Συζήτηση χρήστη:Frox99/Αρχείο 1

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτή η σελίδα είναι αρχείο. Μην επεξεργάζεστε τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας. Παρακαλούμε απευθύνετε πρόσθετα σχόλια στην τρέχουσα σελίδα συζήτησης.


Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Frox99/Αρχείο 1, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου άρθρου μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες[επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα στο Αμμοδοχείο.
  • Πάτησε στο κουμπί 'Επεξεργασία' σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τρεις περισπωμένες, έτσι: ~~~. Αν βάλεις τέσσερις θα προστεθεί και η ημερομηνία και ώρα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα άρθρα, η συνεισφορά σου σε κάθε άρθρο θα φαίνεται στο ιστορικό του.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ότι απορία έχεις, αν δεν σε καλύψει αυτό μην διστάσεις να απευθυνθείς στην Αγορά της κοινότητας, ή και σε κάποιον προσωπικά.
  • Αν χρειάζεσαι κάποια ιδέα για να ασχοληθείς με κάτι, δες στα προτεινόμενα θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, δες .πως να δημιουργήσεις μια σελίδα

Καλές συνεισφορές!, φιλικά -- Egmontaz συζήτηση 05:50 06 09 2009 (UTC)

νδ[επεξεργασία κώδικα]

Γεια χαρά. Για την επεξεργασία στο ΝΔ συμφωνώ προσωπικά αλλά ωστόσο αυτό δεν έχει καμμία σημασία και η επεξεργασία σου θα μπορούσε να ίσως να θεωρηθεί κακοπροαίρετη επεξεργασία.--vanakaris 21:07, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα! Ναι, έχεις δίκιο. Δεν είχα, πάντως κακή προαίρεση. --Frox99 21:18, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

φιλοσοφία[επεξεργασία κώδικα]

Καλή σκέψη να προσθέσεις κι άλλους φιλοσόφους στο άρθρο, το οποίο θέλει γενικά δουλειά/βελτίωση πιστεύω. Θα μπορούσαν μάλιστα να μπουν σε υποενότητες ανά περιόδο. Καλή συνέχεια. Φιλικά!--vanakaris 21:07, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Θέλει αρκετό ψάξιμο μέχρι να μπουν σε υποενότητες ανά περίοδο ή ανά ρεύμα. Θα φτιαχτεί όμως. --Frox99 21:20, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Ειδοποίηση για προσθήκη κειμένου από άλλη σελίδα[επεξεργασία κώδικα]

Δημιούργησες τα άρθρα Γρηγόρης Ψαριανός, Νίκος Χουντής και Ηρώ Διώτη χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL και την CC-BY-SA 3.0 της Βικιπαίδειας (σχετικά δες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και σε άλλα, για να γράψεις κάτι δικό σου. Atlantia 11:50, 7 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Με ποιον τρόπο μπορώ να πάρω άδεια για να ανεβάσω μια φωτογραφία? Και πως την ανεβάζω? Χρήστης:Frox99

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Frox99, το λήμμα Κώστας Μανωλάς που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. Ενημερώθηκε από —Vagrand (Συζήτηση) 18:38, 21 Ιουλίου 2012 (UTC)

Μαγιακόφσκι[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δεν ειμαι σίγουρος ότι καταλαβα καλά την τελευταία σου επεξεργασία. Αν εννοείς οτι ο Κέδρος εξέδωσε πρώτη φορά τη μετάφραση του Ρίτσου το 2015 (δηλ. ότι κάποιος άλλος εκδ. οίκος ειναι υπεύθυνος για αυτή του 1965), αυτό ειναι εσφαλμένο. Δες πχ εδώ και εδώ.--Dipa1965 (συζήτηση) 22:05, 8 Αυγούστου 2016 (UTC)

Nikolai Noskov[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου, αγαπητέ Frox99! Ξέρω λίγα ελληνικά, αλλά η ρωσική γλώσσα υπάρχουν λέξεις παρόμοιες με τη δική σας στην ελληνική γλώσσα και κάποια από τα τραγούδια. Για να κάνετε την παραγγελία: Μπορείτε να κάνετε το άρθρο σας για την ελληνική Ρωσική μουσικός Νικολάι Noskov? Αν το κάνετε αυτό το άρθρο, θα είμαι πολύ ευγνώμων! Σας ευχαριστούμε! --Anna Jarvinen (συζήτηση) 19:35, 9 Αυγούστου 2016 (UTC)

