Βικιπαίδεια:Δουλειές για bots

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Gnome-preferences-other.svg

Αυτή είναι μια σελίδα όπου μπορείτε να ζητήσετε να γίνουν από τα bots της Βικιπαίδειας (αυτόματα προγράμματα επεξεργασίας σελίδων) διάφορες αυτοματοποιημένες εργασίες που για να γίνουν χειροκίνητα απαιτούν πολύ χρόνο και υπομονή, ιδιαίτερα αν αφορούν μεγάλο αριθμό λημμάτων. Εργασίες που μπορούν να γίνουν αυτόματα περιλαμβάνουν:

 • Μαζική δημιουργία λημμάτων από προετοιμασμένα αρχεία
 • Μετακίνηση κατηγοριών σε άλλο όνομα, αφαίρεση και προσθήκη τους
 • Αντικατάσταση, προσθήκη ή αφαίρεση προτύπων
 • Αντικατάσταση, προσθήκη ή αφαίρεση συγκεκριμένου (επαναλαμβανόμενου σε πολλά λήμματα) κειμένου
 • Ημιαυτόματος ορθογραφικός έλεγχος
 • Δημιουργία λίστας με τα λήμματα μιας κατηγορίας
 • Μαζική μετακίνηση σελίδων (εφόσον πρόκειται για απλές αλλαγές στον τίτλο)

Προκειμένου να ζητήσετε μια αυτοματοποιημένη εργασία:

 1. Σιγουρευτείτε ότι η αλλαγή που προτείνετε είναι σύμφωνη με την Πολιτική της Βικιπαίδειας, ή ότι δεν υπάρχουν ή δεν θα υπάρξουν διαφωνίες (διαφορετικά, περιμένετε να υπάρξει συναίνεση).
 2. Προσθέστε ένα σχόλιο σε αυτή τη σελίδα (πατώντας εδώ ή στην κορφή της σελίδας), περιγράφοντας τι ακριβώς πρέπει να γίνει
 3. Έχετε υπομονή.

Ενεργά bot (βάση της δραστηριότητας των χειριστών τους στην σελίδα):Προσθήκη προτύπου ορφανό στις αδιέξοδες σελίδες[επεξεργασία κώδικα]

Μπορεί να προστεθεί το πρότυπο {{ορφανό}} στην κορυφή όλων των ασύνδετων σελίδων (σύνολο 3.345 στις 26 Φεβρουαρίου 2015) που δεν το έχουν ήδη(η μεγάλη πλειοψηφία); Η παρουσία του προτύπου νομίζω πως θα βοηθήσει σημαντικά σε βάθος χρόνου ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αδιέξοδων, με τους κατά καιρούς αναγνώστες και συντάκτες να προσθέτουν συνδέσμους από άλλα λήμματα Gts-tg (συζήτηση) 15:51, 26 Φεβρουαρίου 2015 (UTC)

Μαζική μετονομασία λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας! Τα λήμματα που αφορούν στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ Αθηνών (μαζεμένα εδώ), ΕΠΣ Πειραιώς και ΕΠΣ Μακεδονίας έχουν τον τίτλο: Ε.Π.Σ. τάδε 19αβ–αγ ή 20αβ–αγ. Αυτός όμως είναι αδόκιμος, δεδομένου ότι τα λήμματα αφορούν σε διοργανώσεις, ενώ οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι διοργανώτριες αρχές και φυσικά δεν αλλάζουν κάθε αγωνιστική περίοδο. Δεν πρέπει να μας μπερδεύει η περίπτωση του σύγχρονου πρωταθλήματος Α' εθνικής κατηγορίας, όπου διοργανωτής και διοργάνωση έχουν παρόμοια ονομασία (Superleague και Super League Ελλάδας/Greece αντίστοιχα). Επομένως, είναι καλύτερο να προστεθεί η λέξη "Πρωτάθλημα" στην αρχή του τίτλου σε κάθε λήμμα. Αντίθετα και παρότι η συγκεκριμένη λέξη επίσης δεν περιλαμβάνεται, είναι δόκιμοι οι τίτλοι των λημμάτων για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Β', Γ' και Δ' κατηγορίας: Χ' Εθνική 19αβ–αγ ή 20αβ–αγ. Αφενός ο όρος στην καθομιλουμένη ανάγει στο "Πρωτάθλημα Χ' Εθνικής 20αβ–αγ", αφετέρου η "Εθνική" δεν είναι διοργανώτρια αρχή.

