Συζήτηση χρήστη:ΟΨΕΣ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

ΟΨΕΣ, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --C Messier 09:32, 2 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Νέα πύλη για οδικές μεταφορές[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ ΟΨΕΣ, δημιούργησα μια νέα πύλη για τις οδικές μεταφορές: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8D%CE%BB%CE%B7:%CE%9F%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82 Αν θες ρίξε της μια ματιά.--JTE Dimandix (συζήτηση) 07:14, 18 Ιουλίου 2018 (UTC)

Μετρό Θεσσαλονίκης[επεξεργασία κώδικα]

Χαίρεται. Καλώς ήλθες στη Βικιπαίδεια. Είδα πως σε ενδιαφέρει το λήμμα Μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως στην εγκυκλοπαίδεια δεν επιτρέπεται η πρωτότυπη έρευνα. Πολλά από αυτά που πρόσθεσες στο άρθρο δεν τηρούν τους κανόνες επαληθευσιμότητας - στα περισσότερα δεν υπάρχουν καν παραπομπές. Εκεί όπου υπάρχουν, αυτές είναι απλά ένα URL, ενώ θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με το Πρότυπο:Τεκμηρίωση. Μιας και σε ενδιαφέρει η συνεισφορά στο λήμμα, διάβασε επίσης τον Οδηγό Μορφοποίησης Λημμάτων. Γενικά το λήμμα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, και μορφολογική αλλά και σε σχέση με επαληθευσιμότητα/πρωτότυπη έρευνα. Καλογραμμένη έκδοση του άρθρου αυτού βρίσκεται στην αγγλική Βικιπαίδεια, στο Thessaloniki Metro. --Philly boy92 (συζήτηση) 12:30, 18 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)