Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:AntonyFragakis

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Αναρωτιέμαι, προς τι οι παρεμβάσεις-αναιρέσεις σου στο λήμμα όταν: τα στοιχεία ταυτότητας του είναι γραμμένα ομοιόμορφα, όπως και των υπολοίπων της βασιλικής οικογένειας και των άλλων ΒΠ, η αλλαγή του "Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας" όπως είναι σε "Αρχηγός της Κοινοπολιτείας" (εκτός αν δεν το γνωρίζεις} και κυρίως η εμμονή σου στην αλλαγή της φωτογραφίας από την επικαιροποιημένη, που είναι η πλέον πρόσφατη και μετά την ανάληψη των βασιλικών καθηκόντων του. Σε παρακαλώ, μην το συνεχίζεις, ακυρώνοντας την προσπάθεια άλλων χρηστών, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ, γιατί θα αναγκαστώ να ζητήσω παρέμβαση.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ασχέτως αν έχεις δίκιο ή άδικο, καλό θα ήταν να μην "απειλείς" το χρήστη, ότι θα αναγκαστείς να ζητήσεις παρέμβαση - γιατί το λήμμα δεν είναι ιδιοκητσία σου να αποφασίζεις μόνος σου, τι θα μπει και τι θα βγει

AntonyFragakis (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ χρήστη Spartacos31, προσπάθησα να διαμορφώσω τα στοιχεία στο εισαγωγικό κομμάτι του λήμματος σύμφωνα με το πρότυπο που χρησιμοποιείται σε όλες τις ΒΠ ανά τον κόσμο και όχι όπως κρίνω εγώ πως είναι σωστό. Επίσης, οι ίδιο οι Άγγλοι στην δική τους Βικιπαίδεια ορίζουν στη συγκεκριμένη ενότητα πως είναι «Αρχηγός της Κοινοπολιτείας» και όχι «Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας», όπως χρησιμοποιείται και παρακάτω στο πρότυπο. Ουσιαστικά χρησιμοποιείς τον ίδιο τίτλο δύο φορές, κάτι που κρίνω πως είναι ανώφελο και αν επιμένεις να το χρησιμοποιείς, μπορώ απλά να αφαιρέσω ολόκληρη την ενότητα. Όσον αφορά τη φωτογραφία, αυτή που χρησιμοποιείς εσύ είναι στιγμιότυπο οθόνης από ένα βίντεο και κάποιος επέλεξε να την ανεβάσει στα Commons ως δικό του έργο χωρίς καμία έγνοια σχετικά με την ποιότητά της. Αυτή που έβαλα εγώ είναι μία υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία που ανέβηκε μόλις πριν 3 χρόνια (το 2019 νομίζω ανέβηκε) και δείχνει τον Κάρολο στην ίδια κατάσταση με αυτή που προτείνεις εσύ, μιας και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Δεν παρεμβαίνω σε κάτι, απλώς προσπαθώ να διορθώσω τις δικές σου επεξεργασίες που είναι κάπως άτοπες.

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

AntonyFragakis, δέχομαι απόλυτα την θέση σου σχετικά με την ιδιότητά του στην Κοινοπολιτεία και αυτό γιατί είναι άλλη η έννοια του "Επικεφαλής της Κοινοπολιτείας" (περιλαμβάνει 56 κυρίαρχα κράτη -και την Κύπρο) και άλλη η έννοια "Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας". Έχεις απόλυτο δίκιο, γιατί μου αρέσει η ακρίβεια στις διατυπώσεις και διορθώνω αμέσως. Σε ό,τι αφορά την φωτό, εκτιμώ ότι η σημασία (στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν πρέπει να αφορά τόσο στην υψηλή ανάλυση, όσο στην επικαιρότητα του στιγμιότυπου (αμέσως μετά την διαδοχή).

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

ΔώραΣτρουμπούκη, προφανώς κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια περί απειλών σε επανειλημμένους χρήστες, σύμφωνα με το ιστορικό σου. Με πρόσφατη την περίπτωση του Kalogeropoulos και του μένους για αποκλεισμό του. Λιγότερη εμπάθεια δεν βλάπτει, όπως και "ξερολίαση" για θέματα που δεν κατέχουμε. Δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα και να παρεμβαίνουμε από την αστροφυσική, το διάστημα, τους επιστήμονες (που δεν είναι) μέχρι τα εκκλησιαστικά, τα πολιτικά και τα οικονομικά.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

αν μπορείς κάντο κι εσύ. αν δεν μπορείς, μη ζηλεύεις

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Άλλο το μπορώ. άλλο το νομίζω ότι μπορώ. Ναι, ζηλεύω τις ...γνώσεις σου!!!

Απαντήστε στο "Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου"