Συζήτηση χρήστη:AntonyFragakis

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Γεια σας, Αυτή είναι η σελίδα συζήτησής μου στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Θα χαρώ ιδιαίτερα να μιλήσω μαζί σας για κάποια επισήμανση ή ενδεχομένως για κάποια διόρθωση σε επεξεργασία που έκανα και ήταν λανθασμένη. Να έχετε μία υπέροχη μέρα!

---------------------------------------------------------------------------

Αρχείο συζήτησης (2016 - 2017): Συζήτηση χρήστη:AntonyFragakis/Αρχείο 1

Xaris333 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γενικά έχω μία τάση να βάζω συνδέσμους σε όλες τις ημερομηνίες αλλά θα προσπαθήσω να το σταματήσω αν είναι κακό!

Απαντήστε στο "Σύνδεσμοι σε ημερομηνίες"
Kyrmedios (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παρακαλώ μην εισάγετε έτος γεννήσεως. Εαν η ηθοποιός ήθελε να κοινοποιήσει αυτή την πληροφορία, θα το έκανε δημοσίως. Όποια αλλαγή είναι ανακριβής καθώς κανείς δεν γνωρίζει το έτος, και η επιθυμία της ηθοποιού είναι να μην το ανακοινώνει. Σαν δημόσιο πρόσωπο εν ζωή, πρέπει όλοι να σεβαστούμε αυτήν την επιθυμία της σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας της Βικιπαίδειας. Ευχαριστώ

AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παλιότερα είχα επικοινωνήσει με την ίδια την κ. Φιλίνη και μου αποκάλυψε το έτος γεννήσεως της το οποίο είναι αυτό που είχα προσθέσει αλλά αν επιθυμείτε να μην το αναφέρεται δεν θα επιμείνω!

Kyrmedios (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ. Να είστε καλά και καλό Πάσχα

Απαντήστε στο "Αλλαγή έτους γεννήσεως Κας Φιλίνη"
Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το λήμμα One Night When (άλμπουμ του Λεωνίδα Κανάρη) που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Μη εγκυκλοπαιδικό. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική για την εγκυκλοπαιδικότητα και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη

Απαντήστε στο "Πρόταση λήμματος για διαγραφή"
Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το Αρχείο:AntonyFragakisLogo.png που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Τρολάρισμα. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του αρχείου. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική της εγκυκλοπαιδικότητας και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

Απαντήστε στο "Πρόταση λήμματος για διαγραφή"
Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το λήμμα Αρχείο:AntonyFragakisLogo.png που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Τρολάρισμα πολυφραγμένου δια-βικιακά μαριονετίστα. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική της εγκυκλοπαιδικότητας και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

Απαντήστε στο "Πρόταση λήμματος για διαγραφή"
AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Κύριε @CubicStar, γεια σας! Θα ήθελα κάποιος διαχειριστής να μου αφαιρέσει την φραγή διότι θέλω να συμμετάσχω στον διεθνή διαγωνισμό συγγραφής λημμάτων για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Γι' αυτό λοιπόν το λόγο σας ζητώ να μου αφαιρέσετε την φραγή ώστε να έχω την δυνατότητα να συμμετάσχω! Ευχαριστώ!

Απαντήστε στο "Παράκληση"
AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ χρήστη @Chalk19 , με έχετε κατηγορήσει πολλαπλές φορές για κάποιους λογαριασμούς για τους οποίους δεν ευθύνομαι εγώ για την ύπαρξη τους. Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να με κατηγορείτε για λογαριασμούς που δεν ξέρω καν ότι υπάρχουν. Και επίσης έχετε μπλοκάρει τον λογαριασμό Χρήστης:MusicSchoolofIlion. Προσέξτε λίγο γιατί αν δείτε την IP του λογαριασμού και ψάξετε την τοποθεσία, θα είναι ότι είναι όντως ο επίσημος λογαριασμός του σχολείου αφού η διαχείριση γίνεται από τον υπολογιστή του σχολείου που βρίσκεται στην βιβλιοθήκη!