Διαγραφή σελίδας χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Είδα ότι ζητάς διαγραφή της σελίδας χρήστη σου. Να την διαγράψουμε, αλλά κρίμα είναι γιατί το έργο σου είναι σημαντικό και φαίνεται μια χαρά. --Focal Point 18:55, 21 Αυγούστου 2016 (UTC)

Focal, το ξέρω και είχα σκοπό να συνεισφέρω κι άλλο, ιδίως σε λήμματα σχετικά με τον κινηματογράφο και την πολιτκή. Όμως, θεωρώ λάθος από την πλευρά των διαχειριστών να αδιαφορούν σε αυθαίρετες "διορθώσεις" χρηστών και κατόπιν να επιτρέπουν τον κακοποιητικό και προσβλητικό λόγο τους. Αντιδράτε μόνο όταν κάποιος χρήστης απευθύνεται με τέτοιον τρόπο σε εσάς, όταν όμως αφορά απλούς χρήστες, δεν γίνεται τίποτα. Η πολιτική του "νίπτω τας χείρας μου" και του "άστους να φαγωθούν μεταξύ τους" δε σας κάνει αντικειμενικούς, αντίθετα έτσι δείχνετε ότι παίρνετε με έμμεσο τρόπο το μέρος εκείνου που επιτίθεται και προσβάλλει. Frox99 (συζήτηση) 00:01, 22 Αυγούστου 2016 (UTC)

Όσον αφορά τις διορθώσεις ή τις «διορθώσεις», χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή μπορεί να έχει μόνο ρόλο χρήστη (εκτός από ακραίες εξόφθαλμες περιπτώσεις).

Όσον αφορά τον κακοποιητικό και προσβλητικό λόγο αντιλαμβάνομαι τι λες, αλλά ζητώ την κρίση σου «με ελαφρυντικά». Αν δεν υποδείξεις το πρόβλημα στο σημειωματάριο των διαχειριστών, δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά αλλαγή, γιατί δεν είναι κανείς πανταχού παρών. Δε θα μιλήσω εκ μέρους κανενός άλλου. Για εμένα πάντως, την εξαίρετη συνεισφορά σου την βλέπω μόνο εκ των υστέρων, όταν κοιτώ τη σελίδα χρήστη σου, όχι τη στιγμή που την κάνεις. Γιατί; Γιατί θεωρώ τα λήμματα που κάνεις χωρίς προβλήματα, άρα χωρίς ανάγκη ελέγχου.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών οι οποίοι με το λόγο τους έχουν το αποτέλεσμα να αποθαρρύνουν χρήστες και δυνητικούς χρήστες. Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς, τους χρήστες της Βικιπαίδειας να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Να εξαφανιστούν, δυστυχώς, αποκλείεται. Είναι σα να ζητάς να εξαφανιστούν οι απατεώνες από την κοινωνία. Αυτό δεν είναι δυνατόν ούτε καν σε απολυταρχικά καθεστώτα.

Καλημέρα από εμένα και παρακαλώ ξανασκέψου το. Είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτος. Σκέψου και κάτι άλλο: Οι πολιτικοί κυβερνούν με 35-45% θετικές ψήφους. Οι υπόλοιποι 55-65% τους σκυλοβρίζουν. 100% αποδοχή δεν έχει κανείς. Χοντρικά σε κάθε 10 που σου λένε μπράβο, θα υπάρχουν και άλλοι 20 που θα σε λοιδωρούν, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ και άλλοι θα σηκώνουν γη και ουρανό. Αν κάνεις πίσω, χάνουμε όλοι.

--Focal Point 05:01, 22 Αυγούστου 2016 (UTC)

Αναμένεται η απάντηση του χρήστη εδώ, που βέβαια έχει το δίκιο του. Αν επιμείνει, θα διαγραφεί είναι η θέλησή του. Αν όχι, καλώς να συνεχίσει το έργο του--Kalogeropoulos (συζήτηση) 06:44, 22 Αυγούστου 2016 (UTC)

FocalPoint, Kalogeropoulos Κατ' αρχάς, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την ικανοποίηση του αιτήματός μου.

Κατανοώ ότι δεν μπορεί ο κάθε διαχειριστής να είναι πανταχού παρών. Όμως στη σελίδα συζήτησης όπου είχα τη διαφωνία, είχα αναφερθεί και εκεί στη στάση των διαχειριστών και η απάντηση που πήρα ήταν λίγο πολύ ότι "δεν παίρνουμε το μέρος κανενός" και "τηρούμε ίσες αποστάσεις". Χαίρομαι που βλέπω από εσάς και μια διαφορετική αντιμετώπιση.

Η συνεισφορά στη Βικιπαίδεια είναι εθελοντική, γι' αυτό θα πρέπει όποιος συμμετέχει να περνά ευχάριστα.

Σε κάθε περίπτωση, θα αφήσω τη σελίδα χρήστη κλειστή για λίγο καιρό και ενδεχομένως σε λίγους μήνες να την ενεργοποιήσω ξανά. Ελπίζω μέχρι τότε να βρεθεί ένας καλύτερος τρόπος διαχείρισης αυτών των καταστάσεων. Frox99 (συζήτηση) 13:51, 22 Αυγούστου 2016 (UTC)

Παπαδημητρίου[επεξεργασία κώδικα]

Εντάξει έγινε! SFriendly.svg Συγγνώμη για την παρερμήνευση και καλή συνέχεια στις συνεισφορές! SMirC-thumbsup.svg Texniths (συζήτηση) 15:56, 3 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Μην ανησυχείς! Δεν το έλαβα καθόλου έτσι! SFriendly.svg Texniths (συζήτηση) 16:14, 3 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Ντέιλι[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, δεν ξέρω κατά πόσο η κατάκτηση της τρίτης θέσης θα μπορούσε να θεωρηθεί ως... ολυμπιακή νίκη... Επίσης, αν και νομίζω πως το έχουμε ξανασυζητήσει κατά το παρελθόν το θέμα νομίζω, διαφωνώ με την παρουσία κατηγοριών τύπου "ΛΟΑΤ άτομα από Χ", καθώς ουσιαστικά τα αντιμετωπίζει ως κάτι το "διαφορετικό" αν και δεν είναι... Ούτε οι ίδιοι θα ήθελαν κάτι τέτοιο φαντάζομαι... Απλοί άνθρωποι όπως τους υπόλοιπους είναι με μόνη διαφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους... SFriendly.svg --σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Fleur_de_lys_(or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:22, 11 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Καλημέρα, για γρήγορη και (σχεδόν) αυτοματοποιημένη αλλαγή/προσθήκη/αφαίρεση κατηγοριών θα σου πρότεινα να ενεργοποιήσεις το εργαλείο "Hotcat" από την λίστα "Πρόσθετα" στην επιλογή "Οι προτιμήσεις μου"... Επίσης, προς την ίδια κατεύθυνση θα σου πρότεινα και την ενεργοποίηση από τον ίδιο κατάλογο του εργαλείου "Provelt" για γρήγορη και εύκολη προσθήκη παραπομπών στα κείμενά σου... Φιλικά, --σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Fleur_de_lys_(or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:47, 30 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

ΟΚ, απλώς είδα που άλλαζες κατηγορίες χωρίς να υπάρχει η ανάλογη ένδειξη δίπλα για χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου και νόμισα πως τις έκανες χειροκίνητα... :p --σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Fleur_de_lys_(or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:54, 30 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Κινηματογραφική αφίσα.[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, φίλτατε! Θεωρώ πως θα πρέπει να μπαίνει η original αφίσα είτε είναι στα ελληνικά είτε στα αγγλικά είτε στα κινεζικά! Έχει περισσότερη αξία νομίζω ό,τι είναι πρωτότυπο! —σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Estrella_roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 20:26, 22 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Jackie Shroff[επεξεργασία κώδικα]

Gia dear Frox99! Can you make an article in Greek-language about Bollywood actor Jackie Shroff? If you make this article, i will grateful! Thank you! --89.110.29.168 14:40, 30 Μαΐου 2017 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Frox99, το λήμμα Ελένη Βαΐτσου που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. ——Chalk19 (συζήτηση) 08:11, 8 Ιουλίου 2017 (UTC)