Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Παναχαϊκή Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση Δήμος Πατρέων Πάτρα Football League
Παναιγιάλειος Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Football League 2 (Νότιος Όμιλος)
Διαγόρας Βραχνέικων Αθλητικός Όμιλος Διαγόρας Βραχνέικων Δήμος Πατρέων Βραχναίικα Πατρών Δ' Εθνική
Εθνικός Σαγέικων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Σαγέικων Δήμος Δυτικής Αχαΐας Σαγέικα Αχαΐας Δ' Εθνική
Αχαϊκή Αχαϊκή Αθλητική Ένωση Δήμος Δυτικής Αχαΐας Κάτω Αχαΐα Δ' Εθνική
Ατρόμητος Λάππα Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Λάππα Δήμος Δυτικής Αχαΐας Λάππας Αχαΐας Δ' Εθνική
Αχιλλέας Καμαρών Αθλητικός Σύλλογος Αχιλλέας Καμαρών Δήμος Αιγιαλείας Καμάρες Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Κεραυνός Σελιανίτικων Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Σελιανίτικων Δήμος Αιγιαλείας Σελιανίτικα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας Δήμος Αιγιαλείας Ροδοδάφνη Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ζήρια/Τ.Α.Δ. 93 Αθλητικός Όμιλος Ζήρια/ Τ.Α.Δ. 93 Δήμος Αιγιαλείας Λαμπίρι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Μελίσσια Αθλητικός Όμιλος Μελίσσια Δήμος Αιγιαλείας Μελίσσια Αιγίου Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Φλόγα Ροδιάς Αθλητικός Όμιλος Φλόγα Ροδιάς Δήμος Αιγιαλείας Ροδιά Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αστήρ Τεμένης Αστήρ Τεμένης Δήμος Αιγιαλείας Τέμενη Αιγίου Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Θύελλα Αιγείρας Θύελλα Αιγείρας Δήμος Αιγιαλείας Αιγείρα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Νέο Σαλμενίκο Νέο Σαλμενίκο Δήμος Αιγιαλείας Σαλμενίκο Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Λύκοι Αιγιαλείας Αθλητικός Οργανισμός Ποδοσφαίρου Λύκοι Αιγιαλείας Δήμος Αιγιαλείας Ροδοδάφνη Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δάφνες Αιγιαλείας Αθλητικός Όμιλος Δάφνες Αιγιαλείας Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άρης Κουνινάς Άρης Κουνινάς Δήμος Αιγιαλείας Κουνινά Αιγίου Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Θύελλα Αιγίου Γυμναστικός Σύλλογος Θύελλα Αιγίου Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Εθνικός Αιγίου Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Αιγίου Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αιγιέας-Άρης Αθλητικός Σύλλογος Αιγιέας-Άρης Βαλιμίτικων Δήμος Αιγιαλείας Βαλιμίτικα Αιγίου Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δόξα Ελαιώνος Αθλητικός Όμιλος Δόξα Ελαιώνος Δήμος Αιγιαλείας Ελαιώνας Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ακράτα Αθλητικός Όμιλος Ακράτας Δήμος Αιγιαλείας Ακράτα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αίγιο Αθλητική Ένωση Αιγίου Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αμπελόκηποι Αθλητικός Όμιλος Αμπελοκήπων Δήμος Αιγιαλείας Αμπελόκηποι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ηρακλής Αιγίου Ηρακλής Αιγίου Δήμος Αιγιαλείας Αίγιο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δήμος Διακοπτού Αθλητικός Όμιλος Δήμος Διακοπτού Δήμος Αιγιαλείας Διακοπτό Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Λύκοι Διακοπτού Αθλητικός Όμιλος Λύκοι Διακοπτού Δήμος Αιγιαλείας Διακοπτό Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ωλενιακός Αθλητικός Σύλλογος Ωλενιακός Δήμος Δυτικής Αχαΐας Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Φλόγα Καλαμακίου Φλόγα Καλαμακίου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Καλαμάκι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άρης Κάτω Αχαΐας Αθλητικός Όμιλος Άρης Κάτω Αχαΐας Δήμος Δυτικής Αχαΐας Κάτω Αχαΐα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Βουπράσιο Αθλητικός Όμιλος Βουπρασίου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Βουπράσιο Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δόξα Νιφορέικων Δόξα Νιφορέικων Δήμος Δυτικής Αχαΐας Νιφοραίικα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Κρίνος Αθλητική Ένωση Κρίνου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Κρίνος Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Λέων Αλισσού Αθλητικός Σύλλογος Λέων Άνω Αλισσού Δήμος Δυτικής Αχαΐας Αλισσός Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πρωτέας Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Δήμος Δυτικής Αχαΐας Κάτω Αλισσός Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πανμοβριακός Ριόλου Πανμοβριακός Ριόλου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Ρίολος Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Διαγόρας Βραχνέικων 2010 Αθλητικός Όμιλος Διαγόρας Βραχνέικων 2010 Δήμος Πατρέων Βραχναίικα Πατρών Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Α.Ε. Ποντίων Αθλητική Ένωση Ποντίων Δήμος Δυτικής Αχαΐας Απιδεώνας Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άρλα Αθλητικός Όμιλος Άρλας Δήμος Δυτικής Αχαΐας Άρλα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Απόλλων Βιδόβας Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Βιδόβας Δήμος Δυτικής Αχαΐας Λιμνοχώρι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Λιμνοχώρι Αθλητική Ένωση Λιμνοχωρίου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Λιμνοχώρι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ακάδημος Λαρισσού Ακάδημος Λαρισσού Δήμος Δυτικής Αχαΐας Λάππας Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δόξα Πέττα Δόξα Πέττα Δήμος Δυτικής Αχαΐας Πέτα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ίκαρος Λακκόπετρας Αθλητικός Όμιλος Ίκαρος Λακκόπετρας Δήμος Δυτικής Αχαΐας Λακκόπετρα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άρης Άνω Σουδενέικων Άρης Άνω Σουδενέικων Δήμος Δυτικής Αχαΐας Άνω Σουδεναίικα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Τριταιικός Αθλητικός Όμιλος Τριταιικός Δήμος Ερυμάνθου Σταυροδρόμι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πρέβεδος Αθλητικός Σύλλογος Πρεβέδου Δήμος Ερυμάνθου Πρέβεδος Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Θύελλα Σκιαδά Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Θύελλα Σκιαδά Δήμος Ερυμάνθου Σκιαδάς Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Φαραϊκός Αθλητικός Όμιλος Φαραϊκός Δήμος Ερυμάνθου Χαλανδρίτσα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πείρος Ισώματος Αθλητικός Όμιλος Πείρος Ισώματος Δήμος Ερυμάνθου Ίσωμα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Α.Π.Σ. Δόξα Χαλανδρίτσας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δόξα Χαλανδρίτσας Δήμος Ερυμάνθου Χαλανδρίτσα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Βασιλικό Αθλητικός Όμιλος Βασιλικού Δήμος Ερυμάνθου Βασιλικό Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Κεραυνός Μιτόπολης Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Μιτόπολης Δήμος Ερυμάνθου Μιτόπολη Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Μετόχι Αθλητική Ένωση Μετοχίου Δήμος Δυτικής Αχαΐας Μετόχι Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Καλάβρυτα Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων Δήμος Καλαβρύτων Καλάβρυτα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Σκεπαστό Αθλητικός Όμιλος Σκεπαστού Δήμος Καλαβρύτων Σκεπαστό Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Θύελλα Πατρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Θύελλα Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αίας Πατρών Αθλητικός Όμιλος Αίας Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αναγέννηση Πατρών Αθλητικός Όμιλος Αναγέννηση Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άρης Πατρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Άρης Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ίκαρος Πετρωτού Αθλητικός Όμιλος Ίκαρος Πετρωτού Δήμος Πατρέων Πετρωτό Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ολυμπιακός Πατρών Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιακός Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αναγέννηση Ψαθόπυργου Αναγέννηση Ψαθόπυργου Δήμος Πατρέων Ψαθόπυργος Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αργυρά Πατρών Αργυρά Πατρών Δήμος Πατρέων Αργυρά Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δόξα Παραλίας Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δόξα Παραλίας Δήμος Πατρέων Παραλία Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Γαλήνη Αθλητικός Όμιλος Γαλήνη Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δόξα Πατρών Αθλητικός Όμιλος Δόξα Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Δήμος Πατρέων Ζαρουχλέικα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ρωμανός Πατρών Αθλητικός Όμιλος Ρωμανός Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Περιβόλα Αθλητική Ένωση Περιβόλας Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ατρόμητος Πατρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ατρόμητος Πατρών Δήμος Πατρέων Ζαρουχλέικα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πάτραι 2008 Αθλητικός Όμιλος Πάτραι 2008 Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Καμίνια Αθλητική Ένωση Καμινίων Δήμος Πατρέων Καμίνια Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Π.Α.Ο. Κόσμος Π.Α.Ο. Κόσμος Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αχαιός Σαραβαλίου Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αχαιός Σαραβαλίου Δήμος Πατρέων Σαραβάλι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Φωστήρας Οβρυάς Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Φωστήρας Οβρυάς Δήμος Πατρέων Οβρυά Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αστραπή Ψαροφαΐου Αθλητικός Όμιλος Αστραπή Ψαροφαΐου Δήμος Πατρέων Ψαροφάι Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δαβουρλής Κ92 Δαβουρλής Κ92 Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αυτόνομη Π.