Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Ίδρυση Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Α.Π.Ο. Αμβρυσσέας Διστόμου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αμβρυσσέας Διστόμου 1928 Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας Δίστομο Γ΄ Εθνική
Α.Π.Ο. Πανδαυλειακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δαύλειας «Πανδαυλειακός» 1936 Λεβαδέων Δαύλεια Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Π.Ο. Παναλίαρτος Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παναλίαρτος 1936 Αλιάρτου Αλίαρτος Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ε. Ορχομενού Αθλητική Ένωσις Ορχομενού 1945 Ορχομενού Ορχομενός Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Π.Ο. Δάφνη Ερυθρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δάφνη Ερυθρών 1949 Μάνδρας - Ειδυλλίας Ερυθρές Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ε. Πανγεωργικός Αθλητική Ένωση Πανγεωργικός 1950 Λεβαδέων Άγιος Γεώργιος Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Γ.Α.Ο. Αρματηλάτης Άρματος Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος Αρματηλάτης Άρματος 1957 Τανάγρας Άρμα Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Σ. Παμβαγιακός Αθλητικόν Σωματείον Βαγίων «Παμβαγιακός» 1957 Θηβαίων Βάγια Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Σ.Α. Παρνασσός Αθλητικός Σύλλογος Αραχώβης «Ο Παρνασσός» 1957 Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας Αράχωβα Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Π.Ο. Λεβαδειακός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Λεβαδειακός 1961 Λεβαδέων Λιβαδειά Super League
Α.Ο. Θεσπιακός Αθλητικός Όμιλος Θεσπιακός 1964 Αλιάρτου Θεσπιές -
Α.Ο. η Θήβα Αθλητικός Όμιλος «η Θήβα» 1968 Θηβαίων Θήβα Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Π.Α.Σ. Κιθαιρώνας Καπαρελλίου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Κιθαιρών Καπαρελλίου 1968 Θηβαίων Καπαρέλλι Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Επαμεινώνδας Λεύκτρων Αθλητικός Όμιλος Επαμεινώνδας Λεύκτρων 1971 Θηβαίων Λεύκτρα Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Γ.Σ. Ολυμπιάδα Οινοφύτων Γυμναστικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Οινοφύτων 1975 Τανάγρας Οινόφυτα Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Ακραιφνίου 1976 Ορχομενού Ακραίφνιο Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Μαυροματίου Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου 1976 Μαυρομμάτι Αλιάρτου Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Υπάτου Αθλητικός Όμιλος Υπάτου 1976 Θηβαίων Ύπατο Γ΄ Εθνική
Π.Α.Ο. Κόκκινου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κόκκινου 1977 Ορχομενού Κόκκινο Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Πλαταιών Αθλητικός Όμιλος Πλαταιών 1977 Θηβαίων Πλαταιές Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου Αθλητικός Όμιλος Νίκη Λαφυστίου 1979 Λεβαδέων Λαφύστιο Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ε. Αναγέννηση Σχηματαρίου Αθλητική Ένωση Αναγέννηση Σχηματαρίου 1986 Τανάγρας Σχηματάρι Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ε. Δηλεσίου Αθλητική Ένωση Δηλεσίου 2004 Τανάγρας Δήλεσι Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Ένωση Άσπρων Σπιτιών - Αντίκυρα 2006 Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας Άσπρα Σπίτια Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Κυπαρισσός Αντίκυρας Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσός Αντίκυρας 2009 Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας Αντίκυρα Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Κεραυνός Αγίου Θωμά Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Αγίου Θωμά 2014 Τανάγρας Άγιος Θωμάς Α΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Σ. Ρήξη Λιβαδειάς Αθλητικός Σύλλογος Ρήξη Λιβαδειάς 2016 Λεβαδέων Λιβαδειά Β΄ Ε.Π.Σ.Β.
Α.Ο. Υψηλάντης Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη ; Αλιάρτου Υψηλάντης Α΄ Ε.Π.Σ.Β.

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Ίδρυση Διάλυση Δήμος Περιοχή
Πανθηβαϊκός 1928 1957 Θήβα
Τροφώνιος 1928 1961 Λιβαδειά
Άρης Θήβας 1930 1958 Θήβα
ΕΜΠΡΟΣ Λιβαδειάς 1930 ; Λιβαδειά
Παλλεβαδειακή Ένωση 1930 1961 Λιβαδειά
Α.Ε. Σχηματαρίου Αθλητική Ένωση Σχηματαρίου 1931 ; Σχηματάρι
Αγροτικός Λιβαδειάς 1932 ; Λιβαδειά
Ένωση Θηβών πριν το
1937
; Θήβα
Ολυμπιακός Λιβαδειάς πριν το
1937
; Λιβαδειά
Αγροτικός Αγίων Θεοδώρων ; 1940 Θήβα
Αθάμας Ορχομενού ; 1945 Ορχομενός
Παμβοιωτικός ; 1945 Ορχομενός
Εθνικός Πυρίου 1947 1950 Θήβα
Παναγροτική Αγίων Θεοδώρων 1947 1957; Θήβα
Εθνικός Αστέρας 1950 1957 Θήβα
Θηβαϊκός 1957 1958 Θήβα
Κάδμος Θήβας 1958 1968 Θήβα
Α.Ε. Κωπαΐδος Αθλητική Ένωση Κωπαΐδος ; πριν
το 1955
Αλίαρτος
Ολυμπιακός Πειραμάτων ; πριν
το 1955
Αλίαρτος
Α.Π.Κ.Ο. Φρίξος Ορχομενού Αθλητικός Ποδοσφαιρικός και
Κολυμβητικός Όμιλος Φρίξος Ορχομενού
1974 ; Ορχομενός
Α.Ο. Αγίου Θωμά Αθλητικός Όμιλος Αγίου Θωμά 1977 2010 Τανάγρας Άγιος Θωμάς
Δόξα Θηβών 1983 1995 Θήβα
Πολυνείκης Θήβας 1987 ; Θήβα
Ολυμπιακός Θήβας 1996 ; Θήβα
Παναθηναϊκός Θήβας 2000 ; Θήβα
Α.Ο. Έρκυνα Λιβαδειάς Αθλητικός Όμιλος Έρκυνα Λιβαδειάς ; ; Λιβαδειά

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]