Συζήτηση χρήστη:Ioannic

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Ioannic, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --Lemur12 17:56, 30 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Βικιεπιχείρηση Ποδόσφαιρο[επεξεργασία κώδικα]

Ωραία..άρα θέλεις να βοηθήσεις στα ποδοσφαιρικά θέματα.Μπορείς να γίνεις και μέλος της ΒΕ:Ποδόσφαιρο εδώ.Κόιτα και αυτό μετά..

Soccer ball.svg

Βικιεπιχείρηση Ποδόσφαιρο[επεξεργασία κώδικα]

Καλωσήρθες στην Βικιεπιχείρηση Ποδόσφαιρο! (Μπορείς να πας στη σελίδα της με τη συντόμευση ΒΠ:ΠΟΔ)

Θα ήθελα να μου πεις που μπορείς να βοηθήσεις (π.χ. μετάφραση).

Να σου υπενθυμίσω ότι στα άρθρα που επεκτείνεις ή δημιουργείς (σχετικά με το ποδόσφαιρο) μπορείς να βάζεις αυτό το πρότυπο στη συζήτησή τους.

Μπορείς να προωθήσεις την ΒΕ βάζοντας αυτό το πρότυπο στη σελίδα σου.

Καλό γράψιμο!ΒΕ:Ποδόσφαιρο

Για να βοηθήσετε την Βικιεπιχείρηση Ποδόσφαιρο μπορείτε να:

  • Επεκτείνετε κάποιο άρθρο στην κατηγορία ποδόσφαιρο-Επέκταση.
  • Δημιουργήστε νέα άρθρα (μπορείτε να πάρετε ιδέες από εδώ).
  • Προωθήστε την Επιχείρηση Ποδόσφαιρο, βάζοντας αυτό το πρότυπο στη σελίδα σας.
  • Προτείνετε και σε άλλα μέλη να συμμετάσχουν.
  • Όταν συνεισφέρετε σε ένα άρθρο σχετικό με το ποδόσφαιρο,μπορείτε στη συζήτηση του άρθρου να προσθέτετε αυτό το πρότυπο.


Καλές Συνεισφορές!Downfoot1Απαντήστε

Καλό Γράψιμο!

  • Ό,τι βοήθεια θες ρώτα εμένα ή τα μέλη της ΒΕ:Ποδόσφαιρο ή τους διαχειριστές.

Πρότυπο στη σέλίδα συζήτησης[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Στις σελίδες συζήτησης αρκεί να γράφεις {{Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο}} και το πρότυπο εμφανίζεται αυτόματα. Καλή συνέχεια στις συνεισφορές σου.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:52, 8 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Να σου πω την αλήθεια εγώ είμαι υπερ του να χρησιμοποιούμε ελληνικά ονόματα εάν είναι δυνατό. Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει γενικά αποδεκτός κανόνας, μπορείς αν θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα συζήτηση στην Αγορά. Γνώμη μου πάντως είναι να ανοίξετε μία συζήτηση εδώ υπό τον τίτλο ονοματοδοσία για να υπάρξει μία κοινή γραμμή και να μη γίνουν διπλοκαταχωρήσεις. Όλα τα λήμματα υπάρχουν εδώ, αλλά δεν πρόκεται να βρεις άκρη. (191.227 άρθρα δεν είναι λίγα) Μιά καλή ιδέα θα ήταν η αναζήτηση μέσω των κατηγοριών π.χ. αν υπάρχει λήμμα Real και Ρεάλ, μπορείς να τα "ψαρέψεις" από την Κατηγορία:Αθλητικοί σύλλογοι Ισπανίας. Για την ονοματοδοσία βοηθάει και ο γούγλης. π.χ. την U.D. Vecintario την ξέρει σαν Βεθιντάριο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:46, 8 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Βικιπαίδεια:Ονοματοδοσία σελίδων (όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε) --Focal Point 14:01, 8 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Παράγραφοι[επεξεργασία κώδικα]

Ioannic, αν θες μην προσθέτεις το <p align="justify"> στα άρθρα που γράφεις για να διατηρείται η ομοιομορφία με όλα τα άλλα άρθρα τις ΒΠ που έχουν στοίχιση αριστερά.

Μπορείς όμως να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου και να βλέπει τις παραγράφους με justify. Πήγαινε στο Οι προτιμήσεις μου (είναι πάνω δεξιά στη σελίδα), επιλέγεις την καρτέλα Διάφορες ρυθμίσεις και τσεκάρεις το κουτάκι Στοίχιση παραγράφων. Αποθηκεύεις και είσαι ΟΚ. --cubic[*]star 12:29, 9 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Σήματα[επεξεργασία κώδικα]

Δυστυχώς δεν είναι το φόρτε μου. Κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά μάλλον θα σε μπλέξω. Για ρώτα το Badseed ή το Geraki (υπάρχουν κι άλλοι που ξέρουν αλλά οι παραπάνω ήταν οι πρώτοι που μου ήρθαν στο μυαλό) που θα σε κατατοπίσουν καλύτερα. --MARKELLOS30.000 12:51, 12 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

K.Σ.Κ. Λόκερεν[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Για να μην τρομάξεις βλέποντας το σύνδεσμο κόκκινο στη συνεισφορά σου, μετακίνησα το άρθο γιατί το πρώτο γράμμα ήταν λατινικό.--MARKELLOS30.000 18:53, 13 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Συμμετοχή σε συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για την πολιτική της Βικιπέδιας σχετικά με τα λήμματα ποδοσφαιριστών. Αφορά την οδηγία που αναφέρει ότι πρέπει να γράφονται λήμματα για «αθλητές που συμμετείχαν σε εθνική ομάδα ενηλίκων (ανδρών ή γυναικών) τουλάχιστον για δύο χρονιές». Διαφωνώ κάθετα με την πολιτική αυτή. Ήδη έχουν προτείνει, χωρίς να ενημερωθώ, άρθρα που έχω ξεκινήσει για διαγραφή, επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν σε εθνικές ομάδες. Για το λόγο αυτό πρότεινα και γω πολλά παρόμοια άρθρα για διαγραφή για να συνειδητοποιήσουν ότι η πολιτική αυτή είναι λανθασμένη. Αφού ασχολήσε με τη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο θα ήθελα να εκφράσεις την άποψη σου στη συζήτηση μας. Φιλικά, Xaris333 (συζήτηση) 13:42, 22 Ιουλίου 2012 (UTC)

Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ φίλε, προσπάθησα να διαμορφώσω και να οργανώσω καλύτερα τη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο, στα πρότυπα της αγγλικής. Φυσικά απαιτείται βοήθεια πολλών χρηστών για να ολοκληρωθεί. Αν το επιθυμείς θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σου. Αρχικά πρόσθεσε το όνομα σου στα Ενεργά μέλη αν είσαι ενεργός. Η παλιά λίστα έχει αντικατασταθεί. Αν δεν είσαι πλέον ενεργός χρήστης στο ποδόσφαιρο, απολογούμαι για την ενόχληση.