-21-savage-rockstar-hot-100-no-1. Ανακτήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2017. 
  45. Trust, Gary (23 Οκτωβρίου 2017). «Post Malone & 21 Savage's 'Rockstar' Rules Billboard Hot 100 for Second Week». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8007016/post-malone-21-savage-rockstar-billboard-hot-100-number-one-second-week. Ανακτήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2017. 
  46. Trust, Gary (30 Οκτωβρίου 2017). «Post Malone & 21 Savage Lead Hot 10 Camila Cabello & Ed Sheeran Hit Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8015110/post-malone-rockstar-21-savage-hot-100-camila-cabello-havana-ed-sheeran-perfect. Ανακτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2017. 
  47. Trust, Gary (6 Νοεμβρίου 2017). «Post Malone & 21 Savage No. 1 on Billboard Hot 100 for Fourth Week, Camila Cabello's 'Havana' Surges to No. 2». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8023281/post-malone-21-savage-camila-cabello-havana-hot-100. Ανακτήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2017. 
  48. Trust, Gary (13 Νοεμβρίου 2017). «Post Malone Rules Billboard Hot 100 for Fifth Week, Sam Smith Hits New High, Maroon 5 & SZA Reach Top 10». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8031448/post-malone-rockstar-hot-100-sam-smith-maroon-5-sza. Ανακτήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017. 
  49. Trust, Gary (20 Νοεμβρίου 2017). «Post Malone's 'Rockstar' Tops Hot 10 Camila Cabello's 'Havana' Is Top Seller & Imagine Dragons' 'Thunder' Rules Radio». Billboard. http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8039635/hot-100-post-malone-rockstar-camila-cabello-havana-imagine-dragons-thunder. Ανακτήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017. 
  50. Trust, Gary (27 Νοεμβρίου 2017). «Post Malone's 'Rockstar' Rules Billboard Hot 10 Ed Sheeran's 'Perfect' Hits Top Five». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8046987/hot-100-post-malone-rockstar-ed-sheeran-perfect. Ανακτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2017. 
  51. Trust, Gary (4 Δεκεμβρίου 2017). «Post Malone's 'Rockstar' Leads Billboard Hot 100 for Eighth Week, G-Eazy's 'No Limit' Lifts to Top 10». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8055045/hot-100-post-malone-rockstar-ed-sheeran-g-eazy. Ανακτήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2017. 
  52. Trust, Gary (11 Δεκεμβρίου 2017). «Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' Tops Billboard Hot 100». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8063597/ed-sheeran-beyonce-perfect-billboard-hot-100-number-one. Ανακτήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. 
  53. Trust, Gary (18 Δεκεμβρίου 2017). «Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' Hits Hot 100's Top 10 for First Time, 'Perfect' Still No. 1». Billboard. https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8070893/mariah-carey-all-i-want-for-christmas-is-you-hot-100-top-10. Ανακτήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017. 
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα List of Billboard Hot 100 number-one singles of 2017 της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).