Απαντήστε στο "Επισήμανση"
Dr Moshe (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Αντώνη, χαίρομαι που ως μαθητής χρησιμοποιείς παραγωγικά τον χρόνο σου και σου αρέσει να μελετάς και να γράφεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά σου. Ο ενθουσιασμός σου για τη μουσική είναι αξιέπαινος. Ωστόσο, ήθελα να φέρω στην προσοχή σου κάτι που κρίνω σπουδαίο και δυστυχώς παραβλέπεται.

Είναι ευχάριστο ότι στη ΒΠ συμμετέχουν μαθητές και εξοικειώνονται έτσι με την έρευνα και τη μάθηση. Πολλοί χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση και στις σχολικές τους εργασίες με παραγωγικό τρόπο. Εντούτοις, σε παρακαλώ θερμά να έχεις υπ' όψιν ότι η δημοσίευση των προσωπικών στοιχείων σου ως ανηλίκου στο διαδίκτυο δεν είναι σοφή ενέργεια. Παρακαλώ να θυμάσαι ότι στο διαδίκτυο, όπως και στην πραγματική ζωή, κυκλοφορούν επίσης άνθρωποι που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν παιδιά και να τα κάνουν θύματά τους. Για τον λόγο αυτόν, είναι άστοχο να δημοσιεύεις προσωπικά στοιχεία, όπως την ηλικία, τον τόπο κατοικίας και το σχολείο σου. Το γράφω σε εσένα, ελπίζοντας ότι θα το δουν και άλλοι μικροί μας φίλοι, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Είμαι βέβαιος ότι θα είσαι προσεκτικός στο εξής. Παρακαλώ να ξέρεις ότι η συμβουλή μου δεν έχει σκοπό να αφαιρέσει τον αυθορμητισμό και την αθωότητα της συμμετοχής σου στην εγκυκλοπαίδεια, αλλά απεναντίας να σε προστατέψει από το να τα χάσεις. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Κύριε Dr Moshe,

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας ωστόσο δεν θεωρούμαι ανήλικος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εφόσον είμαι δεκατεσσάρων ετών και σε όλα τα κράτη του κόσμου ισχύει το ίδιο. Αλλά από εδώ και στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός!

Με εκτίμηση, AntonyFragakis

Απαντήστε στο "Παράκληση"
FocalPoint (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για χρήση λογαριασμού μαριονέτας (Συζήτηση χρήστη:IlionMusicSchool), επέκταση της φραγής σου σε 3 μήνες από σήμερα. Η επόμενη θα είναι 6 μήνες. Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάσταση, γιατί σου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες. Ελπίζω να γυρίσεις μετά από τους τρεις μήνες και να συνεισφέρεις με τους κανόνες του οποίους συνεισφέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι.

AntonyFragakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μάλιστα!

Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εμφανίστηκε η ΙP 91.140.89.110 που χωρίς αμφιβολία ανήκει στον AntonyFragakis. Ειδικά αυτή η συνεισφορά το επιβεβαιώνει λόγω του ανεβάσματος φωτογραφίας του, η οποία επιφορτώθηκε στα Commons από νέα μαριονέτα του εκεί (στα Commons ο AntonyFragakis είναι φραγμένος επ' αόριστον). Από "Μάλιστα!", άλλο τίποτα ...

Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οι παραβιάσεις με IP συνεχίζονται κανονικότατα, ενδεικτικά , ,

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για τη συνεχιζόμενη παραβίαση των φραγών η φραγή επεκτείνεται σε έξι μήνες και την επόμενη φορά θα γίνει οριστική

Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οι παραβιάσεις συνεχίζονται παρά την επέκταση.

Απαντήστε στο "Επέκταση φραγής"
Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Tο λήμμα Petra Prevezas που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Γ2 (πειραματισμός) + νέα παραβίαση φραγής από Χρήστης:AntonyFragakis.

Απαντήστε στο "Πρόταση λήμματος για διαγραφή"