Συζήτηση χρήστη:Ανασυνδυασμένος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για σελίδες που αφορούν την ίδια τη Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 20:03, 29 Δεκεμβρίου 2019 (UTC)

Ποιος προηγούμενος χρήστης είσαι; Και δεν εννοώ τον ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ--Kalogeropoulos (συζήτηση) 11:16, 25 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Γένος αστεροειδών[επεξεργασία κώδικα]

– Ευχαριστώ για την αναφορά προς εμένα στη σύνοψη επεξεργασίας και ευχαρίστως απαντώ: Το γένος αυτής καθεαυτής της λ. «Κότκα» και άλλων πόλεων δεν είναι θηλυκό. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από το ότι η ελληνική κατάληξη σε «-α» αντιστοιχεί σε θηλυκά ονόματα. Στο λήμμα για την πόλη, είναι σωστό το «Η Κότκα», επειδή το ουσιαστικό «πόλη» είναι θηλυκό. Αλλά Ο αστεροειδής είναι αρσενικός! –V-astro (συζήτηση) 20:57, 23 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Ατς (πόλη)[επεξεργασία κώδικα]

– To έβαλα με ειδικότερο τίτλο γιατί υπάρχουν ποτάμια «Ατς» στη Γερμανία. -V-astro (συζήτηση) 17:55, 26 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Σελίδα χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Για ποιο λόγο αυτή η επεξεργασία;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:11, 11 Μαρτίου 2020 (UTC)

Επειδή μία φορά ένας χρήστης δημιούργησε το λήμμα EHI στη σελίδα συζήτησής του και μετά το μετακίνησε. --ΡΕΓГΕ ΚΑΙ DUB (ΝΤΑΜΠ) (συζήτηση) 20:14, 11 Μαρτίου 2020 (UTC)

Δηλαδή ήταν συνειδητή επιλογή; Και τι δουλειά είχες στη σελίδα άλλου χρήστη;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:15, 11 Μαρτίου 2020 (UTC)
Ήθελα στη σελίδα του να δημιουργήσω το λήμμα 3056 INAG και μετά να το μετακινήσω. --ΡΕΓГΕ ΚΑΙ DUB (ΝΤΑΜΠ) (συζήτηση) 20:18, 11 Μαρτίου 2020 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

1 ημέρα για βανδαλισμό σελίδας χρήστη--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:21, 11 Μαρτίου 2020 (UTC)

Αϊσά[επεξεργασία κώδικα]

Όχι, αλλά τώρα το έμαθα. Ευχαριστώ.:) Eanorel (συζήτηση) 18:41, 14 Μαρτίου 2020 (UTC)

Κάρολυν Σουμέικερ[επεξεργασία κώδικα]

– Χαιρετώ Ανασυνδυασμένε! Εκπλήττομαι για το ενδιαφέρον σου για τους αστεροειδείς, πώς το απέκτησες; Το λήμμα για τη Σουμέικερ το έβαλα στο «Κάρολυν Σουμέικερ» γιατί δεν υπάρχει άλλο αξιοσημείωτο πρόσωπο με αυτό το ονοματεπώνυμο, όπως προκύπτει από τον εξής έλεγχο: το «Carolyn Shoemaker» στην αγγλ. WP ανακατευθύνει στο «Carolyn S. Shoemaker». Στη ΒΠ προτιμάται γενικώς ο συντομότερος δυνατός τίτλος που ορίζει μονοσήμαντα το σημαινόμενο. –V-astro (συζήτηση) 18:55, 20 Μαρτίου 2020 (UTC)

703 Νωεμίν[επεξεργασία κώδικα]

– Στάνταρ εξελληνισμένο όνομα από την Παλαιά Διαθήκη, η πεθερά της Ρουθ. –V-astro (συζήτηση) 05:55, 25 Μαρτίου 2020 (UTC)

Γιατί δε συμμετέχεις[επεξεργασία κώδικα]

3 ημέρες για ενόχληση χρηστών--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:46, 25 Μαρτίου 2020 (UTC)

Στον Ah3kal που ρώτησα γιατί δεν συμμετέχει δεν το έκανα για να τον ενοχλήσω. Ήθελα να μου πει απλά γιατί δεν συμμετέχει. -- (συζήτηση) 16:51, 25 Μαρτίου 2020 (UTC)