Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.

Σωματεία μέλη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Αχαρναϊκός Αχαρναϊκός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Β' Εθνική
Κυανούς Αστήρ Βάρης Αθλητικός Σύλλογος Κυανούς Αστήρ Βάρης Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Βάρη Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Ολυμπιακός Λαυρίου Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Λαυρίου Δήμος Λαυρεωτικής Λαύριο Α' ΕΠΣΑΝΑ
Τριγλία Ραφήνας Αθλητικός Όμιλος Τριγλία Ραφήνας Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου Ραφήνα Γ' Εθνική
Θύελλα Ραφήνας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου Ραφήνα Γ' Εθνική
Αήττητος Σπάτων Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αήττητος Σπάτων Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος Σπάτα Γ' Εθνική
Νικολακάκης Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νικολακάκης Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Κορωπί Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου Δήμος Κρωπίας Κορωπί Α' ΕΠΣΑΝΑ
Άρης Βούλας Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Βούλα Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Γλυκά Νερά Αθλητικός Όμιλος Γλυκών Νερών Δήμος Παιανίας Γλυκά Νερά Παιανίας Α' ΕΠΣΑΝΑ
Δόξα Κορωπίου Αθλητική Ένωση Δόξα Κορωπίου Δήμος Κρωπίας Κορωπί Α' ΕΠΣΑΝΑ
Κεραυνός Κερατέας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κεραυνός Κερατέας Δήμος Λαυρεωτικής Κερατέα Α' ΕΠΣΑΝΑ
Μαρκό Γυμναστικός Σύλλογος Μαρκό Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Μαρκόπουλο Μεσογαίας Α' ΕΠΣΑΝΑ
Μάχη Μαραθώνα Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Μάχη Μαραθώνα Δήμος Μαραθώνος Μαραθώνας Α' ΕΠΣΑΝΑ
Νικηφόρος Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νικηφόρος Δήμος Παλλήνης Αττικής Γέρακας Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου Δήμος Διονύσου Άγιος Στέφανος Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Παλληνιακός Παλληνιακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Παλλήνης Αττικής Παλλήνη Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Σταμάτα Αθλητικός Όμιλος Σταμάτας Δήμος Διονύσου Σταμάτα Β' ΕΠΣΑΝΑ
Λαυρεωτική Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Λαυρεωτικής Δήμος Λαυρεωτικής Λαύριο Α' ΕΠΣΑΝΑ
Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας Δήμος Σαρωνικού Αττικής Παλαιά Φώκαια Β' ΕΠΣΑΝΑ
Δόξα Αγίας Άννας Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Γέρακας Αθλητική Ένωση Γέρακα Ο.Φ.Π.Γ. Δήμος Παλλήνης Αττικής Γέρακας Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Ωρωπός Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ωρωπού Δήμος Ωρωπού Ωρωπός Β' ΕΠΣΑΝΑ
Παμπαιανικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παμπαιανικός Δήμος Παιανίας Παιανία Β' ΕΠΣΑΝΑ
Κουβαράς Αθλητικός Όμιλος Κουβαρά Δήμος Σαρωνικού Αττικής Κουβαράς Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Κρυονέρι Αθλητικός Όμιλος Κρυονερίου Δήμος Διονύσου Κρυονέρι Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Πόρτο Ράφτη Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Πόρτο Ράφτη Β' ΕΠΣΑΝΑ
Άνοιξη Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης Δήμος Διονύσου Άνοιξη Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Άρτεμις Λούτσας Αθλητικός Όμιλος Άρτεμις Λούτσας Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος Αρτέμιδα Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Αυλώνας Αθλητικός Όμιλος Αυλώνα Δήμος Ωρωπού Αυλώνας Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών Όμιλος Αθλοπαιδιών Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Διόνυσος Αθλητικός Όμιλος Διόνυσος Δήμος Διονύσου Διόνυσος Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Εθνικός Νέας Μάκρης Εθνικός Νέας Μάκρης Δήμος Μαραθώνος Νέα Μάκρη Β' ΕΠΣΑΝΑ
Καλύβια Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καλυβίων Δήμος Σαρωνικού Αττικής Καλύβια Θορικού Α' ΕΠΣΑΝΑ
Καπανδρίτι Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου Δήμος Ωρωπού Καπανδρίτι Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Νίκη Δροσιάς Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Δροσιάς Δήμος Διονύσου Δροσιά Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Παλλαυρεωτικός Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Παλλαυρεωτικός 1929 Δήμος Λαυρεωτικής Λαύριο Β' ΕΠΣΑΝΑ
Ραμνούς Γραμματικού Ραμνούς Γραμματικού Δήμος Μαραθώνος Γραμματικό Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Συκάμινο Αθλητικός Όμιλος Συκαμίνου Δήμος Ωρωπού Συκάμινο Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Σαρωνικός Αναβύσσου Αθλητικός Όμιλος Σαρωνικός Αναβύσσου Δήμος Σαρωνικού Αττικής Ανάβυσσος Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Φοίβος Βάρης Αθλητικός Όμιλος Φοίβος Βάρης Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Βάρη Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Νικητές Ανθούσας Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νικητές Ανθούσας/Μεσογείων Δήμος Παλλήνης Αττικής Ανθούσα Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Βουλιαγμένη Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Βουλιαγμένη Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Προφήτης Ηλίας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Προφήτης Ηλίας Δήμος Διονύσου Κρυονέρι Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου Αθλητικός Σύλλογος Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου Δήμος Ωρωπού Πολυδένδρι Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Αφιδναϊκός Αθλητικός Όμιλος Αφιδναϊκός Δήμος Ωρωπού Αφίδνες Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Γιάννης Παθιακάκης Αθλητικός Όμιλος Γιάννης Παθιακάκης Δήμος Διονύσου Άγιος Στέφανος Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Αστέρας Αυλώνα Αστέρας Αυλώνα Δήμος Ωρωπού Αυλώνας Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Μενίδι Αθλητική Ένωση Μενιδίου Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Αστέρας Γλυκών Νερών Αθλητικό Σωματείο Αστέρας Γλυκών Νερών Δήμος Παιανίας Γλυκά Νερά Παιανίας Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Θησέας Νέας Μάκρης Θησέας Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης Δήμος Μαραθώνος Νέα Μάκρη Α' ΕΠΣΑΝΑ
Αμφιάραος Καλάμου Αμφιάραος Καλάμου Δήμος Ωρωπού Κάλαμος Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Ατλαντίς Ανθούσας Αθλητικός Όμιλος Ατλαντίς Ανθούσας Δήμος Παλλήνης Αττικής Ανθούσα Αττικής Α' ΕΠΣΑΝΑ
Δόξα Ποντίων Αχαρνών Αθλητικός Όμιλος Δόξα Ποντίων Αχαρνών Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Ελπίδα Αχαρνών Ελπίδα Αχαρνών Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Αετός Πικερμίου Αθλητικός Όμιλος Πικερμίου Αετός Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου Πικέρμι Αττικής Β' ΕΠΣΑΝΑ
Πανσταυραϊκός Αθλητικός Όμιλος Πανσταυραϊκός Δήμος Παλλήνης Αττικής Γέρακας Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ
Αετός Μενιδίου Αετός Μενιδίου Δήμος Αχαρνών Αχαρνές Αττικής Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περαιτέρω μελέτη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής 2013–14 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).