Εάν για τη μαζική μετακίνηση χρειάζεται να δοθεί μία αιτιολογία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο: "μετονομασία σε πλέον δόκιμο τίτλο, καθώς ο προηγούμενος δεν είχε νόημα" ή "η ΕΠΣ είναι φορέας διοργάνωσης, όχι διοργάνωση η ίδια".

Επ' ευκαιρία της μετακίνησης των συγκεκριμένων λημμάτων, μπορεί ταυτόχρονα να γίνει επέμβαση και σε ένα άλλο σημείο του τίτλου τους. Πρόκειται για ζήτημα μικρότερης σημασίας, αλλά που έχει πάντως απασχολήσει την Αγορά κατά το παρελθόν (προς το τέλος αυτής της συζήτησης). Αφορά στη χρήση του ενωτικού "-" ή της μικρής παύλας "–" στο 20αβ–αγ. Είχα γράψει κάποια επιχειρήματα υπέρ της χρήσης του πρώτου και τώρα μπορώ να προσθέσω ένα ακόμη, γραμματολογικής(;) φύσης και ακριβολογίας: αντίθετα από το ενωτικό, η παύλα "χωρίζει". Η αγωνιστική περίοδος 20αβ–αγ εκτείνεται και στις δύο χρονιές 20αβ και 20αγ, άρα τις "ενώνει". Εάν συμφωνείτε και είναι μικρός κόπος, μπορείτε να προβείτε μαζικά και σε αυτήν την τροποποίηση του τίτλου των λημμάτων. Επαναλαμβάνω, πάντως, ότι το θέμα είναι δευτερεύον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαιρετώ.

ΥΓ εντόπισα και άλλες περιπτώσεις πρωταθλημάτων ΕΠΣ με την ίδια ανακρίβεια στους τίτλους τους, σε μεμονωμένες αγωνιστικές περιόδους (π.χ 1 και 2), μπορεί όμως να επεκτείνονται και σε μαζικότερο επίπεδο. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσετε όλα τα σχετικά λήμματα ή πρέπει να ελέγξω μία-μία τις ΕΠΣ (από εδώ) και να σας τα υποδείξω προς μετονομασία; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 18:42, 6 Απριλίου 2015 (UTC)


Έκανα ένα κύκλο μετακινήσεων. Νομίζω ότι έχουν μείνει κάποιες ακόμη, και στο τέλος θα μείνουν λιγότερο από 10 λήμματα για το χέρι. -geraki (συζήτηση) 10:58, 7 Απριλίου 2015 (UTC)


Υπάρχει και πρόβλημα με την παύλα. Κάποια είναι με – και κάποια με - π.χ. Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αθηνών 1923–24 και Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αθηνών 2010-11. geraki Αυτό είναι πρόβλημα για πολλά λήμματα. Αν είναι εύκολο εξήγα μου πως να εντοπίσω αυτά τα λήμματα και πως να τα διορθώσω. Νομίζω τη μικρή παύλα χρησιμοποιούμε ως κανόνα αν και δεν είμαι και σίγουρος. Xaris333 (συζήτηση) 14:56, 7 Απριλίου 2015 (UTC)


Το πρόσεξες SFriendly.svg Στο Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Αθηνών είναι από το 1923–24 μέχρι και 1933–34, οπότε και σταμάτησα το script για να διορθώσω το ενωτικό και να το ξαναξεκινήσω. Είναι μέσα σε αυτά που υπολείπονται. -geraki (συζήτηση) 15:11, 7 Απριλίου 2015 (UTC)


Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον; Για να μην κάθομαι, δηλαδής... SFriendly.svg --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 15:41, 7 Απριλίου 2015 (UTC)


 Έγινε Σχεδόν 200 μετακινήσεις, μόνο οι 6 με το χέρι. -geraki (συζήτηση) 15:53, 7 Απριλίου 2015 (UTC)