Ο. Αυτόνομη Ποδοσφαιρική Ομάδα Δήμος Πατρέων Άνω Καστρίτσι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ζαβλάνι Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ζαβλάνι Δήμος Πατρέων Ζαβλάνι Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Νίκη Προαστείου Αθλητικός Σύνδεσμος Νίκη Προαστείου Δήμος Πατρέων Προάστιο Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ροΐτικα Αθλητική Ένωση Ροΐτικων Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Παμπατραϊκός Παμπατραϊκός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ποσειδώνας Πάτρας Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Πάτρας Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πανιώνιος Αχιλλέας Αγυιά Αθλητική Ένωση Πανιώνιος Αχιλλέας Αγυιά Δήμος Πατρέων Αγυιά Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου Κεραυνός Αγίου Βασιλείου Δήμος Πατρέων Άγιος Βασίλειος Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
ΠΑΟΚ Πατρών ΠΑΟΚ Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αχιλλέας Οβρυάς Αθλητικός Όμιλος Αχιλλέας Οβρυάς Δήμος Πατρέων Οβρυά Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πυρσός Πατρών Αθλητικός Όμιλος Πυρσός Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δρέπανο Αθλητικός Όμιλος Δρεπάνου Δήμος Πατρέων Δρέπανο Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Θέα Αθλητικός Όμιλος Θέας Δήμος Πατρέων Θέα Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Παναχαϊκός Σουλίου Αθλητικός Όμιλος Παναχαϊκός Σουλίου Δήμος Πατρέων Σούλι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πήγασος Μπεγουλακίου Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Μπεγουλακίου Δήμος Πατρέων Μπεγουλάκι Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ψηλαλώνια Αθλητικός Όμιλος Ψηλαλώνια Δήμος Πατρέων Ψηλαλώνια Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
ΑΕΚ Πατρών ΑΕΚ Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πατρεύς Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρεύς Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αχαϊκός Αθλητική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αχαϊκός Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δίας Αθλητικός Όμιλος Δίας Δήμος Πατρέων Ζαρουχλέικα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πολύτεκνος Αθλητικός Όμιλος Πολύτεκνος Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πετεινοί Αθλητικός Όμιλος Πετεινοί Δήμος Πατρέων Εγλυκάδα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αετός Πατρών Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αετός Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Δάφνη Πατρών Αθλητικός Όμιλος Δάφνη Πατρών Δήμος Πατρέων Ζαρουχλέικα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Ηρακλής Πατρών Αθλητικό Σωματείο Ηρακλής Πατρών Δήμος Πατρέων Βλατερό Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Πάτρα 2005 Αθλητική Ένωση Πάτρα 2005 Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Σπάρτακος Πατρών Σπάρτακος Πατρών Δήμος Πατρέων Πάτρα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Απόλλων Εγλυκάδος Απόλλων Εγλυκάδος Δήμος Πατρέων Εγλυκάδα Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Άνω Καστρίτσι ΑΘλητικός Όμιλος Άνω Καστριτσίου Δήμος Πατρέων Άνω Καστρίτσι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αστέρας Μιντιλογλίου Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Μιντιλογλίου Δήμος Πατρέων Μιντιλόγλι Αχαΐας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αρόη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αρόης Δήμος Πατρέων Αρόη Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Αετός Ρίου ΑΘλητικός Όμιλος Αετός Ρίου Δήμος Πατρέων Ρίο Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Α.Ε. Αρόης ΑΘλητική Ένωση Αρόης Δήμος Πατρέων Αρόη Πάτρας Ε.Π.Σ. Αχαΐας
Περιστέρα Αθλητικός Όμιλος Περιστέρας Δήμος Αιγιαλείας Περιστέρα Καλαβρύτων Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Νίκη Νικολέικων Αθλητικός Όμιλος Νίκη Νικολέικων Δήμος Αιγιαλείας Νικολαίικα Αχαΐας Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Νίκη Λουσικών Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Λουσικών Δήμος Καλαβρύτων Κάτω Λουσοί Αχαΐας Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Βουντένη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βουντένης Δήμος Πατρέων Βούντενη Αχαΐας Ανενεργό σωματείο 2012-2013
Μπέμπηδες Αθλητική Ένωση Μπέμπηδες Δήμος Πατρέων Πάτρα Ανενεργό σωματείο 2012-2013

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).