Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Grand Theft Auto IV»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
17 bytes αφαιρέθηκαν ,  πριν από 1 έτος
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό Προχωρημένη επεξεργασία από κινητό
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό Προχωρημένη επεξεργασία από κινητό
'''Mallorie Bardas''': Φιλενάδα του Roman. Εργάζεται στην επιχείρηση ταξί του Roman και περιστασιακά ως χορεύτρια για τον συμπατριώτη της Manny Esquela. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κλοπή αυτοκινήτου και οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, αλλά και για κατοχή [[Μαριχουάνα|μαριχουάνας]]. Συνευρέθηκε ερωτικά με τον τοκογλύφο Vlad, καθώς πείστηκε από τον ίδιο ότι έτσι θα βοηθούσε στην διαγραφή των χρεών του Roman.
 
'''Michelle''': Το πραγματικό της όνομα είναι Karen Daniels και εργάζεται για την κρατική μυστική υπηρεσία United Liberty PaperIAA. Γνώρισε τον Niko μέσω της Mallorie, όπου του συστήθηκε ως Michelle. Όταν του αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, τον αναγκάζει να εργαστεί για την υπηρεσία της, φέρνοντάς τον σε επαφή με έναν ανώνυμο αντιπρόσωπο της υπηρεσίας αυτής. Ο αντιπρόσωπος αυτός αναθέτει στον Niko τις δολοφονίες ανθρώπων που υποτίθεται ότι σχετίζονται με την [[τρομοκρατία]], λέγοντάς του ότι υπάρχουν ομάδες τρομοκρατών υποκινούμενες από κυβερνήσεις χωρών που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την [[Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής|Αμερική]], και επιδιώκουν να βλάψουν τον Αμερικανικό πληθυσμό.
 
'''Phil Bell''': Στενός συνεργάτης της [[Μαφία|μαφίας]] των Pegorino και επί χρόνια σύμβουλος και έμπιστος φίλος του αρχηγού της οικογενείας, Jimmy Pegorino. Αν και η καταγωγή του είναι από την [[Ιρλανδία]] θεωρεί τον εαυτό του [[Ιταλία|Ιταλό]], διατηρώντας τις χειρότερες σχέσεις με τα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος της πατρίδας του. Προσλαμβάνει τον Niko, με τον οποίον ληστεύουν μεγάλες ποσότητες [[Ναρκωτικό|ναρκωτικών]] που εισήγαγαν στην πόλη αντίπαλες οικογένειες της Ιταλικής και της Ρωσικής μαφίας. Στο τέλος, αποφασίζει να αποσυρθεί από την εγκληματική δράση και να εγκατασταθεί σε κάποια κωμόπολη ώστε να ζήσει μια ήρεμη ζωή.
3.492

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης