Συζήτηση χρήστη:Dead3y3/Αρχείο 7

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Goethe[επεξεργασία κώδικα]

Το "Von" στο όνομα του είναι ένας αγορασμένος τίτλος, και για άντο δεν αναφέρεται εδώ. P.X. το πανεπιστήμιο τις Φρανκφούρτης λέγεται "Johann Wolfgang Goethe Universität"

Εικόνες Πύργου[επεξεργασία κώδικα]

Βασικά δεν ξέρω πολλά σχετικα με τις άδειες κ.λ.π. εκτος αυτού οι διαχειριστές πρέπει να στείλουν email για να φαίνεται και επίσημα οτι το στέλνουν απο την Βικιπαίδεια. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω αφού δεν έχω αρμοδιότητα. Ελπίζω να ασχοληθεί κάποιος:)--Eonwe 12:06, 22 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Αφαίρεση[επεξεργασία κώδικα]

«Κάποιος διαβάζει άρθρα της Φρικιπαίδειας ή όχι» ~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Dead3y3 SFriendly.svg

Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε τέτοια σελίδα:ο !--Eonwe 16:06, 22 Νοεμβρίου 2006 (UTC)


Ευχαριστώ για τη βοήθεια Dead3y3[επεξεργασία κώδικα]

Είμαι όντως ο χρήστης nicgeorgiou και όντως ξέχασα τον κωδικό μου, και από τώρα είμαι ο nicgeorgiou2. Ευχαριστώ για τη βοήθεια στο άρθρο του Μπομπ Σφουγγαράκη. Ήταν το πρώτο μου άρθρο που έγραψα. Ευχαριστώ και πάλι

Κλίσις[επεξεργασία κώδικα]

Καλό -:)--ΗΠΣΤΓ 12:56, 23 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Θενκς...[επεξεργασία κώδικα]

...αλλά όταν το έκανα η σελίδα συζήτησης μου απλά οδηγούσε στη σελίδα συζήτησης/αρχείο 1 με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο! Πριν το κάνω είχα κοιτάξει το αρχείο συζήτησης του Δαδα και όντως φαίνεται να το έχει μετακινήσει... Ξέρεις κάτι παραπάνω??? -- Ευγενία

Ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά! (Δεν είχα δει και το μήνυμα του Αρχίδαμου... ντάξει τώρα το πιασα!) -- Ευγενία 13:56, 23 Νοεμβρίου 2006 (UTC)


Πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ, αφού είχα εισαγάγει το νέο πρότυπο, διαπίστωσα ότι υπήρχε ήδη παλαιότερο... Μετά παρατήρησα ότι μπήκες στον κόπο να διορθώσεις όλες τις ημέρες που παρέπεμπαν εκεί, ετοιμάζοντας ανακατευθύνσεις. Τόσο για την αρχική παράλειψή μου όσο και για τη σειρά ενεργειών που αναγκάστηκες να κάνεις στη συνέχεια εξαιτίας μου, δέξου τις θερμές μου ευχαριστίες. Καλό απόγευμα. Dr Moshe 14:26, 23 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Γειά[επεξεργασία κώδικα]

Μπορώ να χρησημοποιήσω το ποπάπς στην ελληνική βικιπαίδεια; Πιάνει; --Jack-Jack 17:00, 23 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Τώρα το είδα, γιατί είχα να μπώ καιρό στην Βικιπαίδεια. Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια. --Jack-Jack 20:20, 1 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

ΟΦΗ[επεξεργασία κώδικα]

ΟΚ το βρήκα μετά, λάθος μου . --tony esopi patraλέγε 18:58, 24 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Στο θέμα των Αθλητικών συλλόγων έχω μια μεγάλη διαφωνία με τους διαχειριστές της Βικιπαίδειας: είναι λάθος να γράφεται «Ομιλος Φιλάθλων Ηρακλείου». Το σωστό είναι «ΟΦΗ». Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τον ΟΦΗ. Κανείς δεν θα ψάξη στην αναζήτηση Ομιλος Φιλάθλων Ηρακλείου αλλά ΟΦΗ, γιατί ως ΟΦΗ την ξέρει την ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική είναι λάθος και εφαρμόζεται μόνο εδώ στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Στις άλλες γλώσσες οι ομάδες γράφονται όπως τις ξέρει ο κόσμος. --tony esopi patraλέγε 19:07, 24 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Που πήγε ο κλόουν? Οέο? Ν.4000 Περί Τεντυμποϊσμού[επεξεργασία κώδικα]

