Συζήτηση χρήστη:Symfono

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Symfono, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Egmontaℨ 13:49, 10 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Κρητική Διατροφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Συγγνώμη για την αρχική διαγραφή της Κρητικής διατροφής, είδα κατόπιν ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διανέμεται με ελεύθερη άδεια, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων. Καλές συνεισφορές. --Ttzavarasσυζήτηση 13:34, 10 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Δυστυχώς η άδεια δεν είναι συμβατή με την άδεια της Βικιπαίδειας (CC-BY-SA). Θα πρέπει να δοθεί άδεια και για εμπορική χρήση. Αν είστε ο ιδιοκτήτης της σελίδας ή του κειμένου θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στην σελίδα. Φιλικά! --Egmontaℨ 13:49, 10 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα, συγνώμη που απαντάω από εδώ και όχι με mail, είναι πιο βολικό με τους συνδέσμους. Λοιπόν: Δείτε Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων, το τμήμα που ενδιαφέρει είναι το

είναι αρκετό ένα e-mail από την διεύθυνση της ιστοσελίδας όπου είναι δημοσιευμένο το κείμενο1 προς το permissions-el@wikimedia.org (ή η ανάρτηση σε κάποιο χώρο της ιστοσελίδας-πηγής μιας επισήμανσης και υπόδειξή της στο permissions-el@wikimedia.org). Ένα ενδεικτικό πρότυπο e-mail προς την Βικιπαίδεια, για την διανομή υλικού υπό την CC-BY-SA 3.0 και την GFDL

Ενδεικτικό email θα βρείτε εδώ. Αφού σταλεί το mail το κείμενο θα αποκατασταθεί. Φιλικά --Egmontaℨ 14:24, 10 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)


Το κείμενό σου μεταφέρθηκε προσωρινά εδώ. Πέρα από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων, είναι στα αγγλικά, οπότε μάλλον στην αγγλική wikipedia ή τα αγγλικά wikibooks πρέπει να πάει. Μετέφερέ το όπου νομίζεις, για να διαγραφεί αργότερα από εδώ. --Geraki Talk 18:38, 2 Μαρτίου 2010 (UTC)

Αγαπητέ Geraki μπορείς να το σβήσεις το Cretan diet. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια symfono

Οι εικόνες - διαγράμματα που επιφορτώνεις επίσης παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Κακώς τις επιφορτώνεις με αυτές τις άδειες--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:07, 2 Μαρτίου 2010 (UTC)


Αγαπητέ MARKELLOS και τα διαγράμματα ανήκουν σε εμάς. Με ποια άδεια θα έπρεπε να τα φορτώσω?symfono

Βικιπαίδεια:Πινακίδες πνευματικών δικαιωμάτων. Στη μία εικόνα ωστόσο εφαρμόζεται σαν δημιουργός ο MenottiMARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:57, 3 Μαρτίου 2010 (UTC)

Σχετικά με το μέιλ σου[επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σε κάλυψαν οι παραπάνω χρήστες. Είμαι πράγματι διαχειριστής. Ο ρόλος αυτός όμως είναι περισσότερο πρακτικός. Στη Βικιπαίδεια δεν υπάρχουν διαχειριστές περιεχομένου.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:49, 10 Φεβρουαρίου 2010 (UTC) Καλσηπέρα. Ελπίζω να σε κάλυψαν

Αρχείο:Child ob.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Που ακριβώς αναφέρεται στην ιστοσελίδα που αναφέρεις σαν πηγή ότι η εικόνα διανέμεται με την άδεια που επέλεξες;

Δίνε επίσης στο πεδίο πηγή συγκεκριμένα url:

π.χ. http://cashflowtarsas.hu/uploads/images/szavazas_vegleges_allas.jpg

--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:41, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

SELLING AND REDISTRIBUTION OF THE IMAGE (INDIVIDUALLY OR ALONG WITH OTHER IMAGES) IS STRICTLY FORBIDDEN! DO NOT SHARE THE IMAGE WITH OTHERS!

Κι εσύ έχεις βάλει άδεια που επιτρέπει εμπορικό σκοπό. Δεν επιτρέπεται ελεύθερη τροποποίηση και αναδιανομή άρα η εικόνα δεν είναι συμβατή με τη Βικιπαίδεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:12, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Σε οτιδήποτε θέλεις να σβηστεί θα γράφεις {{διαγραφή|αιτιολογία}} και θα αναλάβει να τη σβήσει κάποιος διαχειριστής. Τη συγκεκριμένη θα τη σβήσω εγώ. Πάντως στα [Κοινά] υπάρχουν πάνω από 6 εκατομμύρια ελεύθερες εικόνες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:27, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιούρι Ζιρκόφ[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Συμφωνώ,

Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Μπορείς να εκφραστείς και στο Βικιπαίδεια:Υποψήφια αξιόλογα άρθρα#Γιούρι Ζιρκόφ.

Nataly8 11:00, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας[επεξεργασία κώδικα]

Ειδοποίηση για το άρθρο Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας

Δημιούργησες το άρθρο Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από άλλη ιστοσελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. --Nikoguardσυζήτηση 07:49, 26 Ιουλίου 2011 (UTC)


Καλημέρα

Για να επιβεβαιωθεί ότι έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει στην συζήτηση του άρθρου να αναρτηθεί σήμανση όπως εδώ. Αν για κάποιο λόγο αυτή η ανάρτηση έχει καθυστερήσει θα πρότεινα να θέσεις το θέμα στην συζήτηση του άρθρου ή στο σημειωματάριο διαχειριστών. --Nikoguardσυζήτηση 11:38, 26 Ιουλίου 2011 (UTC)

κρητικά χόρτα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. το ξέρω ότι δεν μπορώ να σε αναγκάσω να γράψεις κάποιο άρθρο, αλλά γιατί δε γράφεις ένα άρθρο για την ενδημική χλωρίδα της Κρήτης; --C messier 13:53, 9 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Καλησπέρα, αν θέλετε μπορείτε να δείτε και τη βικιεπιχείρηση της ενότητας διατροφή-[Ανώνυμος Χρήστης]13:56, 9 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Γεια σας. κύριε C messier πιστεύετε πως θα ήταν καλύτερα να σβήσω το άρθρο για τα κρητικά χόρτα? Είναι πληροφορικό και αναφέρει τα χόρτα της Κρήτης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων symfono

Βλέπω πως είδατε σχετικά με την πρόταση, πιστεύω είναι καλύτερο να προσθέσετε πληροφορίες στα υπάρχοντα άρθρα αν λείπουν.-[Ανώνυμος Χρήστης]14:23, 9 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Αρωματικά φυτά της Κρήτης[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο Αρωματικά φυτά της Κρήτης προτείνεται για διαγραφή. Αν πιστεύεις ότι το άρθρο πρέπει να παραμείνει μπορείς να καταθέσεις τα επιχειρήματά σου εδώ