Γεράκι, καμιά 30αριά χειροκίνητες μετακινήσεις σου ξέφυγαν και τις έκανα εγώ. Πού πληρωνόμαστε; --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 18:23, 8 Απριλίου 2015 (UTC)

/πρόχειρο/ + #ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ[[[επεξεργασία κώδικα]

Μπορεί να μπαίνει μια φορά στο τόσο ένα bot να σβήνει σελίδες που περιέχουν το /πρόχειρο/ στον τίτλο και είναι ανακατευθύνσεις; Πρόκειται για τα πρόχειρα χρηστών που μετακινούνται σε λήμματα ή έχουν μετακινηθεί σε πρόχειρα με άλλον τίτλο. Μερικά τα βάζουμε για γρήγορη διαγραφή και παρόλα αυτά παραμένουν. Αυτό που θα γλύτωνε από τη διαδικασία θα ήταν να μη δημιουργούνται ανακατευθύνσεις από τη μετακίνηση προχείρων, κάτι που προς το παρόν δεν το έχουμε και μαζεύονται σκουπιδάκια.   ManosHacker 21:38, 8 Απριλίου 2015 (UTC)


Αν δεν ενοχλούν πρακτικά σε κάτι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τις ανακατευθύνσεις. Άλλωστε οι χρήστες μπορεί να θέλουν τη διατήρησή τους. Η διαγραφή τους ως ενέργεια στη βάση δεδομένων κοστίζει περισσότερο από την ύπαρξή τους. Η μετακίνηση χωρίς δημιουργία ανακατεύθυνσης είναι διαχειριστικό δικαίωμα. -geraki (συζήτηση) 17:26, 11 Απριλίου 2015 (UTC)
Οι χρήστες που συνεχίζουν και χρησιμοποιούν τα πρόχειρα δεν τα κάνουν ανακατευθύνσεις, μόνο όσοι δημιουργούν λήμματα με μετακίνηση. Μου το ζήτησαν καθώς δεν υπάρχει απόκριση στη σήμανση για γρήγορη διαγραφή, και δεν είναι καθαρή διαδικασία η σήμανση αυτή, οπότε προέκυψε ως θέμα. Ένα πέρασμα bot μια φορά την εβδομάδα ώστε να σβήσει 5 ανακατευθύνσεις προχείρου δεν είναι βαρύ. Για το να μην χρειάζεται διαχειριστικό δικαίωμα για μετακίνηση από ιδιωτικό χώρο σε λήμμα το έχω ήδη θέσει στο mediawiki, θα το ζητήσω και κεντρικά.   ManosHacker 17:55, 11 Απριλίου 2015 (UTC)


 1. Ορισμός του "βαρύ": Η ύπαρξης της ανακατεύθυνσης δεν κοστίζει σε υπολογιστικούς πόρους. Η επιρροή τους είναι μερικά read παραπάνω. Η διαγραφή μιας σελίδας/ανακατεύθυνσης, σημαίνει δεκάδες εγγραφές στην βάση δεδομένων.
 2. Υπάρχουν 92 ανακατευθύνσεις πρόχειρου. Στις τελευταίες 1000 διαγραφές βλέπω μόνο 17 αντίστοιχες διαγραφές. Από περιέργεια τις κοίταξα και βλέπω ότι όλες έγιναν σε λιγότερο από 24 ώρες από όταν σημάνθηκαν για διαγραφή, εκτός από δυο-τρεις (το αργότερο τέσσερις ημέρες). Νομίζω ότι υπάρχει ικανοποιητική απόκριση στη γρήγορη διαγραφή λαμβάνοντας υπόψη την (μηδαμινή) αναγκαιότητα.
 3. Πρακτικά δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν ο χρήστης θέλει την ανακατεύθυνση στο user space του ή όχι. Το ότι 3-4 χρήστες μπορεί να θέλουν να διαγράφονται δεν σημαίνει ότι θα εφαρμόζουμε αυτόματη διαγραφή και για τους υπόλοιπους. Το {{διαγραφή|Γ7}} είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί και το μόνο που βεβαιώνει ότι το θέλει ο συγκεκριμένος χρήστης. -geraki (συζήτηση) 18:24, 11 Απριλίου 2015 (UTC)
Όταν δημιουργείται λήμμα από πρόχειρο χρήστη με μετακίνηση, το οποίο είναι φτιαγμένο με τη διαδικασία που περιλαμβάνεται στο πρότυπο «πρόχειρο χρήστη» και αφήνεται ανακατεύθυνση που περιέχει το «/πρόχειρο/», αυτή δεν εξυπηρετεί και δεν είναι επιθυμητή. +1.   ManosHacker 19:20, 11 Απριλίου 2015 (UTC)