Μπορούσες απλά να μου πεις πως η εικόνα που περιελάμβανε η ετικέτα σήμανσης, που επιδέξια οικειοποιήθηκα, παραβίαζε τα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού της και πως έπρεπε να διαγραφεί ή να αντικατασταθεί, αλλά καθώς δεν ήμουν εγώ ο δημιουργός της ετικέτα - ούτε όμως κι εκείνος σκόπευε τη συνέχιση της χρήσης της, γιατί παραβίαζε το συναισθηματικό κόσμο των αποδεκτών της, όταν σε μια στιγμή εξωτερίκευσης της προσωπικής του αγανάκτησης με την χιουμοριστική αλλά και σατυρική διάθεση που τον διακρίνει αποφάσισε να προβεί σε μια δήλωση του εσωτερικού του κόσμου - δεν μπορούσα να πάρω απόφαση για τη διατήρηση της ή να προβάλλω επιχειρήματα για τη μή διαγραφή της...

Τελικά, καλώς έπραξες. Μην ξεχνάς, χιούμορ έχουμε κι εμείς, αλλά δεν το σκορπάμε δεξιά κι αριστερά... Το κρατάμε για τους φίλους. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kassianos (συζήτησησυνεισφορά) .

Για το κεντράρισμα[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ τα προτιμούσα κεντραρισμένα. Μικρό το κακό όμως, θα τα αφήσω έτσι. --Παν 19:59, 1 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

Ευχαριστω για τη βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για τη βοήθεια Φίλιππε

Πραγματικά βοήθησες αρκετά με κάποιες λεπτομέρειες που θα μου έπαιρνε αρκετό χρόνο να βρω τις ελληνικές ιδιαιτερότητές τους.

Και όντας στη δουλειά, συνεχίζω με το γραψιμο κάθε φορά που παίζει χρόνος.

Cheers!

Αχα[επεξεργασία κώδικα]

Χρόνια πολλά φίλε Dead3y3. Καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες. --Κλεάνθης 13:17, 13 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)

Ευχές[επεξεργασία κώδικα]

Χρόνια πολλά, καλά χριστούγεννα και πάντα με υγεία --Χείλωνλέγε 08:34, 25 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)


Καλημέρα. τΟ Bot που έχεις μου αλάζη την Κατηγορία:Αχαιοί συγγραφείς, δεν θα είχα αντίριση να μπη και σε κιάλλες κατηγορίες, αντίρηση έχω να σβήνετε απο την κατηγορία Αχαία, πιστέυω ότι πρέπει να υπάρχη κι εκεί. --Εύμηλοςλέγε 15:18, 1 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Ευχαριστώ για το σχόλιο[επεξεργασία κώδικα]

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Το έλαβα ήδη υπόψη μου.--Teles 12:43, 12 Ιανουαρίου 2007 (UTC) Συγνώμη για την παράλλειψη. Σε ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα--Teles 13:35, 12 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Ονόματα δίσκων[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Είδα στο Αγγλικό Wikipedia ότι χρησιμοποιούν αυτή τη μορφή, δηλαδή name (album), και το εφαρμόζω διότι σκοπεύω να δημιουργήσω και σελίδες για τα κομμάτια που μερικά έχουν το ίδιο όνομα με το δίσκο. Αν υπάρχει άλλος πιο εύκολος τρόπος, ευχαρίστως να τον ακολουθήσω. -- mkontog

Εικόνα[επεξεργασία κώδικα]

Κι αυτή από το όνομά της για αυτόν το σκοπό έχει φτιαχτεί. Το φορμάτ έχει τόση σημασία, που να καθιστά απαγορευτική τη χρήση αυτής που μ'αρέσει; Για τη μετακίνηση επίσης έχω λίγες αμφιβολίες. Δεν το είπα τυχαία παραμονή: σε μια ψηφοφορία, δεν είναι και πολύ σωστό η μια ψήφος να είναι 3 γράμματα και η άλλη 9 (για να μην κατηγορηθείς ότι "διευκολύνεις" ή "παροτρύνεις"). Η "διαγραφή" είναι πιασμένη, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί συντόμευση. Άρα και στην άλλη θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί συντόμευση. Το να έχεις δύο συντομεύσεις "δγρ" και "δτρ" με αντίθετο νόημα μπορεί να είναι μπέρδεμα για κάποιους. Οπότε "παρ" και τελείωσε. Και για να μη διερωτάται ο άλλος γιατί ψηφίζει παρ και του βγαίνει διατήρηση, το κάνεις παραμονή και τελείωσε. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου--Αρχίδαμοςμίλα μου 14:39, 16 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Εχ[επεξεργασία κώδικα]

Ε, θενξ! Μην το ανεβάσεις όμως ακόμη. Θέλω λίγο να το κοιτάξω μπας και μπορώ να ορίσω ταχύτητες και σούξου μούξου. --Κλεάνθης 16:30, 17 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

εντυπωσιάστηκα! --FocalPoint Συζήτηση 18:51, 17 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Σχόλιο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Είμαι τόσο καιρό στην Βικι αλλα δεν γνωρίζω πως γράφουμε σχόλιο πάνω σε ένα άρθρο έτσι ωστε να φαίνεται στις πρόσφατες αλλαγές. Μήπως θα μπορούσες να με κατατοπίσεις.--Eonwe 19:05, 18 Ιανουαρίου 2007 (UTC) Ναι αλλα τότε θα πρέπει να επεξεργαστώ αναγκαστικά το άρθρο (ή οχι)?--Eonwe 20:49, 18 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Ευπρόσδεκτος[επεξεργασία κώδικα]

Είσαι ευπρόσδεκτος και εκεί. Αλλά όπως και οπουδήποτε, μπορεί να σου κάνουμε και κανένα revert.... :))) --FocalPoint Συζήτηση 07:37, 20 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Μαύρος Κώδικας[επεξεργασία κώδικα]

Μην βιάζεσαι,όποιος βιάζεται σκοντάφτει.Το άρθρο το ολοκλήρωσα,ήμουν σε φάση συγγραφής του

Σπάσιμο[επεξεργασία κώδικα]

Μπα δεν θα βαρεθείς (-ούμε) να το λες(-έμε), μη φοβάσαι. Καταρχήν δεν ειναι ριβέρτ-αλλά και να ήταν, πάλι δεν είανι κάτι τρομερό. Σε όλους έχουν γίνει ριβέρτ κατά καιρούς, ακόμα και στους διαχειριστές. Αν κρίνω από τη διαδικασία με την οποία ξεπέταξες τη διαφωνία του Ceekay (οκ τότε), και να έγραφα στη σελίδα συζήτησης μάλλον χαμένο θα πήγαινε. Γράφεις ότι περιμένεις να πει τη γνώμη του και κάνας άλλος, ε, την είπα, στην πράξη. Τώρα για τις ανακατευθύνσεις, αν νομίζεις ότι έμειναν έτσι για σπάσιμο, καταρχήν να σε διαβεβαιώσω ότι το να γίνει σωστή δουλειά για μένα είναι πολύ ψηλότερη προτεραιότητα απ' το να στη σπάσω, as if, δεύτερον ξέρω ότι περνάν κατά καιρούς δυο μποτάκια και φτιάχνουν τις ανακατευθύνσεις, οπότε δεν ανησυχώ. Αν ήθελα να στη σπάσω αγαπητέ, θα έπαιρνα το τζαμπεράκι on sight και θα το πήγαινα στην ελληνική του ονομασία, βραχυκυκλωτής, για τις οποίες ελληνικές ονομασίες πρώτος εσύ επιμένεις.

Tα τελεσιγραφάκια θα περιμένω μέχρι αύριο κατάργησέ τα Dead3y3. Αν δεν κάνω λάθος την προηγούμενη βδομάδα εσύ ήσουν που έλεγες ότι δεν χτυπάμε κάρτα εδωμέσα. Μάθε λοιπόν να περιμένεις όταν χρειάζεται, όπως κάνουμε όλοι. Όσο για τους χρήστες που ασχολούνται με τα γνωστά άρθρα, τους οποιους -κάκιστα κατά τη γνώμη μου- ονοματίζεις γνωστούς-αγνώστους, μετά από πολλή ταλαιπωρία και πολλή στενοχώρια νομίζω έχουν καταφέρει να βρουν ένα δρόμο συνεργασίας, κι ελπίζω να τον κρατήσουν. Νομίζω είναι πιο ώριμοι απ' το να περιμένουν να τους παραδειγματίσει ο Άγιος Badseed ή αντίθετα ο Κάφρος Badseed - Badseed απάντηση 14:44, 26 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Όλα και τίποτα Dead3y3, και κυρίως τίποτα. Το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από σένα, ούτε γύρω από μένα, και ούτε πρόκειται, ούτε εγώ γύρω από σένα. Αν το αναλογιστείς λίγο αυτό, πιστεύω θα αποφύγεις θλιβερά συμπεράσματα όπως το ότι εκμεταλλεύομαι το σύστημα προκειμένου να στη σπάσω. Τσίου τσίου - Badseed απάντηση 13:56, 27 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Σου γράφω επειδή στο παρελθόν έχεις δείξει ενδιαφέρον για το ξεκαθάρισμα των εικόνων. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει ειδοποιήσει χρήστες για εικόνες που έχουν ανεβάσει και εδώ και καιρό δεν έχουν αντιδράσει. Σου θυμίζω ότι το επόμενο στάδιο είναι να τους βάλεις {{delete}}, ώστε να προχωρήσουμε σε διαγραφή τους (αυτό βέβαια αν συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το θέμα). --FocalPoint Συζήτηση 18:58, 26 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

ΟΚ, αρχίζω διαγραφές. --FocalPoint Συζήτηση 19:29, 26 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Πν. Δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Τσέκαρε και τα Παραλία Βαρνάβα, Βαρνάβας Αττικής. Έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο χρήστη που έφτιαξε το άθρο Ευάγελλος Σκουβαράς. Πώς ψάχνεις για πν. δικ.; Μόνο το Copyscape ξέρω και ενίοτε χρησιμοποιώ και το γοογλε. Υπάρχει κάτι πιο δυεισδητικό; --Amalgam82 13:09, 6 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Ακρίβεια[επεξεργασία κώδικα]

Στο Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών#1431ΑΜ, αναφέρεσαι σε επεξηγηματικό μου κείμενο εδώ. Σε παρακαλώ να ξαναρίξεις μια ματιά σε όσα έχουν γραφεί εκεί από τους υπολοίπους. Πιστεύω ότι η παρούσα διατύπωση στο σημειωματάριο των διαχειριστών είναι ανακριβής.--FocalPoint Συζήτηση 20:33, 6 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

ΑΡΘΡΑ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΥΒΑΡΑΣ[επεξεργασία κώδικα]

Ονομάζομαι Γιώργος Κόλλιας και είμαι πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα. Τα άρθρα στην Ιστοσελίδα της Κοινότητας τα έχω γράψει εγώ και αποτελούν πνευματική μου ιδιοκτησία. Είναι όμως για ελέυθερη χρήση, αφού άλλωστε γι΄ αυτόν τον λόγο γράφτηκαν. Κατα συνέπεια νομίζω δεν τίθεται θέμα ΣΗΜΑΝΣΗΣ των άρθρων. Ευχαριστώ.


Ευχαριστώ για την συνεργασία. Θα επανέλθω και με νέα άρθρα--Neaepoxi 20:44, 7 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

copy[επεξεργασία κώδικα]

Για αρκετά από αυτά αναμένονται απαντήσεις, ΟΚ; Ασχολήσου με κάτι άλλο λοιπόν - Badseed απάντηση 14:56, 12 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Κοίτα Dead3y3 αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει. Μπορείς να συνεχίσεις και να γίνεις πιο τρολλ απ' ότι ήδη είσαι, αν θες κόντρα θα την έχεις, όλη τη βδομάδα τρώγεσαι. Μπορώ να σβήσω τα άρθρα της μιας γραμμής και τα κενά που έχεις δημιουργήσει; Θα γκρινιάζεις μετά, έτσι δεν είναι; Εκεί υπάρχει απολειστικότητα ή όχι; Τη συνέπειά του ο καθένας την εκφράζει έργω. Αν ήθελες να είσαι συνεπής στο συγκεκριμένο θέμα θα είχες ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στις αντίστοιχες οδηγίες. Διευθυντικά στελέχη δεν χρειαζόμαστε Dead3y3, καιρός είναι να το καταλάβεις. Nway θα το συζητήσουμε κ αργότερα - Badseed απάντηση 15:07, 12 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Έχω ξαναγράψει δεκάδες copyrighted, κι έχω ξεκαθαρίσει άλλα τόσα με emails, οπότε είμαι πολύ πιο συνεπής κι εφαρμόζω την πολιτική πολύ πιο ουσιαστικά από σένα. Αν σ' ενδιέφερε όντως η εφαρμογή της πολιτικής, θα είχες ήδη κάνει κάτι για όλα αυτά τα copyrighted. Αυτό που σε ενδιαφέρει βέβαια είναι να το παίξεις αρμόδιος και να μου τη βγεις, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Προσωπικά δεν έχει να μου πει τίποτα ένας χρήστης που είναι ανύπαρκτος από παντού εκτός από τις σελίδες συζήτησης και το σημειωματάριο διαχεριστών-γιαυτό κράτα την κριτική και τις συστάσεις στον εαυτό σου.

Υφίσταμαι τις προσβολές σου και την ξιπασιά σου εδώ και μήνες, προσπαθώντας να συζητήσω λογικά ακόμα και απέναντι σε παράλογα επιχειρήματα. Την τελευταία βδομάδα τρώγεσαι για να πλακωθούμε. Εφόσον πας γυρεύοντας λοιπόν, μη ζητάς να σταματήσει το θέμα.

Είσαι ο μοναδικός χρήστης της Βικιπαίδειας που έχει αρπαχτεί με τόσους πολλούς άλλους χρήστες, στενοχωρώντας αρκετούς νάσαι σίγουρος, για ψύλλου πήδημα. Το ότι αυτό δεν σε έκανε να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πρόβλημα, δείχνει ότι σε τρέφει αυτό το πράγμα. Ψάχνεις απεγνωσμένα για επιβεβαίωση εαυτού, μεταχειριζόμενος σαν όχημα την πολιτική της Βικιπαίδειας, το ίδιο το εγχείρημα αλλά και τους άλλους χρήστες. Θα μπορούσα να μπω στο τριπ σου, προτείνοντας για διαγραφή τα κενά και μισής γραμμής άρθρα που κατά κόρον φτιάχνεις, ή τις διαδικασίες διαγραφής εικόνων που έφτιαξες χωρίς να ρωτήσεις κανέναν και προσπαθείς να διαφημίσεις, ή να χώνομαι κάθε φορά που πας να δαγκώσεις ένα νέο χρήστη προκειμένου να τραβήξεις προσοχή, όμως η Βικιπαίδεια είναι κάτι που το πονάω και το σέβομαι, και δεν παίζω στην πλάτη του ούτε στην πλάτη άλλων χρηστών. Και επιπλέον, δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοεπιβεβαιωθώ απέναντι στον Dead3y3 και σε κανέναν Dead3y3. Το τι κάνει ο καθένας εδωμέσα, τι προσφέρει ή όχι και τι ρόλο βαράει νάσαι σίγουρος ότι φαίνεται ξεκάθαρα, και χωρίς διαφήμιση.

Αν θες να κερδίσεις σεβασμό και αναγνώριση, καλύτερα ψάξτον στην πραγματική σου ζωή, εκεί μετράει κι όχι εδώ. Αν θες ντε και σώνει να τον κερδίσεις εδωμέσα, κάτσε και γράψε κάνα άρθρο, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι, και άσε την επιτήρηση και την υψηλή κριτική για αλλού. Τις ανασφάλειές σου πάλαιψέ τες εκτός Βικιπαίδειας, δε χρωστάω τίποτα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι. - Badseed απάντηση 19:09, 12 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Νευρολόγο Dead3y3 δεν χρειάζομαι, μια χαρά είμαι και μέσα κι έξω από τη Βικιπαίδεια· ο νευρολόγος είναι γι αυτούς που τα νεύρα τους, ή οι νευρώσεις τους, προκαλούν προβλήματα στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων. Η συζήτηση δεν είναι καθόλου σαλάτα, είναι στην πραγματική της βάση. Τώρα αν θες να κρυφτείς, it's OK. Τα περί ονειροχώρας επίσης άστα, τι να κάνουμε, δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Την πολιτική φροντίζουμε να την εφαρμόζουμε στην πράξη, τροχονόμους και τυμανιστές γαλέρας δεν χρειαζόμαστε. Τα παραπάνω είναι για να σε προβληματίσουν. Αν τα θεωρείς σαλάτα, απλά δυστυχώς έρχεσαι στα λόγια μου. - Badseed απάντηση 19:51, 12 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

P.S. Δεν είμαι ούτε σε αυτούς που σε παραδέχονται ούτε στους καλύτερούς σου (κατά το Diu-Σεφέρη). Λογικά θάπρεπε νάχω χάσει το ενδιαφέρον σου, αλλά άλλα λεν οι συνεισφορές σου της τελευταίας βδομάδας.

Μα δεν έχω να επιδείξω τίποτα, ούτε να αποδείξω τίποτα. Είπαμε, χωριό που φαίνεται κανένα κολαούζο δε θέλει. Τα μπερδεύεις μάλλον - Badseed απάντηση 20:06, 12 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

RAF/ΡΑΦ[επεξεργασία κώδικα]

Συγγνώμη, είδα το σκεπτικό σου αφού έκανα τη συγχώνευση των δύο αποσαφηνίσεων. Αναφέρονται σε διαφορετικές έννοιες, όντως, αλλά νομίζω ήταν μπέρδεμα όπως ήταν. Θεωρώ πως είναι καλύτερα σε μια σελίδα. Όσο γι' αυτό που λες, ότι δεν μπορεί το ΡΑΦ να αναφέρεται στη Φράξια, στη RAF (Βασιλική Αεροπορία) γιατί αναφέρεται; Το ένα εξελληνίστηκε και το άλλο όχι; --Kostisl 11:23, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Εντάξει, το google είναι μια ένδειξη, αλλά ας μην το παίρνουμε και ως κανόνα. Δε νομίζω ότι αν γράψουμε RAF ο άλλος καταλαβαίνει 100% «Φράξια Κόκκινος Στρατός», ενώ αν γράψουμε ΡΑΦ εννοούμε τη Βρεταννική Αεροπορία. Είναι λίγο... θεωρητική διάκριση, έτσι κι αλλιώς και τα δύο είναι ξενόγλωσσα αρχικά. Ακόμη όμως και αν υιοθετήσουμε την άποψη αυτή, νομίζω ότι οι χωριστές σελίδες αποσαφήνισης είναι λάθος, διότι πλέον δεν αποσαφηνίζουν, αλλά περιπλέκουν τα πράγματα. Έλα στη θέση κάποιου που έχει ακούσει τον όρο «ραφ» και τον αναζητά στη βικιπαίδεια. Αν το γράψει με ελληνική γραφή θα βγει η μια σελίδα, που δε θα λέει τίποτε για την τρομοκρατική οργάνωση, στην άλλη περίπτωση θα βγει η οργάνωση αλλά όχι το χρώμα. Διαφωνείς; Τουλάχιστον με τη μορφή που έχει τώρα, μετά τις τελευταίες αλλαγές που έκανα συμφωνείς; --Kostisl 11:39, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Τι να σου πω κι εγώ... Αν γραφτούν όλα τα άρθρα που αναφέρει η αντίστοιχη αγγλική σελίδα, ίσως χρειαστεί να τα χωρίσουμε. Τότε θα προκύψει όμως το ερώτημα με τι κριτήριο θα βάλουμε τις σελίδες στη μια ή στην άλλη αποσαφήνιση, αφού έτσι κι αλλιώς όλες από ξενόγλωσσα αρχικά προέρχονται. Μόνο το χρώμα θα μας μείνει με ελληνική γραφή! Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει η μια αποσαφήνιση να έχει παραπομπή και προς την άλλη. Τέλος πάντων, ας μείνει προς το παρόν μια και βλέπουμε... --Kostisl 12:03, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

includeonly[επεξεργασία κώδικα]

Συγγνώμη αν σου έσβησα κάτι κατά λάθος. Έκανα copy/paste εντολές noinclude και μπορεί να την έκανα κάπου, όχι ηθελημένα πάντως. Έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει με τα άρθρα που έχουν απομείνει στο Πρότυπα Μυθολογίας;

Ναι, αυτά ψάχνω, αλλά δε βλέπω πρόβλημα... :-( --Kostisl 15:36, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Τέλι παγωτό κεράσι;[επεξεργασία κώδικα]

Σε πιστεύω, ή κάποιο νανοδευτερόλεπτο μεολάβησε και δε σου έβγαλε σύγκρουση επεξεργασίας ή έκανε ο σέρβερ τα δικά του--Αρχίδαμοςμίλα μου 23:41, 13 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)
αύριο κεράσω εγώ

Αγιογραφία[επεξεργασία κώδικα]

Το ότι είναι αγιογραφία δεν σημαίνει ότι δεν καλύπτεται από πνευματικά δικαιώματα. [1]Geraki ΣΜ - 2007-02-15T 07:41Z.

Ίσως είναι έτσι. Πράγματι, η αγιογραφία αυτή μπορεί να είναι πρόσφατο έργο και ο δημιουργός να μην έχει πεθάνει πριν περισσότερο από 70 χρόνια. Αλλά τη στιγμή που τοποθέτησα την ετικέτα σκέφτηκα ότι ένα έργο όπως μια βυζαντινής τεχνοτροπίας αγιογραφία μπορεί να θεωρηθεί "derivative". Δηλαδή βασιζόμενο σε προγενέστερα, όπως είναι της βυζαντινής εποχής. Και ως εκ τούτου, μη κατοχυρώσιμο. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό; --Dead3y3 Συζήτηση 07:45, 15 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Δεν είναι η γνώμη μου αλλά γεγονός: Ένα έργο βασισμένο σε ένα άλλο που είναι κοινό κτήμα προστατεύεται κανονικότατα, όταν έχει την ελάχιστη δημιουργική διαφορά ώστε να διακρίνεται ως άλλο έργο και όχι αναπαραγωγή του παλαιού. Κοινώς αν πειράξω την Τζοκόντα και της βάλω μουστάκια και κέρατα τα πνευματικά δικαιώματα της νέας εικόνας μου ανήκουν και ας παραμένει η σκέτη Τζοκόντα κοινό κτήμα. Και ακόμη περισσότερο δεν έχει σχέση η τεχνοτροπία, αν ζωγραφίζω με τον τρόπο του Πικάσο, δεν ανήκουν τα δικαιώματα των πινάκων μου στον Πικάσο αλλά σε εμένα. — Geraki ΣΜ - 2007-02-15T 08:08Z.

Ευχαριστώ, τώρα που μου έγινε σαφές συμφωνώ. (Μου φέρνει κατά νου μια ταινία με ένα ζωγράφο που πλαστογραφούσε πίνακες του Βαν Γκόγκ). --Dead3y3 Συζήτηση 08:11, 15 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Πρότυπο ομάδων[επεξεργασία κώδικα]

Κι εμένα με προβλημάτισε. Είσαι σίγουρος ότι δε γίνεται μέσω προτύπου; Αν είναι έτσι, θα πρέπει να αλλάξω και το αντίστοιχο του ΠΑΟ, και της ΑΕΚ που φτιάχνω τώρα...--Kostisl 14:08, 15 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Άφησα καλού-κακού ένα μήνυμα στο σημειωματάριο διαχειριστών, μήπως τυχόν γίνεται και δεν το ξέρουμε. Αν όχι, θα αναγκαστώ να το αλλάξω ένα-ένα... :-( --Kostisl 14:21, 15 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Θα το εκτιμούσα...[επεξεργασία κώδικα]

... αν δεν έτρεχες μόλις δύο λεπτά από μία μετακίνηση να κάνεις αλλαγές στην σελίδα. [2]Geraki ΣΜ - 2007-02-15T 15:18Z.