Έκανα αυτή την πρόταση όμως τελικά η λύση που βρέθηκε με τον πτυσσόμενο πίνακα στο πρόχειρο είναι σούπερ. Αν δεν ενοχλούν οι ανακατευθύνσεις το σύστημα ας μένουν.   ManosHacker 08:25, 19 Απριλίου 2015 (UTC)

Ορθογραφικά[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ πολύ αν μπορείτε:

 • Αντικατάσταση της λέξης <<γιαυτό>> με την ορθή <<γι'αυτό>>
 • όπου υπάρχουν πενταψήφιοι αριθμοί και πάνω να μπαίνουν αυτόματα τα διαχωριστικά (π.χ. 1000000 να γίνεται 1.000.000 (έχω φτιάξει σε python τέτοιο λογισμικό, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο). Επίσης όπου υπάρχουν αριθμοί με διαχωριστικά <,> να μετατρέπονται σε <.> (και αυτό το έχω υλοποιήσει). Μελλοντικά ίσως να με ενδιέφερε να γίνω bot να εκτελώ τέτοιες εργασίες

Sotkil (συζήτηση) 14:40, 9 Απριλίου 2015 (UTC)


Παλιό, απλώς σημειώνω ότι το έχω σε λίστα για ταυτόχρονη διόρθωση πολλαπλών ορθογραφικών και γραμματικών λαθών, για να μην γίνουν πολλές επεξεργασίες στα ίδια λήμματα. -geraki (συζήτηση) 14:56, 29 Μαΐου 2015 (UTC)

Προσθήκη προτύπου καλωσόρισμα[επεξεργασία κώδικα]

Μπορεί να τρέξει ένα bot ώστε να τοποθετήσει το {{subst:καλωσόρισμα}} ~~~~ σε όσους χρήστες στο Ειδικό:Μητρώο/newusers δεν έχουν ακόμα δημιουργημένη σελίδα συζήτησης(είναι πάρα πολλοί); Το σκεπτικό είναι πως θα καλωσορίσει τους νεότερους με τους χρήσιμους συνδέσμους κτλ, και θα προσκαλέσει (μέσω ειδοποίησης email μια και θα είναι μήνυμα στη σελ. χρήστη) αυτούς που είναι ανενεργοί πίσω στη ΒΚ Gts-tg (συζήτηση) 03:00, 29 Μαΐου 2015 (UTC)


Υπάρχουν διάφορα ζητήματα:

 • Τεχνικά είναι δυνατό το να τρέξει ένα bot και να δημιουργήσει μια σελίδα συζήτησης για όσους χρήστες δεν υπάρχει μια τέτοια. Πρακτικά και ουσιαστικά θα είναι overkill. Μιλάμε για χιλιάδες χρήστες που δεν έχουν κάνει ποτέ οποιαδήποτε επεξεργασία στην ελληνική Βικιπαίδεια και είναι αμφίβολο ότι θα έκαναν ποτέ για πολλούς λόγους
  • Επίσης,
   • χιλιάδες από αυτούς τους λογαριασμούς δημιουργήθηκαν αυτόματα από το σύστημα όταν κάποιος ξενόγλωσσος χρήστης απλά επισκέφτηκε την ελληνική βικιπαίδεια.
   • για όσους λογαριασμούς υπήρχαν πριν την ενεργοποίηση του συστήματος ειδοποιήσεων, η ειδοποίηση μέσω email ήταν απενεργοποιημένη.
   • και μεταγενέστεροι μπορεί να μην έχουν βάλει καν email.
 • Τεχνικά είναι δυνατό να παίρνει αυτόματα ένας χρήστης μήνυμα καλωσορίσματος από το λογισμικό, το επόμενο δευτερόλεπτο από την εγγραφή του. Σε κάποιες βικιπαίδειες το κάνουν. Αλλά;
 • Ένα μηχανικό μήνυμα δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κάποιος θερμό καλωσόρισμα. Όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν και ξανακούστηκε σε παρουσίαση στο Wikimedia Conference, [1] αυτό που κάνει χρήσιμο το καλωσόρισμα, είναι η προσωπική επαφή του χρήστη. Όπως αναφέρθηκε, "κάποιοι χρήστες μπορεί να θυμούνται ακόμη και χρόνια μετά το ποιος ήταν ο χρήστης που τους καλωσόρισε". Το μήνυμα από το ίδιο το λογισμικό ή ένα bot είναι "απρόσωπο".
 • Επί του δυνητικά χρήσιμου πρακτέου: Μπορεί να τρέξει bot (σχεδόν έτοιμο, είχα τρέξει παλιότερα) για να καλωσορίζει νέους χρήστες εφόσον έχουν κάνει τουλάχιστον μια επεξεργασία και δεν έχουν λάβει ήδη καλωσόρισμα. Αυτό μπορεί να τρέχει κάθε π.χ. 24 ώρες ώστε να παίρνουν ένα τέτοιο καλωσόρισμα μόνο εφόσον δεν τους έχει καλωσορίσει κάποιος αληθινός χρήστης.

-geraki (συζήτηση) 15:32, 29 Μαΐου 2015 (UTC)

Ήδη προσπαθώ να καλωσορίζω χρήστες που έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται λήμματα ή έχουν κάνει μια τουλάχιστον επεξεργασία. Νομίζω πως το μηχανικό καλωσόρισμα πράγματι δεν έχει να προσφέρει κάτι το αξιοσημείωτο. Αλλά για χρήστες που είχαν κάνει τουλάχιστον μια επεξεργασία και δεν έχουν λάβει καλωσόρισμα έως τώρα χρήσιμο θα είναι.—Red rose 02.svgCorleoneμη τα μασάς!@ 15:42, 29 Μαΐου 2015 (UTC)

Πολύ διαφωτιστική η επεξήγηση geraki, εν συντομία αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι ανάμεσα στους 175.000+ λογαριασμούς (οι οποίοι θα φιλτράρονταν για τις μερικές χιλ. που έχουν ήδη σελ. συζήτησης, κάποιοι να μην έχουν email, να υπάρχουν και διπλο-τριπλο-λογαριασμοί χρηστών, φραγμένοι, χρήστες από άλλα wiki κτλ), αν έβγαιναν 10 χρήστες οι οποίοι θα επέστρεφαν και θα έκαναν ποιοτικές συνεισφορές θα υπήρχε κέρδος στην τελική. Ωστόσο ίσως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι λύσει, και από τεχνική υλοποίηση ίσως είναι περίπλοκος και ο συνδυασμένος έλεγχος των παραπάνω φίλτρων που ανέφερα.

Η απαίτηση της μιας επεξεργασίας νομίζω είναι καλό φίλτρο από μόνο του, καθώς και να ισχύσει το παραπάνω μόνο για τους νέους χρήστες από εδώ και τώρα όταν θα έχουν τουλάχιστον μια επεξεργασία (οπότε δεν ανυσηχούμε να φιλτράρουμε τους παλιούς ανάλογα με την περίπτωση). Σχετικά με το μηχανικό καλωσόρισμα, και πάλι μηχανικό είναι με τη χρήση του προτύπου, αλλά όντως η υπογραφή του βικιμαιευτήρα κάνει τη διαφορά Gts-tg (συζήτηση) 16:40, 29 Μαΐου 2015 (UTC)

Αφαίρεση κατηγοριών[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλείται κάποιο bot να αφαιρέσει τις κατηγορίες:

για τις οποίες αποφασίστηκε η διαγραφή μετά από συζήτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. --C Messier 13:54, 3 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

 Έγινε Xaris333 (συζήτηση) 21:26, 3 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Μετονομασία κατηγορίας[επεξεργασία κώδικα]

Θα μπορούσε, παρακαλώ, να γίνει η παρακάτω μετονομασία κατηγορίας για λόγους ομοιομορφίας;

Ευχαριστώ! Atlantia talk 23:25, 24 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

 Έγινε Xaris333 (συζήτηση) 00:49, 25 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Συγχώνευση κατηγοριών[επεξεργασία κώδικα]

Θα μπορούσαν, παρακαλώ, να συγχωνευτούν οι παρακάτω δύο κατηγορίες σε μία;

Και οι δύο τίτλοι σωστοί είναι. Θα ψήφιζα όμως να γίνουν κάτι της μορφής Κατηγορία:Οίκος Καραγεώργεβιτς με σύνδεση στο Q7148192 των Wikidata. Ευχαριστώ! Atlantia talk 01:06, 28 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Μετονομασία κατηγορίας[επεξεργασία κώδικα]

Θα μπορούσε, παρακαλώ, να γίνει η παρακάτω μετονομασία κατηγορίας για λόγους ορθογραφίας;

Ευχαριστώ! Atlantia talk 18:29, 31 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Παράκαμψη ανακατευθύνσεων σε πρότυπα[επεξεργασία κώδικα]

Η μόνη περίπτωση που η παράκαμψη ανακατευθύνσεων επιβάλλεται είναι στον ονοματοχώρο «Πρότυπο». Όταν κανείς βρήσκεται σε ένα λήμμα στο οποίο υπάρχει πρότυπο, στο οποίο πρότυπο συνδέεται το λήμμα, κανονικά στο πρότυπο εμφανίζεται αντί για σύνδεσμος, το όνομα του λήμματος με έντονους χαρακτήρες. Στην περίπτωση όμως που ο σύνδεσμος είναι με ανακατεύθυνση, στο πρότυπο εμφανίζεται σύνδεσμος προς το ίδιο λήμμα που βρίσκεται κανείς. Αυτό για νέους και άπειρους αναγνώστες ενδεχομένως προκαλεί μπέρδεμα, καθώς πατάν ένα σύνδεμο, περιμένοντας πιθανώς να βρουν και άλλες πληροφορίες για το θέμα που τους ενδιαφέρει, και βρίσκονται ξανά στο ίδιο λήμμα που ήταν και πριν. Προτείνω, ένα bot να σαρώσει όλο το namespace πρότυπο και να αντικαταστήσει ότι ανακατευθύνσεις βρει, και αυτό να γίνεται ανά τακτά διαστήματα (1 μήνας;) καθώς με μετακινήσεις και επεξεργασίες δημιουργούνται συνέχεια τέτοιες καταστάσεις.—Ah3kal (συζήτηση) 09:01, 27 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Μετονομασία κατηγορίας[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να μετονομαστούν οι Κατηγορία:Γιατροί ανά εθνικότητα και όλες οι υποκατηγορίες της σε Κατηγορία:Ιατροί ανά εθνικότητα.

Επίσης να μετονομαστεί η Κατηγορία:Γιατροί σε Κατηγορία:Ιατροί

Ευχαριστώ. Τακλαμακαν (συζήτηση) 10:53, 16 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Επίσης εαν γίνεται, παρακαλώ στους ιατρούς που βρίσκονται μέσα στη Κατηγορία:Έλληνες ιατροί ανά ειδικότητα να τοποθετηθεί κάποια από της υποκατηγορίες της Κατηγορία:Έλληνες ιατροί ανά χρονολογία. Τακλαμακαν (συζήτηση) 10:55, 16 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Αντικατάσταση κειμένου[επεξεργασία κώδικα]

Σε όσα λήμματα συνδέονται με το Πρότυπο:Πληθυσμός απογραφών Κύπρου, να αντικατασταθεί η φράση:

[[d:{{#invoke:Wikidata|getCurrentId}}|δεδομένα]]

με

[[d:{{#invoke:Wikidata|getCurrentId}}#P1082|δεδομένα]]

ώστε ο αναγνώστης/χρήστης να παραπέμπεται απευθείας στη σχετική ιδιότητα. Xaris333 (συζήτηση) 05:14, 29 Ιουνίου 2018 (UTC)